FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.044.454
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 18

jbt tek sad vidim kako je meni lijepo, a samo sam gamepad razbio, ma milina :)

Skilledžija  ocemo za sljedecu godinu uzeti konzolu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Meni je sinoć PTG Lukaku izmakao u finalu u 115. min. u 1. pokušaju. Presudio mi je IF Suarez s 25m i poraz mi je baš teško pao.

Nadam se da je nagrada još i danas u opticaju jer sinoć sam kasno vidio što se nudi.

The Commissioner of Football

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 18
C3c1l kaže...

Isti kurac ti je PC ili konzola.

Koliko se ja derem dok igram FIFU na PC-u, isto toliko, ako ne i jače, se dere mali iz sobe dok je igra na PS4.

I on viče da su čiteri, žali se na lag i slično :)

Jedina značajnija razlika je market na kojem možeš mešetarit i mlatit pare, a da zbog toga uzimam još jedan PS mi ne pada na pamet.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Koliko se ja derem dok igram FIFU na PC-u, isto toliko, ako ne i jače, se dere mali iz sobe dok je igra na PS4.

Jedina značajnija razlika je market na kojem možeš mešetarit i mlatit pare, a da zbog toga uzimam još jedan PS mi ne pada na pamet.

Plus je mali dobio kikija odmah u prvoj sezoni igranja! pa Kaakkk??

13 godina
C3c1l kaže...

Plus je mali dobio kikija odmah u prvoj sezoni igranja! pa Kaakkk??

Ovo mu je 2. sezona, lani je počeo.

A ja od FIFE 15 sanjam Kikija, jebo sam mu mamu :)

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

jebo sam mu mamu :)

17 godina
TheMaverick kaže...

Meni je sinoć PTG Lukaku izmakao u finalu u 115. min. u 1. pokušaju. Presudio mi je IF Suarez s 25m i poraz mi je baš teško pao.

Nadam se da je nagrada još i danas u opticaju jer sinoć sam kasno vidio što se nudi.

Do sutra ujutro je...

17 godina
Skilledžija kaže...

Ne može biti isti kurac. Prvo i najvažnije nema čitera, nema programa pomoću kojih varaš, nabijaš statse ili si pišeš pobjede. Samim time je isključena mogućnost da popiješ ban kako ga je popio lik jučer jer ga je netko prijavio. Kako će me netko prijaviti na konzoli za varanje ako varanja preko konzole nema? Što se laga tiče naravno da je moguć. Ovisi o tvome davatelju internet usluge pa do servera ea sportsa. Sve je u lancu povezano i protiv toga ne možeš. I sam kažeš da je market neusporedivo veći kao što je i neusporedivo veči broj igrača. Sve u svemu koliko god igra bila retardirana sretan sam što sam se riješio igranja preko PC jer igranje fife ili pesa apsolutno više nema smisla preko računala. Tko jednom zavrti igru na konzoli taj se više ne vraća na PC.

13 godina
movie kaže...

Prvo i najvažnije nema čitera, nema programa pomoću kojih varaš, nabijaš statse ili si pišeš pobjede. 

Ja ove godine nemam problem s čiterima.

Nitko mi ne izlazi na početku utakmice kao što je u prošlim nastavcima bio slučaj.

Za nabijanje statsa i ostalo ne znam, nisam primjetio takve stvari.

Lag je postojan u svim FIFAMA i na svim platformama, pa čak i u vikend ligi koja se kao igra na serverima.

Zato ne razmišljam uopće o konzoli jer trenutna razlika u platformama po meni ne opravdava trošak.

[19xx] 4ntraks
12 godina
FIFA 18

Jedan od glavnih razloga zasto ja nisam kupovao konzolu je WL jer nema sanse da bi uspio odigrati 40 tekmi u 3 dana. Previse mi je to utakmica jer zelim ici van preko vikenda a ne cijelo vrijeme igrat fifu a i jedva psihicki podnesem 25 utakmica 40 utakmica bi me strpalo u vrapce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The_K kaže...

Jedan od glavnih razloga zasto ja nisam kupovao konzolu je WL jer nema sanse da bi uspio odigrati 40 tekmi u 3 dana. Previse mi je to utakmica jer zelim ici van preko vikenda a ne cijelo vrijeme igrat fifu a i jedva psihicki podnesem 25 utakmica 40 utakmica bi me strpalo u vrapce.

Netko te tjera da igraš sve utakmice WL? Netko te tjera da igraš WL uopće?

Bez uvrede, ali jako glup razlog za ne kupiti nešto što želiš (ako si razmišljao o kupnji onda pretpostavljam da želiš konzolu).

12 godina
soft kaže...
The_K kaže...

Netko te tjera da igraš sve utakmice WL? Netko te tjera da igraš WL uopće?

Bez uvrede, ali jako glup razlog za ne kupiti nešto što želiš (ako si razmišljao o kupnji onda pretpostavljam da želiš konzolu).

Ne isplati se igrati niti jedan mod u futu osim WL sve se vrti oko WL tamo su najbolje nagrade i ako to ne igram onda ni ne trebam igrat igricu. Ja preko tjedna jedva da i odigram 10 utakmica a i rijesili su problem cheatera jedva da ih nalazim tu i tamo znam naletit na njih u draftu. Nije velika razlika izmedju PC-a i PS4 osim o broju igraca, velicini marketa i broja utakmica u WL a za te stvari me boli ona stvar. O konzoli sam razmisljao proslo ljeto da uzmem za fifu18 jer su mi smetali cheateri ali cim sam se sjetio da imam 40 utakmica za odigrat odustao sam od kupovine jer sam shvatio da su mi zivci ipak najvazniji i za te novce sam si kupio mobitel i jos jedan od razloga da si uzmem konzolu je bio crash ali sad su najavili da ce izaci i za PC tako da mi kupovina konzole stvarno nema smisla.

13 godina
FIFA 18

Novo pojacanje na CAM, ulovio ga za 76k coinsa. Eriksena utopio za 32k da bi kupio njega. Sljedece imam u planu Wijnalduma izvadit van za nekoga.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Uh dobri igraci stvarno u diviziji 1 jedva osvoih 16 bodova i ostalo mi dve utakmice ali nista jer nemam sanse da osvojim fali bod i da obe pobedim. Da li ima ovde neko ko redovno osvaja div 1?

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Ne isplati se igrati niti jedan mod u futu osim WL sve se vrti oko WL tamo su najbolje nagrade i ako to ne igram onda ni ne trebam igrat igricu. Ja preko tjedna jedva da i odigram 10 utakmica a i rijesili su problem cheatera jedva da ih nalazim tu i tamo znam naletit na njih u draftu. Nije velika razlika izmedju PC-a i PS4 osim o broju igraca, velicini marketa i broja utakmica u WL a za te stvari me boli ona stvar. O konzoli sam razmisljao proslo ljeto da uzmem za fifu18 jer su mi smetali cheateri ali cim sam se sjetio da imam 40 utakmica za odigrat odustao sam od kupovine jer sam shvatio da su mi zivci ipak najvazniji i za te novce sam si kupio mobitel i jos jedan od razloga da si uzmem konzolu je bio crash ali sad su najavili da ce izaci i za PC tako da mi kupovina konzole stvarno nema smisla.

Sa 18 tekmi si gold 1. Velika većina igrača kada dođe do 18 pobjede prestaje igrati. Tako da ne vidim problem. Što se najboljih nagrada tiče ja nisam u poar WL što sam odigrao nikada ništa dobio a gledam neke frendove koji su uredno gold 1 i dobiju kitu. Kao i u svim modovima sve je stvar sreće a ne moda kojeg igraš. Na drugom acc sam odigrao par tekmi u SB iz zajebancije i u običnom packu dobio igrača vrijednog 200k coinsa. Na glavnom acc uđem u elite 1 u SB i dobijem kitu. Sve je stvar sreće. S obzirom da od fife12 igru kupujem paralerno za PS i PC, smatram da mogu racionalno procijeniti što mi je bolje. Ove godine po prvi put nisam kupio igru za PC i fakat više nemam namjeru nikada zaigrati fifu na PC. Nema smisla.

17 godina
SimeKZ kaže...

Novo pojacanje na CAM, ulovio ga za 76k coinsa. Eriksena utopio za 32k da bi kupio njega. Sljedece imam u planu Wijnalduma izvadit van za nekoga.

Netko je rekao da mu je pogba za kitu. Ja sam danas odigrao par tekmi s ovom novom nif 88 karticom i meni je brutalan. Ovaj vikend pao je cijenom ispod 300k pa sam ga uzeo za daljnju prodaju kada se i ako market stabilizira. Tko ima love i treba mu odličan vezni igrač po meni nema što previše razmišljati.

10 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Netko je rekao da mu je pogba za kitu. Ja sam danas odigrao par tekmi s ovom novom nif 88 karticom i meni je brutalan. Ovaj vikend pao je cijenom ispod 300k pa sam ga uzeo za daljnju prodaju kada se i ako market stabilizira. Tko ima love i treba mu odličan vezni igrač po meni nema što previše razmišljati.

Ja imam obicnog 87 i odlican mi je.

14 godina
Jel probao netko IF Obianga na CDM?
12 godina
FIFA 18

Evo porijesavao ove nove sbceove dobio Insignea i Benatiu. Nije puno ali tih 50k ce mi dobro doci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Sa 18 tekmi si gold 1. Velika većina igrača kada dođe do 18 pobjede prestaje igrati. Tako da ne vidim problem. Što se najboljih nagrada tiče ja nisam u poar WL što sam odigrao nikada ništa dobio a gledam neke frendove koji su uredno gold 1 i dobiju kitu. Kao i u svim modovima sve je stvar sreće a ne moda kojeg igraš. Na drugom acc sam odigrao par tekmi u SB iz zajebancije i u običnom packu dobio igrača vrijednog 200k coinsa. Na glavnom acc uđem u elite 1 u SB i dobijem kitu. Sve je stvar sreće. S obzirom da od fife12 igru kupujem paralerno za PS i PC, smatram da mogu racionalno procijeniti što mi je bolje. Ove godine po prvi put nisam kupio igru za PC i fakat više nemam namjeru nikada zaigrati fifu na PC. Nema smisla.

Samo 18 tekmi za gold 1 a ima 40 tekmi? Na pcu treba 15 pobijeda za gold 1 od 25 utakmica. Nisu bas to dobro izbalansirali.

17 godina
The_K kaže...

Samo 18 tekmi za gold 1 a ima 40 tekmi? Na pcu treba 15 pobijeda za gold 1 od 25 utakmica. Nisu bas to dobro izbalansirali.

Eto, još jedan plus za konzolu. Svjesni su da ljudi ne igraju svih 40 tekmi pa su smanjili zahtjeve pri izlasku zadnjeg patcha. Za osigurati novu wl treba ti 11 pobjeda  tj. silver 3 a za gold 1 treba ti 18 pobjeda.

9 godina
neaktivan
Uzeo sam Sif Arnautovica 86 ,u 4 tekme 0 bodova,ne vidi se na terenu.
Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
goust78 kaže...
Uzeo sam Sif Arnautovica 86 ,u 4 tekme 0 bodova,ne vidi se na terenu.

Di ga drzis i kak igras sa njim ? On meni dode ko sidrun dusu dalo, a šljucu ima samo takvu.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
9 godina
neaktivan
Na Cam, 41212-2, ne zna koji mu je?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Pa ti bi trebao znati koji mu je jer ti upravljaš s njime?

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Pa ti bi trebao znati koji mu je jer ti upravljaš s njime?

Nema ga nigdje ,probacu jos koju pa ako ne ide trazim drugog CAM-a .Trebao bi da gori ali ...

9 godina
neaktivan
FIFA 18
Jutros se probudim u 5 h ,okreni se prevrni vidim ne ide,ustanem i hajde da bacim koju fife prije posla. Odigram 2 u 7. div. fut,dobijem obje.Jednu sam gubio na pv 0:3 da bi na kraju bilo 4:3 za mene. Bilo mi prosto zao decka .Stvarno je igra govno .. Stoga sam strogo odlucio da se vise ne nerviram zbog glupe igre koja cas pomaze jednom cas drugom...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Ekipo, evo dvije stvari koje su najviše utjecale na moju igru od kako igram FUT! Vjerojatno većina boljih igrača zna da su to čiste osnove i da je bilo kako drugačije igrati suludo, ali ja sam uvijek igrao više casual pa mi se nije dalo mijenjati stvari.

1. Spojio sam konzolu na monitor umjesto TV-a. Imam odličan TV sa malim delayem, ali očito je da bilo kakav monitor daje bolje performanse za gaming. Uz to vidim svaki dio ekrana što na 55 inča nisam mogao, neovisno o udaljenosti. Jebiga, jednostavno mi se nije dalo igrati na konzoli sa stolice, zavalio sam se u krevet i piči, što naravno ne funkcionira u kompetativnim igrama.

2. Kupio sam UTP switch i spojio konzolu LAN kablom. Do sad mi to nije bilo lagano izvedivo jer je jedini UTP kabel u knaufu i nisam htio drugi posred kuće, ali ovaj switch to rješava. Konekcija i ping u odnosu na onaj ogavan PS4 Wifi skočili u nebo.

Odigrao sam jučer možda 20 tekmi i mogu reći da se osjećam ko kreten jer to nisam prije napravio, a siguran sam da većina boljih igrača ni ne pomišlja igrati bez ovih stvari. Izgubio sam par, par sam remizirao, ali frustracije su se smanjile na minimum. Prolaženje lopte kroz nogu mojih, pogrešni startovi, netočno mijenjanje igrača i sve ostalo je PUNO manje izraženo sad kad su kontrole responzivnije i bez pretjerivanja mogu reći da mi se igra poboljšala za bar 20%. 

Igrao tekmu protiv frajera sa 7 ikona - Henry, Shevchenko, Okocha, Mathäus, Desailly, Del Piero i mislim da Hagi? Završilo je 4-4 te sam i dalje dobivao golove zbog razlike u kvaliteti igrača, ali sam ga više manje izdominirao, imao više šansi i nisam bio nemoćan kao uvijek do sad.

Svakako preporučam ako kojim slučajem postoji netko tko to još nije napravio, a želi bolje rezultate.

0 0 hvala 0
14 godina
ruya kaže...

Uh dobri igraci stvarno u diviziji 1 jedva osvoih 16 bodova i ostalo mi dve utakmice ali nista jer nemam sanse da osvojim fali bod i da obe pobedim. Da li ima ovde neko ko redovno osvaja div 1?

Ja igram diviziju 1 stalno, ali nikada još osvojio, ispao dvaput. 22 boda su mi rekord, preko toga ne ide.

10 godina
blowfish_cro kaže...

Ekipo, evo dvije stvari koje su najviše utjecale na moju igru od kako igram FUT! Vjerojatno većina boljih igrača zna da su to čiste osnove i da je bilo kako drugačije igrati suludo, ali ja sam uvijek igrao više casual pa mi se nije dalo mijenjati stvari.

1. Spojio sam konzolu na monitor umjesto TV-a. Imam odličan TV sa malim delayem, ali očito je da bilo kakav monitor daje bolje performanse za gaming. Uz to vidim svaki dio ekrana što na 55 inča nisam mogao, neovisno o udaljenosti. Jebiga, jednostavno mi se nije dalo igrati na konzoli sa stolice, zavalio sam se u krevet i piči, što naravno ne funkcionira u kompetativnim igrama.

2. Kupio sam UTP switch i spojio konzolu LAN kablom. Do sad mi to nije bilo lagano izvedivo jer je jedini UTP kabel u knaufu i nisam htio drugi posred kuće, ali ovaj switch to rješava. Konekcija i ping u odnosu na onaj ogavan PS4 Wifi skočili u nebo.

Odigrao sam jučer možda 20 tekmi i mogu reći da se osjećam ko kreten jer to nisam prije napravio, a siguran sam da većina boljih igrača ni ne pomišlja igrati bez ovih stvari. Izgubio sam par, par sam remizirao, ali frustracije su se smanjile na minimum. Prolaženje lopte kroz nogu mojih, pogrešni startovi, netočno mijenjanje igrača i sve ostalo je PUNO manje izraženo sad kad su kontrole responzivnije i bez pretjerivanja mogu reći da mi se igra poboljšala za bar 20%. 

Igrao tekmu protiv frajera sa 7 ikona - Henry, Shevchenko, Okocha, Mathäus, Desailly, Del Piero i mislim da Hagi? Završilo je 4-4 te sam i dalje dobivao golove zbog razlike u kvaliteti igrača, ali sam ga više manje izdominirao, imao više šansi i nisam bio nemoćan kao uvijek do sad.

Svakako preporučam ako kojim slučajem postoji netko tko to još nije napravio, a želi bolje rezultate.

Verovatno ima istine u tome svemu sto si naveo, ja imam lan kabl spojen na ps direktno ali zna da se diskonektuje nekad pa sam se opet prebacio na wi fi iskreno ne vidim da je ista bolje sa lan kablom totalno je sve identicno. Druga stvar igram od pocetka na monitoru od 22" a ovih dana cu se prebaciti na 40" ne mogu vise biti zguren pred monitorom iako sedim u fotelji nije mi ugodjaj bas neki. Javim rezultate u svakom slucaju xd

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice