Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo FB grupa za GTA, tu cemo brze da resavamo probleme i da se dogovaramo za online i offline igranje https://www.facebook.com/groups/1425509201084198/
i da se dogovaramo za offline igranje
DFQ?
i da se dogovaramo za offline igranje
DFQ?
A dobro ne da se dogovoramo za offline igranje nego da razgovaramo :)
Ubijes admin,dobijes ban
ovo admin lol ?
J**** mi sve ako ja tebe ista kontam! ! !
Ubijes admin,dobijes ban
ovo admin lol ?
Admin je dijete ako ne vidis na prilozenoj fotografiji,a opcenito ako si igrao ikada cod4 i slicno,cim ga ubijes citer si i direkt dobijes ban.
Inace sam za da mi djeca od 10 godina adminuju
Evo narucio sam key s Nuuvem-a. Sve proslo ok, znate li otprilike kada bi mogao dobiti kljuc?
Ubijes admin,dobijes ban
ovo admin lol ?
Admin je dijete ako ne vidis na prilozenoj fotografiji,a opcenito ako si igrao ikada cod4 i slicno,cim ga ubijes citer si i direkt dobijes ban.
Jesi mozda razmislio da su mu to sinovi/kceri ?
imam problem . igra je kupljena uprave preko G2play-a i dobiven je key..
napravio sam accaunt na social klubu i pokusao unjeti kod ali pise da je nevazeci
u cem je problem jel zna ko
edit::uspio 
imam problem . igra je kupljena uprave preko G2play-a i dobiven je key..
napravio sam accaunt na social klubu i pokusao unjeti kod ali pise da je nevazeci
u cem je problem jel zna ko
edit::uspio 
Mogo si jeftinije proć, g2play sa njihovim keyevima koji "često ispadnu iz kamiona" 45eura, nuuvem, pouzdan brazilski retailer 26eura.
nije mi se dalo zahebavat posto mi danas cijeli dan ne salju confirmation mail.. upravo stavio skidat ..za 4 sata ce bit gotovo :))
To su Adminova deca ako niste znali, Admin je zreo covek!
Ubijes admin,dobijes ban
ovo admin lol ?
Jesi mozda razmislio da su mu to sinovi/kceri ?
Nisu.. barem ne po njegovom ponašanju i drugim slikama.. inace on je admin i na fifa grupi (prosjek godina <10)
Evo naišao sam na malo žešću raspravu (veća slika)
Ja sam malo prije uzeo preko brazilaca. Key nisam dobio, nesto sto sam uspio skuzit preko google translatea nema im vise keyeva i spominje se sutrasnji datum. Ocu li ja dobit key prije izlaska? Hoce li imati preorder bonus?
Da je zreo nebi reko... ali da, to su mu sinovi i kceri...
Ne lupaj svasta, to su njegova deca, znam coveka licno!
Po cemu zakljucejes da "nije zreo"?
Govoriš o sebi u trećem licu?
Još jedan DFQ!
Ja sam malo prije uzeo preko brazilaca. Key nisam dobio, nesto sto sam uspio skuzit preko google translatea nema im vise keyeva i spominje se sutrasnji datum. Ocu li ja dobit key prije izlaska? Hoce li imati preorder bonus?
Skoro sam ubedjen da ces sutra vec dobiti key i isto tako sam siguran daces imati Preorder bonus :)
Govoriš o sebi u trećem licu?
Još jedan DFQ!
Nisi ti bas onako "dobar"?
Po cemu zakljucejes da "nije zreo"?
Po zatucanom, ala šešelj razmisljanju... sve dok takav netko vodi neku grupu, dalje od toga nejde...
U sta se ova tema pretvara...
Znam ljude koji istog momenta dobili kljuceve sa Nuuvema ali sad vidim da se nesto desava pa ne daju kljuceve. Mozda su tranutno ostali bez kljuceva ali samo siguran da ce ih svi dobiti uskoro.
Jel ima jos neko da je malo duze cekao na kljuc na Nuuvem pa da je na kraju dobio?
Ja se nadam da cu key dobiti uskoro, po mogucnosti do utorka, lako za skidanje, skinut ce se kad tad :)
Nego mi je pre order bonus bitan. Ako jos netko ima kakvu informaciju sto se tice toga, neka slobodno podijeli, jer ja ne mogu docekat igru.
Vidim svi su uredno pokupovali igru, pa nebi im dao pare nakon ovakvog bezobrazluka ni da mi se igra ovaj retardirani online mod i da je za 10kn.
U sta se ova tema pretvara...
Nije to nista, pocni listati bf3 i bf4 teme pa ces vidit o cemu se tamo prica 
Kako ste vi sa GTA prešli na Šešelja?