Godfather II moja recenzija

poruka: 43
|
čitano: 9.300
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Godfather II moja recenzija
Razer_Copperhead kaže...
Oly_E3 kaže...
nfsbaby kaže...

Dakle,nabavio Godfathera 2 i igrica me se stvarno dojmila..Vidi se puno poboljšanja u odnosu na jedinicu,fizika automobila je sasvim solidna,zvuk je odličan a gameplay je očaravajuć..Mislim da ćemo s ovim akcijskim naslovom ostati prikovani za PC do izlaska Mafie II..

Ukupni dojam:Zvuk 10/10

Gameplay 9/10

Fizika 8/10

UKUPNO:8/10

Ukupna ocjena bi trebala biti 9/10 po ovome što si rekao
 Ja mislim da je on išao na ocjenjivanje iz Gameplaya pa je ukupna ocjena neovisna od ostatka ocjena.
Pa kad je krenuo od 10, 9, 8... nije onda mogao staviti 7, pa je ostao na 8. Cool
18 godina
nfsbaby kaže...

Dakle,nabavio Godfathera 2 i igrica me se stvarno dojmila..Vidi se puno poboljšanja u odnosu na jedinicu,fizika automobila je sasvim solidna,zvuk je odličan a gameplay je očaravajuć..Mislim da ćemo s ovim akcijskim naslovom ostati prikovani za PC do izlaska Mafie II..

Gameplay 9/10

Fizika 8/10

UKUPNO:8/10

koja je tvoja konfiguracija?
Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
18 godina

eee da mi je vidit tog bisera kojeg će Godfather II prikovat za komp....

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

nemoj tako, meni je baš dobar ovaj godfather 1, svatko ima svoje mišljenje

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
Ag008 kaže...

nemoj tako, meni je baš dobar ovaj godfather 1, svatko ima svoje mišljenje

E u krivu si, ja ga uopće nemam. (ne igram igrice) Cool
17 godina
protjeran

Gameplay 9/10

Fizika 8/10

oces da te ja isamaram Belji se

kakve su ti to ocene igra je pre jadna pre smesna neznam odakle ti tako velike ocene za tu igru

zvuk: neznam

gameplay: 4/10

fizika: 4/10  sa max postavkama igra je glupava nakon 2 dana skidanja i nakon minut igre odma je letela van

q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koliko vidim sve joj fali, nije se posebno poboljsala od prvog dijela..

Steta samo sto grafika nije bolja..

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

a sta ces i prvi je deo bio los

q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jučer sam nabavio igru i mislim da ču ubit sa njome ovaj mijesec.Priča je super,a i sviđa mi se način na koji se zarađiva novac.Grafički je stvarno jad i bijeda,za ovo doba je stvarno neočekivano.

Isto tako ne sviđa mi se način upravljanja autom.Ako vam grafika nije najvažnija u igri ova igra je jako dobar izbor i čak bi se usudio reč bolja od GTAIV.

Gigabyte X48 DS4,Intel Core Q6600(3,6Ghz-OC),Patriot viper 2x4Gb(1066Mhz-OC),XFX HD4870xxx+HD4850,WD VelociRaptor 150Gb(SISTEMSKI)+640Gb Samsung spinpoint F1,Coolermaster CM690.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ej ljudi mene zanima moze li ta igrica na win7 ultimate 32-bitni?? jer vidio sam u sys rec da moze na XP i Vistu ne pise da moze na win 7 pa nezz dali da skidam??

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 13:25 (Pezer).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pezer kaže...

Ej ljudi mene ne zanima moze li ta igrica na win7 ultimate 32-bitni?? jer vidio sam u sys rec da moze na XP i Vistu ne pise da moze na win 7 pa nezz dali da skidam??

Ček malo tebe zanima ili ne zanima može li? Neodlučan

ako je pitanje može li na windows 7 odgovor je da može.

16 godina

Sorry moj bedŠutim da zanima me...Hvala na odgovoru

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 13:25 (Pezer).
16 godina
neaktivan

ako prati neko ovu temu neka odgovori... kako da izbacim  nekoga iz familije a ubacim nekoga drugog umjesto njegaa??

igro sam ovo davno  pa mi ostalo u sjecanju al nezz kako i sta trebaa

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice