Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.456.188
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nuuvem Grand Theft Auto V - preorder - R$89.99 ($34.36/29.73€). Jel uzimao ko? Ja ću sutra najvjerovatnije uzet, nije steam već samo social club key.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

na youtube-u gledam malo akrobacije s automobilima koje rade razni ljudi. primjecujem da stalno auto dolazi na kotace, odnosno uvijek ga fizika zavrti ili ga u zraku zaustavi da padne na kotace. je li to neki trainer ili je stvarno tako (jer, ako je stavno tako - onda je to malo glupo. volio bih s autom sletjeti na krov i razbiti ga)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Na steam store pageu od GTA 5 dodani achievementi i full controller support 

Be Water My Friend
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Idealist kaže...

na youtube-u gledam malo akrobacije s automobilima koje rade razni ljudi. primjecujem da stalno auto dolazi na kotace, odnosno uvijek ga fizika zavrti ili ga u zraku zaustavi da padne na kotace. je li to neki trainer ili je stvarno tako (jer, ako je stavno tako - onda je to malo glupo. volio bih s autom sletjeti na krov i razbiti ga)

možeš ga okretati u letu. Ko pravi auto.

Potpis!
12 godina
PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Za sve one zainteresirane, jedan manji dio skinova sam prodao eksperimentalno, zasad mogu odma uzeti 4x GTA5 steam gifta, pa tko prvi njegova djevojka

Rep +

Hvala lijepa na dobrom biznisu.

Welcome my son...
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja ga nabavio za $47 (317Kn) preko steamtrade-a uz to da su CSGO keyevi kupljeni preko PayPal-a. (Jeftinije je i nema 7 dana trade limita)

Naravno od pouzdanih tradera.

Prije je bilo puno jeftinije iz Kine, negdje oko prvog mjeseca sam gledao, mislim da je isao za $30 (202Kn).

Ali nazalost tada nisam imao novaca na racunu :/

Trebao sam barem vama reci pa bi ga mozda netko nabaivo po jeftinoj cijeni, uglavnom zadovoljan sam i sada jer sam dobio

ove bonuse za Tier 1 preorder.

Inace sam protiv Preorder-a (Samo sam The Witcher 3 preorder napravio za 10 keyeva), ali mislio sam, posto igru mogu lijepo dobit po jeftinijoj cijeni

da to i napravim, iako tada je bila ta jos jeftinija cijena ali evo, kad sam vec uplatio novce.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 16:48 (Marcuskac).

0 0 hvala 0
13 godina
Ezio kaže...
Idealist kaže...

Da, malo glupo pitanje, kao da ljudi ne idu na vozacki ili sta vec.

Evo ja sam polozio i to sam radio vec na 13. satu, postave ti rampu na poligon, prva, druga, treca i ciljas na sredinu rampe ili na lijevi/desni rub, ti u zraku zaokrenes volan pa se zbog

sile inercije te zakona akcije i reakcije (osnovna fizika), auto suprostavlja gravitaciji ovisno o pokretu guma (E=mc2, ako uzmes u obzir da je g=10 i c=3x10 na osmu) tj. kada ti nakrenes volan, auto se zavrti u suprotnom smijeru.

Pazi na provjere i zmigavac ovisno na koju stranu se mislis zavrtit.

Tu je i jedna slika, instruktor Mirko pozira na podu, stvarno sam zahvalan za njegovu potporu i nebi uspio bez njega, pokoj mu dusi.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
17 godina
OriginalEXE kaže...
Scrappy kaže...

Za sve one zainteresirane, jedan manji dio skinova sam prodao eksperimentalno, zasad mogu odma uzeti 4x GTA5 steam gifta, pa tko prvi njegova djevojka

Evo samo da javim da je sve dobro proslo, uplatio sam novce (350kn) i primio gift na Steam-u, sve pohvale i hvala kolegi jos jednom.

I kod mene takodjer proslo bez problema, sve 5 ;)

Potpis:
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Marcuskac kaže...
Ezio kaže...
Idealist kaže...

Da, malo glupo pitanje, kao da ljudi ne idu na vozacki ili sta vec.

Evo ja sam polozio i to sam radio vec na 13. satu, postave ti rampu na poligon, prva, druga, treca i ciljas na sredinu rampe ili na lijevi/desni rub, ti u zraku zaokrenes volan pa se zbog

sile inercije te zakona akcije i reakcije (osnovna fizika), auto suprostavlja gravitaciji ovisno o pokretu guma (E=mc2, ako uzmes u obzir da je g=10 i c=3x10 na osmu) tj. kada ti nakrenes volan, auto se zavrti u suprotnom smijeru.

Pazi na provjere i zmigavac ovisno na koju stranu se mislis zavrtit.

Tu je i jedna slika, instruktor Mirko pozira na podu, stvarno sam zahvalan za njegovu potporu i nebi uspio bez njega, pokoj mu dusi.

bvzv! (video ispod)

ovo je bilo zakon:

Steta, stave brda i doline u igru, a zakotrljati auto nizbrdo nema smisla jer su smanjili nivo ostecenja

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 12:02 (Idealist).
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Isto kao i u San Andreasu, isto možeš kontrolirat auto u zraku. Ne kužim čemu tolko iščuđavanja?!

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 12:01 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nisam izrazio čuđenje već nezadovoljstvo, tj. postavio sam pitanje jel to trainer ili su uveli bas u igru sto je po meni bzvz... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 12:18 (Idealist).
13 godina
Idealist kaže...

nisam izrazio čuđenje već nezadovoljstvo, tj. postavio sam pitanje jel to trainer ili su uveli bas u igru sto je po meni bzvz... 

Da uveli su u igru, ciljaju na vise zabave (Arkada) nego realizam, ja dok nisam probao isto sam bio nezadovoljan. (Ist tako su smanjili damage, po meni GTA IV puno bolje izgleda, ali to je njihov odabir)

Ako bas ne zelis, mozes cekati modove na PC verziji (Nadajmo se)

Ako bude dobar mod support kao i u prijasnjim igrama onda dajem ruku ako nebude modova koji ce modificirati damage na vozilima i samu voznju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 14:31 (Marcuskac).
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Vec ce netko prebaciti fiziku s cetvorke u peticu.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Trebali su kao u Mafiji 2 omoguciti odabir nacina voznje. Simulacija ili normalno(arkadno).

A i mogli su staviti opciju za mjenjanje damage modela.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 22:36 (chutac).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Dupli post, znam, ali da kažem da sam od Scrappy-a uzeo GTA i da je sve prošlo bez problema. 

Tko želi, slobodno! Nećete biti prevareni, ne sekirajte se 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
chutac kaže...

Dupli post, znam, ali da kažem da sam od Scrappy-a uzeo GTA i da je sve prošlo bez problema. 

Tko želi, slobodno! Nećete biti prevareni, ne sekirajte se 

Sad i ja razmišljam da uzmem kad sjedne plaća 

14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ko ce cekati jos 2 mjeseca :)

Darko

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Lijep pozdrav svima,

samo da se zahvalim svim kolegama s foruma koji su se odlučili i riskirali obaviti 'biznis' preko mene, zahvaljujem svima na povjerenju

ovako, zasad je prodano 7 kopija igre u roku od 2 dana i to bez ikakvih problema, zasad je mala pauza jer je ostao jedan skin koji je vrijedniji dalko od dopustenog za steam market, pa cekam da to razdijelim na dva skina koja mogu prodati na marketu, računam da ću nakon što to riješim moći nabaviti jedno 9-10 kopija, tako da ne šaljete mi svatko zasebno inboxe, kada riješim skinove, obavjestit ću vas sve pa dalje je igra najbržeg prsta

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
15 0 hvala 4
16 godina
Grand Theft Auto V PC
Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Imate na g2playu za 45€ (347kn) key, a vjerujem da se još može naći neki discount za par posto.

www.mmo-balkan.com
11 godina
TheThing kaže...

Imate na g2playu za 45€ (347kn) key, a vjerujem da se još može naći neki discount za par posto.

kinguin također, steam gift 44€

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

što sve taj preorder donosi, samo taj milijun u multiju? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja bi uvijek pomogao tu nekom s foruma nego kupio s ostalih stramica.Uostalom,zar ne vidite sto je uplay poceo raditi.Kod ovog covjeka je sigurno i nema bana :)

Lp

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
drakula789 kaže...

Ja bi uvijek pomogao tu nekom s foruma nego kupio s ostalih stramica.Uostalom,zar ne vidite sto je uplay poceo raditi.Kod ovog covjeka je sigurno i nema bana :)

Lp

Pa imas na GMG na ruskom za 200kn GTA V, a to je sigurna stranica.

13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Lp

U čemu je tu Ubisoft pogriješio, keyeve su kupljeni sa ukradenih kreditnih kartica te su onda preprodati preko g2a koji nije oficijalni "reseller" već je marketplace, kao i ebay.

15 godina
kenan.M kaže...

U čemu je tu Ubisoft pogriješio, keyeve su kupljeni sa ukradenih kreditnih kartica te su onda preprodati preko g2a koji nije oficijalni "reseller" već je marketplace, kao i ebay.

Ubisoft je skroz bio u pravu, a ljudi se sad prave blesavi da nisu znali da kupovanje od tih lijevih resellera nije 100% sigurno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mali uvod u GTA V Online da skrati iscekivanje verzije za PC. Kratki osvrt  na dobre i loše stvari koje nas cekaju

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
Moj PC  
17 0 hvala 10
17 godina
neaktivan
CroL1k1n7 kaže...

Mali uvod u GTA V Online da skrati iscekivanje verzije za PC. Kratki osvrt  na dobre i loše stvari koje nas cekaju

''pucaj si po mami''

hahahhaha tipično balkanski, ali baš sam se nasmijao

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
17 godina
Dobar video!

Nego, grafika me nije nešto baš oduševila...liči ko improvizirana GTA IV sa više tekstura (boljih) i nešto boljom vodom

Valjda će na mom PCu to bolje izgledati
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice