Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.410.314
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Opet o nekoj mladosti kao razlogu zašto ti je igra poput GTA dobra!

O jebem ti život, sve neki penzići ovdje...

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2015 11:50 (doktor1).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
SimeKZ kaže...

Ajde da to sve nije vec videno pa bi i razumio... no, sve je videno prije godinu i pol... tako da se tu nema sta puno pricat. Ne vuce me toliko koliko sam bio zaluden sa Vice City i San Andreas nastavcima, al ok, onda si mladi pa te i igre vise zanimaju...

Super mi je kad se nadovezu na neke od tih likova tokom misija u GTA V.

LOL Pa ti si spojlaš cijelu igru gledajuči beta testere na konzolama  i naravno kad ti ideš igrati da ti je igra "dosadna" jer unaprjed znaš što če se dogoditi 

...My life, My game, My rules...
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

čuj ovog tulipana ,pređeš sp i nemaš kaj radit, 

naravno kad si skinuo igru prek torrenta ,da igraš mp nebi baljezgao.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Koja to igra poslije story mode ima sadržaj osim gonjanja onoga 100% complete i skupljanja nekih gluposti?

Ljudi skinuli i prešli SP džabe i onda se još žale na Rockstar kako im nije isporučio dovoljno sadržaja

Ako hoćete više sadržaja platite za online komponentu ili čekajte sljedeći AAA naslov za džabe i onda opet žaljenje kako je igra prekratka.

Moj PC  
9 1 hvala 0
13 godina
SoynTech kaže...
SimeKZ kaže...

Ajde da to sve nije vec videno pa bi i razumio... no, sve je videno prije godinu i pol... tako da se tu nema sta puno pricat. Ne vuce me toliko koliko sam bio zaluden sa Vice City i San Andreas nastavcima, al ok, onda si mladi pa te i igre vise zanimaju...

LOL Pa ti si spojlaš cijelu igru gledajuči beta testere na konzolama  i naravno kad ti ideš igrati da ti je igra "dosadna" jer unaprjed znaš što če se dogoditi 

NIsam jedan jedini video pogledo o misijama GTA V... tako da... a o tome da su konzole bile beta testeri, lol :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Ti pojma nemaš o čemu pričaš.

Jednostavno!

Šta radiš u drugim igrama kada pređeš story misije?

Hmm igram side misije, jesi li ti ikada igrao Skyrim ? Nemoj mi pricati kako gta v ima side misije, da presao sam ih svih pet.

Darko
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Dakle ti RPG igru uspoređuješ sa Grand Theft Autom?

Treba ti dati ban za užasno trolanje!

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ovako, stavio sam sinoc nove beta drivere za GPU te je uistinu ok boost sto se tice FPS-a no kada pokrenem benchmark, vidim da dolazi do FPS dropa jedino u sceni za vrijeme voznje po gradu (skoro pred kraj benchmarka) te du FPS dode do cca 36-37 na neko vrijeme dok je inace vecinu vremena oko 55-60 (VSync: ON).

Vidim i ogromnu potrosnju RAM-a (sirovo) pa mi ne bi naskodilo da stavim jos 8GB uz postojecih 8GB, tu vec dolazim do veceg upgrade-a no ako ce biti potrebno vec cu nekako izgurati i to.

Kako god bilo, evo kako izgledaju kod mene postavke sto se tice grafike (ako netko ima ideju sta se jos moze malo dotjerati da sredim taj drop, a da ne moram ici na "Normal" postavke (koje izgledaju lose), bio bi zahvalan na hintu).

P.S.

Preorucio bi nekim ljudima da se prebace na MMORPG jer ocito nisu znali sta dobivaju s GTA V, a igra je imho odlicna (meni je osobno GTA mali odmor od MMO-a posto vecinu vremena provodim na ESO i sl. igrama kao i na D3).

Nisam dugo igrao ovako neku igru pa mi dobro dode u malom odmoru izmedu udaranja sa swordom po nekim mobovima, a i mnogi su izgleda zaboravili na MMO dio na GTA V.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2015 12:21 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
doktor1 kaže...

Ti pojma nemaš o čemu pričaš.

Jednostavno!

Šta radiš u drugim igrama kada pređeš story misije?

Hmm igram side misije, jesi li ti ikada igrao Skyrim ? Nemoj mi pricati kako gta v ima side misije, da presao sam ih svih pet.

Da igraš samo story završiš igru na cca 55% znači ostalo su side misije tako da ih ima poprilično..

...My life, My game, My rules...
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Čovjek uspoređuje jedan singleplayer RPG s GTA koji je jednako usmijeren pa i više na MP nego SP

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

čuj ovog tulipana ,pređeš sp i nemaš kaj radit, 

naravno kad si skinuo igru prek torrenta ,da igraš mp nebi baljezgao.

Kako prodati igru... stavi MP komponentu i dokazi ljudima da je prijeko potrebna... mada u zadnjim nastavcima nije bila potrebna. 

14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ne poredim igre, vec poredim sadrzaj u igrama. U gta nemas nista raditi nakon main misija i par side misija. Gta online je najveca glupost sto postoji u istoriji gaminga. Ono igras trke i payday. Razocaran sam igrom, zadnji gta sto sam kupio. San Andreas i dalje ostaje najbolji.

Darko

0 18 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da to je postao nažalost koncept za prodaju igre, jer je očito da se igre s MP lakše prodaju, nitko nije lud platiti punu cijenu za sp naslov kad je može preći besplatno.

Ne znam šta bi ti od MP, imaš više igara u jednoj što se tiče MP:

imaš  klasične shooterske Deathmatcheve

Racing

Misije

RPG element skupljanja novca, reputacije, kostimizacija, kupovina vozila i nekretnina.

Odlične Heiste

Koja igra nudi više u MP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

A di ima skinit krek za ovu igjicu? 

battlelog - Volume_CRO

6 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ja neznam sta neki ljudi ovdje uzimaju od droga, ja cu ovu igru igrati par godina sigurno, naravno nisam ko vi da predete u 3 dana cijelu igru i onda nemate u cemu uzivati...ja idem malo po malo, 3-4 dana sam istrazivao mapu, pa poceo lagano SP, na 12% sam i par dana ne igram jer ne stignem od posla, kad stignem cu opet proc par misija i tako laganini...tu i tamo cu ubaciti neki MP...ne kuzim koji gust imate proc sve u par dana i onda naravno da nemas sta raditi, osim skupljanja nekih stvari (sta isto pruza zabavu, ali ocito nekima ne), pa brate igraj polakse, imaj zivot, a ne samo gta gta gta, pa ces uzivati duze...

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
RuskeGTT kaže...

ja neznam sta neki ljudi ovdje uzimaju od droga, ja cu ovu igru igrati par godina sigurno, naravno nisam ko vi da predete u 3 dana cijelu igru i onda nemate u cemu uzivati...ja idem malo po malo, 3-4 dana sam istrazivao mapu, pa poceo lagano SP, na 12% sam i par dana ne igram jer ne stignem od posla, kad stignem cu opet proc par misija i tako laganini...tu i tamo cu ubaciti neki MP...ne kuzim koji gust imate proc sve u par dana i onda naravno da nemas sta raditi, osim skupljanja nekih stvari (sta isto pruza zabavu, ali ocito nekima ne), pa brate igraj polakse, imaj zivot, a ne samo gta gta gta, pa ces uzivati duze...

KOlicina uzivanja je ista. Samo sta neki produ u tjedan dana a ti u godinu dana. Neki imaju vremena, neki nemaju... hebiga... nismo svi isti. Od kud ti znas da ti ljudi nemaju zivot samo zato jer produ GTA u tjedan dana ? 

10 godina
neaktivan
Friday kaže...
DarkoKwon kaže...

Ova igra je najveca prevara u istoriji, zalim sto sam je kupio, nemas nista raditi osim misija. Kad predjes misije imas samo grindati neke gluposti, nisam kinez da skupljam tamo neke gluposti 50/50.

A šta si očekivao? Da ćeš po "završetku" igre imati diplomu nekog prestižnog sveučilišta?

Oplakah ocm hahahahahahahaa   

15 godina
SimeKZ kaže...
RuskeGTT kaže...

KOlicina uzivanja je ista. Samo sta neki produ u tjedan dana a ti u godinu dana. Neki imaju vremena, neki nemaju... hebiga... nismo svi isti. Od kud ti znas da ti ljudi nemaju zivot samo zato jer produ GTA u tjedan dana ? 

jer osobno znam par takvih ljudi...kako moze biti kolicina uzivanja ista? ako prodes u tjedan dana ili u 2 godine? uzivas duze ;)

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Aj dosta gluposti i uživanja, ajmo sad ozbiljno, ima tko prijedlog kako najlakše zaradit lovu u gta V, imam par kuća/garaža/marinu, ali income lova je toliko mala da nemam ni za bicikl, jel mogu ukradeni auto negdje prodat, za staro željezo barem, ove trgovine/benzinske šta opljačkam je sve sitno, to spiskam na popravak auta kad ga sređujem (vrijedi za sva tri lika)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RuskeGTT kaže...
SimeKZ kaže...
RuskeGTT kaže...

jer osobno znam par takvih ljudi...kako moze biti kolicina uzivanja ista? ako prodes u tjedan dana ili u 2 godine? uzivas duze ;)

Evo ja na primjer ako tako razvlacim neku seriju ili igru svaki dan sve više i više gubim interes za istu.

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Najbolji nacin je stock market + assassination misije. Izvan toga mislim da nema nista pretjerano profitabilno. Npr car scrapyard ti daje 150 dolara za svaki unisteni auto, pa mozes ic u grad i bacati granate :)

I ima ona marina, mozes podmornicom skupljat nuklearni otpad i dobijes 23 000 za svaki pronadeni. Iako ne znam kolko su cesti, nisam probavao to.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Burza dionicama i ubojstva, ali tek na kraju dok imas kaj uloziti. Mores zaraditi po par desetaka milijuna.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Fix za stutter za nvidia korisnike, odnosi se samo na korisnike koje koriste nvidia geforce experience

U biti trebate ugasit nivida streamer servis pod start up-om. To je program vezan za nvidia shield i iz nekog razloga je always on.

• type 'services.msc' into Start

• locate 'Nvidia Streamer Service'

• Click stop on the left

• Double click the service

• Change Startup type to 'Disabled'

Basically Nvidia experience installs an always running service intended to be used for the NVidia Shield that apparently causes drastic CPU usage and frame dropping. I haven't confirmed if/how much this helps GTA specifically but it is apparently pretty major for CS. If you don't own a shield then you've got no reason to leave this service running anyhow.

Moj PC  
0 1 hvala 4
15 godina
Na dionicama se najlakse zaradi.ja sam u roku tri dana sa 39 mil.dolara doaso na 140 mil dolara. Spremis igru,stavis pare na dionice ako si zaradio spremis u novi slot igru ak nisi ides na load.Malo vjezbaj dok ne skuzis kako funkcioniraju dionice.
17 godina
odjavljen
tonica78 kaže...
Na dionicama se najlakse zaradi.ja sam u roku tri dana sa 39 mil.dolara doaso na 140 mil dolara. Spremis igru,stavis pare na dionice ako si zaradio spremis u novi slot igru ak nisi ides na load.Malo vjezbaj dok ne skuzis kako funkcioniraju dionice.

Znači ti varaš?

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
tonica78 kaže...

Lako za offline.... To ne funkcionira u online, za sto mi se cini da ljudi uglavnom pitaju

mojpismonosa
13 godina
neaktivan
tonica78 kaže...

E jest ti fora, skini si onda trainer neki i lupi si milijardu dolara.. Uloži - izgubi pa na kraju i zaradi od dionica ;)

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

kakvi ljudi kupuju u Pevecu (You Tool) da voze ovakve aute :)

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
SoynTech kaže...
SimeKZ kaže...

NIsam jedan jedini video pogledo o misijama GTA V... tako da... a o tome da su konzole bile beta testeri, lol :D 

Pa bile su. Igra očito bolje izgleda na dobrom kompu nego na tim konzolama tada. :p

Nit će smartphone ikada biti komp, niti tablet a bogami niti konzola.

Nego btw svi pišu o dionicama a ja nemam pojma kuda treba ići, što napraviti za te dionice.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2015 16:22 (Oldy).
13 godina
Grand Theft Auto V PC

testiranje nema veze sa tim kako igra izgleda...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice