Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.415.786
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
11 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
inri kaže...

Jos malo 

Mislim da ipak neću kupiti Insurgenta na akciji.. jedva skupljenih 2 mil bolje ću potrošiti na felge za novu jurilicu :D

13 godina
neaktivan
simsis kaže...
inri kaže...

Jos malo 

Mislim da ipak neću kupiti Insurgenta na akciji.. jedva skupljenih 2 mil bolje ću potrošiti na felge za novu jurilicu :D

Jedva čekam da dođe update, da malo otopim ovih svojih 76 milijuna.

Napokon da nešto konkretno izbacuju, a ne one priglupe lowridere.

14 godina
AngryBird kaže...
simsis kaže...
inri kaže...

Jos malo 

Jedva čekam da dođe update, da malo otopim ovih svojih 76 milijuna.

Napokon da nešto konkretno izbacuju, a ne one priglupe lowridere.

Tebi i meni su možda glupi, ali ima onih koji to vole. Ali da konačno da su napravili nešto što vjerujem da će skoro svi igrati.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
14 godina
neaktivan
AngryBird kaže...
18wheels kaže...

Pozdrav,planiram uzet novo racunalo a najvise mi je za oko zapao gta V pa me zanima koja je preporucljiva konfiguracija? S tim da su uvjeti da mogu igrat na maksimalnim detaljima i sve bez stekanja,tnx

Ovako ugrubo , rekao bih :

i7 6700K
16 GB DDR4 RAM (makar ti je 8 gb dovoljno za GTA V)
GTX 1080 (uskoro dolazi, ne pitaj kolko košta 

S tim da igra nije naj najbolje optimizirana kada nafrljiš Advanced postavke do kraja (extended distance scaling, high resolution shadows pogotovo itd.)

Inače, to pitanje je za ovu temu : http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija-7000-do-10000-kn/170222.aspx

Pretjeruješ jbt... Ovo je ulaganje za budućih par god. novih igara, a GTA će letit i na jeftinijoj konfiguraciji pogotovo na 1080p 60fps pošto predpostavljam da ne cilja na 4k...

Ja sam ga ugodno prešao na svojoj staroj HD7970, i5 3550 i 12gb ddr3.

Btw,  gtx1080 je zasad kod nas oko 6800kn što i nije baš đžeparac.

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 23:59 (sylar951).
13 godina
neaktivan
sylar951 kaže...
AngryBird kaže...
18wheels kaže...

Pozdrav,planiram uzet novo racunalo a najvise mi je za oko zapao gta V pa me zanima koja je preporucljiva konfiguracija? S tim da su uvjeti da mogu igrat na maksimalnim detaljima i sve bez stekanja,tnx

Ovako ugrubo , rekao bih :

i7 6700K
16 GB DDR4 RAM (makar ti je 8 gb dovoljno za GTA V)
GTX 1080 (uskoro dolazi, ne pitaj kolko košta 

S tim da igra nije naj najbolje optimizirana kada nafrljiš Advanced postavke do kraja (extended distance scaling, high resolution shadows pogotovo itd.)

Inače, to pitanje je za ovu temu : http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija-7000-do-10000-kn/170222.aspx

Pretjeruješ jbt... Ovo je ulaganje za budućih par god. novih igara, a GTA će letit i na jeftinijoj konfiguraciji pogotovo na 1080p 60fps pošto predpostavljam da ne cilja na 4k...

Ja sam ga ugodno prešao na svojoj staroj HD7970, i5 3550 i 12gb ddr3.

Btw,  gtx1080 je zasad kod nas oko 6800kn što i nije baš đžeparac.

U zabludi si, pročitaj ponovo što je napisao. "S tim da su uvjeti da mogu igrat na maksimalnim detaljima i sve bez stekanja,tnx"

Za klasičnih 1080p, 60 fps sa pametno odabranom kombinacijom high/very high postavki, može proć i slabiji PC.

9 godina
Grand Theft Auto V PC

Pozz ljudovi... 

Novi komp start tjedan dana, GTA V igram 3-4 dana i sad je pocelo crashati ...

err_gfx_d3d_init se pojavljuje, pa ako ima koga sa istim problemom da mi kaže ako ga mogu riješit i kako?

Tražio sam po googleu al svugdje ista rješenja ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

ljudi,planiram kupiti gta V,ali igrao bih ga samo online,zanima me kakav je online,ima li igraca,kako funkcionira,je li to kao mmorpg?mozete li mi reci gdje da kupim igru najjeftinije za PC  ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 16:27 (kexzoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Gta V je graficki jako dobra igrica. Mislim da se svi tu slazemo, ali ako zelite igrati Gta V preko PC-a morate imati PC od barem 5.000 kuna...
Ja imam od 5 i pol tisuca kuna pa mi malo steka... Ali ako ste istinski ljubitelj Gta serijala, to je sigurno igrica za vas... :)

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozz,
Gta V ne mozes kupiti samo online...
Moras bas kupiti gta v... Online je super, ako si veliki ljubitelj to je sigurno za tebe. Preporucio bih ti da ju kupis preko INSTANT GAMINGA. Najjeftiniji ti je nacin da odea na youtube i da pogledas nekog youteubera(stipe balkan95). Dobit ces i popust... Pozzzz.
9 godina
neaktivan
Pozz,
Moras bas kupiti gta v... Online je super, ako si veliki ljubitelj to je sigurno za tebe. Preporucio bih ti da ju kupis preko INSTANT GAMINGA. Najjeftiniji ti je nacin da odea na youtube i da pogledas nekog youteubera(stipe balkan95). Dobit ces i popust... Pozzzz.
13 godina
protjeran
rokoskoko kaže...
Pozz,

hvala na odgovoru,vidim da je na instant gamingu igra out of stock :/ znas li mozda kada ce se opet moci kupiti? jedino me jos brine hocu li moci pokrenuti igru s ovim laptopom http://www.toshiba-croatia.com/discontinued-products/satellite-c55-a-1jl/

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

GTA Online je super ako zanemariš trenutno veliki broj cheatera i bezobrazno loš matchmaking (teško je ponekad nać igraće za misije).

Sad 7.6. dolazi veliki DLC za Online, možda se riješi problem hakera.

Svakako se ubaci u neki od crew-ova (GTA Online Croatia, Hrvatska itd.) da ne igraš solo, daleko je zabavnije s frendovima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 21:14 (AngryBird).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ali zanima me kako je koncipiran taj GTA online,je li to neki mmorpg ili je nesto kao cod Ili lol da udjes na server I da ubijate jedni druge.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ja sam GTA online zamisljao ovako:napravim svog lika,novac zaradjujem pljackom/prodajom droge/ubijanjem drugih,tim novcem kupujem aute,kuce,jahte,s drugim igracima osnujem svoj klan pa zajedno krademo I ubijamo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Ja sam GTA online zamisljao ovako:napravim svog lika,novac zaradjujem pljackom/prodajom droge/ubijanjem drugih,tim novcem kupujem aute,kuce,jahte,s drugim igracima osnujem svoj klan pa zajedno krademo I ubijamo.

Upravo to, kao neka mmo igra, makar nije tako detaljna. Možeš radit što god te volja, VIP misije sa 3 svoja bodyguarda, pa tu su freemode događaji (ukradi auto prvi i dostavi ga, king of the castle, napravi najbolji top speed itd.)

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja sam iznenađen, s ovim novim updejtom igra mi radi na 60 fpsa :O

Milorad Rakuljić Zelov PREVARANT!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

bi li mogao pokrenuti GTA i uzivati u igri na ovom laptopu? http://www.toshiba-croatia.com/discontinued-products/satellite-c55-a-1jl/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kexzoR kaže...

bi li mogao pokrenuti GTA i uzivati u igri na ovom laptopu? http://www.toshiba-croatia.com/discontinued-products/satellite-c55-a-1jl/

Pa pokrenuti bi sigurno mogao, sad kako će raditi to nitko ne može znati :)

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Definitivno ne, na high postavkama. Igra traži čak i 4 jezgreni proc i 8 gb rama, za high postavke

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tonik kaže...

Definitivno ne, na high postavkama. Igra traži čak i 4 jezgreni proc i 8 gb rama, za high postavke

Tko je rekao na high? Pitao je dali bi mogao uživati u igri. Ako je meni igra na low med postavkama radila bez imalo trzanja, onda bi mogla i njemu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 18:24 (Jack Sparrow).
13 godina
protjeran
tonik kaže...

ne zanima me high,moze biti i low samo da mogu igrati.

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Procesor će te grdo zajebavat.

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V

Pogledaj si sam minimalne potrebe.

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
tonik kaže...

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V

onda necu kupovat :/ hvala svima na odgovorima 

12 godina
kexzoR kaže...
tonik kaže...

na phenom x3 ,4gb rama, i 5770 1gb igra radi sasvim normalno na medium postavkama. tako da ne moras imat 4 jezgre to je laž. Evo na dvije jezgre https://www.youtube.com/watch?v=NDcmGwxYpN0  , probao sam i sa grafom sa 512mb memorije i radi normalno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 19:13 (njuskac).
13 godina
protjeran
njuskac kaže...
kexzoR kaže...
tonik kaže...

na phenom x3 ,4gb rama, i 5770 1gb igra radi sasvim normalno na medium postavkama. tako da ne moras imat 4 jezgre to je laž. Evo na dvije jezgre https://www.youtube.com/watch?v=NDcmGwxYpN0  , probao sam i sa grafom sa 512mb memorije i radi normalno.

da,al opet nije isto igrati na kompu i na laptopu,ne znam ni sam sad sto da radim jer ne zelim baciti tih 250kn u vjetar :/

13 godina

Decki, zanima me dal se vama na PC-u desava isto sta i meni na PS4? Da udjem u Online, i budem sam u session, ili pak stavi me sa drugim igracima, i samo odjednom random svi leftaju sessiu i odjednom sam opet sam i tako u krug, kao i random da me diskonekta sa servera. To i mi je pocelo u zadnje vrijeme a nemam pojma zasto, i neznam dal je samo za konzole ili i vi na PC-u imat te stvari?

Ruter je otvoren kao portovi..NAT je 2 na PS4, tako da ne vidim problema. Bit ce vjerovatno da su im serveri banana

Origin ID: ReaLazio
12 godina
TheDarkSide kaže...

Decki, zanima me dal se vama na PC-u desava isto sta i meni na PS4? Da udjem u Online, i budem sam u session, ili pak stavi me sa drugim igracima, i samo odjednom random svi leftaju sessiu i odjednom sam opet sam i tako u krug, kao i random da me diskonekta sa servera. To i mi je pocelo u zadnje vrijeme a nemam pojma zasto, i neznam dal je samo za konzole ili i vi na PC-u imat te stvari?

Ruter je otvoren kao portovi..NAT je 2 na PS4, tako da ne vidim problema. Bit ce vjerovatno da su im serveri banana

Moguće je da te igrači izbacuju jer si mali level.

PSN - DeniZg80
13 godina

Nah...60+ sam...i pisalo bi mi da me se izbacuje...gledao sam po netu i drugoj ekipi se to desava, al nitko nezna tocno zasto..serveri vjerovatno

17 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Nah...60+ sam...i pisalo bi mi da me se izbacuje...gledao sam po netu i drugoj ekipi se to desava, al nitko nezna tocno zasto..serveri vjerovatno

To se i mojoj ekipi događalo redovno, budući da reddit i rockstar forumi ne gore s tim problemom pretpostavljam da je vezan za Hrvatsku ili naš dio Europe...

Welcome my son...
13 godina

Smece jedno od servera vjerovatno..ubije mi svu volju da igram online kad stalno svi leftaju, mene izbaci sa servera, ili me izbaci sa trka cim nas je vise od 10-15...ako im ista zamjeram onda su to ovakve stvari, ostalo igrica je savrsena

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice