Ma nemoj? Pa valjda se nešto testira da se nešto naknadno i popravi ako treba.
a popravljen je i izgled između ostalog. :p
Tj. Uvijek im je jednostavnije napraviti igru za zadani hardware konzola nego za toliko šaroliki hardware kompova.
Ma nemoj? Pa valjda se nešto testira da se nešto naknadno i popravi ako treba.
a popravljen je i izgled između ostalog. :p
Tj. Uvijek im je jednostavnije napraviti igru za zadani hardware konzola nego za toliko šaroliki hardware kompova.
Jel zna itko kada bi trebao izaci fix za laptope koji imaju 2 grafičke kartice, intel i amd?
Ima li ko problem da ga izbacuje iz igre na prvoj misiji kada dođe policija? piše da je problem BEX64
Jel zna itko kada bi trebao izaci fix za laptope koji imaju 2 grafičke kartice, intel i amd?
eo upravo javili iz rockstara, iduću srijedu u pol 3 popodne.
kakvi ljudi kupuju u Pevecu (You Tool) da voze ovakve aute :)
jedna od stvari koje me naviše smetaju, prečesti su dobri auti, nema onog "vau" efekta kad spaziš neku mrcinu
kakvi ljudi kupuju u Pevecu (You Tool) da voze ovakve aute :)
jedna od stvari koje me naviše smetaju, prečesti su dobri auti, nema onog "vau" efekta kad spaziš neku mrcinu
da, vise je dobrih auta nego krntija. pogotovo kad dodes u beverly hills gore, kuzim da su pred kucama parkirani super auti, ali da na cesti nema bas nijednog loseg auta to nije bas jasno. isto tako u onoj pustinji, svi one bube voze, trebalo su malo vise modela krntija napravit.
Ako nekome nedostaje jedan igrac u ekipi neka me doda jer ovi moji imaju ispite :D
Intel Core i5-4690
ASUS H81M-a
Kingston 2x4GB 1600MHz DDR3 HyperX Fury Black
Intel SSD 520 120gb + Toshiba 500 gb
Geforce GT 630 -> ide proć
500w
Windows 8.1 x64
sutra si mislim uzeti Radeon R7 260X OC 2gb DDR5, što mislite hoće moći vrtiti na high?
http://www.gigabyte.com.hr/products/product-page.aspx?pid=4796#ov
savjet za nešto bolje?
znate onaj merryweather heist
koja trolling ekipa ti iz rockstara nemres vjerovat slozis tako dobru pljacku i onda na kraju ....
Intel Core i5-4690
ASUS H81M-a
Kingston 2x4GB 1600MHz DDR3 HyperX Fury Black
Intel SSD 520 120gb + Toshiba 500 gb
Geforce GT 630 -> ide proć
500w
Windows 8.1 x64
sutra si mislim uzeti Radeon R7 260X OC 2gb DDR5, što mislite hoće moći vrtiti na high?
http://www.gigabyte.com.hr/products/product-page.aspx?pid=4796#ov
savjet za nešto bolje?
Uz taj cpu ti je stata uzeti takvu graficku, preslaba je. Bar 270x, jos bolje, ako mozes 280, koje je to napajanje? 500w nista ne znaci
Probao sam danas online igrati, i mogu reći da je to asshole simulator.
Izrešetaju te ako samo prođeš pokraj nekoga, raketnim bacačem me raznesu...
Na kraju sam pop***io i zgazio nekoliko njih, lovila me policija, sletio s mosta, poginuo i dalje mi se nije dalo više igrati.
Jel moguce ikako rjesiti crashanje igrice nakon switcha charactera?
Uz taj cpu ti je stata uzeti takvu graficku, preslaba je. Bar 270x, jos bolje, ako mozes 280, koje je to napajanje? 500w nista ne znaci
nemam keša za jače se protegnuti, ovu ću dobiti za 500 kn, mislim da je to čisto ok cijena?
napajanje no name, akyga ili tako neki kinez :D
Jeli moguće da mi GTA V ruši internet?
Danas me već barem 15 puta (ne preuveličavam) izbacilo iz GTA Online, odem alt+tab i vidim ili iksic ili onu žutu zvjezdicu na ikonici za Wireless connection, zar je moguće da me nešto odspaja sa interneta svako malo?
Dok surfam sve normalno..
Danas me već barem 15 puta (ne preuveličavam) izbacilo iz GTA Online, odem alt+tab i vidim ili iksic ili onu žutu zvjezdicu na ikonici za Wireless connection, zar je moguće da me nešto odspaja sa interneta svako malo?
Ista stvar se i meni događa
Probao sam danas online igrati, i mogu reći da je to asshole simulator.
Izrešetaju te ako samo prođeš pokraj nekoga, raketnim bacačem me raznesu...
Na kraju sam pop***io i zgazio nekoliko njih, lovila me policija, sletio s mosta, poginuo i dalje mi se nije dalo više igrati.
Trebao si probati igrati Online na konzolama, kad još nije bilo heistova. Non stop gankanje bez prestanka. Sad je divota s obzirom kako je bilo.
Dosao sam na 40% i neznam sta treba da radim kod sva tri ograca nemam zadatke
šteta što amd nema ekvivalent TXAA
bez toga kad se krećeš igra ima puno jaggiesa bez obzira na msaa
Dali se može trenutno negdje kupiti za $30 ili je svugdje blokirano?
S kojom tipkom se stavlja iduća pjesma na Self radiu?
Meni je bila ista stvar na Iskonu pa sam nazvao korisničku podršku, nešto su naštelali na routeru i sad sve radi savršeno.
GTA je čudan što se tiče onlinea - P2P sranje.
Kupil sam GTA 5 u dučanu i instaliral ju i radi vrhunski cca 15 min i onda izbaci ''err sys invalidresource_5''.
Mene zanima kako se instalira update od 21.4. koje je izbacio RS? Ovo mi je prva originalna igra sa medija.
Kupovo sam prekio STEAM-a ali tamo imaju automatski update tih stvari.
Igram normalno vec 60h i sad odjednom za*ebava.. eh
Zvat ću i ja sutra ako nastavi ovako
Hoce. Ja sam skoro presao sa 4gb na 8gb. Dok sam bio na 4gb izbacivalo me stalno zbog manjka rama. GTA sve na minimum zauzima ladno 4gb rama. Ne mozes spustiti igru, treba 5 min da spusti i da se oporavi. Processor je radio 100% i HDD se cuo nenormalno. Sve je to nestalo kada sam presao na 8gb. Jos sam dobio 10 fps-a u igri i sada nema drop fps-a, igra radi odlicno, u gradu fps ne ide ispod 30.
imate li vas dvojica iskon mozda?
meni trokaju updejtovi, skida dio normalnom brzinom 10mbit, i onda uspori i na 20kb/s i zna se par puta iskopcati net (wireless), dok iskon.tv radi normalno, cijeli wifi mi ne radi (komp i mob), restartam ruter, krene dalje skidati i nakon minute dve opet ista prica...neznam dal je do servera ili do iskona...u osatku vremena mozda mi 1-2x do sad pao net od kad ga imam s iskonom (u 3mj koliko zivim u ovom stanu)
Ja sam na optimi.. I meni se skoro nikad ne rusi net, ne znam sta je ovo
edit: Al evo kaze zvjer gore da je na iskonu i da je imao isti problem kao ja
Dali je moguce vratiti svojeg lika sa konzole ako imate igru kupljenu na Steamu? Ili mora biti u R* social club(ili kako vec). Gdje je bolje kupiti igru na Steamu ili R* SC? I dali igraci sa Steama mogu igrat sa igracima koji imaju igru na R* SC i obrnuto?