FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.040.108
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 18
goust78 kaže...
Zasto ljudi igraju vecinom FUt a ne sezonu ?Zar nije bolje igrati sezonu kad ti se igra ,bez pritiska ,coinsa i sl . ?

Još nisi shvatio draž kartica i slaganje momčadi po nekom guštu?

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...
Zasto ljudi igraju vecinom FUt a ne sezonu ?Zar nije bolje igrati sezonu kad ti se igra ,bez pritiska ,coinsa i sl . ?

Još nisi shvatio draž kartica i slaganje momčadi po nekom guštu?

Meni fut lici na ona ja imam TT 7.62 a protivnik ima AK 47. Imam ja sanse ali male....

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
13 godina
FIFA 18

Ljudi igraju kae zanimljivije. Season je ok, ali nemas taj osjecaj da si nesto izgradio, osvojio. FUT ti daje sve to, ajmo rec' da ti daje svrhu tom svom igranju. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Salah PFA Player of the Month :) Bit ce nesto opako cini mi se.. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Dosao do 30 pobjeda u ovoj WL s ovom momcadi:

http://www.futhead.com/18/squads/1917634/

Jucer uzeo pun k pojacanja i sad cekam novu WL s najjacom momcadi do sad. Po dosad vidjenom u diviziji 1 jednostavno metu. IF Son je nevjerojatan. Povuce se u sredinu po loptu pa u savrsenom trenutku krene u for, a nemam nikakve posebne instrukcije za njega. Probao sam od napadaca Aguera, IF Jesusa, Lukakua, ali ovaj IF Son je miljama ispred svih nabrojanih.

http://www.futhead.com/18/squads/1917802/

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
4 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

Kad god sam trazio subasica na marketu, nikad ga nije izbacilo, zna li netko razlog?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Svi ga kupuju radi SBCa. Ima limit od 10k i najjeftiniji je 84 rating igrac. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bash kaže...

Salah PFA Player of the Month :) Bit ce nesto opako cini mi se.. 

Bit će opak pad cijene otw kartice

17 godina
SimeKZ kaže...

Digli su ga na 20k. Jučer ga je bilo po 12k a sada imaš koliko hoćeš kartica buy now za 15k tako da ne kužim kako ga lik ne vidi na marketu? I nije rating 84 već 85.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 23:29 (movie).
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Digli su ga na 20k. Jučer ga je bilo po 12k a sada imaš koliko hoćeš kartica buy now za 15k tako da ne kužim kako ga lik ne vidi na marketu? I nije rating 84 već 85.

Znam da sam ga izvuko u paketicu i da je za 10k otiso odma jer vise nije islo. Nisam znao da su mu digli cijenu. Rating sam gado :D nisam znao jel 84,85 ili 86  :D 

Napokon upeco Alessandrinia za 60,500 coinsa. Sad da vidimo kak to ide :D 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 23:49 (SimeKZ).
17 godina
SimeKZ kaže...

Znam da sam ga izvuko u paketicu i da je za 10k otiso odma jer vise nije islo. Nisam znao da su mu digli cijenu. Rating sam gado :D nisam znao jel 84,85 ili 86  :D 

Neki dan glika i njega podigli na 20k.

Inače sada sam u dilemi? Frknuti otw salaha za 460k ili čekati. Ako dobije potm, sigurno će cijena otw kartice opako pasti. Vidim još nije proglašen pobjednik ali ima najviše šanse. Mislim da će u petak biti. Dilema je tu.

17 godina
FIFA 18

Ničim izazvan stavim sinoć otw salaha na market za 480k coinsa i ode. Gledam, išao je za maksimalno 457k coinsa. Zaboravim da je danas liga prvaka i da će nakon zadnjeg kola biti izabrana momčad prvog kruga natjecanja a tek nakon toga potm. Stoga, prije će mu cijena još porasti nego pasti. Postao sam majstor prodaje igrača u krivo vrijeme. To je tako kada više ne visim na marketu a i slabije razmišljam nego prije. I kaj će mi sada ti coinsi kada mi i dalje treba RF? E jesam se zajebao..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grga1984 kaže...

Zašto od 50 utakmica u FUT niti jednom nisam bio domaćin, znači nikako da igram na domaćem terenu.

Radi se o PS4.

Ima li tko kakvo riješenje?

Ja to rjesim na nacin da izlazim van dok ne budem domacin. Nema druge.

13 godina
movie kaže...

Ničim izazvan stavim sinoć otw salaha na market za 480k coinsa i ode. Gledam, išao je za maksimalno 457k coinsa. Zaboravim da je danas liga prvaka i da će nakon zadnjeg kola biti izabrana momčad prvog kruga natjecanja a tek nakon toga potm. Stoga, prije će mu cijena još porasti nego pasti. Postao sam majstor prodaje igrača u krivo vrijeme. To je tako kada više ne visim na marketu a i slabije razmišljam nego prije. I kaj će mi sada ti coinsi kada mi i dalje treba RF? E jesam se zajebao..

Uzmi SIF Sterlinga. Bolji je od Salaha.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
17 godina
Cofinho kaže...
movie kaže...

Uzmi SIF Sterlinga. Bolji je od Salaha.

Baš ga gledam cijelo jutro. No prešao bih na 4-1-2-1-2(2) pa uzeo van bastena 91 ili bergkampa 90, čisto da ih probam jer su mi bili dragi igrači. No baš je krivi trenutak za kupovinu jer su porasli cijenom, pogotovo bergkamp koji je porastao preko 250k coinsa pa mi se ne ulazi u rizik. Onda opet razmišljam da sutra krenem u trgovinu po izlasku novog totw pa da podebljam coinse. Ne znam niti sam kaj napraviti. U svakom slučaju za 4-1-2-1-2 mi treba još jedan dobar CM. Kombinacija koliko hoćeš..

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Van Basten je brutalan, ja ne bi puno dvojio da imam za njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Ekipa, da li postoji neka fora u SB modu, pa da potones u nizi rank ako prestanes igrati tj.,ako si se zadovoljio postignutim? Jucer sam u 4 tekme uhvatio elitu i ne bi da mi se desi kao prosli put, da dobijem nagradu za silver 1, a prikazano mi je da sam dosao do gold ranka.

The Commissioner of Football

0 0 hvala 0
13 godina
TheMaverick kaže...

Ekipa, da li postoji neka fora u SB modu, pa da potones u nizi rank ako prestanes igrati tj.,ako si se zadovoljio postignutim? Jucer sam u 4 tekme uhvatio elitu i ne bi da mi se desi kao prosli put, da dobijem nagradu za silver 1, a prikazano mi je da sam dosao do gold ranka.

Pa bodovi za rank se mijenjaju sve do zadnjeg časa do nedjelje u 1:00.

Kako ljudi igraju tako se i bodovi dižu.

Znači, ako želiš zadržati Elite moraš rokat do nedjelje ovim tempom.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan

A to je znaci u pitanju...Neka im mama igra do kraja tjedna, jer ja necu vise da bodem rob ove igre.

Hvala Skiledzija

13 godina
TheMaverick kaže...

A to je znaci u pitanju...Neka im mama igra do kraja tjedna, jer ja necu vise da bodem rob ove igre.

Hvala Skiledzija

HAHAHAHAHA

Pa ne moraš robovati.

Odigraš jednu dnevno i na kraju tjedna ćeš biti nekakav gold.

Tek toliko da u ponedjeljak dobiješ paket i da skupa s nama izvlačiš govna iz njega :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 18

Rob igre radi 4 tekme dnevno. De dobro je. Ja sam totalno taj SB odhebo, ali rec' da si rob :D smijesno. 

Danas upadam u Daily knock. Ne mogu se sastat sa loptom, jedan Dybala je majstor obrane, napada, LSova. Sve golove mi je pikno sa njim. Gledam u ekran i smijem se ko ludak :D :D Prvi puta da sam izaso iz utakmice u ovoj FIFAi :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Rob igre radi 4 tekme dnevno. De dobro je. Ja sam totalno taj SB odhebo, ali rec' da si rob :D smijesno. 

S obzirom da sam prošle sezone igrao svaku wl i pomeo svaki turnir koji je imao težinu u vidu plave ili bilo kakve specijalne kartice, onda dobro znam što znači robovati igri, pogotovo još ako si oženjen i imaš dijete. Svaka pomisao da moram odigrati određeni broj tekmi me podsjeća na onaj napor koji sam si sam natovario na leđa, ko da mi život ovisi o futu i wl.

Možda sam malo postao preosjetljiv, ali tko god je peglao konstantno wl zna koja je to tlaka.

U SB nije toliko ubitačan tempo, ali mene mrzi igrati offline, iako mi nije problem rastaviti AI na legendary. Jednostavno me odbija da igram offline svaki dan po 4 tekme.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.12.2017 14:32 (TheMaverick).
13 godina
neaktivan
FIFA 18

DE ako ti kaze da nisi rob onda nisi rob, de.

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
Grga1984 kaže...

Zašto od 50 utakmica u FUT niti jednom nisam bio domaćin, znači nikako da igram na domaćem terenu.

Radi se o PS4.

Ima li tko kakvo riješenje?

Ja to rjesim na nacin da izlazim van dok ne budem domacin. Nema druge.

Mogu ja izlaziti u nedogled.

Znači niti jednom nisam domaćin.

13 godina
neaktivan
Grga1984 kaže...

Mogu ja izlaziti u nedogled.

Znači niti jednom nisam domaćin.

Slabo izlazis :)

Izlazi sve dok ne budes domacin, promjeni stadion, dresove, loptu.

12 godina

Connection ti je los, ja sam najcesce domacin. Spoji komp/ps kabelom na ruter i otvori portove.

13 godina
C3c1l kaže...

DE ako ti kaze da nisi rob onda nisi rob, de.

Ne znam kaj ti tu ima bit smijesno. Osjecki sleng je u pitanju, odrasti jbt.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
odrasti jbt.

Može.

17 godina
C3c1l kaže...

Van Basten je brutalan, ja ne bi puno dvojio da imam za njega.

Kojeg? 89 ili 91? I jednom i drugom problem je stamina, pogotovo ovom 91. Ovaj 89 ima nešto veću staminu i pace a ova jača kartica nešto bolju pass igru a u ostalim statsima je slabiji. Danas mu je i cijena porasla a i nema kartice s nula tekmi tako da čekam. Što se više nečkam to sam dalje od kupnje. Stalno pronalazim neke mane...

17 godina
TheMaverick kaže...
SimeKZ kaže...

S obzirom da sam prošle sezone igrao svaku wl i pomeo svaki turnir koji je imao težinu u vidu plave ili bilo kakve specijalne kartice, onda dobro znam što znači robovati igri, pogotovo još ako si oženjen i imaš dijete. Svaka pomisao da moram odigrati određeni broj tekmi me podsjeća na onaj napor koji sam si sam natovario na leđa, ko da mi život ovisi o futu i wl.

Možda sam malo postao preosjetljiv, ali tko god je peglao konstantno wl zna koja je to tlaka.

U SB nije toliko ubitačan tempo, ali mene mrzi igrati offline, iako mi nije problem rastaviti AI na legendary. Jednostavno me odbija da igram offline svaki dan po 4 tekme.

Tome dodaj 12 tekmi u subotu i 12 tekmi u nedjelju i da dobro si rekao, postaješ rob igre. Pogotovo jer se radi o offlineu koji je zamoran. Vikendom se svakih osam sati mijenjaju protivnici i već mi se povraća kada se sjetim da su došle četiri nove tekme. Od ovog tjedna igram do subote, osiguram elite 3 i vikend mir.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice