Molim vas pametnije odgovore stvarno neznam zasto!
Ne znaš zašto želiš pametnije odgovore? :D
nika pomjene nema u fpsu
Majstore, ako ti imaš banana proc i malo rama mozes se je...
igram cod2 i max mi je lock 250 fpsa ali sve je na low i cak rezolucija a moj prijatelj koji ima 5 puta slabiju graficku moze cak i 500.
Pa očito nije 5x slabija ako daje 2x veće perfomanse 
Jedini pokušaj troll-anja koji je čak i dobar. ahah :)
@Autor
Sad sam tek pogledao, ti imaš APU, jesi isključio taj integrirani gpu u procesoru?
Ma da radi mi u svim igricama hd7770 a ta od procesora samo jos malo pomogne
Jesi siguran da pomaže? Hahah
Ajde odi ti u BIOS i isključi ju. :)
Cuj dam ti ja svoju 5750 radi savrseno 
Inače se osjeti da je odaziv na gas čudan, čuje se da je cilindar krepao, da zamašnjak ne radi, osjeti se da ležajevi kotača nisu dobri i sl.
Ali isto tako, na BoL-u, osjeti se da grafička ne radi. Eh, da.
Možda malo ako ju razradiš dobiješ koji FPS više i ugodniji rad.
Zasto prije nisi rekao da imas graficku i u procesoru? Mi se tu ubijamo davajuci ti savjete, a frajer ima drugu graficku....u tome ti je problem. Izvadi procesor, okreni ga i makni jumper( to ce ti iskljuciti graficku i procu ). Nakon toga ga vrati u komp i sve bude ok.
A morti si instaliral krive drajvere. Najbolje načisto instalaj windowse i prave drajvere i igre ponovo. To će ti oduzet 2h posla a ovo traženje rješenja 5x više vremena.
iskljucena je sad al opet nista
imam sve najnovije drajvere
Zasto prije nisi rekao da imas graficku i u procesoru? Mi se tu ubijamo davajuci ti savjete, a frajer ima drugu graficku....u tome ti je problem. Izvadi procesor, okreni ga i makni jumper( to ce ti iskljuciti graficku i procu ). Nakon toga ga vrati u komp i sve bude ok.
Reci mi da se šališ, molim te..
Ja ne mogu vjerovat. Hahahahha
Ma nisam
Stvarno mi nista nije bolje
Antonio, nemoj biti takav. Neki od nas zele decku i pomoci.
Ma ja imam hd7770 graficku karticu al ovaj a10 procesor ima isto graficku al nmi radi hd777o a ova od procesora je iskljucena
Ma ja imam hd7770 graficku karticu al ovaj a10 procesor ima isto graficku al nmi radi hd777o a ova od procesora je iskljucena
Nadi neku igru koja ima benchmark test, tipa GTA IV , pokreni ga i postaj screenshoot ovdje.
Ko da objasnjavas malom djetetu... 2002. grafe nisu bile ni blizu danasnjima. Graphic engine igre nije namijenjen modernim igrama i zato je obrnuto nego inace. Sto je grafa bolja, FPS ce biti manji, moras podesit performanse grafe na razinu graphic enginea CoD-a 2. Ne znam napamet koliko treba biti...
Isto tako, valjda si dovoljno pametan da usporedis Graphic drivere iz 2013. i graphic engine CoD-a iz 2002. Reci mi hoces li stavit u novi Audi A6 dio iz Audija A6 2002.
Nadji u Task Manageru cod2.exe i stavi affinity na sve jezgre.
Ok al stvarno ev pokazat cu ak oces da vidis djelove ev sam mal
Probaj plakati mozda poraste fps
Ma al neradi kako da ti ja to objasnim
Ja cu ovu temu prijavit modovima, jer nacin na koji decko razgovara sa nama sve vise lici na trollanje. Zeli imat 333 FPS, a vjerojatno ne zna ni sto to znaci...
Imao sam ukljucenu proc grafu da pomaze ovoj, ma daj molim te.
I nauci pisat.
Ja cu ovu temu prijavit modovima, jer nacin na koji decko razgovara sa nama sve vise lici na trollanje. Zeli imat 333 FPS, a vjerojatno ne zna ni sto to znaci...
Imao sam ukljucenu proc grafu da pomaze ovoj, ma daj molim te.
I nauci pisat.
Ako već drugima govoriš nešto za pisanje onda bi mogao i ti poraditi na svojim sposobnostima pisanja. Just a tip. ;)
E sad mi sve radi hvala sto si mi pomogo igra mi je bila na 1 jezgri PUNO HVALA
Čitam temu i smijem se 
Ukoliko ne prestanete sa trolanjem, tema bi mogla otići pod lock...
Problem je riješen te sada stvarno može pod lock 
Vidis da je covjek rijesio problem rasplakao se i probudio ostale jezgre,tako da moze pod lock ;)