Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.971
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Grand Theft Auto V PC

#33 Blitz Play (Michael, Trevor, Franklin) nemrem proć nema šanse, stopped working nakon što autom moraš pobjeć kad razneseš trash truck. Svaki put nakon tog crash, a zaobić taj crash je ovo:

"I tried this like 5 times and still error but I find better way and its work for me so, I paste what I found ... "I've got an easier workaround. Play the mission until you're told to transport the garbage truck to the getaway vehicle but don't do it, instead kill yourself 3 times and you'll be given the option to skip that part of the mission. Press space on the "mission failed" screen to skip and you'll be taken straight to Michael." ...

Profit: After your 3 selfkill on Franklin at screen YOU DIED will show new option "SKIP MISSION" and this is what you need. WORK !!!!!"

Znači 3 put ne odem do vozila za pobjeć sa mjesta događaja i samoubojstvo napravim i dobim dolje skip mission i baci me na filmić koji treba bit poslije stopped working, al i tad mi baci stopped working. 1 h potrošio na to nemam živaca više.

Ima još očito ova opcija za probat:"Park the getaway car, near Devin Westons Mansion,after exploding the garbage truck drive east to get closer to the position where Micheal will be.This way to whole zooming out and back in is avoided and the game wont crash anymore."

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2015 19:36 (DiRT).
Moj PC  
0 5 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

rjesenje tog heista je da bacate sticky samo iz auta, ne on foot

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP

0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Blitz Play - nakon šta treba ići otpeljat smetlarski kamion ubite se 3 puta; tada dolazi opcija za preskočit misiju, a nastavit će se sa Michaelom... Ništa se ne gubi...

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ima li neko problema sa memory leakom? Kod mene se ram napuni do max i igra pocne gubit fps, znaci radi normalno i ond padne na 1 pa se vrati opet na normalu?

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
doktor1 kaže...

Blitz Play - nakon šta treba ići otpeljat smetlarski kamion ubite se 3 puta; tada dolazi opcija za preskočit misiju, a nastavit će se sa Michaelom... Ništa se ne gubi...

Najbolje rijesenje je da naciljate puskom kamion sto plajckate i stisnete G i automatski ce baciti sticky bomb. Znaci ne smijete otvarati weapons wheel. Provjereno radi i ne morate nista skipati niti se ubijati.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Nije mi radila ni jedna opcija osim ubojstva

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
alien20 kaže...

rjesenje tog heista je da bacate sticky samo iz auta, ne on foot

ovo je provjereno

doktor1 kaže...

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
12 godina
neaktivan
Remzi kaže...

Ima li neko problema sa memory leakom? Kod mene se ram napuni do max i igra pocne gubit fps, znaci radi normalno i ond padne na 1 pa se vrati opet na normalu?

primjetio sam da cim se alt + tab-a iz igre nastaje memory leak i puni memoriju od 30-100 mb po sekundi skoro i ide sve dok se ne vrati u igru nazad il dok ne pukne igra. pitao sam jos par ljudi da to provjere i isto im se desava.

primjetio sam to nakon patcha 1.0.2. i to u online igranju. nisam provjeravao da li se isto dogadja i u single playeru.

neznam jel se to svima tak desava al sa ekipom sa kojom ja igram se isto desava...

15 godina
odjavljen

Meni "pukne" tekstura kad napravim alt+tab. Pod bude crn xD

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Igram normalno cijelo vrijeme, dodem do misije kad sa Trevorom bacas one sticky bombe po onom bajkerskom nasljeu i poslije toga ne mgu pucati iz auta. Svaki desni klik baci GTA stopped working. Pomoc...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ovu igru sam htio kupiti još u 1 mj. ali sve te odgode su ne snervale pa na kraju nisam. Sada kada čitam vaše komentare nekako mi se baš igra.

Pa pitam...isplati li se kupiti, odnosno jeli igra vrijedna para.

45 Kupiti
7 Ne kupiti
Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Riješen Humaine Labs Finale na Hard i ubodeno laganih 260k, pa su se mogle prijuštiti nove igračke :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

znaci taj problem je i na originalu pa j*bem mu sve jos to nisu slozili

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2015 23:18 (njuska11).
13 godina
njuska11 kaže...
doktor1 kaže...

znaci taj problem je i na originalu pa j*bem mu sve jos to nisu slozili

nisam imal nikakvih problema s tom misijom na originalu

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

hh

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 20:44 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo, igrao sam nakon 6 dana pauze. S Blitz misijom srećom nisam imao problema, al mi je zato zadnji update uništio igru, FPS je pao da se osjeti, a nerijetko zaštuca. Koja kitica Rockstar 

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
doktor1 kaže...

Da probao sam to, prvi put mi je bacilo stopped working, al drugi put sve u redu. Idemo peglat dalje ak neće više bit problema, trenutno na 40%.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
15 godina
TheThing kaže...

Nismo svi tatini sinovi da imamo za sve origigi

Dečko idi radi nešto u životu i zaradi si plaću pa se onda javi. Ljepo je igrati a ne platiti ništa ali činjenica je da kreatori softvera žive od prodaje istoga. 

Također ako ćete plakati ovdje što vam crack ne radi ili imate XYZ problem onda normalno da ne zaslužujete bolji tretman.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Moj PC  
26 2 hvala 7
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Pitanje jedno.

Kako igra radi sa 4 GB, 6 GB ili 8 GB RAMa? Vidio sam video od kolege na Youtube, sa 4 GB RAMa FPS skače ("dropa") kao lud, dok je sa 8 GB to konstantno.

Nadograđujem jedan PC, on za sada ima u sebi SAMO 2 GB RAMa (LOOL), novci za nadogradnju su ograničeni i ako igra radi ok

sa 6 GB RAMa, onda bi još uzeo samo još 4GB modul, znam dobro da bi najbolje bilo odmah otići na 8 GB i gotovo, ali pošto su novci

problem, još jedan modul od 4GB bi si čovjek nadogradio kasnije.

Igralo bi se na FHD rezi, dok detalji nisu bitni.

Zahvaljujem na pomoći.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 8:33 (Valentin17).

0 0 hvala 0
17 godina
Ja imam 8GB rama i dok pokrenem igru + ostatak imam zauzece oko 6.2GB. I lagano oscilira gore dole 100MB. 6GB bi bilo ok (mislim).
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
16 godina

Imao i ja takvu grešku. Popravio tako da sam stavio xinput1_3.dll u folder di mi je igra. Inače često imam tu grešku kod raznih igara i taj dll to popravi.

13 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Pitanje jedno.

Kako igra radi sa 4 GB, 6 GB ili 8 GB RAMa? Vidio sam video od kolege na Youtube, sa 4 GB RAMa FPS skače ("dropa") kao lud, dok je sa 8 GB to konstantno.

Nadograđujem jedan PC, on za sada ima u sebi SAMO 2 GB RAMa (LOOL), novci za nadogradnju su ograničeni i ako igra radi ok

sa 6 GB RAMa, onda bi još uzeo samo još 4GB modul, znam dobro da bi najbolje bilo odmah otići na 8 GB i gotovo, ali pošto su novci

problem, još jedan modul od 4GB bi si čovjek nadogradio kasnije.

Igralo bi se na FHD rezi, dok detalji nisu bitni.

Zahvaljujem na pomoći.

Ja imam 6 GB i igra sasvim okej radi, većina postavki mi je čak i na high, dropa mi FPS samo na autocesti, s obzirom na moju grafu to je i više nego dobro..

10 godina
Grand Theft Auto V PC

gta v sam morao kupiti orginal i nisam požalio.

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Ja imam 8GB rama i dok pokrenem igru + ostatak imam zauzece oko 6.2GB. I lagano oscilira gore dole 100MB. 6GB bi bilo ok (mislim).

Meni je RAM usage u u igri isto takav. Dakle, nakon 25-30 minuta igranja dođe do 6000 Mb zauzeća, i onda oscilira 100MB gore dole.

8 GB rama imam.  Jel ti se pojavljuje možda stuttering zbog toga ? Meni ne

13 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...

gta v sam morao kupiti orginal i nisam požalio.

Ista stvar :)

17 godina
AngryBird kaže...
ukay1000 kaže...

Meni je RAM usage u u igri isto takav. Dakle, nakon 25-30 minuta igranja dođe do 6000 Mb zauzeća, i onda oscilira 100MB gore dole.

8 GB rama imam.  Jel ti se pojavljuje možda stuttering zbog toga ? Meni ne

Ja imam 4GB i na svim postavkama je neigrivo zbog stutteringa

Koristite blage riječi i jake argumente
15 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ima neko za preporučit dobar crew? Ja sam trenutno u GTA Balkan i Bugz zato što sam htio prelazit malo misije pa reko idem kod svojih pa ćemo si međusobno pomoć. 

I još jedno pitanje. Znate onaj event/misiju "Snipers VS Stunters"? Kad sam prvi puta igro online neko me zvao i odigro sam par partija i sad ne mogu to nać nigdje! Jučer me neki lik zvao da to igram, al nije niko došo osim nas dva. Baš je super mod, zabavan jako.

Ako neko ne zna o čemu pričam, evo video:

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da, da, da, da skače li skače i pada a auto čitav kao da je od gume.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
TheThing kaže...

Dečko idi radi nešto u životu i zaradi si plaću pa se onda javi. Ljepo je igrati a ne platiti ništa ali činjenica je da kreatori softvera žive od prodaje istoga. 

Također ako ćete plakati ovdje što vam crack ne radi ili imate XYZ problem onda normalno da ne zaslužujete bolji tretman.

Činjenica je da i elektra, plinara, vodovod, isp..... žive od prodaje usluge. Ti meni platiš stan, režije, gorivo, hranu, odječu..... a ja kupim igricu.

Koliki ljudi rade za male novce ili uopće ne dobiju plaću. Ne vi to ne znate jer se još školujete ili studirate pa je posao btw a netko drugi plaća ranije navedeno pa si možete kupiti i igricu ja ne mogu ni neću.

Da imam normalne prihode a u ovoj državi ih samo određeni imaju kupio bih i ja.

I ne nemam ni tatu ni mamu umrli su već dugo. :p

Poštenjaci.

E moj Renny meni stara umrla pet godina prije nego se se ti uopće i rodio. Dakle pusti floskule oni žive.... Imaju oni i previše love a za razliku od nas.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 12:26 (Oldy).
13 godina
Oldy kaže...
dj_renny kaže...
TheThing kaže...

Činjenica je da i elektra, plinara, vodovod, isp..... žive od prodaje usluge. Ti meni platiš stan, režije, gorivo, hranu, odječu..... a ja kupim igricu.

Koliki ljudi rade za male novce ili uopće ne dobiju plaću. Ne vi to ne znate jer se još školujete ili studirate pa je posao btw a netko drugi plaća ranije navedeno pa si možete kupiti i igricu ja ne mogu ni neću.

Da imam normalne prihode a u ovoj državi ih samo određeni imaju kupio bih i ja.

I ne nemam ni tatu ni mamu umrli su već dugo. :p

Poštenjaci.

Kao da imaju prezir prema ljudima koji nisu kupili igru jer su oni eto kupili i potrosili novce... Svatko ima svoj odabir. Isto tako sam protiv toga da se ovdje ispituje o piratstvu, kako krekirat itd... ali ako netko za problem unutar igre zasto ga se odmah napada da ima krekanu ili nema... Odgovori mu u PM ako ti nije ispod casti, ako je... presuti i idi dalje. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice