Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 269.539
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
The War Z

Tnx Pirat.

Tocno to sta kazes. Eto,Heat i ja,i Rupy prije nego je ubijen,smo lootali 3 sata. Ej,3 sata ebote,cijelu onu gore desno mapu. Uspijeli doc do safe zone,nesto pospremili i dosli do grada,na gradiliste ono,i lik trrrrr... i Heat pada mrtav. Ja ne vjerujem. Onak,sav u strahu puzem do stvari i kupim ih i cujem da dolazi. I onda neznas jel bi  quito ili uzvratio...Al kak je on brzo pao,nemogu vjerovat.

A drugi kad pucaju na mene,bas vidis da puca i da ti oduzima helthe i na kraju ubije,ali ovi koda je 1shot kill. Onak, trrr.. Mrtav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: The War Z
drahic kaže...
 Onak,sav u strahu puzem do stvari i kupim ih i cujem da dolazi. I onda neznas jel bi  quito ili uzvratio...Al kak je on brzo pao,nemogu vjerovat.

A drugi kad pucaju na mene,bas vidis da puca i da ti oduzima helthe i na kraju ubije,ali ovi koda je 1shot kill. Onak, trrr.. Mrtav.

To ti je najveća greška,trebao si se skempat u neki kut i gledat prema lootu par minuta,čekat da ga kurvin sin dođe pokupiti.

Onda ga kokneš i sve pokupiš,ovak si mu samo olakšao.

Ja mislim da je nas jučer neki čiter,iako sam se ja uspio dovuć do safe zone.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
The War Z

To cu definitivno tako i radit ubuduce.

a pazi ovo,jucer izlazim iz safe zone,na 'glavni' izlaz i lik na samom faking rubu ceka iza drveta i puca po meni,i bili jos 2 lika neka sa nama na tsu i ja reko,dodite ga ubit jer puca po meni,i oni ka okruze i ja ko zec skacem 50 m ispred njega i idioti ga fulaju,ovaj se povuce 2 metra i safe zonu i disconecta.

Šupački do jaja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
The War Z

Pa ovi koji su nas jučer ubili su bili na samom rubu safe zone. Pomaknuli se pola metra naprijed opalili i ponovo nutra. Likovi su nas baš trolali. Izašao je van lupio me palicom na 100 metar, uzeo mi pola snage. Healam se i opet čujem zvuk palice kako me udari i opet mi uzme pola.

Mene ne smeta kad me netko normalno ubije, ali kad pazim pa me čiter mazne, ma miš bi bacio u zid.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 11:22 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
drahic kaže...

To ti je najveća greška,trebao si se skempat u neki kut i gledat prema lootu par minuta,čekat da ga kurvin sin dođe pokupiti.

Onda ga kokneš i sve pokupiš,ovak si mu samo olakšao.

stvar je u tome kaj nas je obojicu vidio gore... i još je smiješnije on je nas RUSHAO... znao je točno di je tko i ja kad sam pao mrtav, astra se lego iza coska i ovaj je odma točno znao di se nalazi

a i meni se cini da ti citeri i kaj jesu su oni kaj dobiju guest pass na 24h i onda nemaju kaj izgubit tj. boostaju svog kolegu novim stvarima.... {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 14:44 (Scrappy).
16 godina
The War Z

Open Letter to The War Z and PC Gaming community from Sergey Titov LINK

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
The War Z

Uf, kako mi je žao što nisam kupio TROLOLOLOLO, {#} evo detaljni review

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 21:50 (acca).

5 5 hvala 0
16 godina
acca kaže...

Već ste dosadni s tim likom. Lik je toliko retardiran de nezna ni zombija ubiti, samo ide među 5 komada i misli da je rambo. Nije ni čudo da se liku ne sviđa igra kad nezna igrati.

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
acca kaže...

Već ste dosadni s tim likom. Lik je toliko retardiran de nezna ni zombija ubiti, samo ide među 5 komada i misli da je rambo. Nije ni čudo da se liku ne sviđa igra kad nezna igrati.

Baš, već na početku igre sam skužio da nezna igrat, vidi lika i hoda pored njega, ja bi ga ubio vec 3 puta od straha da on ne ubije mene, jer je takva igra.

gjurki
13 godina
The War Z

Iz straha bi ga ubio ? Frajer nema nista kod sebe i ti bi ga ubio od straha. Daj ne fantaziraj :D 

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Iz straha bi ga ubio ? Frajer nema nista kod sebe i ti bi ga ubio od straha. Daj ne fantaziraj :D 

Ja kad na serveru uočim čovjeka sagnem se i rokam po njemu, imao ne imao, briga me, još najbolje da ima sakriven neki revolver i iza leđa me ubije, ne ubijam samo ljude koji su samnom na ts-u i koje znam:D

gjurki
15 godina
acca kaže...

Frajer je glup. Popljuvo je warz samo zato sto ga svi pljuju. Kad su ga ubili zombiji nije znao izac iz igre, a u desnom kutu mu stoji quit. I on puze medu 100zombija i cudi se kako ga je zombi skuzio, a u desnom kutu ima indikatore za vidljivost i zvuk.

13 godina
protjeran
acca kaže...

Ako planirate dalje pljuvat po igri na temelju mišljenja jednog čovjeka, 

onda otvorite novu temu pa tamo ser***{#}, tako da ljudi kojima se igra sviđa 

mogu raspravljat o njoj bez da prolaze kroz ovakve gluposti..

14 godina
The War Z

Zar niste primjetili da njega ne zanima ta igra na duže staze... I koliko se vidi, prvi put je igra... Tako bi i ja napravio, sve na brzinu, da vidim kako se zombiji ponašaju, naviknut se na gameplay. etc... Meni je tip odličan, pratim njegov YT kanal već duže vrijeme, zvati ga glupim i retardiranim jer ne hvali, odnosno ne sviđa mu se igra je... well' to je vec glupo i retardirano.

A koliko vidin, nije ni da je DayZ hvalio... Govorio je objektivno.

Ubi bene, ibi patria.

2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
KanPer777 kaže...
Ionako taj lik ,sto si dao link na jutubu, je isao igrat igru nakon sto se vec pomirio da je s*anje i stvorio si takvu sliku u glavi.To sto on nezna igrat to nema  nikakve veze jelda?!

Naravno, pa tko bi normalan pomislio da je igra smeće, to si je on stvorio sliku u glavi. Ili barem tako KanPer777 kaže. {#}

Da sam znao da se ovako lako lože fanovi oko nečijih mišljenja, davno bih došao.

btw... Gube li se kupljeni "stvari" trajno nakon smrti?

1 1 hvala 0
13 godina
The War Z

A ti si znao igrat kad si uso prvi put u igru ? 

Onaj indikator nema veze s vezom. Ima 3 stadija. Najjace,srednje i najmanje nista izmedu toga niti nekakvog reda. Zombi te vidi bio dan ili noc tu nikakve razlike nema sta je totalna glupost. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The War Z

Lik je izjavia svoje misljenje o igri pri cemu je i iznia ocite cinjenice, negativne koliko i pozitivne, ali na vama je kako cete prihvatit to misljenje, ocete li ga podrzat ili ne to je na vama. Zasto ga mrzit ako se ne slaze s vama? 

Volim slike mrtvih ljudi.

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Lik je izjavia svoje misljenje o igri pri cemu je i iznia ocite cinjenice, negativne koliko i pozitivne, ali na vama je kako cete prihvatit to misljenje, ocete li ga podrzat ili ne to je na vama. Zasto ga mrzit ako se ne slaze s vama? 

Najvise me zivcira sta je zapoceo recenziju sa stavom "igra je loši isprdak", bez da ju je igrao. Nemoš recenzirat igru ako nisi odigramo barem 20 sati na njoj, a on je ide recenzirat 1. put igranja.

gjurki
17 godina
The War Z

nisam niti drugo očekivao pošto je postano u ovoj temi

ja ne pljujem po igri, ali očito da je kompanija "joke" s onim slikama koje su pobrali s googla, sfotošopirali i stavili ko oficijalne wallapere i koriste ih u igri... pa ono igra je dugo u razvoju bez da mogu to potvrditi, sve što su objavili pod "features" na steamu a zapravo mnogo toga ne podržava, pa animacije su fking joke(ja koji sam učio Mayu 2 semestra mogu bolje izanimirati ove pokrete, rotiranje likova kad hodaju je smjeh), teksutre užaš, zbog pličaka moraš hodati 10min da bi došao na drugu stranu, neoptimizirani engine, cashshop... ali kako biskvit kaže - čini se kao totalni ripoff dayz-a, ljudi vidjeli šansu u brzom i laganom profitu, i isplatilo im se

Ajde iskreno recite mi, koje inovacije nam donosi WarZ u odnosu na DayZ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 1:14 (acca).

4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
shady1024 kaže...
KanPer777 kaže...
Ionako taj lik ,sto si dao link na jutubu, je isao igrat igru nakon sto se vec pomirio da je s*anje i stvorio si takvu sliku u glavi.To sto on nezna igrat to nema  nikakve veze jelda?!

Naravno, pa tko bi normalan pomislio da je igra smeće, to si je on stvorio sliku u glavi. Ili barem tako KanPer777 kaže. {#}

Da sam znao da se ovako lako lože fanovi oko nečijih mišljenja, davno bih došao.

btw... Gube li se kupljeni "stvari" trajno nakon smrti?

Nekuzim cemu facepalm. Covjek je dosao igrati tj "recenzirati" igru a vec odmah na pocetku kaze da je sranje,pa tko je tu lud?!

Ne lozim se ja na nicije misljenje nego mi idu na zivci komentari tipa "vidim da je igra sranje hvala bogu da je nisam kupio" i slicne stvari

Da stvari se trajno gube bilo kupljene ili nadjene :)

SimeKZ kaže...

A ti si znao igrat kad si uso prvi put u igru ? 

Onaj indikator nema veze s vezom. Ima 3 stadija. Najjace,srednje i najmanje nista izmedu toga niti nekakvog reda. Zombi te vidi bio dan ili noc tu nikakve razlike nema sta je totalna glupost. 

Nisam znao ali nisam ni s*ao zbog toga kao on.Bulji u onaj ekran i pita se kako izaci umjesto da stisne esc kao sto bi svako normalan uradio

16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Zombi te vidi bio dan ili noc tu nikakve razlike nema sta je totalna glupost. 

FYI, zombi te ne vidi nikad, idu na sluh isključivo..

14 godina
neaktivan
acca kaže...

Ajde iskreno recite mi, koje inovacije nam donosi WarZ u odnosu na DayZ?

Pa tko kaže da ja želim inovacije, ja se želim zabavit, a s ovom igrom se zabavljam, što je i svrha zabave, dayz nisam ni igrao jer još nije izašao standalone, a treba im vremena koda rade novu igru, a ne jednostavno stavljaju mod u armu i sve to skupa zapakiraju.

gjurki
13 godina
protjeran
The War Z

Daj dosta prepiranja jel valja il ne.Ako ima ljudi koji igraju ona valjda valja :D

Jel ima netko za trejd silencer ili nvg?! Mogu ponuditi m107 i metke za njega?

0 0 hvala 0
15 godina
The War Z
Ubili lika sa vss-om, nvg-o i range finder-om. Ne znam kako nas nije skuzio, ali smo ga posteno sje*ali.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The War Z

Kakva nakupina ispljuvaka na ovoj temi, pa to je strašno.

Prvo da velim koju o "receneziji" koju je hejter acca linkao. Radi se o recenziji Cynical Brita, koji po difoltu pljuje po svemu i svačemu, naglašava mane a izostavlja vrline jer je to njegov stil koji je gradio godinama. Nešto poput Zero Punctuationa, samo možda malo ciničnije. Zašto to radi? Jednostavno zato da balansira univerzum nakon marketinškog uljepšavanja svega što ima s igrom, međutim njegove recenzije, kao ni one Zero Punctuationa, ne uzimaju se zdravo za gotovo.

Acca, kad si već linkao mogao si proučiti tko je tip.

Što se WarZ-a tiče, igra je sasvim okej, pogotovo obzirom na fazu razvoja u kojoj se nalazi. U ovom trenutku ne nudi ništa više (doduše ni pretjerano manje) od DayZ-a, ali u svakom slučaju ima potencijala za budućnost. Konstantnom usporedbom te dvije igre zapravo ne postižete ništa, jer iako su slične, zapravo su prilično različite. Da, imaš zombije, preživljavanje i rizik da će te osim mrtvih ubiti i živi protivnici, ali to je to.

WarZ nije finalni proizvod i ne možete od njega očekivati da to bude. 

Ono s čim WarZ ima problem je nepostojeći marketing i očajan community management. Ekipa valjda još uvijek živi u prošlosti i smatra da će forumski moderatori i PR-ovci napraviti dovoljno dobar posao i da će tu moći zaobići CM-a, međutim ako bolje pogledate upravo je CM jedna od najbitnijih karika u cijeloj priči, a WarZ ga još uvijek nema.

Uglavnom, svi vi miceki koji igru niste igrali a zaključili ste da je sranje - GTFO - jer nemate pojma o čemu pričate. Doslovno. Isto vrijedi za one koji bacaju hračke po DayZ-u a nisu ga igrali, naravno.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

9 6 hvala 1
14 godina
neaktivan
The War Z

Jeste li vi uopce citali sta je Sergey napisao u otvorenom postu?

Ok,idu srediti community i poboljsati ga,ali,realno gledajuci u postovima koje je napisao,ne vidim nigdje u buducnosti svijetlo na kraju tunela.

Bilo bi mi zao,jer mi je igra fora. Neznam dal mi je u Bf3 toliko srce pumpalo u nekim situacijama.

Oni jos nemaju rijesenje za cheatere,niti nije konkrento odgovorio na pitanja o patchu koji je trebao bit.

Medutim,stalno se pise da je pljuvao po communitiyu (kupcima? ) medutim nemogu to nigdje naci.

Igra mi se cini ok. Ima potencijala to je sigurno.

Da se rijese chiteri,ono kampiranje kod safe zone,neki glitchevi,bilo bi super. Prvo na tome poradit.

Moj PC  
5 2 hvala 1
15 godina
The War Z
Obozavam ovu igru, pogotovo kad vidis bandita i srce samo sto ne iskoci. NIjedna igra me nije tolko zabavila koliko me ova.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Sergey moze jedostavno ugasit ovaj projekt, jer vratit ga na staro nce nikad. Puno krivih poteza i gluposti je napravio i htio pobrati novce na sve moguce nacine. 

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
moderator
SimeKZ kaže...

Sergey moze jedostavno ugasit ovaj projekt, jer vratit ga na staro nce nikad. Puno krivih poteza i gluposti je napravio i htio pobrati novce na sve moguce nacine. 

Serveri su pun cijeli dan,na večer pogotovo.

Trebaju ubaciti vozila,heliće i sve ostalo što se rekli,sve to dobro izreklamirati i bit će još više igrača.

سمندری ڈاکو
17 godina
SimeKZ kaže...

Nek netko nazove Sergeya i objasni da mu je SimeKZ, megapoznati stručnjak za razvoj video igara, savjetovao da ubije projekt. Nema mu u tome kruha.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice