Free Teamspeak Server

poruka: 13
|
čitano: 5.051
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Free Teamspeak Server

Da bi upotpunili naše multifunkcionalne stranice i omogućili vama besplatan i koordiniran gaming predstavljamo vam Ocklub Teamspeak2 Gaming server!Što je najvažnije registracija nije potrebna, te je free to use.

Informacije kako mu pristupiti mogu se pronaći na slijedećem linku:

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 11:30 (naxeem).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Free Teamspeak Server

Može li objašnjenje što je to?

90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Free Teamspeak Server

bolje kumunicirati preko dimnih signala a ne preko ts-a...

inace mumble bog i batina

16 godina
neaktivan
Free Teamspeak Server

Teamspeak je dosta los al je free . U EVE koristimo ventrilo koji se placa al je cistoca zvuka neusporediva.Par puta smo zbog raznih logistickih problema prelazili na TS i razlika je vise nego osjetna kad imas 100 + ljudi na kanalu.Mumble nisam probao

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ja ga koristim već 4-5godina i nemam problema, kvaliteta je solidna. pa čak i sa 50 ljudi u channelu.

<<<OCKLUB.NET>>>
17 godina
neaktivan
ytbapa kaže...

Ja mislim da neki ovdje "malo" pretjeruju. Opet se sve svodi na ono čovjek ti da ruku a ti bi cijelu šaku. Istina ventrilo je neusporedivo bolji i kvalitetniji klijent, znam iz čistog razloga što imam jedan 35 slotova zakupljeni server koji moram priznati nemalo plaćam, ali ovdje je priča o tome da VAM je čovjek dao BESPLATNI TS2 server za korištenje, a koliko mi je poznato takvi se baš ne dijele okolo po ulici.

Ja osobno ovaj pothvat pozdravljam i mislim da svi trebaju biti čovjeku i više nego zahvalni, jer taj server netko plaća da bi ga vi mogli koristiti, pa bar malo zahvalnosti pokažite. Teamspeak ima možda lošiju kvalitetu od ventrila, ali je ona još uvijek i više nego dovoljna za normalno i razumljivo komuniciranje uz mal ping i bez echa u kojemu čujete sami sebe (ukoliko je uredan hosting), tako da uopće ne smatram TS lošim klijentom, nego dapače vrlo korisnim. A i uostalom tko želi neka koristi, tko ne želi nemora i kraj priče ...

Osobno nisam probao mumble pa taj dio neću komentirati.

P.S. S obzirom koliko si dugo na Hr CS sceni čisto sumnjam da nikad nisi koristio TS xD

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma
17 godina
neaktivan
Free Teamspeak Server

ocito ljudi nisu spremni isprobati nove stvari jer da jesu znali bi da sada vec postoje bolji programi od ts-a...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2009 22:12 (ytbapa).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Free Teamspeak Server

Pa ja ga ne koristim, ali to nije poanta ovoga topica. Poanta je da je kao rješenje dovoljno kvalitetan i čovjek vam ga (svima koji nemaju pristup nečem sličnome) daje besplatno što je za svaku pohvalu. Šta bi vi još da vam i krofne ispeče ...

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nCh! kaže...
ytbapa kaže...

Ja mislim da neki ovdje "malo" pretjeruju. Opet se sve svodi na ono čovjek ti da ruku a ti bi cijelu šaku. Istina ventrilo je neusporedivo bolji i kvalitetniji klijent, znam iz čistog razloga što imam jedan 35 slotova zakupljeni server koji moram priznati nemalo plaćam, ali ovdje je priča o tome da VAM je čovjek dao BESPLATNI TS2 server za korištenje, a koliko mi je poznato takvi se baš ne dijele okolo po ulici.

Ja osobno ovaj pothvat pozdravljam i mislim da svi trebaju biti čovjeku i više nego zahvalni, jer taj server netko plaća da bi ga vi mogli koristiti, pa bar malo zahvalnosti pokažite. Teamspeak ima možda lošiju kvalitetu od ventrila, ali je ona još uvijek i više nego dovoljna za normalno i razumljivo komuniciranje uz mal ping i bez echa u kojemu čujete sami sebe (ukoliko je uredan hosting), tako da uopće ne smatram TS lošim klijentom, nego dapače vrlo korisnim. A i uostalom tko želi neka koristi, tko ne želi nemora i kraj priče ...

P.S. S obzirom koliko si dugo na Hr CS sceni čisto sumnjam da nikad nisi koristio TS xD

ovo podebljano je poanta svega...i jedino najbitnije kod ovakvih programa...kome se priča nek si stavi skype i sl.

TS je najbolji (po meni) za MP gdje je bitan ping...za sve ostalo tu je Mastercard :)

probao sam razne programe al TS rastura

What goes around, comes around!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 10:00 (beziljy).
16 godina
Free Teamspeak Server

kako to korisiti

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

pozdrav!

skineš teamspeak client sa http://www.teamspeak.com/

i spojiš se na server preko ip ili preko gore navedenih načina.

usput možete i napraviti vaše privatne kanala te ih zaštiti passwordom :)

<<<OCKLUB.NET>>>
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 12:56 (Srecko833).
16 godina
protjeran
nCh! kaže...
ytbapa kaže...

Hvala, i da plaćam server. ali kako se čini ts se ne koristi baš u hr. što je žalosno za jedan tako kvalitetan program.

<<<OCKLUB.NET>>>
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 20:38 (Srecko833).
16 godina
Free Teamspeak Server

e ja se prijavim na server s nickom gamer i odem ono connect i napravim kanal ali kad izađem iz ts on se isto iskljuci dali mogu napraviti da stalno radi

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice