Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.567
|
čitano: 1.633.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja sam iznenađen, s ovim novim updejtom igra mi radi na 60 fpsa :O

Milorad Rakuljić Zelov PREVARANT!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

bi li mogao pokrenuti GTA i uzivati u igri na ovom laptopu? http://www.toshiba-croatia.com/discontinued-products/satellite-c55-a-1jl/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
kexzoR kaže...

bi li mogao pokrenuti GTA i uzivati u igri na ovom laptopu? http://www.toshiba-croatia.com/discontinued-products/satellite-c55-a-1jl/

Pa pokrenuti bi sigurno mogao, sad kako će raditi to nitko ne može znati :)

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Definitivno ne, na high postavkama. Igra traži čak i 4 jezgreni proc i 8 gb rama, za high postavke

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tonik kaže...

Definitivno ne, na high postavkama. Igra traži čak i 4 jezgreni proc i 8 gb rama, za high postavke

Tko je rekao na high? Pitao je dali bi mogao uživati u igri. Ako je meni igra na low med postavkama radila bez imalo trzanja, onda bi mogla i njemu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 18:24 (Jack Sparrow).
14 godina
protjeran
tonik kaže...

ne zanima me high,moze biti i low samo da mogu igrati.

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Procesor će te grdo zajebavat.

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V

Pogledaj si sam minimalne potrebe.

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
tonik kaže...

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V

onda necu kupovat :/ hvala svima na odgovorima 

13 godina
kexzoR kaže...
tonik kaže...

na phenom x3 ,4gb rama, i 5770 1gb igra radi sasvim normalno na medium postavkama. tako da ne moras imat 4 jezgre to je laž. Evo na dvije jezgre https://www.youtube.com/watch?v=NDcmGwxYpN0  , probao sam i sa grafom sa 512mb memorije i radi normalno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 19:13 (njuskac).
14 godina
protjeran
njuskac kaže...
kexzoR kaže...
tonik kaže...

na phenom x3 ,4gb rama, i 5770 1gb igra radi sasvim normalno na medium postavkama. tako da ne moras imat 4 jezgre to je laž. Evo na dvije jezgre https://www.youtube.com/watch?v=NDcmGwxYpN0  , probao sam i sa grafom sa 512mb memorije i radi normalno.

da,al opet nije isto igrati na kompu i na laptopu,ne znam ni sam sad sto da radim jer ne zelim baciti tih 250kn u vjetar :/

14 godina
neaktivan

Decki, zanima me dal se vama na PC-u desava isto sta i meni na PS4? Da udjem u Online, i budem sam u session, ili pak stavi me sa drugim igracima, i samo odjednom random svi leftaju sessiu i odjednom sam opet sam i tako u krug, kao i random da me diskonekta sa servera. To i mi je pocelo u zadnje vrijeme a nemam pojma zasto, i neznam dal je samo za konzole ili i vi na PC-u imat te stvari?

Ruter je otvoren kao portovi..NAT je 2 na PS4, tako da ne vidim problema. Bit ce vjerovatno da su im serveri banana

Origin ID: ReaLazio
13 godina
TheDarkSide kaže...

Decki, zanima me dal se vama na PC-u desava isto sta i meni na PS4? Da udjem u Online, i budem sam u session, ili pak stavi me sa drugim igracima, i samo odjednom random svi leftaju sessiu i odjednom sam opet sam i tako u krug, kao i random da me diskonekta sa servera. To i mi je pocelo u zadnje vrijeme a nemam pojma zasto, i neznam dal je samo za konzole ili i vi na PC-u imat te stvari?

Ruter je otvoren kao portovi..NAT je 2 na PS4, tako da ne vidim problema. Bit ce vjerovatno da su im serveri banana

Moguće je da te igrači izbacuju jer si mali level.

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan

Nah...60+ sam...i pisalo bi mi da me se izbacuje...gledao sam po netu i drugoj ekipi se to desava, al nitko nezna tocno zasto..serveri vjerovatno

18 godina
TheDarkSide kaže...

Nah...60+ sam...i pisalo bi mi da me se izbacuje...gledao sam po netu i drugoj ekipi se to desava, al nitko nezna tocno zasto..serveri vjerovatno

To se i mojoj ekipi događalo redovno, budući da reddit i rockstar forumi ne gore s tim problemom pretpostavljam da je vezan za Hrvatsku ili naš dio Europe...

Welcome my son...
14 godina
neaktivan

Smece jedno od servera vjerovatno..ubije mi svu volju da igram online kad stalno svi leftaju, mene izbaci sa servera, ili me izbaci sa trka cim nas je vise od 10-15...ako im ista zamjeram onda su to ovakve stvari, ostalo igrica je savrsena

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Smece jedno od servera vjerovatno..ubije mi svu volju da igram online kad stalno svi leftaju, mene izbaci sa servera, ili me izbaci sa trka cim nas je vise od 10-15...ako im ista zamjeram onda su to ovakve stvari, ostalo igrica je savrsena

Danas se liku s kojim sam igrao slicno desilo. Bilo nas je 15ak u sessionu i odjednom vidim pise da je samo on otisao. Pitam ga na socialu zasto je otisao on kaze da njemu pise da su svi drugi otisli i da je on ostao sam. xD I sad ti budi pametan. Desilo se i meni par puta pa sam do danas mislio da su svi drugi otisli, a ustvari je izgleda samo mene izbacivalo.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
14 godina
neaktivan

Ma poludio sam danas...vozim race..bilo nas je ja mislim preko 20..prvi sam negdje 4-5 checkpointa prije kraja samo mi dodje lijevo lista "xy has left", ugl svi otisli i ajde odvozim ja jos tih 5 checkpointa, dodjem dokraja, kad treba doc screen sa pobjednikom i samo me izbaci sa servera...pa hebemu mater

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ma poludio sam danas...vozim race..bilo nas je ja mislim preko 20..prvi sam negdje 4-5 checkpointa prije kraja samo mi dodje lijevo lista "xy has left", ugl svi otisli i ajde odvozim ja jos tih 5 checkpointa, dodjem dokraja, kad treba doc screen sa pobjednikom i samo me izbaci sa servera...pa hebemu mater

A bit ce da su losi serveri. Meni se opet jedne noci 3-4 puta rusila igra. Ne disconnect nego skroz se bas ugasi i objasni mi fino zasto se ugasila. xD Drugi dan sve super i sad ti reci ko je tu lud. 

I da ja igram na kompu, ali svejedno ne bi trebalo bit takvih problema.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 1:10 (inri).
14 godina
neaktivan

Toliko novca imaju, a izgleda ko vecina su bar po pitanju servera, da nemogu napravit adekvatnu infrastukturu. A super su mi trke sa preko 20 ljudi, to bude opci kaos na cesti, posebno sa Super klasom

14 godina
neaktivan

Citao sam po netu, iako jos uvijek se nezna tocan razlog zasto se to desava, ima neke veze sa internetom( nasim) i malo na stranu njihovih servera. Otvaranje portova je nekima pomoglo, a meni koji ih ionako imam otvorene neovisno o njima poceli su problemi. Drugi kazu da je do cloud savea koji se sprema na servere od onlinea, da on radi probleme, i da su rijesili ciscenjem catchea, samo problem je, PS4 nema kao Xbox da se moze cistit catche hard diska, eventualno da idem u safe mode of PS4 i od tamo probam pa mozda se desi razlika, a sta se tice vas na PC-u.neznam...progooglaj malo, i svakako otvori portove ako nisi dosad. upnp pomaze, al ne puno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Neki dan otisao malo igrati, izbacilo me 10ak puta u 30 minuta cirka, isto mi se desilo i par dana poslje, to mi se desavalo i prije ali ne toliko cesto. Nakon novog patch-a je puno cesce.

Pot piss

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mene su jučer tako stavili na server gdje sam bio sam ili je bio jedan samnom.

No ugasio sam i upalio ponovo igru, i počeo skidat 2.5 gb patch-a. Nakon instalacije proradilo sve normalno.

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kexzoR kaže...
njuskac kaže...
kexzoR kaže...
tonik kaže...

da,al opet nije isto igrati na kompu i na laptopu,ne znam ni sam sad sto da radim jer ne zelim baciti tih 250kn u vjetar :/

Zašto bi na laptopu koji je iste jačine kao računalo radilo slabije? i nije 250kn nego 170.

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Prigušeno bi radio. STvar je u Mhz koji su prigušeni. Ako govorimo o istim komponentama pc-laptop.

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tonik kaže...

Prigušeno bi radio.STvar je u Mhz koji su prigušeni. Ako govorimo o istim komponentama pc-laptop.

Umirem da cujem vise o ovome. 

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 13:09 (Minoza).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Laički rečeno. 

A ti misliš da su grafička ili procesor istog modela, samo za laptop sa predznakom ''m'', istih performansi? 

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tonik kaže...

Laički rečeno. 

A ti misliš da su grafička ili procesor istog modela, samo za laptop sa predznakom ''m'', istih performansi? 

Manji TDP, manji buffer, manji FSB ovisno o maticnoj, razlika tickovima rama( nije velika al opet je ima) a sta se graficke tice, osabljene verzije sa manje stream procesora, i opcenito svega manje.

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

To je to. Zato sam naveo laički da je to samo prigušena verzija koja radi pod slabijim naponom, sa pogoršanim performansama. :)

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Igra je P2P, nema servera nego je netko od igrača "server".

Welcome my son...
14 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Igra je P2P, nema servera nego je netko od igrača "server".

Vidis, nisam razmisljao o tome...al sad si mi dao ideju pa sam isao malo gledat..ispada da R ima samo meshing servere..koji nakon autentikacije nas spajaju u jedan session. Tim vise jos gora implementacija onlinea

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice