Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.305.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Guild Wars 2!

Ima i zanimljivijih slika za gleda od ovih iz igre {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Virty kaže...

Aludiraš na Bože sačuvaj brezobrazluk? {#}

17 godina
Gozz kaže...
Virty kaže...

Aludiraš na Bože sačuvaj brezobrazluk? {#}

Daj nemoj tako, sta ce ljudi pomislit! {#}

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

A di su vam te slike?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Dupli post, slučajno, sorry!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 10:48 (rashomon).

0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

Jeste uocili nest' novog ili je sve po starom ? :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Netko je bio pitao u temi koliko GW2 troši MB/satu.

Jučer sam instaliro neki program da vidim i nakon 4 sata igranja potrošio je oko 120Mb što me iznenadilo.

Očekivao sam više, jer su mape ogromne i količina ljudi na eventima je velika.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...

Netko je bio pitao u temi koliko GW2 troši MB/satu.

Jučer sam instaliro neki program da vidim i nakon 4 sata igranja potrošio je oko 120Mb što me iznenadilo.

Očekivao sam više, jer su mape ogromne i količina ljudi na eventima je velika.

Hm, to je previse, dosad sam igra razne MMO a kako ih cesto igram preko mobilnog interneta (USB stick), vodio sam evidenciju o potrosnji mb/h.

Nikad mi nije prelazilo 25mb/h, a prosjek je bio oko 15mb/s.

Mozda ti je radi bete i ko zna kojeg sve uskladjivanja, veci promet nego sta ce bit kad igra izadje u finalnoj verziji.

13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Da, vrlo je vjerojatno da ti je klijent u pozadini skidao sadržaj. Jednom kada ti gw2.dat bude imao sve kaj ti treba, promet će drastično past.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.

0 0 hvala 0
17 godina

evo doprinos i od mene

jucer 7 sati bete, po meni, bilo je sasvim dovoljno da vidim o cemu se radi.

mislim da je igra super. nisam se nadao da ce ''world'' izgledati tako dobro. eventovi su interesantni, pogotovo nacin na koji su napravili duzinu i tezinu eventa s obzirom na broj ljudi koji ga radi. odlicno su napravili sinergiju izmedu story questa i ostalih questova po pitanju levela, bas se osjeti neka fluidnost.

buduci da sam imao ocajan lag ne mogu tocno procijeniti neke stvari, npr kako radi dodge system. mislim da je pristojno napravljen, jedino na pocetku mislim da dodge bar premal, ja sam 3 dodga u kompletu uspija napraviti. sad jel to do toga kad uspjesno dodge-as manje se trosi ne znam. od utility spellova otkljucao sam samo jedan za svaku klasu tako da ne mogu komentirat.

od klasa prvo sam uze human thiefa. klasa je interesantna. igra sam prvo sa dual daggers, kasnije sword i dagger i jako mi se sviđaju spellovi. steal mi nije nesto. je da ukrades protivnikovo oruzje (?), ali ja sam ga prvenstveno koristio kao shadowstep. nistam otkljucao pistolje, za tim zalim, mislim da su dual pistols interesantni.

drugi lik je bio norn ranger. dosta sam razocaran sa profesijom. startaju sa sjekirama, i to throwing axe. nije lose izvedeno. pet je shema, ja sam uzeo wolf-a (malo game of thrones stark clan effect), samo crkaje brzo za popi*dit. od ostalog oruzja war horn mi je tako-tako s obzirom da daje buff. short bow me razocarao ajme. vecinom oruzje za usporit protivnika nista vise. slab dmg. nisam nasao longbow, mislim da je superiorniji od shortbow-a. sad na sta ce licit kad ranger uleti u melee sa 2H swordom ili sword i dagger pojma nemam.

od minusa koje sam nasao prvi se odnosni vjerojatno na stres tes. instancu sa thiefom koja se zove informer nisam nikako mogao probati s obzirom da je stalno stojalo na 95%, a bilo je dosta takvih slucaje, samo sto su uspjeli proradit nakon log out/log in. drugi minus je loot. po meni je ocajan. puno bolji mi je onaj system iz guild wars 1, buduci da u gw2 nemam blage veze od onih pustih trupala jel ispalo sta ili ne dok se ne priblizim i vidim onaj sparkling effect. ako nista drugo nek barem iznad trupla koje ima loot pise *loot*. sporo kretanje lika. ne znam jel se na visem lvl-u dobije neki run buff kao u swtor, ali meni je kretanje bilo presporo. je da su to waypoints ali svejedno. 

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...

e

od klasa prvo sam uze human thiefa. klasa je interesantna. igra sam prvo sa dual daggers, kasnije sword i dagger i jako mi se sviđaju spellovi. steal mi nije nesto. je da ukrades protivnikovo oruzje (?), ali ja sam ga prvenstveno koristio kao shadowstep. nistam otkljucao pistolje, za tim zalim, mislim da su dual pistols interesantni.

drugi lik je bio norn ranger. dosta sam razocaran sa profesijom. startaju sa sjekirama, i to throwing axe. nije lose izvedeno. pet je shema, ja sam uzeo wolf-a (malo game of thrones stark clan effect), samo crkaje brzo za popi*dit. od ostalog oruzja war horn mi je tako-tako s obzirom da daje buff. short bow me razocarao ajme. vecinom oruzje za usporit protivnika nista vise. slab dmg. nisam nasao longbow, mislim da je superiorniji od shortbow-a. sad na sta ce licit kad ranger uleti u melee sa 2H swordom ili sword i dagger pojma nemam.

Kod mene je obrnuto :)

Thief mi je bezveze dok je ranger supericka :)

Letece sikire i short bow me nisu odusevili ali mi je zato super legao long bow i toga cu se drzat {#}

Kako preferiram inace u igrama (ranger/thief/warrior) morat cu lopuzi i ratniku dat vise sansi za dokazivanje {#}

16 godina
Obi Wan kaže...

evo doprinos i od mene

jucer 7 sati bete, po meni, bilo je sasvim dovoljno da vidim o cemu se radi.

mislim da je igra super. nisam se nadao da ce ''world'' izgledati tako dobro. eventovi su interesantni, pogotovo nacin na koji su napravili duzinu i tezinu eventa s obzirom na broj ljudi koji ga radi. odlicno su napravili sinergiju izmedu story questa i ostalih questova po pitanju levela, bas se osjeti neka fluidnost.

buduci da sam imao ocajan lag ne mogu tocno procijeniti neke stvari, npr kako radi dodge system. mislim da je pristojno napravljen, jedino na pocetku mislim da dodge bar premal, ja sam 3 dodga u kompletu uspija napraviti. sad jel to do toga kad uspjesno dodge-as manje se trosi ne znam. od utility spellova otkljucao sam samo jedan za svaku klasu tako da ne mogu komentirat.

od minusa koje sam nasao prvi se odnosni vjerojatno na stres tes. instancu sa thiefom koja se zove informer nisam nikako mogao probati s obzirom da je stalno stojalo na 95%, a bilo je dosta takvih slucaje, samo sto su uspjeli proradit nakon log out/log in. drugi minus je loot. po meni je ocajan. puno bolji mi je onaj system iz guild wars 1, buduci da u gw2 nemam blage veze od onih pustih trupala jel ispalo sta ili ne dok se ne priblizim i vidim onaj sparkling effect. ako nista drugo nek barem iznad trupla koje ima loot pise *loot*. sporo kretanje lika. ne znam jel se na visem lvl-u dobije neki run buff kao u swtor, ali meni je kretanje bilo presporo. je da su to waypoints ali svejedno. 

igrao sam human thiefa do lvl 15 i poprilcno je jak ^^

nemres vise od 3x dodge za redom, poanta je da dodge koristis kad primjetis da mob priprema neki opasnije napad(najcesce ti pise iznad njih koje "special" napade imaju),uostalom imas i napade koji ti mogu posluziti kao dodge. mislim da dagged+sword kao napad pod brojem 3 ti daju neki circle + evade napad sa ledja. opcenito dodge je po meni dobro balansiran, nemres ga spamati koliko te volja nego moras taktizirati.

steal uistinu niti sam nisam koristio, ali kad sam jednom dosao do pistolja.. i 2xpistols... po meni su malo OP , rijetko kad sam se vracao na daggere.

shortbow je vise usmjeren na AOE dmg..  i ok je za buffanje vlastitog "auto atacka" puknes onaj choking gas izmedju sebe i moba.. i auto atack na moba kroz dim... ˇˇ combo {#}

run buff takodjer dobijes kao mogucnost otkljucavanja... recimo ja sam koristio onaj sigil sa +10% running speed i odmah mi je bilo olakasano manevriranje oko mobova.

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Meni je veoma glupo to što warrior može imati praktićki sva oružja (osim magičnih sra***)

Jer on kao klasa bi (to meni) trebao imati mač,dagger,mace, shield i to je to. 

Možda pištolj još ali bow i rifle definitivno ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ak nisi skuzio koncept GW2 je da svaka klasa moze biti ranged/melee... dakle kak bi ti ucinio wariora ranged?

a i warrior je inace klasa kojoj sva oruzja odgovaraju... mislim i u ostalim igrama :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 14:21 (blankyboy).
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Ok ali zašto bi onda igrao neke druge klasa da isprobaš oružja i skillove.

Zašto ne onda samo igrat warriora i gotova prića. Nema potrebe za novim likovima.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

zato jer nema dviju klasa da dijele isti skill sa istim oruzjem {#}

svaka klasa ima svoje varijacije na temu.

17 godina
neaktivan

Ljudi dosada i depra danas nakon uzbudljive noci:-), nemam sta igrati sada . Ajmo vidit tko ce sta igrati da ne igramo svi isto ako cemo se udruzivati u neki gild da bude neka dobra sienergija..ili barem za neku statistiku da vidimo koje profesije su trazene. Svako moze odabrati 2 profesije. A mogli bi mozda otvoriti i natjecanje za gild lidera:-), ako ima neki dobrovoljac...Evo ja planiram igrati:

Drocketman   ----   elementalist/engeneer

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 15:19 (drocketman).
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Dodge se ne smije spamat, jednostavno treba ga tajmirat i pametno "trositi" endurance bar. Mislim da se trosi jednako, neovisno da li si nesto izbjegao ili ne. Treba se ispraksirat, skuzit animacije napada, to je poanta.

Thief moze 3x dodgeat sa punim barom? Mesmer i guardian (jedini koje sam igrao) cini mi se da mogu samo 2x.

Nema smisla uopce ocjenjivat klasu dok ne unlockas sve skillove za sve oruzja. I nemojte se "zakljucat" u filozofiju tipa: igram rangera, koristim samo longbow. Mislim da igra nije tako zamisljena. Mozda je najlakse samo stajat na longbow range i pljucat strelice, ali siguran sam da to jako brzo dosadi. Imam jednog u guildu, ode u pvp i igra samo shortbow/longbow, a ranger je u pvp (navodno) najjaci sa greatswordom.. samo nece on to ni cut da proba {#}

Kaj se tice ovog sto kazes za loot, to i meni smeta. Sparkling efekt je slabo primjetan, a i generalno mi se ne da stat nakon svakog fajta i gledat leseve koji je sparkly. Usporava akciju nepotrebno.. bilo bi dobro da promijene autoloot opciju da funkcionira tak da pokupis loot prelazenjem preko leseva, bez stiskanja F uopce.

Sporo kretanje, mislis defaultni run speed? Potrazi skillove koji ti daju Swiftness buff, sve klase ih imaju na nekom od oruzja ili u utility. I u opcijama namjesti si keybind za spremit oruzje (stowe weapons), kad je spremljeno run speed se automatski poveca.

17 godina
neaktivan
dretva kaže...
...bilo bi dobro da promijene autoloot opciju da funkcionira tak da pokupis loot prelazenjem preko leseva, bez stiskanja F uopce.

Mislim da imaš auto-loot u opcijama. {#}

Welcome my son...
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

bornasepic- još se nisam odlućio jer nisam igrao sve klase pa..

Ali najvjerojatnije necro i ranger, možda mesmer i lopov, vidjet ću još kakvi su oni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Neke profesije mogu ako se ne varam 3 puta dodgeati, thief je jedna od njih. Ujedno ima i brzu regeneraciju endurancea od ostalih cini mi se. Guardian (posto sam samo njega igrao) ima dosta endurancea samo za dva dodgea. Jednostavno je to tak, nema spammanja vec treba takticki pogoditi pravi trenutak za dodgeanje.

A jesam si nasao brutalan ulazni combo jucer na guardianu, samo treba stvarno imati tajminga da se izvede, a da se ne crkne (i sto manje ranged mobova) xD. Greatsword u jednom slotu, sword+shield u drugom. Na grupu mobova (5-6) bacit Binding Blade, povuc ih k sebi i sad ide ono bitno, Leap of Faith na onoga koji se nade u sredini, jer se kod udarca s Leap of Faithom blindaju okolni protivnici. Dok su blindani, Whirling Wrath, dodge van, ako je potrebno i dva puta, u meduvremenu switchanje na sword+shield i onda Shield of Absorption da ih knock backate i eventualno sprijecite razne ranged projektile prema sebi. Dosta dobro, ali zaje*bano za izvest. Daljnja strategija po izboru :D

Uf, vec vidim, bit ce ovo bome tesko masterirat...

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 18:18 (1domagoj1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Jedna stvar koja mi se nikako ne svidja u mehanici igre je odabir meta, bilo to pri PvPu ili PvEu. Nekako mi je to sve balavo...cesto se meta tek tako odlockuje, nekako spor odziv ima takodjer...

Mutavo mi je isto sto igra ima dmg izrazen u brojevima a na hp baru nigdje ne vidis brojcano koliko tko ima hpa...mislim ako vec mozes vidjeti svoj u brojevima zasto ne i tudji...koja onda svrha uopce vlastitog, moze ostati obicni crveni krug...mislim kontam sto manje stvari zele da moras pazit s obzirom na pracenje animacija i sve, ali bilo bi fino kad bi ta opcija bila ponudjena, pa tko voli nek izvoli.

Takodjer glupi Ranger pet treba dobit poseban dugmic za revive...jucer ja i frend se patimo sa DAT SHAMAN i uvijek se 5 prokletih petova vrti oko jednog od nas i cini nemogucim da pomognemo jedan drugome kad treba..

HP bar koji se vidi iznad lika takodjer bi bio odlican kad bi ga mogli malo modificirat proizvoljno, velicinu i jacinu npr...jer kad si u zaru pvpa i 5 ljudi je jedno na drugom a ti vidis 5 tankih blijedo crvenih linija kako ti lete po ekranu, svi   u istom armoru, skoro isto izgledaju, bas treba se potrudit da uocis tko je koje profesije...jedna stvar koju bi mogli uzeti od wowa bi sigurno bili ti class color barovi.

Btw zna netko hoce li igra podrzavati neki tip addona? Uvijek sam volio personalizirati korisnicko sucelje kako meni pase :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
Mislim da imaš auto-loot u opcijama. {#}

Da znam, ali ne radi ono sto sam napisao. Sa tom opcijom ukljucenom i dalje moras vidit sparkly efekt na lesu i stisnut F.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 18:58 (dretva).
17 godina
neaktivan
Mariossa kaže...

Jedna stvar koja mi se nikako ne svidja u mehanici igre je odabir meta, bilo to pri PvPu ili PvEu. Nekako mi je to sve balavo...cesto se meta tek tako odlockuje, nekako spor odziv ima takodjer...

Mutavo mi je isto sto igra ima dmg izrazen u brojevima a na hp baru nigdje ne vidis brojcano koliko tko ima hpa...mislim ako vec mozes vidjeti svoj u brojevima zasto ne i tudji...koja onda svrha uopce vlastitog, moze ostati obicni crveni krug...mislim kontam sto manje stvari zele da moras pazit s obzirom na pracenje animacija i sve, ali bilo bi fino kad bi ta opcija bila ponudjena, pa tko voli nek izvoli.

Takodjer glupi Ranger pet treba dobit poseban dugmic za revive...jucer ja i frend se patimo sa DAT SHAMAN i uvijek se 5 prokletih petova vrti oko jednog od nas i cini nemogucim da pomognemo jedan drugome kad treba..

HP bar koji se vidi iznad lika takodjer bi bio odlican kad bi ga mogli malo modificirat proizvoljno, velicinu i jacinu npr...jer kad si u zaru pvpa i 5 ljudi je jedno na drugom a ti vidis 5 tankih blijedo crvenih linija kako ti lete po ekranu, svi   u istom armoru, skoro isto izgledaju, bas treba se potrudit da uocis tko je koje profesije...jedna stvar koju bi mogli uzeti od wowa bi sigurno bili ti class color barovi.

Btw zna netko hoce li igra podrzavati neki tip addona? Uvijek sam volio personalizirati korisnicko sucelje kako meni pase :P

Ovo prvo za targeting se slazem, slucajno lupim negde i odlocka se.

A ovo drugo, da se uopce ne vidi HP, e to je meni zakon. Cak niti postoci. Samo je na tebi i tvojoj procjeni koliko bi tko mogao imati HP-a.

Petovi su glupi u beti xD. To je cinjenica.

Mislim da nece, da zele da ostane ovak, minimalisticno i "umjetnicko", ipak je dosta dizajnerskih resursa utroseno u UI, ako si primjetio cijeli UI je rucno crtan.

Btw., jel ikome znao nekad mis nestati? Onda bih Alt-Tabal na desktop, pa se vratio u igru, ali bi dobio onda obicni Windows mis i ne bi prikazival tooltipove kad hoveram iznad necega.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan
Mariossa kaže...

Kako ti se meta "odlockuje"? To mi se nije desavalo. Namjesti u opcijama keybind Target nearest npr. na tipku C, ili targete biraj sa TAB. I pogledaj ovo na wiki, mozda te to muci.

HP neprijatelja da vidis, ne vidim sta bi sa time dobio sto vec ne vidis iz hp bara. Isto tako i razlicite boje za hp barove, nebitno, to uopce ne treba gledat vec gledaj sto ti meta radi.

Ako nemres skuzit klasu po onome sto radi, kad ga targetas ima ikona klase kraj slike lika (na desnom kraju hp bara).

Modificiranje UI ocekujem da ce biti u in-game opcijama jer je bilo vec u GW1 odlicno napravljeno, zasada nije ukljuceno u GW2 beta buildu. Nadam se da nece biti add-onova bilo koje vrste.

17 godina
dretva kaže...

I nemojte se "zakljucat" u filozofiju tipa: igram rangera, koristim samo longbow. Mislim da igra nije tako zamisljena.

Briga mene kako je igra zamisljena, igram ono sta mi pase i sta zelim.

Ako sam zadovoljan sa time da bacam sikire ili tomahawk ka Zagor, super, igrat cu to do kraja ako me ide ka po loju! {#}

Ako te veseli masterizirat sve zivo, opet super, samo naprid, svaka ti dala! {#}

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

@drveta: nemos bas gledat sta ti meta radi kad ih je 5 na par metara, sa masom efekata od kojih nist ne vidis, iako su to smanjili u odnosu na prije ali opet mi je to malo previse efekata...sto se tice klikanja na target da vidis koja je profesija, samo razmisli jos jednom o tome, uzmi za primjer da imas 5 neprijatelja i oko njih jos 3 prijatelja...i ti klikas redom po neprijateljima da vidis koji je ona klasa koju je tebi najlakse ubit ili koju zelis izbaciti iz te grupe jer znas da ces tako pomoci svojima...vjerovatnost da ces bas od prve kliknuti na onoga kojeg zelis od prve bas nije velika

E sad, kada bi svaka profesija imala hp bar u drugoj boji ili tu ikonicu pored hp bara to je vec druga prica, ti bi mogao vrlo brzo odabrati svoju metu i zveknut ga :P

Evo primjer kako je uz neke modifikacije to meni izgledalo nekad u WoWu davno, gro ljudi na jednom mjestu a vrlo lako mozes zakljucit tko je koja klasa, koliko ima hpa itd...zanemarite ostatak uzasnog UI-a xD

Cak i u ovoj ogromnoj guzvi u kojoj je ocito vise od 5 ljudi xD mozes primjetit shamana sa strane, ili prista sa 15k hpa odmah naprijed, rogua lijevo na 78% hpa, nekoliko mageova, paladina itd. da sad ne pisem sve redom.
Zamisli da se nalazis u GW2 u ovakvoj guzvi u WvWvW, pa to je sveopci kaos gdje neznas tko pije tko placa, a problemi nastaju cak i u sPvP, barem meni :P

@domagoj: znam da je ulozeno mnogo truda u UI ali ljudi uloze i dosta truda da naprave addone i razno-razne modifikacije, najbolji primjer je WoW ja bih rekao, iako su neki od tih addona znali unistit svrhu igranja, ali reci da ovako nesto sa hp barovima ne izgleda odlicno i da tak nest ne mos zamislit u GW2.

edit: link s malo boljom kvalitetom slike http://i48.tinypic.com/141qsk9.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 23:49 (Mariossa).

0 0 hvala 0
17 godina

zanimaju me neke stvari veza uz halls of monuments kad se bude pribacivalo u gw2.

npr imam vise likova u gw1. nisam duuugo vremena igrao, sad sam se bacio malo da dignem bodove i sad je na 23/50. nije nesto extra, zadao sam sebi cilj da dignem do 25/50, a ako je moguce do 30. e sad od ovog main lika sam pribacio vecinu, samo sam od ritualista uzeo elite kurzick armor. kod ovog main se vidi u njegovom halls of monument svi osim tog armora naravno. da pojednostavim. main lik je zaradio 21 bod, a off lik 2, sto cini 23.

sad me interesira na sta ce to licit u gw2. npr. na koga ce glasit taj halls of monuments kad se uđe u njega, jer sam citao da ce se to moc u gw2. ako ce bit u generalnom smislu, da li ce doprinosi koji su dali razliciti likovi biti zasebno imenovani ili ce to bit pod jednim imeno, ako da, kojim. da li ce se ta gradevina nalazit na isto mjestu ka u jedinici.

pitam jer je faq prilicno siromasan po tom pitanu.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

HoM je account-based, takav će bit i u GW2. Pretpostavljam da će se nalazit na istom mjestu. Osim ako ne pozovu ekipu iz Huge Moves. :D

Da bi na mainu vidio i taj elitni kurzick armor, nakon ulaska u HoM pričaj s onim NPC-jem odmah desno. Ponudit će ti da prebaciš prikaz HoM-a u "account mode" ili tako nekako. Naravno, na postolju s armorima nećeš vidjet Elite Kurz od Ritualista, već Elite Kurz od profesije trenutnog lika. Kaj se pointa tiče, moja preporuka je da ih navučeš na 30/50. Ovime ćeš otključati sve in-game rewarde u GW2. Sve iznad toga je samo otključavanje titula. Pikni ign na PP i možemo se nać u igri - da pogledam ako ti mogu kako pomoć za HoM.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Mariossa kaže...

Evo primjer kako je uz neke modifikacije to meni izgledalo nekad u WoWu davno, gro ljudi na jednom mjestu a vrlo lako mozes zakljucit tko je koja klasa, koliko ima hpa itd...zanemarite ostatak uzasnog UI-a xD

Ti na toj slici vrlo lako mozes nesto prepoznat, a ne mozes u structured PvP gdje je max 5 neprijatelja na istom mjestu (i to rijetko kad s obzirom da treba kontrolirat 3 tocke)? {#}

Naviknut si na taj UI, zato ti je jasan.. isto tako kad provedes vise vremena u sPvP sve ces vidit bez problema, to je stvar prakse/prilagodbe i nis drugo.

O WvW uopce ne pisem, upravo zbog tih masivnih fajtova di ne vidis tko pije tko placa.. to mi je za sada preveliki kaos da bi se smatralo pravim PvP.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice