Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.715
|
čitano: 1.479.365
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
TheDarkSide kaže...

Smece jedno od servera vjerovatno..ubije mi svu volju da igram online kad stalno svi leftaju, mene izbaci sa servera, ili me izbaci sa trka cim nas je vise od 10-15...ako im ista zamjeram onda su to ovakve stvari, ostalo igrica je savrsena

Danas se liku s kojim sam igrao slicno desilo. Bilo nas je 15ak u sessionu i odjednom vidim pise da je samo on otisao. Pitam ga na socialu zasto je otisao on kaze da njemu pise da su svi drugi otisli i da je on ostao sam. xD I sad ti budi pametan. Desilo se i meni par puta pa sam do danas mislio da su svi drugi otisli, a ustvari je izgleda samo mene izbacivalo.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
13 godina
neaktivan

Ma poludio sam danas...vozim race..bilo nas je ja mislim preko 20..prvi sam negdje 4-5 checkpointa prije kraja samo mi dodje lijevo lista "xy has left", ugl svi otisli i ajde odvozim ja jos tih 5 checkpointa, dodjem dokraja, kad treba doc screen sa pobjednikom i samo me izbaci sa servera...pa hebemu mater

Origin ID: ReaLazio
14 godina
TheDarkSide kaže...

Ma poludio sam danas...vozim race..bilo nas je ja mislim preko 20..prvi sam negdje 4-5 checkpointa prije kraja samo mi dodje lijevo lista "xy has left", ugl svi otisli i ajde odvozim ja jos tih 5 checkpointa, dodjem dokraja, kad treba doc screen sa pobjednikom i samo me izbaci sa servera...pa hebemu mater

A bit ce da su losi serveri. Meni se opet jedne noci 3-4 puta rusila igra. Ne disconnect nego skroz se bas ugasi i objasni mi fino zasto se ugasila. xD Drugi dan sve super i sad ti reci ko je tu lud. 

I da ja igram na kompu, ali svejedno ne bi trebalo bit takvih problema.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 1:10 (inri).
13 godina
neaktivan

Toliko novca imaju, a izgleda ko vecina su bar po pitanju servera, da nemogu napravit adekvatnu infrastukturu. A super su mi trke sa preko 20 ljudi, to bude opci kaos na cesti, posebno sa Super klasom

14 godina
odjavljen
Ti si dobar, ja sam prednarucio igru i jos nisam uspio igrati mp iz istog problema koji ti imas.
Darko

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ti si dobar, ja sam prednarucio igru i jos nisam uspio igrati mp iz istog problema koji ti imas.
Darko

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Citao sam po netu, iako jos uvijek se nezna tocan razlog zasto se to desava, ima neke veze sa internetom( nasim) i malo na stranu njihovih servera. Otvaranje portova je nekima pomoglo, a meni koji ih ionako imam otvorene neovisno o njima poceli su problemi. Drugi kazu da je do cloud savea koji se sprema na servere od onlinea, da on radi probleme, i da su rijesili ciscenjem catchea, samo problem je, PS4 nema kao Xbox da se moze cistit catche hard diska, eventualno da idem u safe mode of PS4 i od tamo probam pa mozda se desi razlika, a sta se tice vas na PC-u.neznam...progooglaj malo, i svakako otvori portove ako nisi dosad. upnp pomaze, al ne puno.

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Neki dan otisao malo igrati, izbacilo me 10ak puta u 30 minuta cirka, isto mi se desilo i par dana poslje, to mi se desavalo i prije ali ne toliko cesto. Nakon novog patch-a je puno cesce.

Pot piss

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Mene su jučer tako stavili na server gdje sam bio sam ili je bio jedan samnom.

No ugasio sam i upalio ponovo igru, i počeo skidat 2.5 gb patch-a. Nakon instalacije proradilo sve normalno.

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
kexzoR kaže...
njuskac kaže...
kexzoR kaže...
tonik kaže...

Procesor će te grdo zajebavat.

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V

Pogledaj si sam minimalne potrebe.

onda necu kupovat :/ hvala svima na odgovorima 

na phenom x3 ,4gb rama, i 5770 1gb igra radi sasvim normalno na medium postavkama. tako da ne moras imat 4 jezgre to je laž. Evo na dvije jezgre https://www.youtube.com/watch?v=NDcmGwxYpN0  , probao sam i sa grafom sa 512mb memorije i radi normalno.

da,al opet nije isto igrati na kompu i na laptopu,ne znam ni sam sad sto da radim jer ne zelim baciti tih 250kn u vjetar :/

Zašto bi na laptopu koji je iste jačine kao računalo radilo slabije? i nije 250kn nego 170.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Prigušeno bi radio. STvar je u Mhz koji su prigušeni. Ako govorimo o istim komponentama pc-laptop.

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tonik kaže...

Prigušeno bi radio.STvar je u Mhz koji su prigušeni. Ako govorimo o istim komponentama pc-laptop.

Umirem da cujem vise o ovome. 

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 13:09 (Minoza).
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Laički rečeno. 

A ti misliš da su grafička ili procesor istog modela, samo za laptop sa predznakom ''m'', istih performansi? 

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tonik kaže...

Laički rečeno. 

A ti misliš da su grafička ili procesor istog modela, samo za laptop sa predznakom ''m'', istih performansi? 

Manji TDP, manji buffer, manji FSB ovisno o maticnoj, razlika tickovima rama( nije velika al opet je ima) a sta se graficke tice, osabljene verzije sa manje stream procesora, i opcenito svega manje.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

To je to. Zato sam naveo laički da je to samo prigušena verzija koja radi pod slabijim naponom, sa pogoršanim performansama. :)

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra je P2P, nema servera nego je netko od igrača "server".

Welcome my son...
13 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Vidis, nisam razmisljao o tome...al sad si mi dao ideju pa sam isao malo gledat..ispada da R ima samo meshing servere..koji nakon autentikacije nas spajaju u jedan session. Tim vise jos gora implementacija onlinea

17 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
zv'jer2 kaže...

Vidis, nisam razmisljao o tome...al sad si mi dao ideju pa sam isao malo gledat..ispada da R ima samo meshing servere..koji nakon autentikacije nas spajaju u jedan session. Tim vise jos gora implementacija onlinea

Da, u tome i je kocen problema samo što mi u ovim zemljama drugog razreda primijetimo neke probleme dok na zapadu tog nema.

Da ove probleme s disconnectom sessiona imaju u SAD-u bojim se da bi Rockstar bio prisiljen to već riješiti, a ovako se ni ne zna za to.

Taj model P2P online igranja je jednostavno preuzet od konzola... Da postoje dedicated serveri za GTA ONLINE skupa s mogućostima moddanja i pravila igre to bi bila jedna od jačih online igara na PC-u uopće. Potencijal je ogroman, no Rockstar boli briga za to.

Welcome my son...
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 16:16 (zv'jer2).
13 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
TheDarkSide kaže...
zv'jer2 kaže...

Da, u tome i je kocen problema samo što mi u ovim zemljama drugog razreda primijetimo neke probleme dok na zapadu tog nema.

Da ove probleme s disconnectom sessiona imaju u SAD-u bojim se da bi Rockstar bio prisiljen to već riješiti, a ovako se ni ne zna za to.

Taj model P2P online igranja je jednostavno preuzet od konzola... Da postoje dedicated serveri za GTA ONLINE skupa s mogućostima moddanja i pravila igre to bi bila jedna od jačih online igara na PC-u uopće. Potencijal je ogroman, no Rockstar boli briga za to.

troskovi takvih servera bi bili ogromni za R, s obzirom na mapu i sve na njoj, tako da su se odlucili za ovu  puno jeftiniju i "laksu" varijantu..al po cijenu korisnika sa losijim internetom iz xy drzava

17 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

troskovi takvih servera bi bili ogromni za R, s obzirom na mapu i sve na njoj, tako da su se odlucili za ovu  puno jeftiniju i "laksu" varijantu..al po cijenu korisnika sa losijim internetom iz xy drzava

Kad bi dali mogućnost Dedicated servera korisnici bi to platili sami, ali koncept Onlinea je da liči na MMO što obvezuje na jedinstveno iskustvo svim igračima i centralne servere za sadržaj evente itd.

Znam da nikad to neće napraviti kako spada jer im se ne isplati/ne žele, ali svaki put se rastužim kad razmislim o potencijalu takve jedne igre.

Welcome my son...
13 godina
neaktivan

Sredio sam diskonektanje, i nocas odigrao oko 4h u komadu bez ijednog problema. Naime u ruteru je bilo postavljeno da deviceu na utoru 2 (PS4) otvara određene portove, bezobzira koji IP ima,  tako da trebalo je otvarat portove koji god da je IP na tom utoru, al iz nekog razloga to nije funkcioniralo, tako da sam u PS4 napravio staticki IP, i u ruteru napravio da za taj IP otvara portove, i sad sve stima. Dodatno samo otvorio i portove za PS4 za PSN, kao i GTA Online, tako da budem siguran da ce ama bas sve propustat.

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Sredio sam diskonektanje, i nocas odigrao oko 4h u komadu bez ijednog problema. Naime u ruteru je bilo postavljeno da deviceu na utoru 2 (PS4) otvara određene portove, bezobzira koji IP ima,  tako da trebalo je otvarat portove koji god da je IP na tom utoru, al iz nekog razloga to nije funkcioniralo, tako da sam u PS4 napravio staticki IP, i u ruteru napravio da za taj IP otvara portove, i sad sve stima. Dodatno samo otvorio i portove za PS4 za PSN, kao i GTA Online, tako da budem siguran da ce ama bas sve propustat.

J mu mater..povlacim gore napisano...danas preko dana otiso odigrat, opet isto sranje, pa hebemu...

14 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...
TheDarkSide kaže...

J mu mater..povlacim gore napisano...danas preko dana otiso odigrat, opet isto sranje, pa hebemu...

Koliki ti je upload ?

Darko
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
TheDarkSide kaže...
TheDarkSide kaže...

Koliki ti je upload ?

50 kb, jer sam van grada tako da ni optika ni wdl jos nisu dosli do mene, sta je sramotno u ovom vremenu, a razmisljao sam i ja da bi moglo bit i do sveukupne" brzine" tako da ono...muku mucim s tim trenutno...ove dane tj vikend nisam probavao bio bas vise, nogomet i sve to al nac cu vremena pa se poigrat opet...

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ekipa i ja radimo Hiest za 10milja trazimo jednog ili 2 dobrovoljca da igraju sa nama ali ovo morate imat

Rank iznad 70/80 Online 

K/D iznad 1.2 barem 

Znat vozit JET i poznavati skoro svaki heist da vam mi nemoramo objašnjavati sve i vodit vas jel to jednostavno uzima previse vremena

Ako imat takvih dodajte mene ili frenda evo steam profili naši: 

Wolfy: http://steamcommunity.com/id/BluePill/

Greta: http://steamcommunity.com/id/GJan

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...
DarkoKwon kaže...
TheDarkSide kaže...
TheDarkSide kaže...

Koliki ti je upload ?

50 kb, jer sam van grada tako da ni optika ni wdl jos nisu dosli do mene, sta je sramotno u ovom vremenu, a razmisljao sam i ja da bi moglo bit i do sveukupne" brzine" tako da ono...muku mucim s tim trenutno...ove dane tj vikend nisam probavao bio bas vise, nogomet i sve to al nac cu vremena pa se poigrat opet...

Ja sam poceo sumnjati na upload, jer stvarno imam isti problem u GTA V na dva skroz razlicita kompjutera, iako mi je ovaj novi komp overkill za gta v. Ne znam tacno kako rade GTA V serveri, ali drugacije funkcionisu od pravih servera u drugim igrama. Koliko sam skontao funkcionisu nesto na fazon torenta, sideri i licheri, medjutim ako se neko razumije, moze da objasni detaljnije. Ja nakon vise od godinu dana ne mogu da igram GTA V online, uvijek izbacuje taj isti unknown connection error, jedina sumnja mi je na upload. A eto vidis i ti imas isti upload kao i ja i dijelimo isti problem. 

Isao sam kod provajdera da mi odobri najbrzi net, medjutim moram zivjeti blizu centra da bi imao taj internet, koja sramota. 

Darko
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 13:21 (DarkoKwon).
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Ekipa i ja radimo Hiest za 10milja trazimo jednog ili 2 dobrovoljca da igraju sa nama ali ovo morate imat

Rank iznad 70/80 Online

K/D iznad 1.2 barem

Znat vozit JET i poznavati skoro svaki heist da vam mi nemoramo objašnjavati sve i vodit vas jel to jednostavno uzima previse vremena

Ako imat takvih dodajte mene ili frenda evo steam profili naši:

Wolfy: http://steamcommunity.com/id/BluePill/
Greta: http://steamcommunity.com/id/GJan

Aj neko?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Darko, kakve su brzine kod tebe? Isto kao kod nas bar sta se tice van grada ili? Ja sam trazio da mi promjene infrastukturu al nece samo radi mene, a oko mene sve kuce sa starijim ljudima, tako da neznam kako da ih vise "prisilim" na promjenu, evbentualno da se sravna par stupova posto telefon jos nije stavljen u zemlju, ili tako nesto..al nac cu vec nekakvu ideju da ih "indirektno" prisilim da napokon stave telefon pod zemlju i makar WDSL dovedu i centralu pored mene "osposobe"

14 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...

Darko, kakve su brzine kod tebe? Isto kao kod nas bar sta se tice van grada ili? Ja sam trazio da mi promjene infrastukturu al nece samo radi mene, a oko mene sve kuce sa starijim ljudima, tako da neznam kako da ih vise "prisilim" na promjenu, evbentualno da se sravna par stupova posto telefon jos nije stavljen u zemlju, ili tako nesto..al nac cu vec nekakvu ideju da ih "indirektno" prisilim da napokon stave telefon pod zemlju i makar WDSL dovedu i centralu pored mene "osposobe"

Pa prosjek je 5000/500, medjutim ja od centra zivim 10 min hodanja, zivim u malom gradu, a samo ljudi u centru mogu imati taj najbrzi internet. A najskuplji u MTEL-u (Republika Srpska M:Tel) je 50/3 i kosta 25 eura, taj isti sam htio da ukljucim, ali kazu da to mogu ljudi samo u centru. Medjutim prije par dana je dosao sarajevski provajder Telemach ciji su kablovi prosli tacno pored moje kuce, tako da cu otici do njih da vidim situaciju kako i sta, oni su uglavnom najbolji u BiH i internet od 13 eura im je jaci duplo od ovog u Mtelu koji ja imam. Ako ne odem u Poljsku raditi ukljucicu sebi taj najbrzi internet u Telemach da skidam softver kao bog :) 

Darko
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
TheDarkSide kaže...

Pa prosjek je 5000/500, medjutim ja od centra zivim 10 min hodanja, zivim u malom gradu, a samo ljudi u centru mogu imati taj najbrzi internet. A najskuplji u MTEL-u (Republika Srpska M:Tel) je 50/3 i kosta 25 eura, taj isti sam htio da ukljucim, ali kazu da to mogu ljudi samo u centru. Medjutim prije par dana je dosao sarajevski provajder Telemach ciji su kablovi prosli tacno pored moje kuce, tako da cu otici do njih da vidim situaciju kako i sta, oni su uglavnom najbolji u BiH i internet od 13 eura im je jaci duplo od ovog u Mtelu koji ja imam. Ako ne odem u Poljsku raditi ukljucicu sebi taj najbrzi internet u Telemach da skidam softver kao bog :) 

Ti bar izgleda ces imat izbora , ja ga nemam osim usranog t-coma...ispada ko da sam u nekoj vukojebini...a ono 4 km od grada, takorec vanjska periferija sam, pa opet nisu u stanju bar WDSL dovest..dok ne krenem rusit jedan po jedan stup pa ce morat novu infrastrukturu pod zemlju stavljat

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice