Ja se iskreno nadam da je PVP orijentisana.Danas je veliki manjak igara (MMO-ova) koji imaja balansiran PVP,ako je igra stvarno PVP orijentisana onda se sigurno trude i da sve bude balansirano,a za to sam voljan zrtvovati jedan raid vise manje.Samo da nebude kao u Wow-u.Udjes u BG,vidis Frost mage-a ili Blood DK-a i samo mozes pobjeci...ahem mislio sam reci takticki se povuci...da...
Pa svaki mmo ima pvp samo što je to deset puta teže izbalansirat nego pve, PvP u temelju treba biti dobar da bi igra mogla biti balansirana kao takva
Slazem se,zato sam i rekao ako stvarno pridaju vise paznje PVP-u umjesto PVE-u onda je to i bolje,zato sto kao sto si rekao PVE je puno lakse balansiran nego PVP.Moja zamisao balansiranog PVP-a je da svaka klasa treba imati svoju protu klasu.Da inzinjer bude dobar protiv elementalista a elementalista protiv warriora,warrior protiv hunter etc.Nemoguce je napraviti da sve klase budu jednake ali ovako barem svako ima svoju slabu i jacu stranu,a ne da bude da jedna ili dvije klase jebu m**** svim drugima.Opet ovo je moje misljenje,nisam expert za MMORPG-ove i jedini koji sam ikada igrao je bio Wow (od 2005).Dugo sam ga igrao ali to je samo jedna igra pa nemam bas i nekog iskustva u glede PVP u velikom pogledu MMO-ova.