H1Z1 Zombie MMO by Sony

poruka: 638
|
čitano: 88.568
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: H1Z1 Zombie MMO by Sony
Ipe77 kaže...

zato izgleda kao minecraft!!...lik trči neprirodno na prstima kao da igram TWD click to play...animacije ni jedne nema ej ni jedne (od ulaska u vozilo do lootanja i slično)...sve to totalno arkadno....o fizici da i ne pričam jer je niti nema trenutno.....takvu igru na takvom engine-u nije problem napraviti to morate znat kad iznnosite takve podatke (podrazumjeva se uz tim i tehniku kakvu oni imaju) ...DayZ se sporo razvija zbog lošeg engine-a i to im je glavni problem ali ne i jedini..................slažem se ponudili su odmah puno više craftanja stvari i slično ali su ubacili za sad P2W efekt......

EDIT: nitko od nas što se protivimo ne kaže da će za godinu dvije igra biti toliko loša ali trenutno nije ni D od DayZ-a a svi znamo da ni DayZ nije nešto pretjerano zakrpan i dobar......

animacije su placeholderi. valjda znaju rasporediti prioritete, pa im je ipak gameplay bio na listi ispred bespotrebnog trošenja vremena i resursa na MOCAP studio, jer ipak ne gledamo simulaciju čovjeka kako trči nego igramo računalnu igru.

DayZ se sporo razvija jer od starta imaju katastrofalno vodstvo i/ili nemaju pojma što rade. jedina razlika je u činjenici da je SOE i H1Z1 reddit na dan izlaska igre razapeo zbog airdropova, dok Rocket fanboys na svaku kritiku DayZ-a kao papagaji ponavljaju mantru o Alphi. rekao bih da je upravo zato igra u stanju u kakvom je. da je netko Rocketa, ustvari krivi primjer jer bi ovaj vjerovatno i prije u tom slučaju pokupio prnje i otišao trošit lovu, stisao oko DayZ-a kao što je community stisao SOE zbog airdropova DayZ bi danas možda imao neki gameplay element vrijedan spomena, osim atmosfere.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 22:17 (Zvonzi).
10 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

P2W nije, to smo zakljucili :D   

Dalje, razumijem ljude kojima grafika znaci puno kao i animacije, i u survival igrama, grafika i ambijent je vrlo bitna.

H1Z1 po meni ima ambijent, ali opet, DayZ je tu bolji, kao i u grafici i animacijama.

To su mozda jedine stvari di dajem prednost DayZ-u, H1Z1 je bolji u svakon drugom pogledu (za mene, trebamo postivati razlicita misljenja, nismo fasisti jbt :D)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 22:57 (metrix.2k).
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
NoniCRO kaže...

Ja neznam sto bi vi od grafike. Ako zelite grafiku, kupite si lijepo airsoft pusku, odite u sumu sa drugim manijacima i trcite po sumi i pucajte jedni po drugima. Da vidis kako ce ti tek u real lifeau biti dobra grafika -.- 

vidim obratio si pažnju samo na dio o grafici a ostalo spometuto nisi dotaka a znaš zašto??!! ZATO ŠTO NEMAŠ ARGUMENTE ZA OSTALO......

Team32Ipe77
10 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
NoniCRO kaže...

Ja neznam sto bi vi od grafike. Ako zelite grafiku, kupite si lijepo airsoft pusku, odite u sumu sa drugim manijacima i trcite po sumi i pucajte jedni po drugima. Da vidis kako ce ti tek u real lifeau biti dobra grafika -.- 

vidim obratio si pažnju samo na dio o grafici a ostalo spometuto nisi dotaka a znaš zašto??!! ZATO ŠTO NEMAŠ ARGUMENTE ZA OSTALO......

Ti nemas ni pravo na raspravu ako jos drzis da je igra PAY TO WIN.

12 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
NoniCRO kaže...

Pa mozes ti i skakat vani ako treba, nije bed, ti vjerujem bolje skaces nego animacija u igri. nema beda. Vjerujem da se ti i brze razvijas kad bi bio u prirodi nego dayz. To je isto jedan plus. A tvoj engine je super brz. 

Pay 2 win isto nema u real lifeu. Netko tko ima vise novaca od tebe nece kupiti bolju air soft pusku. Jer ce reci, ma ne, ovaj koji ima manje novaca je jadan pa necu ja iskoristiti svoje novce i biti bolji od ovog drugog, nema smisla. Dajte molim vas. ..

Jedna Dota na dan vadi psihopata iz tebe van!
10 godina
neaktivan
NoniCRO kaže...
Ipe77 kaže...
NoniCRO kaže...

Pa mozes ti i skakat vani ako treba, nije bed, ti vjerujem bolje skaces nego animacija u igri. nema beda. Vjerujem da se ti i brze razvijas kad bi bio u prirodi nego dayz. To je isto jedan plus. A tvoj engine je super brz. 

Pay 2 win isto nema u real lifeu. Netko tko ima vise novaca od tebe nece kupiti bolju air soft pusku. Jer ce reci, ma ne, ovaj koji ima manje novaca je jadan pa necu ja iskoristiti svoje novce i biti bolji od ovog drugog, nema smisla. Dajte molim vas. ..

Al to cak nije ni slucaj u H1Z1...

11 godina
protjeran

Ajde čitajte objavljeno prije više od 48 sati, ali kada netko hoče plakati neka plače pozz :)  (Veliki pozz D3vilu koji svima stavlja thumb down u ovoj temi :P)

Hey guys, first I want to say thank you to all of you, even the ones that are very upset with us. We have received an overwhelming amount of support and feedback from everyone and the dev team is all working hard on all of the current issues and I appreciate your patience as we try to get H1Z1 up and running smoothly. We are a little over 24 hours in and it has been and absolute roller coaster.

2nd I wanted to address what I said in an earlier stream with NGTZombies prior to our release. I said you cannot buy a gun or ammo and it had to be found in the world. When you are on a stream, and you are talking about your game, you tend to talk a million miles an hour both to keep the information flowing and to keep it entertaining. But sometimes things get said without completely thinking about what you are saying 100% through. H1Z1 is a massive game with a lot of systems, some of which we were tuning every day and finishing last minute. When I said you can't buy any guns or ammo, I completely disregarded the possibility of airdrops and meant that you can't buy a gun or ammo and have it go into your starting loadout, or your loadout immediately like you were buying a gun from the gun store.

All that being said, I totally understand how what I said was at the time lying to you guys and I apologize. But please understand that's not what I was trying to do. For those of you that don't know me or understand me, know that I'm not trying to be this monster that is conniving and lying in hopes that you get tricked into buying the game. I am very passionate about making video games and I want more than anything in the world for people to love the games that I am a part of making.

The dev team loves airdrops, and in testing, every time we used one, they were highly contested where the person who actually called in the airdrop had to earn it through a gladiator style brawl. They usually weren't the one that ended up with the airdrop but no matter what, the person who called it in was satisfied with the event that they got to make happen. That event is the magic we are trying to capture with everyone. The last thing we want is it to be a boring item that someone can sneak around and quietly get to find gear without it being contested. In our opinion that is basically cheating and nobody should be able to do that.

Whether you agree with us or not, that is how we want airdrops to work. We are going to be tuning them throughout early access until we can get them to work that way, here are the first pass initial changes.

1) Make the plane move slowly (53% of current) This increases the ability for other players to react to the plane coming in.

2) Make the drop fall more slowly (80% of current) This increases the ability for other players to react to the plane coming in.

3) Less accurate maximum drop radius (was 250m now 700m, so with these settings it would drop up to 700m from the calling player)

4) New minimum distance of 250m for airdrops to appear from a player. This is a little less than ½ the player density of 700m distance with 120 players on a server. Therefore more players are likely to be near the airdrop when deployed.

5) Increase the minimum number of required players to 120 (a little higher after more discussion about player density being important to keeping airdrops contested)

H1Z1 Airdrop Events and drop percentages

65% chance to call in one of these airdrops

The Caveman

• Bow 1x
  • Bundle of Arrows 2x
  • Torch 1x
  • Waist pack 1x
  • 7 Zombies

The Welder

• Wrench 1x
  • Hammer 1x
  • Metal Sheets 4x
  • Metal Pipes 2x
  • Weapon Repair Kit 1x
  • 7 Zombies

The Medic

• First Aid Kits 2x
  • Bandages 5x
  • Cloth 6x
  • Purified Water 2x
  • Saline 2x
  • 7 Zombies

The Demolition Man

• IED 2x
  • Lighter 1x
  • Landmine 1x
  • Flares 2x
  • Smoke Flare 2x
  • Ethonol 1x
  • 7 Zombies

The Builder

• Nails 20x
  • Furnace 1x
  • Logs 4x
  • Metal Bits 10x
  • Scrap Metal 10x
  • Wood Axe 1x
  • 7 Zombies

The Farmer

• Tamper 10x
  • Corn Seeds 10x
  • Wheat Seeds 10x
  • Fertilizer 10x
  • Purified Water 5x
  • 7 Zombies

The Hiker

• Motorcycle Helmet 1x
  • Military Backpack 1x
  • Goggles 1x
  • Binoculars 1x
  • Compass 1x
  • 7 Zombies

12.5 % chance to call in one of these airdrops

Life of the Party

• IED 5x
  • Swizzle 20x
  • Moonshine 15x
  • Flare 30x
  • 7 Zombies

10.0% Chance to call in this airdrop

The Hobo

• Shotgun 1x
  • Shells 12x
  • Moonshine 2x
  • Torch 1x
  • Twine 1x
  • Bear Sandwich 1x
  • 7 Zombies

The Lone Wolf

• Pistol 1x
  • Ammo.45 14x
  • Logs 2x
  • Wolf Sandwich 1x
  • Animal Trap 1x
  • Deer Bladder 2x
  • 7 Zombies
www.mmo-balkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2015 1:57 (TheThing).
17 godina
TheThing kaže...

I said you cannot buy a gun or ammo and it had to be found in the world. When you are on a stream, and you are talking about your game, you tend to talk a million miles an hour both to keep the information flowing and to keep it entertaining. But sometimes things get said without completely thinking about what you are saying 100% through. H1Z1 is a massive game with a lot of systems, some of which we were tuning every day and finishing last minute. When I said you can't buy any guns or ammo, I completely disregarded the possibility of airdrops and meant that you can't buy a gun or ammo and have it go into your starting loadout, or your loadout immediately like you were buying a gun from the gun store.

Znate ono kad sam rekao da necemo prodavati kruske i jabuke vec da cete ih morati traziti, e sad vidite zbunio sam se! Ja sam mislio da vam necu prodati krusku i jabuku pojedinacno, necu vam ih dati u startu. . ., eh na to sam mislio! A sta sad sto mozete kupit gajbicu s radom sansom da dobijete krusku, jabuku ili ananas to je "event" 

Nije on to jedini rekao, objavljivali su u casopisima kako nece biti nikakvog vida prodaje oruzja osim vanity itema, na drugim streamovima i eventima. Kako su sada poturili kruske i jabuke tako ce sutra za 10 eura poturit auto, kamion i jako, jakooo malu sansu da ti s neba padne tenk. . .
Njima je u cilju profit, free 2 play igri profit donose mikro transakcije. Da su se ugledali na Caunter Strike (nije f2p al se obrce ozbiljna lova zbog skinova) LOL, DOTU i slicne free 2 play igre koje zaradjuju i vise nego dovoljno prodavajuci vanity iteme nebih rekao rijeci. Da nisu sami obecavali kako ce sljediti slican model nebih ovdje napisao slova, s obzirom da su mucka djubrad imam puno pravo da izrazim svoje misljenje kao sto vi pisete svoje ovdje a neki i u drugim temama.

Da su oni u pravu nebi jedan od devova nerd rage u postovima s izjavama tipa "if you think it's pay to win don't buy/play it" niti bi nudili refund niti bi bilo sada damage control uvlacenja u guzicu i modificiranja sadrzaja, kao sto sam napisao u drugoj temi budite zahvalni onima koji su ih zasuli sibljem i kamenjem zbog njihove lazi i ljigavosti! Da ih svi ljube u guzic* i kuju u zvjezde kao neki ovdje vjerovatno bi i padali uskoro tenkovi s neba za 10 Eura. 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
Zvonzi kaže...

još da dodaju 5-10 EU servera i to je to.

Evo piše na Twitteru da bi do utorka trebalo doci novih 200 EU servera

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Gaap/simple
16 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Kratki tutorial:

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Kratki tutorial:

Ne znam kako vama, ali ovo je cisti RUST sa malo ljepsom grafikom i vecim loot podrucjem.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

To je sve skupa, rust i dayz i sve sta ide dobro. Zato je igra po meni sexy!

Jedna Dota na dan vadi psihopata iz tebe van!
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Nadam se da ce sutra vec ubaciti servere da se napokon skrasimo negdje i pocnemo dizati neku bazu. Po mogucnosti na low/med serveru. Danas napokon pronasao par dijelova za auto ali nikako kompletirati sve.
10 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

http://steamcommunity.com/id/Mrtvak/ Ko hoce neka me doda,mi vec igramo na feed serveru,pa ko hoce :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...
Nadam se da ce sutra vec ubaciti servere da se napokon skrasimo negdje i pocnemo dizati neku bazu. Po mogucnosti na low/med serveru. Danas napokon pronasao par dijelova za auto ali nikako kompletirati sve.

Zvonzi tebi je svaka druga rijec baza, upisi gradjevnski fax i budi graditelj, 100% ces biti dobar u tome i zaraditi hrpu novca.

14 godina
Baza je samo pocetak. Planiram stvoriti novu civilizaciju u H1Z1 svijetu. Za to nema faksa.
17 godina
Zvonzi for President :)
10 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Ima li ko da igra sa slicnon konf ko ja: HD 5670 1gb, Phenom II X2 550 BE, 4GB DDR3?

Znam da je ispod minimum requirements, al realno, igra je manje zahtjevna i 10x puta bolje optimizirana nego PS2, a ps2 mogu gurat na 30 fps-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2015 17:11 (metrix.2k).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
metrix.2k kaže...

Ima li ko da igra sa slicnon konf ko ja: HD 5670 1gb, Phenom II X2 550 BE, 4GB DDR3?

Znam da je ispod minimum requirements, al realno, igra je manje zahtjevna i 10x puta bolje optimizirana nego PS2, a ps2 mogu gurat na 30 fps-a.

ja igram na gotovo istoj konfi. "jedina" razlika je proc i 512mb grafička. problema imam samo u velikim gradovima zbog lag spikova.

10 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...
metrix.2k kaže...

ja igram na gotovo istoj konfi. "jedina" razlika je proc i 512mb grafička. problema imam samo u velikim gradovima zbog lag spikova.

Prosjecan frame rate? Postavke? Fala puno btw :**

14 godina
metrix.2k kaže...
Zvonzi kaže...
metrix.2k kaže...

Prosjecan frame rate? Postavke? Fala puno btw :**

postavke low, s rezolucijom se još igram. fps otprilike od 30-50 FPS-a ovisno o lokaciji. i na većim postavkama se da igrati, ali sam smanjio sve upravo zbog tih spikeova koji me ubijaju u pojam.

13 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Jeli ko kupio igru da mi kaze dojmove i bili bilo to igrivo na AMD A8 5600k, 8GB RAM, R9 270? I jeli ima hrvatskih servera?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
chrispy450 kaže...

Jeli ko kupio igru da mi kaze dojmove i bili bilo to igrivo na AMD A8 5600k, 8GB RAM, R9 270? I jeli ima hrvatskih servera?

hrvatskih servera nema, tek se sutra najranije očekuje 200 novih EU servera. naravno da bi mogao igrati, pročitaj dva posta naša iznad da vidiš na kakvom mi šrotu igramo.

10 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

Moc ces ti to gurat bez problema. Nema hrvatskih servera jos (ja mislin), ali sa vremenon ce sve doc. Uskoro dolazi 200-tinjak novih EU servera.

Najbolje bi ti bilo gledat streamove pa zakljucit bi li kupio ili ne :D

11 godina
protjeran

Ako tko igra dodite na ts 188.166.19.14:9987  Ima nas 4-5 i sutra idemo na neki od novih eu servera.

www.mmo-balkan.com
14 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

jučer uspjeli osposobiti prvi auto - pun benzina. i da stvar bude bolja, ni manje ni više radilo se o pickup kamiončiću sa teretnim prostorom, a frend je minutu prije toga pronašao AR-15, s kojim se smjestio u teretni prostor. drugim riječima, imali smo improvizirano borbeno vozilo.

no, nije dugo trajalo, kolega Mlejdn s ovoga foruma uspio je uništiti vozilo svojom vožnjom uz dvije žrtve. pouka: pazite na kamenčiće na cesti dok vozite :)

8 0 hvala 0
16 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Evo kako se rade zamke:

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Zombiji se u H1Z1 ne glasaju Braaaaaaaiinssss..., vec Blackberrrryyyyyyyyyyyyyy...

2 0 hvala 0
17 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

LJudi, igra li netko PVE. ja igram na serveru disturbance. dobra ekipa iako ima nekih luđaka tu i tamo ali mapa je dovoljno velika pa ih ne srećeš često. steam tag: joe_cavallo

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Danas me trojica ganjala u pm... pobjegnem im, stamina na 15% dodem u manji gradic i ganja me neki ludak bez icega i ubije^^

www.mmo-balkan.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice