Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.410.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Friday kaže...

Pa razlika nebo i zemlja je GTX-ica i integrirka čovječe...

Ja sam skoro preštekao monitor u memorijski modul nakon ovih postova.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
11 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
mrsmith kaže...
doky01akablava kaže...

Evo da javim,stavio jos 4 GB rama u laptop i fps odmah odokativno skocio za 15-20 fps,jednostavno 4GB vs 8GB rama u ovoj igri je nebo i zemlja razlika.

I to govorim o integriranoj Intel HD 4600,i3 4000m 2.4 ghz i 8 GB DDR3 rama :)

Dodaj odmah jos 8GB i imaš 60 lock!

Ne znam jel ovo neki bijedni pokusaj humora ili sarkazma,ali u nicemu ne uspijevas,objasni mi svrhu svog nadasve pametnog komentara,sto si pokusao postici,javno ismijavanje mene ili ?

Lijepo sam napisao i prilozio video u prethodnim postovima di je covjek testirao na GTX 750 i 4GB vs 8GB rama i fps mu je skocio za 10-15-20 FPS ovisno kako gdje i nema gadnih framedropeova,ali bitno da ti pokusavas ispasti duhovit,evo ti pet .

Evo ti ;)

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Ja sam skoro preštekao monitor u memorijski modul nakon ovih postova.

Freak Show Inc.
12 godina
Friday kaže...
doky01akablava kaže...
mrsmith kaže...
doky01akablava kaže...

Evo da javim,stavio jos 4 GB rama u laptop i fps odmah odokativno skocio za 15-20 fps,jednostavno 4GB vs 8GB rama u ovoj igri je nebo i zemlja razlika.

I to govorim o integriranoj Intel HD 4600,i3 4000m 2.4 ghz i 8 GB DDR3 rama :)

Dodaj odmah jos 8GB i imaš 60 lock!

Ne znam jel ovo neki bijedni pokusaj humora ili sarkazma,ali u nicemu ne uspijevas,objasni mi svrhu svog nadasve pametnog komentara,sto si pokusao postici,javno ismijavanje mene ili ?

Lijepo sam napisao i prilozio video u prethodnim postovima di je covjek testirao na GTX 750 i 4GB vs 8GB rama i fps mu je skocio za 10-15-20 FPS ovisno kako gdje i nema gadnih framedropeova,ali bitno da ti pokusavas ispasti duhovit,evo ti pet .

Evo ti ;)

Pa razlika nebo i zemlja je GTX-ica i integrirka čovječe...

nece bit razlika toliko velika ak na laptopu s integrirkom defragmentira disk

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
Grand Theft Auto V PC

netko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

Evo da javim,stavio jos 4 GB rama u laptop i fps odmah odokativno skocio za 15-20 fps

Nemožeš odokativno odredit koliko si FPSa dobio! Nema šamse!

Već je razlika između 25 i 30 FPSa ogromna!

16 godina
doktor1 kaže...
doky01akablava kaže...

Evo da javim,stavio jos 4 GB rama u laptop i fps odmah odokativno skocio za 15-20 fps

Nemožeš odokativno odredit koliko si FPSa dobio! Nema šamse!

Već je razlika između 25 i 30 FPSa ogromna!

Ukljucio sam pobogu FRAPS i pratio fps,velika je razlika izmedu integrirke i GTX 750,ali ovdje govorim o RAM-u,kao sto video pokazuje kad je stavio dodatna 4 GB rama fps mu je skocio,nema frame dropeova i slicno.

A odokativno,pa valjda primijetis razliku izmedu 10 i 25-30 fps,majko mila jeste svi duhoviti sa svojim ispadima,ne mozes napisati nesto sto bi nekome mozda pomoglo,em se zbijaju neke debilne sale da bi se prikupio prstici prema gore lol

17 godina
Grand Theft Auto V PC

Nismo u istom svemiru... Sada si uključio FRAPS... Pa to nije onda odokativno, nego sa brojačem FPSa...

A i spominju se neke brojke od 10 FPSa i konstantacije da "radi" na integriranoj kartici..

Za normalno igranje mora biti 30+ FPSa, (eventualno strategije se mogu na 20) i sve ostale je obični bullshit; kada ljudi govore nešto tipa - "radi mi na 2GB DDR2 memroije i 512 MB VRAMa"... 15 FPSa ne znači da igra radi dobro - "dobro mi radi", "radi na integriranoj", "nemam stuttering, (a tjera igru na 20 FPSa)" bla bla bla! Sve to je neigrivo sranje, a ne "radi mi igra normalno" priča!

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 13:27 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Nismo u istom svemiru... Sada si odjednom uključio FRAPS... Pa to nije onda odokativno, nego sa brojačem FPSa...

A i spominju se neke brojke od 10 FPSa i konstantacije da radi na integriranoj kartici..

Za normalno igranje mora biti 30+ FPSa, (eventualno strategije se mogu na 20) i sve ostale je obični bullshit; kada ljudi govore nešto tipa - "radi mi na 2GB DDR2 memroije i 512 MB VRAMa"... 15 FPSa nije "dobro mi radi", "radi na integriranoj" bla bla bla! To je neigrivo sranje, a ne "radi mi igra normalno" priča!

Znam,zbunjeno sam napisao,htio sam zapravo reci odmah nakon instaliranja dodatna 4 GB rama sam ukljucio GTA V i primijetio puno glade izvodenje,prije mi se vuklo dok sam sa FRAPS-om pratio bilo je oko 10-13 fps i cesti stuttering,a sad je bilo puno glade.
Ukljucivanjem FRAPS-a poraslo je na 25-tak fps,negdje i 30-tak,shvacam da nije glatko igranje,ali je poboljsanje samom ugradnjom RAM-a.

Uskoro cu preko egpu spojiti GTX 660 pa odvrtim benchmark sa 4 GB rama i 8 GB rama pa cemo vidjeti :)

17 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...

dok sam sa FRAPS-om pratio bilo je oko 10-13 fps i cesti stuttering,

Meni kad ovo vidim dođe da razbijem svoj monitor koji je ni kriv ni dužan...

Freak Show Inc.
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ja sam isto prelazio sa 4gb na 8 i fps je skocio max do 10 fps-a, dakle to je max, ali nije konstantno tako vec varira i ogromna se razlika vidi. Ali da se dobije 15-25 fpsa, to je glupost.

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
DarkoKwon kaže...

Ja sam isto prelazio sa 4gb na 8 i fps je skocio max do 10 fps-a, dakle to je max, ali nije konstantno tako vec varira i ogromna se razlika vidi. Ali da se dobije 15-25 fpsa, to je glupost.

Valjda znas kako integrirka radi i otkuda uzima memoriju i di nastaje problem kad imas samo 4gb rama,a jos integrirka

17 godina
Friday kaže...

Meni kad ovo vidim dođe da razbijem svoj monitor koji je ni kriv ni dužan...

To su mnoge priče koje sam spomenuo:

"Igra mi radi sa 512 MB grafičkom"

"Igra mi radi sa 2GB DDR2 memorije"

"Igra mi radi sa integriranom grafičkom"

Ali ja sam očito glup pa pod radi podrazumjevam da je igra igriva!

A ako netko smatra 10/15/20 FPSa igrivim u sandbox igri krcatoj brze vožnje i akcije onda OK!

Vidim da se čovjeku sa nvidia 8800 karticom govori da će igra radit... Karticom starom deset godina!

Ako će igrat na 800x600 rezoluciji i da igra izgleda drastično lošije od GTA V na X360/PS3 konzolama vjerovatno će radit. Ali to nije uživanje u igri! To je mučenje i uništavanje pravog doživljaja

Treba razjasnit pojam "igra će radit"

Dali se pod time smatra da će kako god uspjet pokrenut igru i gledat sliedshow ili će mu raditi u smislu da će imati igrivi frame rate i uživat u igri...

Idem bacit disk defrag i to sa Smart Defrag 4 programom

12 godina

Iako me zabavljaju konstantna svađanja na ovoj temi, dok čekam kraj radnog vremena, svejedno predlažem da se na prvu stranu teme stavi snimka kako se igra vrti na minimalnim zahtjevima.

Nakon toga, stavi se snimka kako igra izgleda low vs. ultra

I poslije se lagano se obriše barem pola postova na temi i normalno se raspravlja o sadržaju igre.

Živjeli.

PSN - DeniZg80
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ova low verzija izgleda ne samo grafički nego i faktički posve realno. Crnci drže pištolj nagnuto za 90% i nerijetko promaše metu. pogotovo ako je meta crna i u mraku.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...
Nakon toga, stavi se snimka kako igra izgleda low vs. ultra

Kompić ne pametuj! Taj video je obično sranje i ništa drugo

Teksture su mu iste na low i ultra...  Vrhunska usporedba!

Kao šta se vidi da mu nisu niti soft sjene uključene...

Neću dalje...

Evo ti njegov "ultra" i moj "very high, (trava high, ne ULTRA)" na istom mejstu... Pa pogledaj samo teksture trave! Youtube NEMOŽE tako uništit teksture trave da neznam koja je kompresija!!

Neki isfrustrirani tip je htjeo pokazat da PS4 verzije ubiti izgleda bolje, jer pod ultra predstavlja "normal" teskture, oštre sjene i ostala sranja!

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 14:35 (doktor1).
12 godina
doktor1 kaže...

Kompći ne pametuj! Taj video je obično sranje i ništa drugo

Teksture su mu iste na low i ultra...  Vrhunska usporedba!

Kao šta se vidi da mu nisu niti soft sjene uključene...

Neću dalje...

Evo ti njegov "ultra" i moj "very high" na istom mejstu... Pa pogledaj samo teksture trave! Youtube NEMOŽE tako uništit teksture trave da neznam koja je kompresija!!

Neki isfrustrirani tip je htjeo pokazat da PS4 verzije ubiti izgleda bolje, jer pod ultra predstavlja "normal" teskture i ostala sranja!

Pa napravi ti onda filmić low-medium-ultra i pomogni njubovima koji ne znaju u Google/Youtube ukucati GTA V i prepisati svoju konfiguraciju.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 14:33 (DeniZg).
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Ne nego ti nauči nešto, a ne spamati tu sranja sa interneta koja veze nemaju!

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ekipa, da li ću ja moci igrati GTA na Intel Core i3 4160, 8GB DDR3 i Sapphire R7 260x? Htio bi kupiti igricu, pa da bezveze ne bacam pare, ako nece ok raditi

0 0 hvala 0
14 godina
brzi i žestoki kaže...

Ekipa, da li ću ja moci igrati GTA na Intel Core i3 4160, 8GB DDR3 i Sapphire R7 260x? Htio bi kupiti igricu, pa da bezveze ne bacam pare, ako nece ok raditi

Hoces. I to s ok detaljima.

14 godina
neaktivan
brzi i žestoki kaže...

Jel ti 260x ima 1GB ili 2GB vrama-a?

15 godina
Grand Theft Auto V PC

.

HTC 8X :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 15:07 (kratos091).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

isus ti mater ak još netko napiše svoju konfiguraciju i pita oće li radit ja ću osobno doć tam u varaždin i pirata primit za vrat da krene davat crvendaće bilo milom ili silom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 15:17 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

@DeniZg

Razlika između norma,l high i very high textura je OGROMNA te taj video pokazuje vjerovatno low tj normal texture. Naravno ovce lahko nasjednu na to umjesto da pogledaju par screenshotova ili sami zaigraju igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

isus ti mater ak još netko napiše svoju konfiguraciju i pita oće li radit ja ću osobno doć tam u varaždin i pirata primit za vrat da krene davat crvendaće bilo milom ili silom.

laptop sa Athlon X2 QL-66 / 2.2 GHz i 4GB ram (dodao sam 2 za više FPS), HD 3200 i svježe defragmentiranim diskom, mislite da bi moglo radit?

He who is brave is free.
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ak još netko napiše svoju konfiguraciju i pita oće li radit ja ću osobno doć tam u varaždin i pirata primit za vrat da krene davat crvendaće bilo milom ili silom.

Kaj si neurozan,pa kako će likovi znati ako im mi ne kažemo kako će igra raditi na njihovom kompu.

سمندری ڈاکو
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ima netko za online tek sam danas poceo da mi sve to malo pokaze ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
kenan.M kaže...

@DeniZg

Razlika između norma,l high i very high textura je OGROMNA te taj video pokazuje vjerovatno low tj normal texture. Naravno ovce lahko nasjednu na to umjesto da pogledaju par screenshotova ili sami zaigraju igru.

Sve je to meni jasno. Ali bilo bi svima bolje kad bi netko sistematski prikazao razlike u grafičkim postavkama i kako se igra vrti na različitim konfiguracijama.

Ovo podhebavanje ljudi i vrijeđanje ne vodi nikud.

PSN - DeniZg80
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Nakon novog updatea:

"The latest update made the game so silky smooth I can barely comprehend how they bloody did it. This truly is the PC version to end PC versions."

"Game runs even better now"

"Ambient occlusion appears to be fixed"

"New PC patch (Steam version) seems to have fixed my stuttering issues..."

Evo, netrebmo više defragmentirat disk!!

Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice