Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 270.982
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
The War Z

Ciao svima... evo da se i ja napokon pohvalim da pozitivnim danom i sa prvom žrtvom hehe

bilo je po par sati šetanja bez ičega, i bilo je trenutaka kada bi u jednoj kuci nasao colt anacondu i krugera mini... i tako ja lagano se spremam za ici natrag prema safe zoni da izpraznim vec skoro punu torbicu i tako to.. kad ono dođem do whitestone mountaina kad ono vidim mladog gospodina izlazi iz marketa i lagano se šulja prema obližnjem vrhu brda di je šumica,... i tako ja za njim lagano kad ono dođe on do vrha gore i stane... odma sam pretpostavio da se ide izlogirati pošto je stajao miran oko 4-7 sekundi... i tako ja lagano krstio svoju novo skupljenu m4 semi i skinem ja njega da bi mi kasnije napisao u chat nešto ovako: ''Wow, i really found a nice place to logout :L''... I tako reko da malo pogledam kaj nam je mladi gospon sve ostavio kad ono 2x m16, b92, pikaxe i kaciga... lijepo ja to pokupio sve i vratio se u safezone na istovar LIKE A BAWS...

mali grupnjak O.o mali grupnjak O.o
djed mraz :D djed mraz :D
http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The War Z

Ajde neka dobro si prosao, sta si kupio Black Mask ili si je nasao? :)

Life is Simulation
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: The War Z
lotar1919 kaže...

Ajde neka dobro si prosao, sta si kupio Black Mask ili si je nasao? :)

imao sam od početka u global inventoryu a da nisam ni znao LOL

14 godina
neaktivan
The War Z

Jucer sto smo Heat i ja (Scrappy) prosli,mislim da je rijetko tko.. {#}

Lik nas je pratio 2 faking sata. Tj. dvojica,zasebno. Jos smo mislili da zabrijavamo kad cujemo pfiijuuu.metke kako promasuje.. I onda se shebao i poceo pucat po meni i sva sreca da je Heat bio brz jer se nisam snasao i ubio ga je.

A drugi je poceo pucat po nama pokraj drveta sa pistoljem,i samo smo flashove vidli,meni je cijeli health skinuo i dok smo se smirili i razdijelili medic,nismo ga vise nasli.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
The War Z

Ha ništa... danas u nove avanture {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
The War Z

Mi smo prije dva dana. Dado,Pirat, Danny i ja imali žestoku šoru na Hill Ranchu. Ubili 4 lika Sva sreća svi su preživjeli. Dobro, svi osim Dade, ali njega je ubio Danny sasvim slučajno.LOL

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The War Z

hahah dešava se... tako ja vidim nekad astra se muči sa zombijem i idem lupit zombija i onda njega pogodim hahahah {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
The War Z

Nije bilo u tom smislu. Baš ga je upucao. Bio nam se neki lik šuljao iza leđa, pirat s brda kaže da ima zelenu kacigu i sakrio se negdje. Dado je imao istu, pa ga je on zamijenio s tim likom i roknuo ga. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The War Z

Neznal dal ima karte u WAR Z temi pa reko nek se nađe.

http://warz.neon-gaming.de

1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
The War Z

Ti znaš da postoji ingame karta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
bornasepic kaže...

Nisi pogledao link a?

Na ovoj karti iznad tvojeg posta piše gdje se koje stvari nalaze i sl.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 18:16 (pirat).
13 godina
protjeran
pirat kaže...
bornasepic kaže...

Nisi pogledao link a?

Na ovoj karti iznad tvojeg posta piše gdje se koje stvari nalaze i sl.

{#} Pardon.

13 godina
neaktivan

gdje?{#}

17 godina
neaktivan
The War Z

pozdrav od nadobudnih avanturista :D

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
The War Z

Kakvi prokleti citeri vec u ovoj igri..

Uzas.. Doslo mi je da se rasplacem.  Taman uspio uzvratit vatru i ubit lika koji je Heata ubio i uzmem mu snipera rijetkog,i odlogiram se,i isprazni se server,i reko,ajd idem se vratit da odem u safe zonu ostavit to sve i frajer me doceka i ubije me istog trena...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
The War Z

Kako znaš da je hacker? Kako te ubio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The War Z

ha nisu se ni spawnali i njega i rupy-a je odma headao iste sekunde kad su ušli sa server

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Scrappy kaže...

ha nisu se ni spawnali i njega i rupy-a je odma headao iste sekunde kad su ušli sa server

Ubio sam par ljudi tako, a i ja sam bio ubijan teko jer kad se spajaš na server ti se spawnaš 5 sekudi prije nego ti se do kraja loading napuni. Samo je problem što ga nemožeš ubiti tih 5 sekundi, nego tek kad se dokraja spoji ali do onda ga već stigneš na ciljati.

Zato treba paziti di se odspajaš jer se uvijek spojiš u stajačam položaju.

Možda je na kraju krajeva i bio cheater, pošto ih je bilo puno prije, ali možda i nije.

14 godina
The War Z

Trazio refund i dobio ga...

scam z scam z

Kad sam kupovao igru obecali su da će onaj paket od 25 dolara biti najjeftiniji ikad a na steamu je bila 12ak dolara. Osjećao sam se prevareno opet. Sad sam vratio svih 25$!

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
kako da zrazm refund slao sam na support nece se cigani niti javit, niti odgovora... da bog da im prisjeli mojih 120kn nesposobna bagra.
17 godina
moderator
VandaL.pr! kaže...

Trazio refund i dobio ga...

Kad sam kupovao igru obecali su da će onaj paket od 25 dolara biti najjeftiniji ikad a na steamu je bila 12ak dolara. Osjećao sam se prevareno opet. Sad sam vratio svih 25$!

Na steamu je bilo 11,99€ a na stranici je 15$ najjeftiniji.

SimeKZ kaže...
kako da zrazm refund slao sam na support nece se cigani niti javit, niti odgovora... da bog da im prisjeli mojih 120kn nesposobna bagra.

Probaj sutra,ili od 1.1.2013.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 13:07 (pirat).
15 godina
neaktivan
jesi replyo na automated response?
13 godina
naravno vec kad sam htio e.mail promijenit nisu mi dali...
14 godina
The War Z

Ako oces refund odes na http://chat.xsolla.com/ i upises ovo sto sam ja: "The WarZ refund, orer no..... itd"

Ako su dobre volje onda ce ti odobriti ko meni odma ako nisu mozda te pitaju zasto refundiras a mozda te i odbiju. {#}

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The War Z
Nase utvrde za kempanje. Naravno sve smo mi napravili :)
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
The War Z

60 ljudi se išlo šorati {#}

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
The War Z

Evo decki vi koji imate znaci The War Z samo odete na ovaj link https://account.thewarz.com/account/getsteamkey.php  te se loginate sa svojim acc od igre i dobijte key od igre koji onda upisete u stim {#}

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
The War Z

^

Nisam siguran sto si htio reci ovime gore?

Dobije se jos jedan key ? ili ?

Btw- Ja cu izludit sa ovom igrom.

Heat i ja (Rupy na drugom kraju mape :D )  napokon skupimo muda da odemo do grada,i u meduvremenu naokolo skupili super oruzja,i popnemo se na gradiliste po malo,i suljamo se,oboje oci ko u lemura sa dalekozorom,i netko pocne pucat po nama,i skuzimo ga i sakrijemo se iza zida.  U tom trenu Heat da ce zapucat po njemu,pada mrtav,ja lezim i vidim da je na parkingu ispod, i bi-nebi pucao po njemu.

Reko skupit cu stvari heatove i quit.  I pokupim stvari skoro sve,i na quit i kako sam stisnuo OK,tako umrem istog trena.

Nick tom liku je tipa- 4297744329801471 

Onak.. Katastrofa. Neznam kako me samo uspio tako brzo ubit. Pocinjem alt+f4 koristit od sljedeceg puta. ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
drahic kaže...

^

Nisam siguran sto si htio reci ovime gore?

Dobije se jos jedan key ? ili ?

Dobiješ još jedan ključ kojeg  možeš aktivirati na steamu.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 10:54 (pirat).
16 godina
The War Z

Alt F4 ti je još gori nego da se normalno odspajaš jer onda ti se lik digne u stajači položaj, ako si ležao, a tvoj lik svejedno ostaje na serveru 10 sekundi. Tako da uvije rađe lezi pa se odspoji normalnim putem nego da stisneš ALT F4 pa da ti se lik digne i bude vidljiv.

Nas su isto jučer neka dva lika maznula na čudan način. Odmah nam se zgadila igra. U drugim igrama čiteri nisu ni 50% tolko strašni kao u ovoj igri. Na drugoj igri (BF,COD npr.) kad te ubije nikom ništa, za 10 sekundi se ponovo respawnaš sa svime kaj si imao, a ovdje kao budala možeš 3 dana lootati, skupljati dobre stvari, da bi na kraju došao citer, ubio te i sve ti uzeo. I ode ti tih 3 dana igranja u vjetar.{#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice