Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.297.313
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

skinuo sam jucer gw2 ,odgrao malo,otisao spavat , sada ujtro se probudio i nemam od kuda pokrenut gw2.

jedino imam u documentu spremljno u GOM formatu "Local" i music folder

moze neko pomoc?

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 9:58 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

tamo di si skino igru imas ovu ikonu Gw2.tj imas u tom folderu sveukupno 4 ikone pa klikaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

zbagalo se nešto nema ovaj gw2 ikonu koja bi trebala najvise teziti,nek se gone u ku_ac kada nemogu napraviti normalnu instalaciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Zodiak kaže...

zbagalo se nešto nema ovaj gw2 ikonu koja bi trebala najvise teziti,nek se gone u ku_ac kada nemogu napraviti normalnu instalaciju

Tako je, koji su to kreteni ja ne mogu vjerovati. Ulupaju 5 godina u igru, sve naprave, beta radi skoro savrseno - u usporedbi s drugim igrama, ipak je to beta, ali nisu u stanju napraviti postenu instalaciju.

/sarcasam off

Nema instalacije jer je beta klijent, skines klijenta i to je to. 4 su datoteke i gw2.exe datoteka (ikona kak ti velis) nema najvise megabajta, vec to ima .dat datoteka gdje je zapravo cijela igra.

Postoji par mogucnosti, ili gledas krivi folder, ili si sam slucajno izbrisao, ili ti je netko od ukucana izbrisao ili ti je antivirusni popi*zdio pa izbrisao ili ti je disk na putu za vjecna lovista pa izbrisao ili nesto slicno, itd itd.

Fajlovi ne nestaju sami od sebe s diska.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

sva sreca pa sam uspio srediti, zato jer sam haker

ne stvaro razbacalo mi posvuda datoteke ,nesto je bilo u my documents ,a nesto u folderu download,ali kao sta sam vec spomenu haker sam pa mi se može

Moj PC  
0 8 hvala 0
13 godina
protjeran
Zodiak kaže...

sva sreca pa sam uspio srediti, zato jer sam haker

ne stvaro razbacalo mi posvuda datoteke ,nesto je bilo u my documents ,a nesto u folderu download,ali kao sta sam vec spomenu haker sam pa mi se može

16 godina
neaktivan

Eto da se i ja pridruzim ovoj temi.

Igra sam ovaj Beta vikend Rangera, za sad sam lvl 32 rjesio sam sva srca 102 u beti, 23h play time.

Igra mi se za sad cini oke mane vise, problem je sto je content prelagan facerollat se da sve lako cak instanca lvl 30 nije nesto s dobrom grupom smo rjesili kroz 2 wajpa.

ocjena 8/10.

Igrao sam WoW 7 god, Aion lvl 55, Guild Wars 20 lvl Necro, D&D online lvl 10 tako da nebi bilo da sam neki fan boy ili nesto.

Edit: Jedino sta sam zeznuo nisam se transferao na vrijeme dok je bilo free jer sam na nekom spanjolskom serveru :/.

Edit: Btw je neko probao Hardmode lvl 35 instance?? Ja cu pokusati dingat 35 danas ali sumnjam da ce ostati vremena za isprobat

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 16:48 (f1lt3r).
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Da i ja dam svoj report.

Ovaj sam vikend igrao rangera, necromancer i thiefa.

Ranger- uglavnom sam igrao story, veoma zabavno, ali mi se čini da su petovi nekako za ku*ac. Premali damage a preduo ih treba dizati, tako da...

Tu se tek toliko da malo tankaju 10 secundi dok ja pucam iz longbowa.

Necro- ovaj vikend sam malo igrao story sa njime, ugl meni osobno veoma draga klasa. Igrao sam većinom WvWvW i tu je bilo nekoliko epic sati, uglavnom zato što je moj server držao gotovo cijelu mapu svo vrijeme pa i nije bilo nekih okršaja prevelikih. Ali veoma dobro i veoma zabavno. 

Thief- igrao sam story, veoma zabavna i fora klasa. Dobra je za WvWvW jer se lako može prebaciti u stelth i pobjeći iz borbe. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Da i ja dam svoj report.

Ovaj sam vikend igrao rangera, necromancer i thiefa.

Ranger- uglavnom sam igrao story, veoma zabavno, ali mi se čini da su petovi nekako za ku*ac. Premali damage a preduo ih treba dizati, tako da...

Tu se tek toliko da malo tankaju 10 secundi dok ja pucam iz longbowa.

Necro- ovaj vikend sam malo igrao story sa njime, ugl meni osobno veoma draga klasa. Igrao sam većinom WvWvW i tu je bilo nekoliko epic sati, uglavnom zato što je moj server držao gotovo cijelu mapu svo vrijeme pa i nije bilo nekih okršaja prevelikih. Ali veoma dobro i veoma zabavno. 

Thief- igrao sam story, veoma zabavna i fora klasa. Dobra je za WvWvW jer se lako može prebaciti u stelth i pobjeći iz borbe. 

Petovi jesu weak, jer ih jos nisu slozili i AI im je sejban, ali ako oces vec da ti pet tenka ko na WoWu, koristi medvjeda on jedini radi donekle.

http://www.guildwars2guru.com/topic/37154-ranger-pets-guide-videos-of-pets-included/ eto ti guide pa si nades sto ti najvise pase.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 18:10 (f1lt3r).
14 godina
neaktivan

Ložite se , ložite !!!

17 godina
neaktivan

Napravio sam 15/16 taskova (ona srca) u wayfarer foothills i nigdje ne vidim to zadnje:-(

17 godina

nemam vise volje, dosa sam do lvl 22

thief je definitivno klasa sa kojom cu igrati, na sljedecem beta week-u ako ga bude probat cu nesto drugo.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...

nemam vise volje, dosa sam do lvl 22

thief je definitivno klasa sa kojom cu igrati, na sljedecem beta week-u ako ga bude probat cu nesto drugo.

M smeće od klase... onaj skill pomoću kojeg nestane i promijeni položaj kad je u "ležećem" položaju OP.

Na taj cd treba ić +1 sec.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
17 godina
neaktivan

Ja sam igrao malo wariora, odlican je iako mozda malo previse različitih oruzja pa se nisam htio previse upustati.Malo sam igrao engeinera, nije mi se nesto pretjerano svidio. Ima samo 2 oruzja i range mu je nekako premali te sam se na kraju ipak vratio na elementala. Nisam nesto pretjerano puno igrao tak da sam dosao do 15lvl. Cijelo vrijeme sam sam igrao pa mi malo dosadilo..Kad pocne igra stvarno se nadam da cu pronaci nekog online frienda da skupa igramo,hehe jer je puno zabavnije...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 19:58 (drocketman).
17 godina

ima li tko ovdje strucan sta se tice rangera...

onako ako nije tesko opisat malo detaljnije koje ste oruzje koristili, koje traits...

16 godina
neaktivan

Nisam puno igrao, ali sam dosta čitao..

Longbow ti je najpopularniji.. Oprema za power.

Ako ti se svidi short, onda opremu za condition dmg.

Greatsword je dovoljno dobar da malo spariraš nekom melee dok ti neki skill ne dođe s cd.. Animacije su mu predobre..

Prošlu betu je bilo popularno warhorn + quickness zephry pa udri na longsword, ali mislim da je to fixano..

Što se tiče skillova, trapovi po meni trebaju previše traitova da postanu korisni tako da koristim survival skillse..

Kod rangera nema puno mudrosti..

Osim trapa ili muddya za kitanje, većimo se svodi na "dps race"..

Peta nisam previše bufao, nepredvidljivi su mi.. Samo pazi da ih promijeniš kad ti se "ozlijedi"

Osim ovoga, postoji jedan stil koji uključuje mobilne spirite koji je navodno dobar, ali nisam probao..

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 23:16 (NightShadow).
17 godina
NightShadow kaže...

Nisam puno igrao, ali sam dosta čitao..

Longbow ti je najpopularniji.. Oprema za power.

Ako ti se svidi short, onda opremu za condition dmg.

Greatsword je dovoljno dobar da malo spariraš nekom melee dok ti neki skill ne dođe s cd.. Animacije su mu predobre..

Prošlu betu je bilo popularno warhorn + quickness zephry pa udri na longsword, ali mislim da je to fixano..

Što se tiče skillova, trapovi po meni trebaju previše traitova da postanu korisni tako da koristim survival skillse..

Kod rangera nema puno mudrosti..

Osim trapa ili muddya za kitanje, većimo se svodi na "dps race"..

Peta nisam previše bufao, nepredvidljivi su mi.. Samo pazi da ih promijeniš kad ti se "ozlijedi"

Osim ovoga, postoji jedan stil koji uključuje mobilne spirite koji je navodno dobar, ali nisam probao..

znaci deri power trait... ostalo po volji?

16 godina
neaktivan

Ja sam stavio 20 power, 20 survival da skinem cd od tri survival utility i 30 nature za micanje conditiona..

Crit pati, ali meni se isplati..

Longbow + greatsword..

Otvoriš sa bow 3, pa deri po 2..

Ako dođe melee, prebacim na sword pa ga malo tenkam..

Biraj mete na low healthu i probaj ih brzo skinut..

17 godina
NightShadow kaže...

Ja sam stavio 20 power, 20 survival da skinem cd od tri survival utility i 30 nature za micanje conditiona..

Crit pati, ali meni se isplati..

Longbow + greatsword..

Otvoriš sa bow 3, pa deri po 2..

Ako dođe melee, prebacim na sword pa ga malo tenkam..

Biraj mete na low healthu i probaj ih brzo skinut..

to je kao pvp jel?

jer po ovom sta gledam sve utrpat u crit i power za pve, a ono sta ostane sta se vise isplati...

16 godina
Guild Wars 2!

Evo meni dosta za ovaj BWE.

Došao do lv22 s mojim charom.

Isprobao sve moguće opcije u pvp. Axe u main hand je must have kao i utility frenzy. Dva najdraža builda Axe shield/ Greatsword i Riffle/Axe shield. U Pve weps sam koristio ovisno o situaciji.

Story i questove u charr area nisam radio ! Prešo većinu u human i norn area.

Fenomenalna klasa warrior. Cijeli set Masterwork (Zelena slova) +1 Rare.

WvW me se nije baš nešto dojmio. Nije bilo fora igrat jer je moj server posjedovao 95% mape :/

To kako su riješili market je fenomenalno. Sve lako za pronać, prodat, zaradit pare. Samo napišeš koji item hoćeš uzet i kolko nudiš za njega, odeš offline i vratiš se za 1 sat i tem je kupljen (naravno ako je nekome bila prihvatljiva tvoja cijena). Zaradio brdo para na prodaji nevrijednih stvari.

Bio sam i craft-o stvari, ali na kraju sam vidio da se to trenutno neisplati jer se sve može za sitne pare uzet prek marketa.

Evo par SS od danas:

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...

lik ti je ruzan u 3 pi*ke materine {#}

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
AmonZero kaže...

Pa valjda je to i htio.... :P

Nego kako se brzo mijenjaju setovi oružja? Jel postoji kakav shortcut ili treba ič kroz inventory svaki put?

17 godina
neaktivan

Neke profesije imaju mogućnost swapanja weapona (ona tipka lijevo od jedinice) i mozes swapati izmedju 2 seta. Ali po meni swapanje weapona za profesije za koje to nije predvidjeno nema smisla jer u combatu ne mozes promijeniti weapon, a osim toga ulaziti u inventar i mijenjati oruzje mi predugo traje.

16 godina
Obi Wan kaže...
AmonZero kaže...

Np, svako ima svoje mišljenje {#}

Ja sam htio da bude takav.

17 godina
drocketman kaže...

Neke profesije imaju mogućnost swapanja weapona (ona tipka lijevo od jedinice) i mozes swapati izmedju 2 seta. Ali po meni swapanje weapona za profesije za koje to nije predvidjeno nema smisla jer u combatu ne mozes promijeniti weapon, a osim toga ulaziti u inventar i mijenjati oruzje mi predugo traje.

vidis to nisam znao... igrao sam sa thiefom pa mi se cinilo logicno da sve kalse to imaju... doduse nije ni thief imao do lvl 7 ja mislim...

da se ti nisi zaje8a?

edit: izgleda da elementalist i engineer ne mogu... al buduci da imaju attunement/kits nije to neki minus...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 21:55 (Obi Wan).
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

vidis to nisam znao... igrao sam sa thiefom pa mi se cinilo logicno da sve kalse to imaju... doduse nije ni thief imao do lvl 7 ja mislim...

da se ti nisi zaje8a?

edit: izgleda da elementalist i engineer ne mogu... al buduci da imaju attunement/kits nije to neki minus...

Tako je, ele i engi ne mogu. Samo s 4 elementalistova attunementa imas 20 skillova i to je poprilicno. Za engija ne znam.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina

ima engineer xy raznih kitov

bomb satchel, elixir gun, flamethrower, granade satchel, med kit, mine kit, mortar i tool kit.

16 godina
Guild Wars 2!

Smislio sam jednu odličnu ideju za sljedeći BWE.

Napravi se cijeli team za sPvP pun mesmera. Svi moraju identično izgledat (znači pri kreaciji lika svi istog lika naprave).

I onda se skupit i svi krenit bacat klonove i iluzije.

Mindf*ck na kvadrat.

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...

Smislio sam jednu odličnu ideju za sljedeći BWE.

Napravi se cijeli team za sPvP pun mesmera. Svi moraju identično izgledat (znači pri kreaciji lika svi istog lika naprave).

I onda se skupit i svi krenit bacat klonove i iluzije.

Mindf*ck na kvadrat.

{#}

svasta cu i ja procitat...

17 godina
neaktivan

Ja sam malo igrao da probam i WvW, tukli smo se na nekom mostu jedno pola sata,malo mi njih poguramo preko mosta , malo oni nas. status quo. U pocetku sam mislio da su to NPC-evi,hehe. Cinilo mi se kao da se svi jednako zovu, pisalo je nesto forester. Nakon pola sata sam otisao jer nije bilo pomaka. Ali bilo je zabavno, posebno kad se sa elementalistom zaletim prema njihovim redovima napravim fire zid i onda moji deru svi kroz taj zid. BURN BURN

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 17:36 (drocketman).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice