Freelancer nastavak

poruka: 12
|
čitano: 2.601
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Freelancer nastavak

Znaci, ovo je topic za sve one koji su htjeli da Freelancer nastavak izadje. Pa, mozda i izadje!

Naime, ja i grupa programera hocemo da napravimo nastavak Freelanceru, i uz vasu pomoc mozda i uspijemo!

Kako bismo to ostvarili, treba nam jos modelara te programera za to.

Evo, ako je neko zainteresiran za to, neka se registrira ovdje, tamo pise gotovo sve.

Ako netko treba vise informacija, nek me pm-a.

Koristimo Xfire za komunikaciju, pa ak nemate a zelite se pridruzit, molim da nabavite.

P.S. Molim modove da ne zakljucaju ovu temu, barem ne odmah.

MB: Asrock A780GXE CPU: AMD Athlon 5400+ @ 3.2 GHz GPU: ATI Radeon HD4670 2x1GB DDR2 RAM HD: Hitachi 320 GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Freelancer nastavak

Nabavi si X3 : Reunion ili Terran Conflict i zaboravi na Freelancer koji po mom misljenju bio dosta losa

igra. Nema gotovo nikakve slobode prije zavrsavanja main plot-a, misije koje si radio za novce su bile

ocajne i uvijek iste, staticki sustav ekonomije, nakon zavrsetka main plot-a igra se svodi na istrazivanje

neistrazenih sustava jer nema smisla mlatiti neke pare, itd, itd...

Da prica Freelancer-a nije bila u potpunosti razrijesena, kao sto je, mozda bi imalo smisla radit nastavak

ali ovako ne vidim smisla.

Uostalom vec postoji nesto slicno Freelancer-u, Spaceforce Rogue Universe od hratskog ProvoxGames-a

P.S. ali ako ste bas zagrizeni za ideju, mozda da napravite Freelancer mod za X3? vec postoje modovi Babilon 5 i Star Wars

koji su dosta dobri...

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
17 godina
neaktivan
Freelancer nastavak

Meni je stvar najviše u tome što, unatoč mnogim nedostacima, Freelancer ima najbolji sustav svemirske borbe koji sam ikada vidio. Jednostavno najživlji i najzabavniji.

Igra je bila dosta nedovršena, i trebala je biti puno bolja da je microsoft developerima dopustio da sve ispoliraju prije puštanja na tržište.

Po zabavi, ne može se usporediti nijedna druga svemirska igra. Iako X3 ima dosta stvari koje FL nema, ali FL jednostavno ima ono nešto meni.

Plus Discovery mod, a i drugi odlični modovi, su dosta poboljšali igru.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Freelancer nastavak

Konacno.. I k tome jos nasi da naprave nastavak, bilo bi to odlicno.

Prvenstveno zbog price jedva cekam nastavak, ali koliko citam na intermetu nista od toga. Zato ovo sto planirate je odlicno.

Nije freelancer ima neku lijepu grafiku al atmosferu je, jedino te misije nevezano za pricu su bile monotone. A sjecam se i Starlancera isto je bio fenomenalan i atmosfera odlicna.

Mozda bi vam bilo isto super da starom freelanceru samo poboljsate grafiku(engine), recimo da uzmete od X3TC ili novi vi napravite. To bi isto volio da igram Freelancer sa grafikom od X3TC, to bi bilo super.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Freelancer nastavak

Freelancer mi je jedna od najboljih "SF" igara i dan danas.

Rado bi vidija nastavak.... Cool

madafaka
17 godina
neaktivan
Freelancer nastavak

Gledao sam slične ankete prije 4-5 god. O tome se dosta pričalo na lancersreactor.com koja je nekad bila glavna za moddanje... ne znam jel i dan danas. Čak su i slali M$ te peticije i ništa se nije dogodilo.

Mislim da su rekli da nisu dovoljno zaradili na igrici i da ne namjeravaju izdavat nastavak. Šteta, jedna od dražih mi igrica.

The Man Who Broke A Dragons Heart...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Freelancer nastavak

o nastavku bi se dalo razmisljat, jer je igra jedna od boljih

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Freelancer nastavak

A što kažete da radije napravite nastavak Wing Commander-a koji je po meni ipak najbolja 'space opera'? Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Freelancer nastavak

Ma Freelancer mi je najbolja svemirska igra koju sam igrao.Prica je fenomenalna,dobro grafika nije bas neka napredna al kamo bi dosli da gledamo igre samo po grafici,kao sto je grandmaster_b rekao,sustave borbe je jedan on najboljih i ni jedna igra toga tipa ne moze se usporedivati s freelancerom.

Sto se tice X3 meni je igra cisti promasaj,samo puno sminke i dotjerivanja grafike a igrivost nikakva.trudio sam se da ju zaigram jer obozavam igre tog tipa al jednostavno nije islo.

Stvarno bi bilo dobro da naprave drugi nastavak!!Bogataš 

Only God will judge me tko je brži ili zec

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Freelancer nastavak

Pa...bi li se netko zelio pridruzit i sudjelovat u nasem projektu?

Trazimo ljude koji imaju bilo kakvo iskustvo sa C++, Python-om i Gmaxom, ako ste zainteresirani, molim pm-ajte me.

MB: Asrock A780GXE CPU: AMD Athlon 5400+ @ 3.2 GHz GPU: ATI Radeon HD4670 2x1GB DDR2 RAM HD: Hitachi 320 GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Freelancer nastavak

Nitko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Freelancer nastavak

Ne trebate sve nanovo radit. Uzmite IBM-ov freespace engine (jako, jako moćan engine za te stvari) i napravite igricu na njemu.

Fala ti majko što nisam gejmer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice