FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.037.634
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
movie kaže...

Odigrao danas prvu offline diviziju na ultimate i osvojio je i dobio neki veći pack i u njemu najbolji igrač pepe. Ajde, bar nešto. Ide za 20k coinsa. No preveliki je to stres odigrati za tako slabu nagradu. Treso sam se ko prut, spursi mi imali penal u 90 minuti i kane pogodi stativu. Da je zabio sve gotovo. Inače spursi mi bili najteži protivnik i jedva sam ih dobio. Ovo sve drugo više manje išlo lako. No igra ti neki put ne da i to se vidi. Protiv barce u 12 minuta tri stative ali neće lopta u gol. I tako još neke tekme. Igrao sam da macku pokažem da se može dobiti AI na ultimate i opet tvrdim da je u diviziji ultimate neusporedivo lakši nego u SB modu. To je jednostavno neusporedivo.

Matori,svaka cast !Ja se borim i na proff . da dobijem .

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
16 godina
neaktivan

WL penali,dode buffon pucat zadnju seriju pogodim i trebam pobjedit al se igra zablokira,svi stoje u sesnajstercu i slave vec pola sata tako,sto da radim?

EUNE LOL: frenkySTYLE
8 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

WL penali,dode buffon pucat zadnju seriju pogodim i trebam pobjedit al se igra zablokira,svi stoje u sesnajstercu i slave vec pola sata tako,sto da radim?

to je bug kad golman zabije penal...čekaj dok se protivnik ne disconnecta

pun mi je kuki ove vikend lige, ne znam šta me više nervira:

1. fakin Bakayoko, svako, ali svako ima prokletog Bakayoka već mi je muka od njegove face
2. moj odvratni Ederson, kojeg sam jučer uzeo OTW zbog uskore nadogradnje, kojem lopte prolaze kroz noge, a posebno bacanja na loptu sa skupljenim rukama, da stavim Bakayoka bio bi bolji
3. kreteni koji se disconnectaju jer igraju away
4. loši igrači s nekom ikonom, brate to je dosta samo uzet igrača i trčat naprijed odbija mu se na sve strane

12 godina

Za ovo 4. se ne slazem. Moj Rui Costa pola utakmica jede govna i promasi svako drugo dodavanje igracu na 5 metara udaljenosti, a drugu polovicu je najbolji na utakmici i sve sto pokusam s njim prode. SBC Quaresma mi je dosta bolji sto se tice stvaranja prilika, a i zabijanja golova. Onako Messijevski igrac.

7 godina
neaktivan
FIFA 18

Idem igrad SB i odigram 3 utakmice, pobijedim i u 4. vodim 5-0 u 78. minuti i disconecta me sa servera, connectam se unutra, točno sekundu trajalo i vidim piše mi 3-0 izgubio, 0 bodova dobio, krenem sljedeću igrat i vodim 4-1 u 60 i nekoj minuti i opet me disconecta, totalno puknem i opalim joystickom po stolu, i ne radi više. 

Spušim skoro sigurno priliku da završim u elite 1, jer igram na legendary i uzeli mi preko 5k bodova + ode 500kn za joystick, fino jebem ti mrtvi EA, Fifu i sve, nabijem ih!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Iniesta21 kaže...

Idem igrad SB i odigram 3 utakmice, pobijedim i u 4. vodim 5-0 u 78. minuti i disconecta me sa servera, connectam se unutra, točno sekundu trajalo i vidim piše mi 3-0 izgubio, 0 bodova dobio, krenem sljedeću igrat i vodim 4-1 u 60 i nekoj minuti i opet me disconecta, totalno puknem i opalim joystickom po stolu, i ne radi više. 

Spušim skoro sigurno priliku da završim u elite 1, jer igram na legendary i uzeli mi preko 5k bodova + ode 500kn za joystick, fino jebem ti mrtvi EA, Fifu i sve, nabijem ih!!!!!

Meni je tako bilo prije dva vikenda. Nedjelja ujutro, osam sati. Pukne prva tekma, pa pukne druga tekma i onda mi javi poruku da zbog povećanog obima prometa navratim kasnije tj. da su im serveri preopterećeni. Kupiš jebenu igru za preko 600 kn i kažu ti da su im serveri preopterećeni? Pa je li to normalno? naravno, isto nula bodova. Ako pukne veza zbog njih zašto mi ne vrate tekmu. Nisam ja kriv već oni..

13 godina
FIFA 18

Meni se to dogodilo prošli vikend dvaput.

Nije me izbacivalo iz partije nego kad bih završio bi me izbacilo uz poruku da su im serveri preopterećeni.

Ali, mada nisam 100% siguran, mislim da sam ipak dobio te bodove na kraju?

Ovaj tjedan lagano idem sa SB-om.

Do sada nikad ništa konkretno nisam dobio, ma koliko se trudio.

Sad sam odlučio lagano piknut tek toliko da budem gold pa makar i gold 3.

Odigro sam jednu ili dvije svaki dan i to bez pritiska na professional.

Mislim da sam gold 2 trenutno i ako tako završim super.

Bez živciranja i sranja, a opet ću dobiti neki kurac da se u ponedjeljak imam čemu nadati.

Ali za razlku od prijašnjih pendejljaka, neće mi teško pasti kad mi EA udijeli govna jer se nisam niti trudio.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Meni se to dogodilo prošli vikend dvaput.

Nije me izbacivalo iz partije nego kad bih završio bi me izbacilo uz poruku da su im serveri preopterećeni.

Ali, mada nisam 100% siguran, mislim da sam ipak dobio te bodove na kraju?

Ovaj tjedan lagano idem sa SB-om.

Do sada nikad ništa konkretno nisam dobio, ma koliko se trudio.

Sad sam odlučio lagano piknut tek toliko da budem gold pa makar i gold 3.

Odigro sam jednu ili dvije svaki dan i to bez pritiska na professional.

Mislim da sam gold 2 trenutno i ako tako završim super.

Bez živciranja i sranja, a opet ću dobiti neki kurac da se u ponedjeljak imam čemu nadati.

Ali za razlku od prijašnjih pendejljaka, neće mi teško pasti kad mi EA udijeli govna jer se nisam niti trudio.

Ja sam se " predao " i igram na proff. i redovno sam gold 2 bez problema.

2 paketica dobijem i 13 k coinsa ,lagano ...

Ponedeljak ujutro prije posla otvaram . :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.12.2017 16:49 (goust78).
13 godina
FIFA 18

Ovaj tjedan sam potpuno izbacio SB iz igranja. Mogu rec' kako mi se online igranje poboljsalo za 2x. 

Skuzio sam par dobrih shema za zabit gol, vi vec to znate al ako netko ne zna. 

1) kad dodete na rub 16m. Odite na igracevu jacu nogu i samo finess u golmanov bliznji kut. 99% je gol. Lopta zaobilazi golmana u letu i ide u 90° svaki puta. Ja konkretno to radim sa Gameirom. 

2) Kad ste na jedno 25m od gola. Idete ravno na gol i u trenutku udarca gljivu sa kojom se krecete okrenite malo prema van. Igrac vam tada lovi loptu sa vanjskom i opet ista stvar. Lopta zaobilazi golmana i ulazi u gol bez problema. U mojem slucaju Tolisso, sa ostalima koji su bolji na LS ide puno lakse. 

Sljedeca kaj mislim kupit je Alessandrini. Dembele out a Alessio unutra. Lik je zvjer. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Jebote koja utakmica, Arsenal stvara prilike, a Mančester zabija golove :)

De Gea dobiva IF 100% - 14 obrana je imao.

Moguće i Lingard, a i Ashley Young zbog utakmice u utorak.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ja nisam hteo igrati ovu vikend ligu, stvara mi nekakav pritisak kad "moram" odigrati 40 utakmica, ovaj mesec sam sve vikend lige bio gold 2 i gold 1 i naravno nikad nista u pekovima, sad u cetvrtak nagrade od gold 2 najbolji igrac sa ocenom 81 + onaj mesecni pek sa crvenim karticama ni tu naravno nista. Tako da sam odustao i krenem opet sezonu da igram i jednostavno taj gameplay mi je realniji i bolji a i vise mi lezi, dogurao do 3 divizije za sad.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Igrajuci WL ova zadnja dva vikenda primjetio sam da ti ne treba obrana da bi pobijedio cilj u igrici nije igrat nogomet,nije branjenje vec zabijanje golova samo to. Sto ce meni 4 obranbena ako netko od njih stalno napravi neku rupu bez da sam ih ja dirao,sto ce mi oni ako ja stojim snjima ispred igraca i njima lopta prodje kroz noge i primim gol, sto ce mi oni ako protivnik sa 30m moze probit golmana. U ova dva vikenda u 90% slucajeva ja sam na pocetku gubio 2:0 i odmah sam prebacio u taktiku all out attack umjesto Hummelsa ubacio Origia i tako preokrenuo utakmicu. Shvatio sam to da mi obranbeni nisu bitni i bez obzira koliko god ja u obrani dobar bio igrica ce namjestit da ja primim gol,igrac ce mi se pomaknut izbacit ce sami sebe iz igre bez da ja kontroliram snjima itd. najbolje je imat 4 napadaca jer protivnici se ne znaju nosit sa njima jako je tesko sprijecit 4 napadaca i idem na taktiku tko zabije vise golova dobio je i u 90% slucajeva utakmice su mi zavrsavale sa po 5-4,6-4 itd. uglavnom bilo je uvjek 9 golova ili vise po tekmi. Dozivio sam to da je Salah sa strenghtom 61 izgurao Kolasinca sa strenghtom 93,Messi sa jumpingom 68 i headingom 71i sa svojih 170 cm uspio je nadskocit Koulibalya koji je visok 195cm jumping 77 i heading 79 itd. Mi se tu stalno borimo protiv nelogicnosti igrice ili mozda probijanja koda da neki igraci uspiju probit taj svoj kod po kojem su napravljen nezz kako da si objasnim ta dogadjanja ali shvatio sam nema se smisla borit protiv toga najjednostavnije je stavit sve u napad i ic probit taj prokleti kod od EA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Dozivio sam to da je Salah sa strenghtom 61 izgurao Kolasinca sa strenghtom 93,Messi sa jumpingom 68 i headingom 71i sa svojih 170 cm uspio je nadskocit Koulibalya koji je visok 195cm jumping 77 i heading 79 itd. 

Jučer je Lecazette dobivao zračne duele protiv Smallinga i Roja.

Odmah sam se FIFE sjetio kad sam to vidio :)

BTW

Jutros sam otvarao pakete od preordera i jedan od SBC-a od francuske lige.

Dakle, jučer sam gledao neki video, kao navodno glič kod otvaranja da svaki put dobiješ ograde.

Glič je bio za otvaranje gold upgrade packova.

Kao, kad složiš cijelu ekipu od jedne nacije, ta nacija ti dolazi u packu - to se u videu ispostavilo netočno.

Ali lik svaki put prije otvaranja packa kupi bronze pack za 400 coinsa i discarda sve iz njega.

Otvaram ja jutros i reko, aj da kupim taj bronze pa da vidim što će se dogoditi.

Zajeb'o sam se pa nisam discardao nego sve poslao u klub :)

Otvaram prvi pack, zasvijetli na rubu... jebote, ovo pali pomislih i izađe IF Banega.

Ide drugi pack, ja opet kupim bronze 400 coinsa i opet zasvijetli na rubu - izlazi Pjanić.

Treći pack je bio neki small gold players iz SBC-a i isto sve napravim, opet ograde i izađe jebeni Chielini.

Kaže mali da je čuo za taj glič i da je probao, ali nije dobio ništa.

Možda je mene baš potrefilo jutros nakon duge suše. tko će ga znat?

[19xx] 4ntraks
11 godina
Skilledžija kaže...

BTW

Jutros sam otvarao pakete od preordera i jedan od SBC-a od francuske lige.

Dakle, jučer sam gledao neki video, kao navodno glič kod otvaranja da svaki put dobiješ ograde.

Glič je bio za otvaranje gold upgrade packova.

Kao, kad složiš cijelu ekipu od jedne nacije, ta nacija ti dolazi u packu - to se u videu ispostavilo netočno.

Ali lik svaki put prije otvaranja packa kupi bronze pack za 400 coinsa i discarda sve iz njega.

Otvaram ja jutros i reko, aj da kupim taj bronze pa da vidim što će se dogoditi.

Zajeb'o sam se pa nisam discardao nego sve poslao u klub :)

Otvaram prvi pack, zasvijetli na rubu... jebote, ovo pali pomislih i izađe IF Banega.

Ide drugi pack, ja opet kupim bronze 400 coinsa i opet zasvijetli na rubu - izlazi Pjanić.

Treći pack je bio neki small gold players iz SBC-a i isto sve napravim, opet ograde i izađe jebeni Chielini.

Kaže mali da je čuo za taj glič i da je probao, ali nije dobio ništa.

Možda je mene baš potrefilo jutros nakon duge suše. tko će ga znat?

Napravio sam dva puta i nije radilo, izgleda da te potrefilo

13 godina
The_K kaže...

Ja sam još dvaput danas otvarao na tu foru i jednom dobio ograde (Fahrmann) i jednom bez ograde.

Izgleda da me ipak posralo jutros.

Ali sad sam praznovjeran pa ću vjerojatno ubuduće svaki put otvarati bronačni paket :)

Jbga, 4/5 sam imao ograde danas.

Toliko ograda nisam imao zadnjih mjesec dana sigurno.

[19xx] 4ntraks
12 godina
FIFA 18

Perisic bi trebao dobiti inform ovaj tjedan. S njim ce biti vjerojatno najbolji lw u igri poslije Ronalda.

0 0 hvala 0
11 godina
jpantalon kaže...

Perisic bi trebao dobiti inform ovaj tjedan. S njim ce biti vjerojatno najbolji lw u igri poslije Ronalda.

Henry je bolji :) . To kakve su mi golove zabijali snjime ne mogu opisat

12 godina

Sori, nek bude non-icon lw posto tu ima jos i lw ronaldinho iako mu je i obicna kartica bolja od overmarsa i nekih drugih ikona (moje misljenje naravno). 

7 godina
neaktivan
FIFA 18

Kako su me sjebali sa izbacivanjem sa servera nisam mogao do elite 1 pa reko ajde da zavrsim u elite 3, da dobijem ova 3 zlatna packa, budući da sam u ovim mega packovima zadnja 3 ponedjeljka kurcinu dobio.

I otvaram pacove kad ono gore nego ikad, makar sam mislio da je to NEMOGUĆE, prvi pack onaj rus iz zenita Dzjuba ili kako već, ajde otvaram drugi ono opet iz zenita onaj konj Smolkov, pa reko u 3 pm idem 3. otvorit, otvara se, ono vidim board, pa vidim portugalac kad ono onaj konj pereira iz porta, onaj defanzivni vezni. 

Ja fakat ne znam, imam osjećaj da se netko sprda sa mnom, kao da netko sjedi tamo u EA i namjerno me jebe, pa kako u pm takve packove dobivam, nigdje jebenog pristojnog igrača, znači od kad igram ovu 18 najbolji igrač kojeg sam otvorio je Felipe Luis za kojeg sam izvukao 15-ak k coinsa, da me bar jednom nije posrala sreća sa jednim jebenim pristojnim igračem, u kurac više, ja na ovaj način napredovat u igri ne mogu nikako.

Kupovat coinse ne mislim, vremena za visit na marketu nemam a ove packove koje god da sam otvorio uvijek kurčina, ali teška kurčina, nabijem ih.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
The_K kaže...

Ja sam još dvaput danas otvarao na tu foru i jednom dobio ograde (Fahrmann) i jednom bez ograde.

Izgleda da me ipak posralo jutros.

Ali sad sam praznovjeran pa ću vjerojatno ubuduće svaki put otvarati bronačni paket :)

Jbga, 4/5 sam imao ograde danas.

Toliko ograda nisam imao zadnjih mjesec dana sigurno.

Odlicno da si to podjelio sa nama, evo otvorio 3 za redom, najjaci igrac martín cáceres, rating 77.

Otvorio odmah pakete Gold 2 iz SB-a, zaimljivo, opet najjaci igrac jebeni cáceres u rare player paketu,parodija.

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Zavrsio u gold 1 ,dobio Ben Yeddera ! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Ha, ha... u jednom mega packu herrmann ovrl 79 a u drugom grk karnezis ovrl 82, golman. U dva jumbo packa koja dobijam ponedjeljkom niti to. Fakat, zakaj ja gubim vrijeme na ovo sranje od igre? I onda se čude ko pura dreku zašto ljudi kupuju coinse i zašto postoje ljudi koji farmaju coinse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

I ja cu poceti farmati i nabavit cu si autobuyera,nek si jebu mater, ne da mi se vise biti klaun koji se jebe 2 tjedna da si kupim igraca od 100k

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Ja sam lagano udarao ovaj tjedan jednu-dvije dnevno bez nervoze na prof i zadnjih par na world class da osiguram gold 2.

Taman sam koristio SB za ispunjavanje tjednih i dnevnih zadataka.

Ne nadam se ničemu, a ako uleti super.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 18

el vama radi market cim hocu potrazit igraca igra se freeze

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

el vama radi market cim hocu potrazit igraca igra se freeze

Meni se to desili jutros na ps4  kad sam pokusao da kupim IF alessandrinia !

Morao sam da iskljucim skroz konzolu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 10:51 (goust78).
17 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam lagano udarao ovaj tjedan jednu-dvije dnevno bez nervoze na prof i zadnjih par na world class da osiguram gold 2.

Taman sam koristio SB za ispunjavanje tjednih i dnevnih zadataka.

Ne nadam se ničemu, a ako uleti super.

Fakat nema smisla gubiti previše vremena na SB. Jučer sam do zadnjeg trena bio u igri za elite 1 i na kraju nisam uspio. U dva mega packa nisam zajedno dobio 15k coinsa. Bolje završiti u elite 3 i otvoriti tri packa. To odradim i osiguram do subote ujutro i tako će biti ubuduće. Pa neću kao manijak vikendom svakih par sati na silu igrati 4 tekme za nula bodova u mega kitu od packova. O ona dva jumbo packa koja idu ponedjeljkom da ne pričam. Jedva dobijem i rare igrača.

7 godina
neaktivan
FIFA 18

Kažem sam sebi neću više kukat al kako u pm ? 

Pa gdje je normalno dobit u 2 packa za redom dzjubu i smolkova ? Koji kurac, i onda još Perreira.

Ne znam šta više probat, u mega packovima isto dobivam kurčine sad ove gol otvarao još veća kurčina, još onda sve te jazavce potrpam u onu SBC da dobijem još par packova, jest da se ne mogu prodavat al se nadam nekom igraču da unaprijedim svoju igru, na kraju krajeva to mi i jest cilj ali i tu isto kurčina, jednostavno ne ide, dođem u 3-4 diviziju i sad ajde na sa svojim igračima koji svi skupa njih 30 vrijedi cca 500k, igraj protiv frajera sa ekipom 5+ mil. Iskilavim se da zabijem gol i onda popijem 2 gola sa 30+ metara, bolesnoća, baš me isfrustrira ova igra.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18
Zasto ljudi igraju vecinom FUt a ne sezonu ?Zar nije bolje igrati sezonu kad ti se igra ,bez pritiska ,coinsa i sl . ?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 18

Zašto od 50 utakmica u FUT niti jednom nisam bio domaćin, znači nikako da igram na domaćem terenu.

Radi se o PS4.

Ima li tko kakvo riješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice