Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.919
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Stavio update 3 i na Prvoj misiji kada izadjem pred one policajce igra mi se srusi pise gta 5 is not respotering dali neko zna kako da rjesim taj problem ??Izgleda da mi nije sudjeno.igrati gta 5 :(
nisam pio 9 mjeseci, a onda sam se rodio
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ti to btw pokušavaš igrati sa dual core i 512MB VRAM-a?

I 2GB RAM-a? Ti se šališ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 20:23 (Oldy).

1 1 hvala 0
15 godina
Gledaj igram igru na low postavkama i s prvom verzijom igre sam stigo do onog djela gdje su usli u auto i igra mi radi zadovoljavajuce ako imas viska para slobodno mi kupi novo racunalo ,nisam trazio misljenje o racunalima nego kako da popravim bug koji se nalazi u igri. Komentare poput tvojih ja smatram trolanjem...
15 godina
Bez updata mi se igra ucitavala i nije se htjela pokrenuti a citao sam da su korisnici rjesili.problem izbacivanja iz igre ali trenutno nemogu naci kako.i gdje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Čitao sam i ja na plotu pa nije.

Ja sam bio prekopirao taj update pa mi je isto pisalo kao i tebi tj. nisam mogao igrati pa sam jednostavno prekopirao fileve od ranije nazad u folder igre i opet radi.

Ja tebe stvarno ne trolam čim sam ušao u GTA piše 2GB zauzeće RAM-a a ti sve skupa imaš 2GB RAM-a čovječe. I onda se sporo pokreće a radi zadovoljavajuće?

Problem ti je prvenstveno u hardweru stari a to ti nisam ja kriv.

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
crni pauk kaže...
Bez updata mi se igra ucitavala i nije se htjela pokrenuti a citao sam da su korisnici rjesili.problem izbacivanja iz igre ali trenutno nemogu naci kako.i gdje.

Ja sam igrao na 512 vrama dok nsiam updejtao graficku, izbacuje te zbog malo vrama. Mene je mnogo izbacivalo dok nisam nabavio novu graficku.

Darko
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pa sa onim što ima ne znam da li bi San Andreas igrao kako treba kamoli GTA V i onda ja njega trolam.

A sa 2GB RAM-a je valjda na 32 bitnim winsima a to ne ide isto.

Min je 4GB RAM-a a to su 64 bitni već.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Probao sam Online i on radi, a Single se freeza kad završi loading screen.

U čemu može biti problem?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
igor300 kaže...

Više ne znam šta da radim, stalno mi kad stisnem desni klik ili Q na ovj misiji (blitz play) stane igra i izbaci ovo

Grand Theft Auto V has stopped working. ako ne kliknem desni klik ili Q onda klasika pri kraju misije kad se likovi mjenjaju isto stane igra i tu poruku izbaci.

u čemu bi tu mogao biti problem? sve sam probao mjenjati update, dx11, visual cc

Imam isti problem, samo sto meni i kada nisam u misiji kliknem desni klik! Zastopa i GTA V Stoped working :( 

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jeli neko uspio rijesiti problem ako ga je imao! Tokom igranja da pritisne desni klik i igra stane!   

Gta V je pravo dobra igrica, ali vec me jako pocinje nervirati!!!! 

0 3 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Meni je igra od neki dan pocela gubit teksture..

Doslovno odjednom sve postane prozirno odnosno nestane cesta i vidim zgrade od ispod....radi se o originalu da ne bi bilo

Takoder stuttera na bitno manjim postavkama nego prije (lock na 60 fpsa high)....cisto odjednom

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zmaz kaže...
lazicki88 kaže...

i opet :ERR_GFX_D3D_INIT Crash  Dečki sve sam isprobao,juče sam igrao 4,5 sati danas 4 i sad mi se opet to dogodilo,sad sam već lud!!!

kao prvo ugasi v-sync  to najvise hebe nvidije

ako neradi onda

ugasi msi i ostale monitoring programe

nemoj oc karticu jer gta 5 nvidijini driver ocaju karticu automatski

prebaci na dx 10.1 ili 10

smanji malo detalje trave/ugasi teselaciju  jer ti se kartica pregrije i zato imas error

isto tako ti se znaju pobrkati fajlovi ,pogotovo ako skidas s torrenta

ako si na steam onda verify files 

eh da i pojacaj malo ventilaciju u pc-u  te nove graficke se griju malkice vise ,nevjeruj pr glupostima

daj kompa pa o cemu ti pricas,moja kartica se pregrije???

nikad nije u full load iznad 72c,neznam o cemu ti pricas...

"kartica se pregrije"  

16 godina
crni pauk kaže...
Gledaj igram igru na low postavkama i s prvom verzijom igre sam stigo do onog djela gdje su usli u auto i igra mi radi zadovoljavajuce ako imas viska para slobodno mi kupi novo racunalo ,nisam trazio misljenje o racunalima nego kako da popravim bug koji se nalazi u igri. Komentare poput tvojih ja smatram trolanjem...

Pa ni Isus nebi pokrenuo igru sa takvim kompom. 

SVEMOGUĆI
17 godina
crni pauk kaže...

Sa time pod Moj PC nemožeš igrat Grand Theft Auto V!

Uvodna misija nije nikakav pokazatelj perfromansi!

Kada krene pravi gameplay niti na 640x480 rezoluciji nećeš imati 15 FPSa nego ćeš imati rušenja, stuttering i probleme!

Igra sa samim pokretanjem pocucla 2+GB radne memorije...

Da ne pričamo o premaloj kolčini video memorije!

Ako ti igranjem smatraš stalna rušenja, stuttering i 15 FPSa, samo napred... Update 3 ili 4 nemam pojma, nekima ruši igru kada se stisne tipka za zaklon; update 2 radi normalno.

14 godina
1BIT kaže...
RuskeGTT kaže...

evo ti ih :P

haha, ja sam bubnuo bezveze, kad ono stvarno su u igri, šta je sljedeće chuck norris

BTW: ove droge su zakon, samo sljedeće jutro završiš u gaćama kod susjeda xD

i izgubiš familiju 

15 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

i izgubiš familiju 

Svejedno je bilo smeće od familije.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

evo upravo zavrsio igru, mogu reci da je prica jako zanimljiva svaka im cast, a sada mogu pocet online :)

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Dzabe sam dao lovu za igru.Igram je posteno dobri 20 minuta nakon toga je nemogu ce voziti autom koliko pada fps.Zna li se hocel R izbaciti kakav update,poludicu.

volim sto vole mladi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tpg kaže...

Dzabe sam dao lovu za igru.Igram je posteno dobri 20 minuta nakon toga je nemogu ce voziti autom koliko pada fps.Zna li se hocel R izbaciti kakav update,poludicu.

O cemu ti pricas?

Znao si dobro da ti je konfiguracija bas ispod minimuma

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina
TheThing kaže...

Renny dosadan si, upropaštavaš temu.  Koga briga jeli tko ima origi ili nema? Idi gnjavit bug što dopuštaju prodaju steamova i origin accounta iako je to protivno njihovim pravilima nego ovdje ganjat ljude koji imaju krekanu igru.

Ako ti imaš toliko para za sve origi, što ljudima ne podjeliš ovdje par keyeva?

Nitko ovdje ne ganja krekere, sami dolaze. Spamaju sa glupim pitanjima na koje je odgovor dan barem 5 puta, ne pročitaju ni zadnji post i izazivaju nepotreban spam i rasprave (nakon svakog spominjanja mliječnih proizvoda se nakupi 2 strane spama)

Vjerujem da Renny nije humanitarac i da novac zarađuje za sebe.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Mitch kaže...
tpg kaže...

O cemu ti pricas?

haha kako onda igram pola sata bez stekanja na 1920x1080 rezi,doduse sve na normalu ? kako da ti dokazem

volim sto vole mladi
12 godina
protjeran
tpg kaže...
Mitch kaže...
tpg kaže...

O cemu ti pricas?

haha kako onda igram pola sata bez stekanja na 1920x1080 rezi,doduse sve na normalu ? kako da ti dokazem

jebiga kupi novu graficku

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 23:39 (C4R3ON).
15 godina
C4R3ON kaže...
tpg kaže...
Mitch kaže...
tpg kaže...

O cemu ti pricas?

e jebiga kupi novu graficku

e dobro to znam al ne ide mi u glavu zasto bi samo stekalo kad vozim auto a avion npr ne steka

volim sto vole mladi
17 godina
tpg kaže...

e dobro to znam al ne ide mi u glavu zasto bi samo stekalo kad vozim auto a avion npr ne steka

Pa reko bi da kada si u avionu svijet se ne renderira u kvaliteti kao kada si u autu; pješaci, životinje, draw distance...

Iz zraka se gubi na detaljima i manje se opterećuje hardware!

I kada pogledaš da je GTS 250, (1GB DDR3) ista stvar kao minimalna 9800 kartica jasno je da je to dosta slabo bez obzira šta oni to navode pod neke minimume!

Uz to tu je i malo memorije...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 23:46 (doktor1).
16 godina
C4R3ON kaže...
tpg kaže...
Mitch kaže...
tpg kaže...

O cemu ti pricas?

jebiga kupi novu graficku

Kazes mu da kupi novu graficku od koje nece puno imati koristi jer ce ga CPU opet kociti,a ne citas sta je covjek napisao,da mu normalno radi i onda krene padati fps.

Vjerojatno ti je do memory leaka...

17 godina
tpg kaže...
Mitch kaže...
tpg kaže...

O cemu ti pricas?

A kako onda meni trza na istoj rezi, medium/high sa 7850 2GB na 1050 mHz i bitno jacim procem :) ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 23:48 (Mitch).
14 godina
odjavljen
Mitch kaže...
tpg kaže...
Mitch kaže...
tpg kaže...

O cemu ti pricas?

A kako onda meni trza na istoj rezi, medium/high sa 7850 2GB na 1050 mHz i bitno jacim procem :) ?

I ja se pitam jer furam Very high na HD 7850 (1GB), doduše 1680x1050.

Bez MSAA je FPS lockan na 60.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 23:50 (Deawood).
15 godina
Mitch kaže...
tpg kaže...
Mitch kaže...
tpg kaže...

O cemu ti pricas?

ne znam ni ne zanima me iskreno,pokusavam svoj problem rijesiti.

nista hvala vam,budem cekao update ako on ne rijesi onda nova grafa..gtx560ti ? al opet zasto ali zasto ne trza prvi pola sata,20 min zavisi.Da je 100%do grafe odmah od pocetka bi se to desavala sto je logicno.Doktor je to sve lijepo objasnio al... ne znam više

volim sto vole mladi
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Veliki problem šta ljudi koji jedva zadovoljavaju minimalnu kofniguraciju njurgaju o performansama i stutteringu! Pa nemate dovoljno video memorije, radne memroije itd...

A kada kažeš da je PC slab itd odmah se uvrijede i počnu priče "kupi mi ti novi" bla bla bla, (ne mislim doslovno na tpg korisnika)

Vjerovat minimalnoj preporučenoj konfiguraciji je kao vjerovat našoj vladi da smo izašli iz krize...

GTS 250 je rebrandirana nvidia 9800 GTX+, grafička kartica iz 2008 godine!

Ići tjerat igru sa 4GB DDR2 memorije, a ona u samom startu pocuca 2+ GB

Za vrijeme igranja GTA V normalno je da mi je memorija na 6+GB

Kako onda očekujete da sa nekoh 4GB to radi fluidno, stabilno itd?

I onda još po mogućnosti spomenut da pokreću u 1080p rezoluciji...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 23:59 (doktor1).
Moj PC  
5 2 hvala 1
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Minimalna konfiguracija je samo za ravnanje, ne i oslanjanje na to. 

Treba guglati, ja sam rješenje za sebe našao i to je to :D

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice