Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.820
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja sam updateao Windowse i crashao mi se kad je završio loading story.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
Dodinho kaže...
AngryBird kaže...
ukay1000 kaže...
Ja imam 8GB rama i dok pokrenem igru + ostatak imam zauzece oko 6.2GB. I lagano oscilira gore dole 100MB. 6GB bi bilo ok (mislim).

Meni je RAM usage u u igri isto takav. Dakle, nakon 25-30 minuta igranja dođe do 6000 Mb zauzeća, i onda oscilira 100MB gore dole.

8 GB rama imam.  Jel ti se pojavljuje možda stuttering zbog toga ? Meni ne

Ja imam 4GB i na svim postavkama je neigrivo zbog stutteringa

Meni sa 4GB rama radi najnormalnije, textures na low, sve ostalo na high/very high. FPS 30-60 zavisi koji dio mape, stuttering mozda jednom svakih 5-10 min

11 godina
protjeran
chutac kaže...

Ja sam updateao Windowse i crashao mi se kad je završio loading story.

jesi defragmenitrao hdd

iliti na glupo pitanje isti odgovor

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 12:35 (zmaz).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Napravio sys restore i i dalje crasha nakon loadanja priče.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
chutac kaže...

Napravio sys restore i i dalje crasha nakon loadanja priče.

ti znas da postoji jedna stvar zvana ,OBJAŠNJENJE

iliti    ej iskopao sam rupu ali nece da se zena porodi  pomoc ???

17 godina
zmaz kaže...
 Daj mi pokaži način da ja tu kod nas BESPLATNO gledam HBO!

prebaci se na h1 tv i izaberi hbo pod free kanal i amen

Reci mi šta je ovo u crvenim okvirima?

Jel to novac ili krompir?

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zmaz kaže...

ti znas da postoji jedna stvar zvana ,OBJAŠNJENJE

iliti    ej iskopao sam rupu ali nece da se zena porodi  pomoc ???

Napisao sam gore da se crasha nakon loadanja priče. A i u drugom postu piše da se crasha nakon loadanja priče, nema baš drugog objašnjenja.

A ti znaš da postoji jedna stvar zvana šamarčina za pametnjakoviće?

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

jeli neko zna da li je moguce imate vise od 1 garaze u online-u?

jer ne vidim nigdje na mapi ikonicu za kupit jos jednu garazu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Što sve safe mod isključi? Jer u safe modu radi, a u normalnom ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

jeli neko zna da li je moguce imate vise od 1 garaze u online-u?

jer ne vidim nigdje na mapi ikonicu za kupit jos jednu garazu.

Moguće je najviše imat 3 nekretnine (garaža ili apartman/kuća sa garažom) po liku.

Možeš ih preko interneta kupiti, ne sjecam se kako se zove stranica.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

bok decki.

imam jedan problem. rusio sam windowse i stavio ponovo skidati gta. kad je krenulo skidanje zaustavio sam i skopirao stare file-ove na mjesto gdje bi se novi trebali skinuti. nakon toga sam opet pokrenuo download, skinulo update od 150 mb i krenuo sam igrati.

danas ujutro zelim opet u igru i samo mi javlja error da je rockstar nedostupan. spominje se nekakva aktivacija za koju je potreban internet i jednostavno vec cijelo jutro ne mogu u igru. koji k***?!

help!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ček, a di ti je GTA? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

Još samo vanzemaljce nisam vidio, znači pauk bježi murji, a murja se vozi na pauku, wtf, da nisam zaustavio kamion, vozili bi se tako u nedogled, pitanje jel bi ih murja ikad uhvatila

evo ti ih :P

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Problem je što ljudi ne shvaćaju da im ovdje nitko ne može detaljno pomoći je je protiv pravila foruma,zar je teško naći na milijun foruma po netu s tom tematikom.

Tema je 90% vezana za probleme s narodnom verzijom, pa ljudi koristite google i rješite problem lako.

Glupa je rasprava totalno, koga zanima sp skinut će i preći, onaj tko želi duže uživati u igri i zanima ga mp, te smatra da igra vrijedi kupovine, morat će kupiti original.

Svatko koristi barem neki narodni  program ma koliko god se pravio, evo ja imam preko 100 steam igara i isto dosta na originu ali naravno da često skinem i narodnu verziju, a da ne govorim o serijama i programima.

Ovo je istina kod nas su igre kod preskupe, ali ako se zna može se nabaviti i jeftinije, ja sam gta uzeo po brazilskoj cijeni, većina igara na steamu je hb ili ruske verzije dok je bio moguć trade, sada ne bi uzeo direktno sa steama nema šanse, zbog njihove politike i pohlepe.

Glupo je osuđivati nekoga jer igra verziju za mase, igraju i u bogatijim zemljama, ali isto tako ima smiješnih pojedinaca s kompovima od 1500€ koji se hvale kako igraj sve na ultra i onda dođu i kukaju o problemima  kako njima igra mora raditi savršeno a s druge strane se izruguju onima koji su kupili igru i podržali developere.

Većina igara u zadnje vrijeme ima bolju zaštitu i probleme i na to ćemo se morati sve više navikavati.

Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina

Ja iman 6gb rama i radi mi sasvim ugodno ali meni i ostatak kompa nije loš skroz,al mislin da ce ti 6gb biti dosta :)

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Izvoli, onaj advance setting je sve iskljuceno

Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo da malo pogledamo rang članova bug crew-a. (ko slabo zalazi na web social)

Be Water My Friend
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pošto nisam dobio odgovor prije par dana pitam opet, ako se kupi box verzija igre jel moguće kasnije skinut tu igru s njihovog servisa u slučaju da se izgrebu discovi ili izgube???

0 0 hvala 0
13 godina
Dragička kaže...

Pošto nisam dobio odgovor prije par dana pitam opet, ako se kupi box verzija igre jel moguće kasnije skinut tu igru s njihovog servisa u slučaju da se izgrebu discovi ili izgube???

Naravno da je... svejedno se moras registrirat na Social Club...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
Dragička kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/grand-theft-auto-v-pc/217614.aspx?page=160&jumpto=4626413&sort=asc

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
bruslii kaže...

Evo da malo pogledamo rang članova bug crew-a. (ko slabo zalazi na web social)

Ima koga na online da nabacimo koji heist ili sta god :D mozemo i na TS

15 godina
Oldy kaže...
dj_renny kaže...
TheThing kaže...

Nismo svi tatini sinovi da imamo za sve origigi

Dečko idi radi nešto u životu i zaradi si plaću pa se onda javi. Ljepo je igrati a ne platiti ništa ali činjenica je da kreatori softvera žive od prodaje istoga. 

Također ako ćete plakati ovdje što vam crack ne radi ili imate XYZ problem onda normalno da ne zaslužujete bolji tretman.

Činjenica je da i elektra, plinara, vodovod, isp..... žive od prodaje usluge. Ti meni platiš stan, režije, gorivo, hranu, odječu..... a ja kupim igricu.

Koliki ljudi rade za male novce ili uopće ne dobiju plaću. Ne vi to ne znate jer se još školujete ili studirate pa je posao btw a netko drugi plaća ranije navedeno pa si možete kupiti i igricu ja ne mogu ni neću.

Da imam normalne prihode a u ovoj državi ih samo određeni imaju kupio bih i ja.

I ne nemam ni tatu ni mamu umrli su već dugo. :p

Poštenjaci.

E moj Renny meni stara umrla pet godina prije nego se se ti uopće i rodio. Dakle pusti floskule oni žive.... Imaju oni i previše love a za razliku od nas.

Pitaj Gamepires kako žive. A da se dotaknem i toga da svi imaju računala dovoljno jaka za igrati igru ali nemaju novaca za igru. Malo mi je to oksimoron. Ali opet ponavljam se ako nemate novaca i igrate pirata ne plačite ovdje u ovoj temi.

Također Oldy ne vidim razlog zašto spominješ svoju majku u postu? Nije ti ona kriva što živiš u sranju od države pa si nemožeš priuštiti igru.  Ja sam svoj primjerak igre platio svojim novcima koje sam zaradio svojim radom, ako ćeš nas sve trpati u isti koš maminih i tatinih sinova onda se više neću raspravljati. već se nadam moderatorima da upogone banhammer i malo počiste ovaj thread jer što je previše previše.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
17 godina
odjavljen
Oldy kaže...
dj_renny kaže...
TheThing kaže...

Dečko idi radi nešto u životu i zaradi si plaću pa se onda javi. Ljepo je igrati a ne platiti ništa ali činjenica je da kreatori softvera žive od prodaje istoga. 

Također ako ćete plakati ovdje što vam crack ne radi ili imate XYZ problem onda normalno da ne zaslužujete bolji tretman.

Činjenica je da i elektra, plinara, vodovod, isp..... žive od prodaje usluge. Ti meni platiš stan, režije, gorivo, hranu, odječu..... a ja kupim igricu.

Koliki ljudi rade za male novce ili uopće ne dobiju plaću. Ne vi to ne znate jer se još školujete ili studirate pa je posao btw a netko drugi plaća ranije navedeno pa si možete kupiti i igricu ja ne mogu ni neću.

Poštenjaci.

E moj Renny meni stara umrla pet godina prije nego se se ti uopće i rodio. Dakle pusti floskule oni žive.... Imaju oni i previše love a za razliku od nas.

Igre su uvijek bile i biti će luksuz kao i hardver i sva ostala potrošačka elektronika. Plačeš ovdje kako ti je država kriva što ti nemaš za igricu.

17 godina
Grand Theft Auto V PC

Zanimljiva situacija

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
18 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

i opet :ERR_GFX_D3D_INIT Crash  Dečki sve sam isprobao,juče sam igrao 4,5 sati danas 4 i sad mi se opet to dogodilo,sad sam već lud!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
lazicki88 kaže...

i opet :ERR_GFX_D3D_INIT Crash  Dečki sve sam isprobao,juče sam igrao 4,5 sati danas 4 i sad mi se opet to dogodilo,sad sam već lud!!!

kao prvo ugasi v-sync  to najvise hebe nvidije

ako neradi onda

ugasi msi i ostale monitoring programe

nemoj oc karticu jer gta 5 nvidijini driver ocaju karticu automatski

prebaci na dx 10.1 ili 10

smanji malo detalje trave/ugasi teselaciju  jer ti se kartica pregrije i zato imas error

isto tako ti se znaju pobrkati fajlovi ,pogotovo ako skidas s torrenta

ako si na steam onda verify files 

eh da i pojacaj malo ventilaciju u pc-u  te nove graficke se griju malkice vise ,nevjeruj pr glupostima

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 19:49 (zmaz).
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ima tko problem sa Low Usage GPU? To sam već prije pitao i bilo je nešto rečeno oko RAMa, ali nije problem u RAMu nego u GPU usage.

Znaći prvih sat-dva je sve okej, ali nakon toga igra počinje laggati, tj. GPU usage je izrazito nizak. Sve je na Very High + MSAA 2x. 

Ovo je neovisno o postavkama, igra jednostavno počinje ne iskorištavati grafičku karticu kako spada, any thoughts? 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

evo ti ih :P

haha, ja sam bubnuo bezveze, kad ono stvarno su u igri, šta je sljedeće chuck norris

BTW: ove droge su zakon, samo sljedeće jutro završiš u gaćama kod susjeda xD

16 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Oldy kaže...
dj_renny kaže...
TheThing kaže...

Poštenjaci.

Igre su uvijek bile i biti će luksuz kao i hardver i sva ostala potrošačka elektronika. Plačeš ovdje kako ti je država kriva što ti nemaš za igricu.

Ma ne ni to nisi shvatio neću kupovati igre a hardweare moram.

Mene starog konja uči što je luksuz jbte dok sam se ja igrao pol vas se nije niti rodilo. :p

Nego Trevor je kao normalan više u gaćama ali sada se pojavio u haljinici. LOL.

Btw Nikki rules. :p

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 20:13 (Oldy).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice