Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.409.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
DeniZg kaže...

Sve je to meni jasno. Ali bilo bi svima bolje kad bi netko sistematski prikazao razlike u grafičkim postavkama i kako se igra vrti na različitim konfiguracijama.

Ovo podhebavanje ljudi i vrijeđanje ne vodi nikud.

Jedini si ti počeo vrijeđat u postu koji ti je obrisan...

Poznam svaku postavku igre u dušu i vidim kako radi na GTX 750 TI te diskutiram o tome, (i nravano da se nemože sa nvidia 8800 grafičkom iz 2006 godine uživat u igri) ali onda ti upadaš kao da si popio svu pamet svijeta, a mi koji diskutiramo o postavkama samo seremo, pritom linkajući sranja od videa sa youtubea bez da imaš pojma koja opcija šta radi u igri i da taj video nemože nikako predstavljati pravo stanje stvari već je samo neka frustrirajuća predstava "inferirorne" PC verzije naspram PS4...

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kad ste krenuli online jeste dobili milion dolara?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ma jbš ti to. Sa ovim mojim sada i7 4710HQ i gtx 860M i 8GB ram-a.

Razmišljam da ispečem krepanu matičnu iz jednog starog lapa ima turion rm-74 x2, integriranu ati hd3200 (256mb), 2gb ddr2 ram-a pa da zaigram kao čovjek.

Samo da nađem povoljnu mikrovalnu. :p

1 0 hvala 0
12 godina
doktor1 kaže...
DeniZg kaže...

Sve je to meni jasno. Ali bilo bi svima bolje kad bi netko sistematski prikazao razlike u grafičkim postavkama i kako se igra vrti na različitim konfiguracijama.

Ovo podhebavanje ljudi i vrijeđanje ne vodi nikud.

Jedini si ti počeo vrijeđat u postu koji ti je obrisan...

Poznam svaku postavku igre u dušu i vidim kako radi na GTX 750 TI te diskutiram o tome, (i nravano da se nemože sa nvidia 8800 grafičkom iz 2006 godine uživat u igri) ali onda ti upadaš kao da si popio svu pamet svijeta, a mi koji diskutiramo o postavkama samo seremo, pritom linkajući sranja od videa sa youtubea bez da imaš pojma koja opcija šta radi u igri i da taj video nemože nikako predstavljati pravo stanje stvari već je samo neka frustrirajuća predstava "inferirorne" PC verzije naspram PS4...

Ovo što sam ti boldao je čisto vrijeđanje, nekultura i netolerancija, preko koje se nažalost prelazi na ovim forumima bez sankcija jer je očito da nismo svi pred moderatorima isti.

Ne znam otkud PS4 u cijeloj ovoj priči, budući da ga nisam nigdje ni spomenuo, niti se isti spominje u bilo kojem filmiću.

Uglavnom, ovo ne pišem radi tebe, jer mi je jasno s kim imam posla, nego radi tihe većine, čisto da pokažem da ima ljudi koji mogu normalno komunicirati na ovom forumu.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
Ne znam otkud PS4 u cijeloj ovoj priči, budući da ga nisam nigdje ni spomenuo, niti se isti spominje u bilo kojem filmiću.

Zato je taj video obišo razne forume uoči izlaska igre i načito sam se tamo raznih sranja! Od velčianja PS4 verzije do realnih komentra kako je nemoguće da je to Ultra...

Uvrijeđena princezo

12 godina
doktor1 kaže...
DeniZg kaže...

Zato je taj video obišo razne forume uoči izlaska igre i načito sam se tamo raznih sranja! Od velčianja PS4 verzije do realnih komentra kako je nemoguće da je to Ultra...

Uvrijeđena princezo

PSN - DeniZg80
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Nakon novog updatea, (4):

Performanse ubijaju; bilo van grada ili u gradu! najstabilniji FPS do sada sa time da sam uključio Advanced postavke!!

Umalo UltraTM postavke - zaključano na 30 jer je to minimalni FPS tada, (zaboravio sam particle stavit na maksimum jer nemaju udara na performanse)

Postavke na kojima FPS ne pada ispod 40

nešto ne štima sa videom, malo kasnije

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 17:51 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

I meni je skocio fps, sada van grada imam min 60 fps, ludilo, a u gradu ne ide ispod 40, dok je prije bilo do 30.

Darko

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako najlakse zaradit u onlineu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Koliko MB ima novi update? Trenutno nisam doma...

Pot piss
16 godina
neaktivan

353,39 MB

14 godina
neaktivan
Skidam peč, ako mi opet bude ledilo nakon svake 3 minute, "zapalit ću PC"
Be Water My Friend
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Hoce netko online?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Daj koji k.... je ovo sad. Imam original igru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Opaa novi optimizacijski patch :) vrijeme je da ovi sa integriranim grafama i 4gb rama nabave 4K monitor, na full hd bi im moglo prelaziti 20 fps-a.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Opaa novi optimizacijski patch :) vrijeme je da ovi sa integriranim grafama i 4gb rama nabave 4K monitor, na full hd bi im moglo prelaziti 20 fps-a.

Kaže zenge da je i na vešmašini skočio framerate...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Kaže zenge da je i na vešmašini skočio framerate...

Ali je prije toga morao defragmentirati bubanj.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

eto nakon updejta, udem u igru, klik na story mode, loadira, nakon pol minute izbaci me u win, pod tskmngr gledam not responding i onda mi se pojavi ovaj screen...wtf?

(original igra)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
RuskeGTT kaže...

eto nakon updejta, udem u igru, klik na story mode, loadira, nakon pol minute izbaci me u win, pod tskmngr gledam not responding i onda mi se pojavi ovaj screen...wtf?

(original igra)

Ja sam isti taj problem rijesio 

Igra naprosto leti sa V4.

Lp.

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 20:40 (Vuk15).
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

(original igra)

Mene to muči već tjedan dana. Samo u safe modu radi.

Reinstalirat ću igru..

Tj. ne točno to, ne izlogira me iz RSC-a

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 21:07 (chutac).
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Dobro ovo je četvrti patch. sada već imam osjećaj da će ovo prijeći 7 pacheva četvorke. :)))

Badava ste kupovali skupe grafičke ovo ima da leti i na tabletu i smartphonu sad. LOL. :p

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 21:49 (Oldy).

0 0 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

jeli itko imao ovaj problem http://i.imgur.com/JvOL2SC.jpg?1 znaci najjace mi se to vidi u daljini na stupovima i uzbrdicama,dali je mozda do postavki?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

ako si vec prije defragmentiro disk onda još usisaj sobu.nakupila ti se prašina na grafu i sad ti bace artefekte i uskoro ce heleknit

2 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Reko Doktor već. Ugasi DOF.  :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 22:41 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

(original igra)

Ja sam u safe modu prešao jednu misiju i sad radi normalno  

Probaj i ti, možda uspije.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
11 godina
Oldy kaže...

Reko Doktor već. Ugasi DOF.  :)

je jos od prije mi je iskljuceno ali i dalje imam taj problem...

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kupio los santos custom i odma popunio garažu, kad već mogu tunirat for free

Slika 1

Slika 2

Slika 3

Slika 4 - Taman mi stiže pošiljka

Slika 5 - ono kad si u škripcu, nakote se baš pored mene, a ostatak grada prazan

EDIT, evo cjela slika

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 23:29 (1BIT).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Nađem cepelin i taman zove žena da ju čopila murja, sletim na golf igralište, dotrčim, ukradem policijski auto u kojem ona sjedi iza uhićena dok se murjak vani prepire... i na kraju uspijem im pobjeći. Vozim ju natrag doma kad na dvorištu parkiran.....

Imao sam jednu vanjsku misiju gdje je trebalo prevesti dvoje narajcanih narkića u motel. Nisu izdržali do tamo, nije da je bilo baš tako daleko

---Life is ours, we live it our way---
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 23:39 (vrinho).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Vuk15 kaže...
RuskeGTT kaže...

(original igra)

Ja sam isti taj problem rijesio 

Igra naprosto leti sa V4.

Lp.

chutac kaže...
RuskeGTT kaže...

(original igra)

Ja sam u safe modu prešao jednu misiju i sad radi normalno  

Probaj i ti, možda uspije.

ne pomaze, radi samo u safe modu, ali ne mislim igrati na normal texturama i sve ostalo normal...jedino sta mogu podesiti bez da mi restarta igru je rezolucija (ostalo sve pozide igru opet i vraca na 800x600)

spi+zdit cu!!!!!! sutra 1. maj, vani kisa, a gta ne radi :(

15 godina
Grand Theft Auto V PC

poslao sam im ticket na RSGC pa cemo vidjeti...

(samo vi lupajte TD na post gore, sutra je neradni dan, da ga iskoristim, posto sub i nedj radim, dok cete vi igrati), valjda cete shvatiti moju frustraciju

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 0:05 (RuskeGTT).
Moj PC  
1 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice