FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.023.656
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 18

Ovo je vec supacki stavit FUT Swap karticu u Marquee... a klubovi ne da ne mogu biti gori, nego nije islo gore. Marquee ce kostat 50-60k coinsa.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Ja sam slozio marque za manje od 10k falilo mi 3 igraca i dobio sam Ter Stegena u packu. Fino 35k mi je sjelo ajde da i mene sreca pomazi bar malo

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
Mene kostalo 30k. Najveci pull Dost iz Sportinga
PSN:nikolacurak

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Mene je marquee jučer pomazio - dobio sam 4 kartice 84 rejtinga tako da sam odmah složio Crespa.

Samo sam jednu odigrao s njim i iz prva dva udarca ljevicom - dva komada... i to je Neuera probušio.

Ako tako nastavi, ja ću biti više nego zadovoljan.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 18

Jučer složio Bundesliga SBC.

Na kraju zaradio nekih 30k sve skupa (nagrada + packovi).

A ovaj Thiago mi se nakon 2 tekme čini osjetno bolji od 89 IF verzije. A točno se sa tom pozicijom mučim u ekipi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

Griezmann kao napadac mi nikako ne sjeda, toliko stvari fulam sa njim dok sa jesusom (regular karticom) i moratom (IF) svaka izgledna prilika ulazi, jel problem u meni ili? 

0 0 hvala 0
8 godina
Skilledžija kaže...

Sad mi palo na pamet, kad već raspravljamo o park the bus taktici... što se događa kad se nađu dvojica koji igraju tako?

Bio sam u jednoj takvoj tekmi u 17, zabio dva gola, primjetio da frajer igra PTB i nakon 2-0 i prebacio se na PTB.

Drazao loptu u mojih 20 metara ostatak utakmice dok su njegova dva napadaca gubila staminu trceci izmedu 8 mojih igraca.

8 godina
FIFA 18

To za kompetitivnost pricam od kada sam poceo igrati FIFU online sa 17icom. Ne mozes ti imati nekakvo ravnopravno mjerenje skilla ako netko ima par puta jacu momcad. A bilo bi tako lako za rijesiti. Dopusti ljudima da jurcaju sa kojim god karticama zele u Seasonsu, Friendlyima, Draftu, neka naprave i novi kup samo za to. A neka WL produze na cijeli tjedan, puste sve unutra, daju nagrade na tjednoj bazi a MM neka preprave u shemu kakvu imaju šah, Overwatch, LoL, Dota... Igraj kolko hoces a rank ce ti se dizati i spustati ovisno o tome kako odigras i protiv koga odigras. Neka za WL ili sve igrace modificiraju na OVR 85 kao sto je nekad bilo na FIWC turnirima ili neka svima daju istu momcad i forsiraju ljude da igraju s istim igracima.

Unaprijede servere, maknu ikakav momentum ako istoga stvarno ima, isprave animacije i bugove i eto, imamo pravu kompetitivnu igru.

No opet, pricamo o EA Sportsu i o igrici koja definitivno vise nebi bila FIFA.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

jel probao tko možda IF Thiaga Silvu? Izgleda mi odličan, ali zato puno i košta

0 0 hvala 0
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

To za kompetitivnost pricam od kada sam poceo igrati FIFU online sa 17icom. Ne mozes ti imati nekakvo ravnopravno mjerenje skilla ako netko ima par puta jacu momcad. A bilo bi tako lako za rijesiti. Dopusti ljudima da jurcaju sa kojim god karticama zele u Seasonsu, Friendlyima, Draftu, neka naprave i novi kup samo za to. A neka WL produze na cijeli tjedan, puste sve unutra, daju nagrade na tjednoj bazi a MM neka preprave u shemu kakvu imaju šah, Overwatch, LoL, Dota... Igraj kolko hoces a rank ce ti se dizati i spustati ovisno o tome kako odigras i protiv koga odigras. Neka za WL ili sve igrace modificiraju na OVR 85 kao sto je nekad bilo na FIWC turnirima ili neka svima daju istu momcad i forsiraju ljude da igraju s istim igracima.

Unaprijede servere, maknu ikakav momentum ako istoga stvarno ima, isprave animacije i bugove i eto, imamo pravu kompetitivnu igru.

No opet, pricamo o EA Sportsu i o igrici koja definitivno vise nebi bila FIFA.

Da, pričaš o utopiji. Ne možemo svi imati istu momčad jer to nema smisla. Ljudi troše ozbiljne novce da bi došli do bolje momčadi a ti bi da smo svi isti? Samo na fifa pointsima EA zarađuje godišnje blizu milijarde dollara. Gotovo koliko i na prodaji igre. I ti bi sve to poništio? Dioničari bi te rastrgali. Meni osobno tko ima kakvu karticu i nije problem. Problem su serveri, nelogičnosti u igri, bugovi koje godinama ne mogu ispraviti, nepoznavanje osnovnih pravila nogometne igre, direktno miješanje u rezultat tekmi itd. Da samo to isprave a da ti i dalje imaš bolju momčad od mene ja bih bio zadovoljan. Definitivno 40 tekmi u tri dana je previše, pogotovo nama starijima. Bar da produže to na cijeli ponedjeljak pa bi imali po 10 tekmi dnevno. Nekako bi mi to bilo podnošljivo.

Uvesti kao nekada nekoliko kupova za gold, srebrne i brončane kartice jer su ovako uništili srebrne i brončane kartice. Tko normalan s njima igra WL protiv 8 icona? Nekada sam imao silver tim i s njim igrao kup protiv drugih silver momčadi i bilo je zabavno. I naravno, povećati nagrade. Time bi smanjili trgovanje s coinsima na crno a ljudima dali dodatni impuls da više igraju.

11 godina
neaktivan
FIFA 18

Ma hebeš ovog Fellainija, stvarno mi se ne daje toliko igrača/coinsa. Na kraju ću si uzet ili Insignea ili neki pack iz ovog FUT Swapa. 

Ja sam uzeo 20ak igrača unaprijed iz Barce i Cityja i digao nešto na njima. Išao sam logikom da oni definitivno moraju biti jer će biti ili sve tekme lige prvaka ili obični derbiji, a i jedni i drugi imaju dobre tekme za vikend. Stonesa recimo uzimao za manje od 1k, prodao po 5-6k, Cilessen isto najmanje utrostručio vrijednost, Denis Suarez... Mogo sam ja tu i puno više zaradit da sam išao riskirati, al ajd...

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Opet problemi u raju. Rekli su da će biti kratko off ali potrajalo je... i još traje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 12:28 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

Cijelo jutro se ne mogu ulogirat u web app, ima jos tko problema? 

EDIT: sad vidim post iznad...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 12:40 (domagojz).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Pocelo je lijepo vrijeme, sunce, kratki rukavi.

Kupio sam si motor, jebes komp, retardirane kanađane i njihov mrtvi poluproizvod od igre.

tipkamo se mozda u temi FIFA 19 :)

odjavljujem se iz ove teme, baj baj ekipica!

Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

koji k... pa pisalo je 3 sata da ce popravljat kad ono vec pet i pol sata oni drkaju kurac..

0 0 hvala 0
12 godina
C3c1l kaže...

Pocelo je lijepo vrijeme, sunce, kratki rukavi.

Kupio sam si motor, jebes komp, retardirane kanađane i njihov mrtvi poluproizvod od igre.

tipkamo se mozda u temi FIFA 19 :)

odjavljujem se iz ove teme, baj baj ekipica!

Najpametniji potez ovog proljeca.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
14 godina
neaktivan
dr4zh3n kaže...

jel probao tko možda IF Thiaga Silvu? Izgleda mi odličan, ali zato puno i košta

Izgleda užasno za IF. Doslovce svaki stats defendinga i physicalitya samo +1. Htio sam ga isprobati ali sam jednostavno odustao radi tako malog boosta.

17 godina
FIFA 18

Kakvi idioti. Vratio se web apps ali ne mogu niti do jednog igrača kojeg sam kupio na bidanju. Pa je li mogu osigurati da igra koju smo skupo platili bar radi normalno ako već ne izgleda normalno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Moj mali opet dobio jack pot.

De Gea u gold upgrade packu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Moj mali opet dobio jack pot.

De Gea u gold upgrade packu.

Danas sa frendom otvorio 88 Kantea. Nadam se jednakoj sreci sutra u paketicima. 

GG za maloga, gold upgrade pack :D gori sve :D 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
9 godina
neaktivan
Jel se zna tocno koji datum je TOTS ili ne? I jel otvarate pakete od nagrada ili cuvate za TOTS
PSN:nikolacurak

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

uzeo sam jučer IF Depaya ST, i ne zajebavam se kad kažem da je u top 3 igrača ove sezone koje sam probao...pucao sam s njim u nekoliko tekmi 7 slobodnih udaraca, zabio ih 6...u jednoj utakmici čovjek je zabio fakin hat trick iz slobodnih udaraca i još hladno ovako dva gola pa da ih ima 5 u tekmi, brutalna kartica, brutalna

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2018 11:31 (dr4zh3n).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
dr4zh3n kaže...

uzeo sam jučer IF Depaya ST, i ne zajebavam se kad kažem da je u top 3 igrača ove sezone koje sam probao...pucao sam s njim u nekoliko tekmi 7 slobodnih udaraca, zabio ih 6...u jednoj utakmici čovjek je zabio fakin hat trick iz slobodnih udaraca i još hladno ovako dva gola pa da ih ima 5 u tekmi, brutalna kartica, brutalna

Moze li kako da se poveze sa IF Son St ili IF Lozano RW ?Sa Lozanom moze lako 433  ali sa IF Son ne mogu da napravim 41212-2 ili 4312 da valja ?

Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2018 11:54 (goust78).
17 godina
FIFA 18

Sinoć složio fellainia i potrošio gotovo 50k coinsa pošto u klubu nisam imao ništa osim 3 igrača. Otvorio jedan pack i dobio u njemu nekih 5k coinsa. Ostala tri nisam otvarao jer vidim da jučer nije bio moj dan. Cijelu večer sam drketao na marektu pa sam zaradio 60k coinsa i povratio ono kaj sam uložio u fellainia. Ostala mi tri packa. Pa ebem im majku ako u njima ne dobijem bar 20k coinsa

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
goust78 kaže...
dr4zh3n kaže...

Moze li kako da se poveze sa IF Son St ili IF Lozano RW ?Sa Lozanom moze lako 433  ali sa IF Son ne mogu da napravim 41212-2 ili 4312 da valja ?

mozda ovako? chem je 100

17 godina
dr4zh3n kaže...

mozda ovako? chem je 100

Da ali ti je che sona na 7.

13 godina
FIFA 18

Još jedan cilj odrađen - ušao u 1. diviziju.

Bilo je gusto, zadnju sam igrao biti ili ne biti i dobijem lika 3-0.

Ovim putem bi se htio zahvaliti mojoj obitelji koja me podržava u igranju nogometa i naravno EA-u koji je u zadnjoj utakmici momentum okrenuo na moju stranu tako da je protivnik promašio jedno tri mrtvaca.

E da ne zaboravim... hvala majci što je rodila takvu igračinu - hvala mama <3

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
dr4zh3n kaže...
goust78 kaže...
dr4zh3n kaže...

mozda ovako? chem je 100

Ne izgleda lose  :)

11 godina
neaktivan
FIFA 18
Skilledžija kaže...

Ovim putem bi se htio zahvaliti mojoj obitelji koja me podržava u igranju nogometa i naravno EA-u koji je u zadnjoj utakmici momentum okrenuo na moju stranu tako da je protivnik promašio jedno tri mrtvaca.

Dođem se pohvalit, postam pa tek onda vidim tvoju poruku. Evo i mene 

Bome sam se namučio, ali uspio sam konačno nakon oko 250 tekmi (samo Sezona, ukupno oko 600) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2018 18:06 (blowfish_cro).

5 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
Skilledžija kaže...

Dođem se pohvalit, postam pa tek onda vidim tvoju poruku. Evo i mene 

Bome sam se namučio, ali uspio sam konačno nakon oko 250 tekmi (samo Sezona, ukupno oko 600) 

Sezona sa klubovima ili FUT ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice