FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.025.385
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
FIFA 18

sta je ovo u par dana 4 lige sbc-a.. bit ce za neku ikonu ;)

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Zašto je de bruyne 93 pao preko 100k u par sati? Što sam propustio? Frka mi ga kupiti jer ne znam kako će se ponašati cijenom.

edit: sad vidim, u sbc je upao. Jebi ga, taj sbc slabo gledam. Ma daj, 18 klubova složiti, pa infarkt bi dobio. Dva dana sam slagao crespa sa 7 klubova i to mi je gornja granica izdržljivosti. Ne da se to meni...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2018 21:24 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

da imam para u 2 sata slozim... ovako za 2 tjedna a dobra kartica... ahahhah

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

upravo sam dobio IF Dele Alija iz ovog packa za Club Brugge..najbolji ulov godine. Movie ti si kralj marketa, prodavati ga odmah ili?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2018 22:01 (dr4zh3n).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 18
dr4zh3n kaže...

upravo sam dobio IF Dele Alija iz ovog packa za Club Brugge..najbolji ulov godine. Movie ti si kralj marketa, prodavati ga odmah ili?

Slab sam ti ja kralj. Za očekivati je da će kroz desetak dana cijene početi padati pred izlazak totsa. Ja osobno bih ga prodao. Danas sam konačno i ja dobio IF igrača u packu i to u jumbo packu od crespa uleti mi SIF Perišić. Nisam puno razmišljao, odmah sam ga stavio na market.

edit: uzeo de bruynea 93 za 420k coinsa. Vidim svi bidaju do 435k a ovaj imao ST pa prošao ispod radara i uzmem ga po početnoj cijeni. Pričekat ću dan dva pa vidjeti kako će mu se cijena kretati. Neće mi biti mrsko niti ostaviti ga jer izgleda dobro a i nisu neki novci za takvu karticu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2018 22:39 (movie).
7 godina
neaktivan
FIFA 18

Danas igram wl kvalifikacije i oba puta spusim u finalu od likova sa ekipom punom ikona, koji se zbetoniraju i samo trokut...a od ostalih 6 protivnika jedan nije igrao na taj nacin, bas lose

0 0 hvala 0
13 godina
domagojz kaže...

Danas igram wl kvalifikacije i oba puta spusim u finalu od likova sa ekipom punom ikona, koji se zbetoniraju i samo trokut...a od ostalih 6 protivnika jedan nije igrao na taj nacin, bas lose

I sad zabrij od 40 tekmi WL, odigrat takvih 35 :D Vrhunac dolazi cetvrtkom u 20:00 kad krenes otvarat paketice. Sad imam 2 Jumbo Rare Players paketa. Pretprosle nagrade za Gold 2 su bile odlicne. Sad se nadam da ce bit jos bolje, ipak su to dva 100k paketa. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
11 godina
SimeKZ kaže...
domagojz kaže...

I sad zabrij od 40 tekmi WL, odigrat takvih 35 :D Vrhunac dolazi cetvrtkom u 20:00 kad krenes otvarat paketice. Sad imam 2 Jumbo Rare Players paketa. Pretprosle nagrade za Gold 2 su bile odlicne. Sad se nadam da ce bit jos bolje, ipak su to dva 100k paketa. 

Nisam ni znao da vi na ps4 imate bolje nagrade od nas na pc za gold 2 se dobije ovo  30,000 coins 1 x Mega Pack  1 x Premium Gold Players Pack a za gold 1 se dobije 35,000 coins 2 x Premium Gold Players Packs  1 x Mega Pack

13 godina
The_K kaže...
SimeKZ kaže...
domagojz kaže...

Nisam ni znao da vi na ps4 imate bolje nagrade od nas na pc za gold 2 se dobije ovo  30,000 coins 1 x Mega Pack  1 x Premium Gold Players Pack a za gold 1 se dobije 35,000 coins 2 x Premium Gold Players Packs  1 x Mega Pack

Ja za svoj Gold 1 moram skupit 25 pobjeda. Dok je na PCu ukupno tolko tekmi. U tome lezi bit svega. Razlika od 15 tekmi znaci jedan cijeli dan igranja ( ajmo rec' ). Sad u gold 1 cekam 2x 100k pack i 50k coinsa. Elite 3 nagrade su opet nekoliko puta bolje od Gold 1 a razlika je 4 pobjede. 3 IFa puno znaci, neka te pogodi jedan dobar IF kroz mjesec, vec imas veliki profit.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
10 godina
neaktivan
FIFA 18

Ja kad god sam bio gold 1 ubedljivo najlosije igrace sam izvukao iz pekova jedino sto su zagarantovani koinsi. Nema tu pravila.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Jučer riješio sve Engleze ove jeftine i pola Belgijanaca i dobio Robbena, Fahrmana, Valenciju, nekog IF za discard - ajde, bolje sam prošao nego s Šanjolcima.

Inače, ovaj 94 De Bruyne mi je primamljiv, ali mi nisu klubovi koje moram složiti sa 83 :P

@movie

Jesi na kraju složio Crespa ili ne - kakav je ako si ga probao?

Meni je ostalo još 84 i 83 ekipe, fali mi par kartica a ne da mi se kupovat po trenutnim cijenama jer nisu normalni pa se nadam da će nešto kapnut iz nagrada i SBC-ova.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Jučer riješio sve Engleze ove jeftine i pola Belgijanaca i dobio Robbena, Fahrmana, Valenciju, nekog IF za discard - ajde, bolje sam prošao nego s Šanjolcima.

Inače, ovaj 94 De Bruyne mi je primamljiv, ali mi nisu klubovi koje moram složiti sa 83 :P

@movie

Meni je ostalo još 84 i 83 ekipe, fali mi par kartica a ne da mi se kupovat po trenutnim cijenama jer nisu normalni pa se nadam da će nešto kapnut iz nagrada i SBC-ova.

Cijene će im pasti već prekosutra ako opet ne produže ove "Upgrade" SBCeve. Tada se i ja nadam dovršiti KDB SBC, ostali mi top6 klubovi (cca 450k trenutno).

13 godina
soft kaže...

Cijene će im pasti već prekosutra ako opet ne produže ove "Upgrade" SBCeve. Tada se i ja nadam dovršiti KDB SBC, ostali mi top6 klubovi (cca 450k trenutno).

Tome se i nadam.

Samo da malo padnu cijene 83 i 84 karticama - ne trebam ih puno, ali neću iz principa davati 10.000 coinsa za neke pizdarije od kartica.

A za KDB nisam baš siguran, pogotovo kod nas na PC-u.

Jučer sam baš škicnuo Moratu - dvije kartice na marketu su bile.

Ostale nisam od straha smio pogledat :)

[19xx] 4ntraks
8 godina
SimeKZ kaže...
domagojz kaže...

Jel se to meni cini ili je Sime napravio okret od 180 stupnjeva od kako je poceo igrati aktivnije?

Nekad je bilo "ma ne znas ti igrati" sad vec konkurira Cecilu za kolicinu zalbi na igru! :P

13 godina
sexytoiletpaper kaže...
SimeKZ kaže...
domagojz kaže...

Jel se to meni cini ili je Sime napravio okret od 180 stupnjeva od kako je poceo igrati aktivnije?

Nekad je bilo "ma ne znas ti igrati" sad vec konkurira Cecilu za kolicinu zalbi na igru! :P

Da, ali se ja pokusavam prilagodit takvom nacinu igre. Ja se zalim na igru, u isto vrijeme pokusavam bit bolji. On se zali i konstantno krivi momentum za poraze. Big difference.

Jedino sta meni bas jako smeta u igri je takticka ne mogucnost counteranja Park the bus taktike. Nista drugo. Kad bi postojao counter na tu taktiku, to bi bilo to. Posto ga nema, osim bjesnog dodavanja dok tvoj jedan igrac ne otvori prostor. Jbg, dodavanje dok igrac ne otvori prostor :D 

Nema potrebe za otvaranje ovakve rasprave ponovno.

13 godina
SimeKZ kaže...

Meni nekako ti što se brane ne smetaju toliko.

Jest, bilo ih je nekolicina koji su me fino izjebali i kojima nisam mogao zabiti gol.

Ali bilo je više onih koji su se pokušali braniti na taj način, ali nisu uspjeli.

Kad vidim da mi parka bus, a zabijem mu prvi gol, onda ga jebem s dodavanjima na centru sve dok se ne otvori.

Kad-tad popizde i krenu naprijed bez razmišljanja i onda mu zabiješ još gol-dva pa izađu van.

Meni su veći problem oni koji se dodavaju iz prve točno i brzo.

Ti me izjebu k'o budalu svaki put.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

@movie

Jesam. U packovima kako sam već rekao dobio SIF Perišića i hrpu nekorisnog smeća ali ajde, skupilo se oko 300k coinsa tako da me na kraju došao oko 160k coinsa a te novce definitivno vrijedi. Odigrao par tekmi tako da ne mogu dati neku konkretnu ocjenu. Puca lijevom, desnom, dobra igra glavom a i dodavanja puno bolja nego statsi sugeriraju. Možda premalo aktivan u igri. Ja sam jučer ujutro slagao kada je ekipa otvarala packove od SB tako da sam sve te kartice plaćao od 4600 do max 6000 coinsa. Još sam par uzeo više pa ih odmah preprodao. Zajebao sam se jer sam mislio da ću ove najskuplje kartice kupiti kasnije pri izlasku totsa ali kada mi je ostalo tih par kartica nisam izdržao pa sam sve složio. Ujutro je buffon bio 52k coinsa a ja sam ga oko podne uzeo za 57k coinsa. Sve u svemu otišlo mi oko 15k više nego da sam složio ujutro. Ma jebe mi se. Sad sam se vjenčao s njim pa ma kakav god bio mora mi biti dobar.

17 godina
FIFA 18

Cijelo vrijeme gledam što me u ovoj igri najviše živcira i mislim da sam konačno našao što je to. Dakle, totalno ispizdim kada puknem visoku loptu po golu a obrambeni igrač stoji na petercu i digne nogu u visini glave i brani kao rukometni vratar. Samo u nogometu je gol osjetno viši i nije mi jasno kako toliko dižu noge. Te reakcije su mi sulude jer ih nisam nigdje vidio dok nisam pokrenio ovu igru. Neki puta je jednostavnije zabiti golmanu pod prečku nego visoku loptu puknuti preko obrambenog igrača koji skače i brani nogom iznad glave. Totalno suludo i nerealno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kad izlazi TOTS i oce li cijene igracima pasti? Moze li mi neko objasnit sta je uopce to i sta ce sve novo izaci. Novi sam u futu ovo mi je prva godina igre. Hvala.
PSN:nikolacurak

0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Meni nekako ti što se brane ne smetaju toliko.

Jest, bilo ih je nekolicina koji su me fino izjebali i kojima nisam mogao zabiti gol.

Ali bilo je više onih koji su se pokušali braniti na taj način, ali nisu uspjeli.

Kad vidim da mi parka bus, a zabijem mu prvi gol, onda ga jebem s dodavanjima na centru sve dok se ne otvori.

Kad-tad popizde i krenu naprijed bez razmišljanja i onda mu zabiješ još gol-dva pa izađu van.

Meni su veći problem oni koji se dodavaju iz prve točno i brzo.

Ti me izjebu k'o budalu svaki put.

Ne predstavljaju oni meni problem, oni mi rade frustracije. Jer to nisu bilo kakve ekipe. To su sve ikonama napumpane ekipe, plus CR7 i ta ekipa. Onda se dogada situacija gdje ja imam 78% loptu u nogama, pokusavam stvoriti nesto ali njegova obrana konstantno cisti jer jednostavno je to prevelika koncentracija igraca da bi se nesto odigralo kako treba. Vidi se iz mojih 25 pobjeda da ipak mogu protiv takvih igrat, no dode situacija gdje on meni sa karticama koje jednostavno ne mogu promasiti gol zabije par komada i onda je tekme izgubljena.

13 godina
SimeKZ kaže...

Ne predstavljaju oni meni problem, oni mi rade frustracije. Jer to nisu bilo kakve ekipe. To su sve ikonama napumpane ekipe, plus CR7 i ta ekipa. Onda se dogada situacija gdje ja imam 78% loptu u nogama, pokusavam stvoriti nesto ali njegova obrana konstantno cisti jer jednostavno je to prevelika koncentracija igraca da bi se nesto odigralo kako treba. Vidi se iz mojih 25 pobjeda da ipak mogu protiv takvih igrat, no dode situacija gdje on meni sa karticama koje jednostavno ne mogu promasiti gol zabije par komada i onda je tekme izgubljena.

Ma kužim sve, ali ova FIFA je takva da golovi padaju čak i kad se tako nagruvaju u šesnaesterac sa svim igračima.

Istina, ponekad se dogodi da jednostavno ne ide, pogotovo ako imaju ikone Ferdinanda, Desailly i slične.

Naletavao sam i ja na takve likove i jednostavno ih ne možeš probit, a njemu je dovoljna jedna kontra i to je to.

Ali ima puno više likova koji nemaju takve igrače u obrani, a igraju bunker - takvoga je dovoljno jednom probušiti i onda ga prcaš do kraja utakmice ako se ne otvori.

Jučer sam baš igrao u klavifikacijama za vikend ligu (zbog asajmenta sam to igrao) s panjem koji nema ekipu, nema igru, nema blage veze, a igra bunker.

Zabio sam mu dva komada i onda sam ga drkao s pijadetama i dodavanjem.

Panj nije htio izaći iz igre, a bogami nije niti formaciju i način igre mijenjao - on je valjda mislio da sam debil pa da ću ga napadat k'o kreten da me može kontrirat - prošao sam ja te škole :P

Što se ovih bijesnih ikona tiče... neki dan sam igrao s panjem koji je imao sve plave kartice u ekipi - što ikone, što TOTY i na golu jedina zlatna kartica De Gea.

A ovi plavi, sve najjače ikone koje postoje, ali lik nema pojma o pojmu.

Meni je bilo žao gledati jebenog Gullita kako se baca k'o kreten po terenu jer je panj jedino stiskao uklizavanje, a uklizavat ne zna.

Baš je bilo u jednu ruku smiješno, a u drugu ruku tužno vidjeti takvu karticu kako se baca s onom kosom po podu k'o budala :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Ma kužim sve, ali ova FIFA je takva da golovi padaju čak i kad se tako nagruvaju u šesnaesterac sa svim igračima.

Istina, ponekad se dogodi da jednostavno ne ide, pogotovo ako imaju ikone Ferdinanda, Desailly i slične.

Naletavao sam i ja na takve likove i jednostavno ih ne možeš probit, a njemu je dovoljna jedna kontra i to je to.

Ali ima puno više likova koji nemaju takve igrače u obrani, a igraju bunker - takvoga je dovoljno jednom probušiti i onda ga prcaš do kraja utakmice ako se ne otvori.

Jučer sam baš igrao u klavifikacijama za vikend ligu (zbog asajmenta sam to igrao) s panjem koji nema ekipu, nema igru, nema blage veze, a igra bunker.

Zabio sam mu dva komada i onda sam ga drkao s pijadetama i dodavanjem.

Panj nije htio izaći iz igre, a bogami nije niti formaciju i način igre mijenjao - on je valjda mislio da sam debil pa da ću ga napadat k'o kreten da me može kontrirat - prošao sam ja te škole :P

Što se ovih bijesnih ikona tiče... neki dan sam igrao s panjem koji je imao sve plave kartice u ekipi - što ikone, što TOTY i na golu jedina zlatna kartica De Gea.

A ovi plavi, sve najjače ikone koje postoje, ali lik nema pojma o pojmu.

Meni je bilo žao gledati jebenog Gullita kako se baca k'o kreten po terenu jer je panj jedino stiskao uklizavanje, a uklizavat ne zna.

Baš je bilo u jednu ruku smiješno, a u drugu ruku tužno vidjeti takvu karticu kako se baca s onom kosom po podu k'o budala :)

Bas bi htio probat odigrati jednu WL sa takvom ekipom, bas da vidim da li bi uspo probiti tu granicu za ulazak u Elite rank. Cak mi napad moze ostat isti, ali bi htio probat kak to funkcionira kad je vezni red Rijkaard - Viera - Petit a zadnja linija Zanetti - Ferdinand - Maldini - Valencia. Sve ostale postavke bi imao kao i sada, samo da imam takav vezni red. 

13 godina
SimeKZ kaže...

Bas bi htio probat odigrati jednu WL sa takvom ekipom, bas da vidim da li bi uspo probiti tu granicu za ulazak u Elite rank. Cak mi napad moze ostat isti, ali bi htio probat kak to funkcionira kad je vezni red Rijkaard - Viera - Petit a zadnja linija Zanetti - Ferdinand - Maldini - Valencia. Sve ostale postavke bi imao kao i sada, samo da imam takav vezni red. 

Kako izleda?

Uđeš u utakmicu, odložiš kontroler na stol i gledaš kako sami igraju :)

Ajde, malo karikiram, ali sigurno je puno lakše.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Kako izleda?

Uđeš u utakmicu, odložiš kontroler na stol i gledaš kako sami igraju :)

Ajde, malo karikiram, ali sigurno je puno lakše.

To je ona razlika gdje se gube tekme koje inace nebi gubio. Razumijem da je WL kompetitivan mod, gdje se guraju samo meta kartice i nacini igranja. Dok mi sa prosjecnim ili iznadprosjecnim momcadima moramo se dobrano potrudit i imati cak 30-40% vise skilla od protivnika sa takvom momcadi da bi nesto napravili. Al' bi svaki nacin igranja trebao donositi odredeni ''penalty''. Park the bus, ok, igraj park the bus, al' onda ne racunaj da ces imat u kontri odmah 5 igraca i u tri pasa doc do mojih 16m. Tako dalje da ne nabrajam penalty za svaki nacin igranja. 

13 godina
FIFA 18

Sad mi palo na pamet, kad već raspravljamo o park the bus taktici... što se događa kad se nađu dvojica koji igraju tako?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Sad mi palo na pamet, kad već raspravljamo o park the bus taktici... što se događa kad se nađu dvojica koji igraju tako?

Valjda se ganjaju naprijed nazad dok jedan od njih ne raspali sa 30m u 90°.

17 godina
SimeKZ kaže...

Al' bi svaki nacin igranja trebao donositi odredeni ''penalty''.

To nema smisla. Igramo nogomet. Netko igra ofenzivno, netko defanzivno. Netko igra bolje a netko lošije. Netko ima bolju a netko lošiju momčad. Ono što trebaju napraviti je da svi imamo jednake uvjete, bolje servere. Da se ne dogodi kao u onom klipu od prije tjedan dana gdje lik pogodi 8 stativa a protivnik mu pređe centar i zabije iz prve jer je očito da je svoje prste u rezultat umiješala sama igra. Da mi se ne događa da sudac ima recimo plavi dres kao i protivnička momčad pa ga ne vidim na terenu pa prođem pored protivničkog igrača misleći da je sudac a on mi uzme loptu, da mi golman ima recimo žuti dres kao i protivnička momčad te ga nemam na oku. Da se ne mogu dodati na 5m a protivnik odigrava tri pete iz prve i sve savršeno precizne. Da ne nabrajam dalje, neka poštelaju igru bez svih sranja koje nam smetaju i neka puste da bolji pobijedi. Ako si bolji dobi me 30 puta za redom. Zar je to problem?

10 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

To nema smisla. Igramo nogomet. Netko igra ofenzivno, netko defanzivno. Netko igra bolje a netko lošije. Netko ima bolju a netko lošiju momčad. Ono što trebaju napraviti je da svi imamo jednake uvjete, bolje servere. Da se ne dogodi kao u onom klipu od prije tjedan dana gdje lik pogodi 8 stativa a protivnik mu pređe centar i zabije iz prve jer je očito da je svoje prste u rezultat umiješala sama igra. Da mi se ne događa da sudac ima recimo plavi dres kao i protivnička momčad pa ga ne vidim na terenu pa prođem pored protivničkog igrača misleći da je sudac a on mi uzme loptu, da mi golman ima recimo žuti dres kao i protivnička momčad te ga nemam na oku. Da se ne mogu dodati na 5m a protivnik odigrava tri pete iz prve i sve savršeno precizne. Da ne nabrajam dalje, neka poštelaju igru bez svih sranja koje nam smetaju i neka puste da bolji pobijedi. Ako si bolji dobi me 30 puta za redom. Zar je to problem?

Sve to tako i ja mislim a verujem i vecina nas na forumu ali nikad mi to necemo doziveti. Igra je namerno takva a ne greskom. Mogla je ovo biti zaista dobra igra. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Kako nema smisla ? Di to defanzivna taktika u 3 pasa postaje conter attack sa 6 igraca. Nigdje. Penalty ne da te kaznjava, nego da je jednostavno takva taktika. Ako si park the bus, onda ti treba vremena da se igraci raspodjele u napadu... a ne da u roku 6sec od oduzimanja lopte ti imas pola ekipe u kontri dok tvoji gledaju. 

Uostalom, ne moze jedan Salah, Willian i ostala bagra biti jednako dobri kako u napadu tako i u obrani. Neki dan igram protiv lika kojem Willian, Salah i Sane cine vezni red. Jaci defanzivni blok jos nisam vidio jer svojom brzinom sve stizu. Da ne pricam kako jednom IF Canu nose loptu koda ga nema i tako dalje. 

Ako si bolji dobi me 30x, ako volis park the bus, slobodno... ali zrtvuj napad radi toga, daj mi counter taktike za to i sve 5. Onda dalje mozemo kak hoces.

17 godina
SimeKZ kaže...

Kako nema smisla ? Di to defanzivna taktika u 3 pasa postaje conter attack sa 6 igraca. Nigdje. Penalty ne da te kaznjava, nego da je jednostavno takva taktika. Ako si park the bus, onda ti treba vremena da se igraci raspodjele u napadu... a ne da u roku 6sec od oduzimanja lopte ti imas pola ekipe u kontri dok tvoji gledaju. 

Uostalom, ne moze jedan Salah, Willian i ostala bagra biti jednako dobri kako u napadu tako i u obrani. Neki dan igram protiv lika kojem Willian, Salah i Sane cine vezni red. Jaci defanzivni blok jos nisam vidio jer svojom brzinom sve stizu. Da ne pricam kako jednom IF Canu nose loptu koda ga nema i tako dalje. 

Ako si bolji dobi me 30x, ako volis park the bus, slobodno... ali zrtvuj napad radi toga, daj mi counter taktike za to i sve 5. Onda dalje mozemo kak hoces.

Gle, ja stvarno ne mogu reći da mi se to događa ali događa mi se nešto što nije normalno. Meni je problem što se obično kontra prodaje s jednim igračem kojeg nasumičnim izbacivanjem lopte pogode u savršeni for. Uvijek taj jedan koji stoji na centru je igrač tipa aubameyanga i sada neka ga na širokom prostoru stignu stoperi pacea 70. No nije ludost niti u tome već u činjenici da taj igrač sam stoji na centru a tvoja dva stopera stoje jedan s lijeva a drugi s desna na udaljenosti desetak metara od napadača. To je ono što stalno pričam. Loše pozicioniranje. Zašto moja dva stopera ne bi udvojila jedinu prijetnju po moj gol nego se odmaknu od njega kako bi im laše pobjegao kada sretno ispucana lopta dođe do njega. Ne igram previše online ali ono što igram vidim da bunkeraši uglavnom tako igraju.

Naravno da mi se takva taktika ne sviđa ali naravno da ljudi na to imaju pravo. Ako može mourinho pred 70 000 svojih navijača što ne bi i neki anonimus iz sigurnosti svoje sobe. Treba li ga zbog toga na neki način kažnjavati? Ne, nipošto. To je njegovo pravo kao i što je moje da igram izrazito napadački. No igru treba postaviti tako da bar naizgled izgleda normalno a ne ovako kako je sada. I kada pričaš o kontri ne znam jesi li primjetio kako protivnički igrači svi šprintaju u punom šprintu u kontru a tvoji lagano trčkaraju vraćajući se pred svoj gol kao na treningu. Jedini igrač koji ti je u punom šprintu je onaj kojeg ti kontroliraš. Kada njega prođu sve je gotovo pošto ovi koji se vraćaju laganini više ne mogu nikoga stići.

Što hoću reći? Neka nam igra da iste šanse. Ne mogu svi protivnički igrači šprintati a moji odrađivati lakši futing. Kada naprave da s obje stgrane šprinta isti broj igrača u određenoj akciji, onda ćemo se lakše braniti. Ovako je sve to suludo i nepošteno. Ja na poziciji desnog bočnog markiram napadača i vidim kako na drugoj strani terena moj igrač lagano trčkara a pored njega kao bolt prolazi napadač. Duga lopta na njega, ja prebacujem ali kasno jer je napadač već dva koraka ispred mog pošto je bio u punom šprintu i mogu se jebati. Kako njemu AI pomaže da mu igrač u šprintu utrčava tako bi trebao i meni AI pomagati da ga u jednakom šprintu prati moj igrač. Ne znam jesam li dovoljno slikovito objasnio i jesi li me skužio no zaključak je da igra nije fer pa je svaka polemika suvišna. No vidim da se ljudi sporadično bune a masivno kupuju igru, troše novce, ruše im rekorde. Znači EA sportsu sve štima.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice