Svaka čast igri, ali preskačam i čekam dayz standalone.
Ionako mi ovo liči na neki dayz wannabe, gledao malo gamplay, lol neke stvari su prelol.
ALi svaka čast eto tko igra kome se sviđa dapače.
Svaka čast igri, ali preskačam i čekam dayz standalone.
Ionako mi ovo liči na neki dayz wannabe, gledao malo gamplay, lol neke stvari su prelol.
ALi svaka čast eto tko igra kome se sviđa dapače.
Slazem sa sa Dannyem u popunosti
Igrao sam i DayZ i Warz (oboje orginal naravno) i mogu reci da mi je Warz bolji.Samo mi smeta sto jos nema auta i povrmeni citeri ali i to ce se rijesiti nadam se :D
Ne širim nikakvu negativnu kampanju, ali malo gledam net i tako, hrpa je ovakvih stranica
http://www.tacticalgamer.com/general-discussion/189094-do-not-buy-warz-scam-fraud.html
youtube je prepun hate videosa...lol ne ubirem čemu tako, igra kao igra.
Počinje to sve ličit na cod vs. bf.
A ti si?
Ovako sa strane, čovjek bi rekao da si netko relevantan u gaming svijetu.
EDIT: Fila da, je malo cod bf spika.
Mene je neki dan izbacio čiter iz takta opet ali osim njih, igra je sasvim zabavna i igriva.
Ono kaj Drahic kaze, ne lupa ti srce tak na drugim igrama.
Sranje je kaj ak te pohaksaju ostaješ bez 3 sata života (RL). Jako je velika kazna za smrt u ovoj igri i to ljude ljuti.
Slazem sa sa Dannyem u popunosti
Igrao sam i DayZ i Warz (oboje orginal naravno) i mogu reci da mi je Warz bolji.Samo mi smeta sto jos nema auta i povrmeni citeri ali i to ce se rijesiti nadam se :D
auta(vozila) nema i mislim da nece jako dugo biti, s obzirom da jos nisu savladali ni hodanje po neravninama. Popravili jesu ali opet sam neki dan izgubio dosta healtha na neravnini od 20 stupnjeva, i to bez ikakve animacije ili pada ili bilo cega, samo ode health. Kako onda ocekivat da ce u neko blize vrijeme napraviti fiziku za vozila.
Fora su u dayZ-u ta vozila, moras sakupljati tockove i ostale dijelove. Takodjer vjerujem da mogu vrlo lako osposobit i helikoptere i avione posto sam engine vec sve ima rijeseno.
auta(vozila) nema i mislim da nece jako dugo biti, s obzirom da jos nisu savladali ni hodanje po neravninama. Popravili jesu ali opet sam neki dan izgubio dosta healtha na neravnini od 20 stupnjeva, i to bez ikakve animacije ili pada ili bilo cega, samo ode health. Kako onda ocekivat da ce u neko blize vrijeme napraviti fiziku za vozila.
Fora su u dayZ-u ta vozila, moras sakupljati tockove i ostale dijelove. Takodjer vjerujem da mogu vrlo lako osposobit i helikoptere i avione posto sam engine vec sve ima rijeseno.
Pa rekli su da će staviti vozila i heliće.Avione nisu spominjali.
Mogli budemo popraviti neki sitni kvar i morat ćemo nać gorivo za te stvari.Kak će to sve riješiti tek treba vidjeti.
Sergey moze jedostavno ugasit ovaj projekt, jer vratit ga na staro nce nikad. Puno krivih poteza i gluposti je napravio i htio pobrati novce na sve moguce nacine.
Serveri su pun cijeli dan,na večer pogotovo.
Trebaju ubaciti vozila,heliće i sve ostalo što se rekli,sve to dobro izreklamirati i bit će još više igrača.
Nemogća misija jedan duži period. Ako pogledaš malo bolje njihov engine i war inc vidi se gdje dobar dio problema otišao. To je kodiranje. Znači nije problem čudna animacija ili neispoliranost u ovom trenutku nego ogromni problemi u samom enginu. Kao prvo ni jednu veliku preinaku nisu napravili za warz, kao drugo sve velika izmjene su zapravo bile modifikacije za koje im je trebalo dosta vremena. Mogu misliti da ubace samo vozila koliko bi to trebalo rada i novaca, da ne govorimo i helikopteri itd...
Mnogi misle da je "kratkotrajni" posao kao što je bio u armi, no armin engine je čudo za što je za sve predviđen, a i sposoban.
Titov je i sam rekao da je ljubitelj battlefield serijala te su sami igrali ga puno i odatle im ideja za njihovu igru war inc. Sve super i sve 5 no igra i dan danas pati od onoga što mislim da će warz uvjek patiti. To je nedorađen i neispoliran engine. Ali opet se vraćamo na to da su oni maltene indie tim, a ako okrenu brdo novaca i prošire se kao što imaju plan onda to može biti na zavidnoj razini.
Također ne možete od njih očekivati da imaju pr i odnose s javnošću na ne znam kakvoj razini, nisu oni activision. Došli sa na udare sa svih strana u kratkom roku i sada su kao burek u svemiru
Počinje to sve ličit na cod vs. bf.
upravo na ovo ti se ova cijela rasprava svodi. već sam rekao da DayZ mod nisam probao, ali ću svakako probati SA. i to sa guštom. ovo govorim kako me se ne bi odmah etiketiralo kao nekakvog hejtera/fanboja.
sve je počelo od rhinocruncha i njegove scam teorije, zatim je došao onaj moderator koji je upropastio forum pa onda i on počeo nakon cipele pričati o scamu. i sada imaš to što imaš. imaš masovnu histeriju postojećeg player basea zbog hackera, tako da su sada svi u igri hakeri (kao da ih nema ionako dovoljno, sada se još svakog tko te ubije proziva hakerom), i imaš konstantno prozivanje potencijalnih novih igrača zbog scama i sl.
dodaj tu još par tisuća hakera bananih u veoma kratkom roku (dva-tri dana) koji su itekako bili glasni nakon banova, i naravno da je reputacija igre pala na nulu.
plus, fijasko sa Steamom i loš PR ne treba niti spominjati.
poanta je da su DayZ fanovi, koji su ionako sa skepsom gledali prema ovome naslovu, naišli na itekako plodno tlo za masovnu pljuvačinu.
iskreno, ne sjećam se da su spominjali vozila do kraja godine. možda jesu, ali ono što sam upamtio je zadnja informacija, a to je bilo ne prije 2013.
Oruzje nemozes kupovat. Jedino batove,cekice,nozeve i ostale stvari koje mozes naci u svakom kutu.
I netko te skine bez da ga vidiš pa sve to izgubiš. Što znači da ti uzalud svo kupovanje. Nemaš baš bog zna kakvu prednost.
Kolko sam ubra, većina igrača igra warz jer je kao dosta lakši...dayz je ipak kao hardcore. iako i tamo ima čiteričina i svačega ali...
Pa i u DayZ-ju :) tko me vidio me ubio.Možda su tamo odrasli ti koji ubijaju a ne djeca ko u warz?
čitam ovo po treći put i ne kužim što hoćeš reći. u čemu je razlika? jedno veliko dijete treba objašnjenje :)
ajmooo našli se hejteri i fanboyi jedne i druge igre i sad će se pokefat još tu... sam vi dajte ja ću si uzet kokice
ovako... ako se mene iskreno pita dayz i warz su 2 dosta isle ali isto tako i dosta razlicite igre..
da igram warz i obozavam provodit sate sa ekipom na tsu i onaj rush adrenalina kad idete lootat neke bandite, kad nađeš neku ultra rijetku pušku ili stvar, kad ti je frend toliko smotan da ga zatvori 5 zombija u kutak neke sobe i onda se smijemo... nesjećam se da me je mnogo igara ispunilo takvom voljom i čarom za igranjem... igra je super, mehanika je dobra, lijepo izgleda igra.. i da igra ima jako puno problema još sa sobom... ALI ŠTA OČEKUJETE OD IGRE KOJA JOŠ NIJE ZAVRŠENA... nemate kaj pljuvati bezveze... stvar je u tome kaj su oni od davno prije trebali ići slušati community da vide gdje griješe sa svojem proizvodu... ima tu i tamo problema kao kad silazis niz planinu pa se odjednom ''lupiš ili kaj već'', ima i laggova dosta kad pucas po nekome ili netko po tebi i jos neke sitnice kao što su loše performanse iako su postavke na nizoj razini i tako to... ali glavni problem ako se mene pita su cheateri... i ako uskoro stvarno nešto ne poduzmu igra će umrijeti za vijeke vjekova... nekužim zašto nebi koristili VAC ili PB ako anticheat... mozda nekuzim kako to sve ide oko takvih stvari ali realno gledajući ako se nešto hitno ne poduzme u vezi toga ne da ću samo ja odustati i čekati dayz nego i veliki dio communitya koju su zaradili...
e sad kaj se tiče dayza... igra isto ima svoje prednosti i nedostatke... i ne nisam igrao dayz i nemojte odma počet jest go*na... nagledao sam se itekako videa na youtubu... morate shvatit da je dayz mod zasnivan na prastarom arma II enginu i nemojte kaj previse ocekivati od starog engina.. vidjet cemo kad izade standalone i ako izade... igra mi se isto tako svida jer ima svoje isto tako neke čari kao što su OGROMNE mape, vozila... i naravno puno je realističnija (možeš slomiti noge nekome, onesvjetit ga, koturat se po zemlji i ostale mogućnosti), ali i dayz je imao isto uzasnih problema u početku sa cheaterima... a koja igra nije?? koja???... i dali su si vremena, poslušali su community i drastično su smanjili broj cheatera... ne kazem naravno da nema...
i onda netko kaze da bi volio helikoptere i vozila u warz???... kada mape budu čak i upola onolike kolike su u dayz onda može... a ovako koda mi netko veli da iz BF3 prebacim hummera i stavim ga u CoD mapu... smiješno zar ne?
ja kažem ovo... titov je skuzio kakvu je gresku napravio i sad ce probati ispraviti svoje greske i nadati se da će uspjeti oživjeti već nažalost napola ''mrtvu'' igru... ja ekipi koja stoji iza warZa dajem priliku još kojih mjesec-dva da vidim jesu li u stanju popraviti igru... hvala na razumjevanju i nemojte bit djeca i odma hejtati na nečijem osobnom stavu...
znači, u DayZ-u ne ubija KOS dječica nego dobroćudni i ozbiljni igrači koji mi ustvari žele dobro, odnosno da me nauče (!?) nečemu, jer ipak je to DayZ. dok u WarZ-u ubija KOS dječica željna krvi, jer imaju veću "batinu" od mene?
koja je razlika u tome kad me ti ubiješ dok lutam kao sumanut po Chernu, čisto da me naučiš nečemu , odnosno kada je tebe ubijem jer hodaš po Smallvileu? ili želiš reći da si i ti jedan od onih klinaca koji pucaju po svemu što hoda?
mislim da je to to. vrh. kraj. lockaj topic.
Ma kaj se zamarete s njim. Vidite da i sam nezna što želi ustvari.
ajmooo našli se hejteri i fanboyi jedne i druge igre i sad će se pokefat još tu... sam vi dajte ja ću si uzet kokice
ovako... ako se mene iskreno pita dayz i warz su 2 dosta isle ali isto tako i dosta razlicite igre..
da igram warz i obozavam provodit sate sa ekipom na tsu i onaj rush adrenalina kad idete lootat neke bandite, kad nađeš neku ultra rijetku pušku ili stvar, kad ti je frend toliko smotan da ga zatvori 5 zombija u kutak neke sobe i onda se smijemo... nesjećam se da me je mnogo igara ispunilo takvom voljom i čarom za igranjem... igra je super, mehanika je dobra, lijepo izgleda igra.. i da igra ima jako puno problema još sa sobom... ALI ŠTA OČEKUJETE OD IGRE KOJA JOŠ NIJE ZAVRŠENA... nemate kaj pljuvati bezveze... stvar je u tome kaj su oni od davno prije trebali ići slušati community da vide gdje griješe sa svojem proizvodu... ima tu i tamo problema kao kad silazis niz planinu pa se odjednom ''lupiš ili kaj već'', ima i laggova dosta kad pucas po nekome ili netko po tebi i jos neke sitnice kao što su loše performanse iako su postavke na nizoj razini i tako to... ali glavni problem ako se mene pita su cheateri... i ako uskoro stvarno nešto ne poduzmu igra će umrijeti za vijeke vjekova... nekužim zašto nebi koristili VAC ili PB ako anticheat... mozda nekuzim kako to sve ide oko takvih stvari ali realno gledajući ako se nešto hitno ne poduzme u vezi toga ne da ću samo ja odustati i čekati dayz nego i veliki dio communitya koju su zaradili...
e sad kaj se tiče dayza... igra isto ima svoje prednosti i nedostatke... i ne nisam igrao dayz i nemojte odma počet jest go*na... nagledao sam se itekako videa na youtubu... morate shvatit da je dayz mod zasnivan na prastarom arma II enginu i nemojte kaj previse ocekivati od starog engina.. vidjet cemo kad izade standalone i ako izade... igra mi se isto tako svida jer ima svoje isto tako neke čari kao što su OGROMNE mape, vozila... i naravno puno je realističnija (možeš slomiti noge nekome, onesvjetit ga, koturat se po zemlji i ostale mogućnosti), ali i dayz je imao isto uzasnih problema u početku sa cheaterima... a koja igra nije?? koja???... i dali su si vremena, poslušali su community i drastično su smanjili broj cheatera... ne kazem naravno da nema...
i onda netko kaze da bi volio helikoptere i vozila u warz???... kada mape budu čak i upola onolike kolike su u dayz onda može... a ovako koda mi netko veli da iz BF3 prebacim hummera i stavim ga u CoD mapu... smiješno zar ne?
ja kažem ovo... titov je skuzio kakvu je gresku napravio i sad ce probati ispraviti svoje greske i nadati se da će uspjeti oživjeti već nažalost napola ''mrtvu'' igru... ja ekipi koja stoji iza warZa dajem priliku još kojih mjesec-dva da vidim jesu li u stanju popraviti igru... hvala na razumjevanju i nemojte bit djeca i odma hejtati na nečijem osobnom stavu...
jedan od boljih postova ovdje. :)
svaka čast.
jedino bih napomenuo da WarZ još uvijek nije napola mrtva igra, ali je na dobrome putu da to postane. mislim da je sljedećih par tjedana ključno. ako uspiju pokazati spremnost, fleksibilnost i sposobnost da se pozabave ključnim problemima, community koji je jako glasan ali isto tako i jako velik (EU serveri su u vrijeme nekakvog peaka još uvijek puni) bit će zahvalan, i igru čeka lijepa budućnost. ako ne - piši kući propalo.
sve to stoji, samo sto ova igra ima jako malo veze s zombi survivalom... ovo je cisti pvp s losom fizikom i uzasnim bespotrebnim gubitkom vremena, ja osobno nemam vremena od tih par sati sto mogu odvojiti na igranje igara provesti 80% vremena hodajuci okolo... :)
ja zagrizao? samo molim objašnjenje. koja je razlika u PVP-u ako i sam kažeš da se u obje igre u većini svodi na KOS?
sve to stoji, samo sto ova igra ima jako malo veze s zombi survivalom... ovo je cisti pvp s losom fizikom i uzasnim bespotrebnim gubitkom vremena
a dayZ nije???
sve to stoji, samo sto ova igra ima jako malo veze s zombi survivalom... ovo je cisti pvp s losom fizikom i uzasnim bespotrebnim gubitkom vremena, ja osobno nemam vremena od tih par sati sto mogu odvojiti na igranje igara provesti 80% vremena hodajuci okolo... :)
E vidis meni je to ono sto dize adrenalin jer znas da slijedece sekunde sav tvoj loot propada ako te neko smakne.
Za tebe je ipak mozda bolje nesto tipa BF ili CoD dok je meni taj cesti kill/respawn lagano dosadio