FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 656.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 17

Mišljenje o igri mijenjam od tekme do tekme. Prvo dodavanja pošto se većina na njih žali. Za razliku od prošle godine ove godine su dodavanja super precizna i ne znam kako možete toliko griješiti? Sada kada hoću dodati prvom do sebe, dodam. Nema više preskakanja prvog igrača i pokušaj dodavanja tamo nekome skroz gore koji nema šanse primti loptu. Lijepo se može kombinirati samo da su malo smanjili značaj remplanja, udaranja i silovanja. Konstantno imam po tri ozlijeđena igrača i to nije normalno.

Dobri su i udarci koji više nisu tako precizni kao prošle godine pa se dobije na nekoj realnosti jer ima puno promašenih dobrih situacija koji su nekada obvezatno završavali golom. No golmani su užasni. Oni uopće ne brane. Samo rašire ruke i sjednu na guzicu. Kupio sam De Geu, drugog najbolje ocijenjenog golmana u igri baš da vidim kako on brani. De Dea 90 a Gomis 72. De Gea 110k coinsa a Gomis 200 coinsa. Razlike nema. I jedan i drugi neki puta brane nemoguće. I jedan i drugi primaju na prvu stativu gol skroz iskosa što ne može primiti golman 3 Zagrebačke lige. Inače to je najniža seniorska liga u Zagrebu. Koji je sada razlog zašto imam De Geu osim vlastitog gušta.

Da se zovem Neuer ili De Gea ili Lloris, zabrani bih korištenje svog imena u igri jer igra radi budale od tih ljudi. Da tako brane u stvarnosti ne bi branili kako sam već rekao niti u 3 Zagrebačkoj ligi. Inače, za razliku od prošle godine igra mi ima nekog šarma. Igrači su fluidni i lijepo animirani. Solidno se kreću, super su udarci po travi i golovi glavom od trave. Dobilo se na nekoj dinamici igre. Neki kažu pace je bitan. Nisam primjetio. Perišić s paceom 84 ide kao i neko s paceom 90. Nema neke razlike. Teško je pobjeći osim ako se ne stvori višak i ne uputi pravovremena lopta u prostor.

S većinom stvari u igri da se živjeti. No definitivno bi trebalo srediti te ozlijede, golmane i pridodati manji značaj gruboj igri. FIFA godinama promovira fair play. Ea zadnje dvije godine promovira prljavu igru i onda da šlag bude na kraju, igru naziva "beautiful game." Što ima lijepog u masakriranju protiviničkih igrača na 101 način?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 17:11 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Odigro 5 tekmih do sad i 5 pobjeda imam. Kvalifikovo sam se za Weekend league, osvojio kvalifikacioni turnir iz prve odma. Zna li neko koja je sad fora s ovom Weekend ligom? P.S. movie kakvi su ti talijani, Icardi me interesuje najvise radi pacea, Strootman?

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...
Odigro 5 tekmih do sad i 5 pobjeda imam. Kvalifikovo sam se za Weekend league, osvojio kvalifikacioni turnir iz prve odma. Zna li neko koja je sad fora s ovom Weekend ligom? P.S. movie kakvi su ti talijani, Icardi me interesuje najvise radi pacea, Strootman?

Strootman je odličan na CM poziciji. S Icardiem sam odigrao jednu tekmu pa je nezahvalno išta reći. Imao sam Bacca pa sam ga frknuo kada mu je cijena porasla za duplo koliko sam ga platio. Sad sam ga opet našao po niskoj cijeni i opet stavio na market. Mislim da su talijani trenutno najbolja opcija s obzirom na uloženo i ono što pružaju. Razmišljam sada da uzmem chiellinia, bonuccia i buffona. Savršen trokut za bilo koju momčad a pristojne cijene. Važem cijeli dan.

10 godina
neaktivan
Siky1234 kaže...

Ako netko hoće kupit FIFU nek se javi... Ovo nije za izdržat, jedva sam sakupio pare da bi me neko prcao u mozak...
Čitera ko u priči, ekipčine zvijerske, a da ne govorim o samim glupostima u gameplayu... 

Za koliko bi ju prodavao?

I am over 9000!!!
14 godina
FIFA 17

Golmani su mi bas nekako cudni ove godine. U demu sam odigrao par tekmi sa Navasom i bas su mi se svidjele animacije i odlicno je branio, čini mi se da isto tako dobro brani i u FUTu, ali tek sam ga kupio pa necu jos govorit.

S druge strane u onom free draftu mi je cijela ekipa bila laliga i onda mi ne dođe ni jedan golman iz lalige za odabrat, pa mi je igrao Hart na 4 chem. Taj ko da ne zna skocit uopce, normalan sut sa 20 metara, nista posebno niti precizno (nije isao tocno pod gredu ni ne znam sta), ovaj se valja po podu, kao da ni ne pokusava branit.

tl;dr udarce po podu dobro brane jer se uvijek bacaju nisko, a gore ulaze svakakve gluposti haha

Na šuteve se isto jos nisam priviknuo, puknem onako bezveze sa 20 metara i uđe u gol jer se i njegov golman prenisko baca.. šuteve iz kosa nekad odlicno zahvati i zafelša u gol, a nekad odu mlohavo pored gola.. mislim da ove godine imam rekordni broj promasaja na prazan gol i to unutar peterca. Nekako mi se precesto desava da dodam igracu loptu i sve sta treba je pogurnut ju u prazan gol.. i on fula cijeli gol sa par metara. Pa kako bogati, jel ta assisted postavka pomaze meni ili protivniku 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Ovo su moja tri tima:turska,talijanska i spanjolska liga.Svaki je kostao do 30k.Savjeti?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 18:46 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ja ovu fifu izgleda ne znam da igram, imam 9 pobeda, 3 remija i cak 18 poraza, inace u prvu diviziju sam ulazio gotovo iz prve ranije, sad nmg ni u 7 da udjem xd, nije da sam toliko los, imam posed i sansi ali tesko postizem gol a primim nekako jeftino, do duse nisam sklopio jos ni jednu donekle ekipu, ali ovi rezultati su jako, jako losi...
Inace igra mi se svidja i pored mog loseg igranja, nadam se da cu se popraviti nekako...
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
The_K kaže...

Ovo su moja tri tima:turska,talijanska i spanjolska liga.Svaki je kostao do 30k.Savjeti?

Kakav je Totti na CAM? Inace imao Serie A ekipu sa Murielom i Ederom u spici. Golova ko u prici.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 19:39 (JohnnyBlaze).
11 godina
protjeran
FIFA 17

Krenio sam slagati francuze i potrošio možda 5k na igrače tipa Valbuena,Cornet,Dabo,Moukandjo itd...Inače stvarno nema puno izbora neznam ni zašto sam krenio njih kupovati.

Ja sam trenutno u 8. diviziji i vidim da svi imaju već dovršene momčadi iz Seria A i La Lige.

Sad nije moguće da svi kupuju coinse što znači da radim nešto krivo.

Osim onih metoda kupovanja packova i rasprodavanja svega što se dobije u njima zanima me kako se još mogu zaraditi novci osim standardnih metoda pobjeđvanja utakmica i osvajanja divizija?

Naravno i oni coinsi iz cataloga su standardna shema.

Vidim da imaju neki squad challengeri ili nešto tako i drafotvi za što treba 15k samo da se uđe.

Inače ighram na PS3.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imao Serie A i spanjolsku ligu. Dosao do div 6 iz prve s tim da sam se dvije sezone zadrzao u div 7 zbog promjene ekipe, formacije i mrdanja po custom tacticsu gdje sam gubio tekme sa po 5,6:0. Vratio se na svoju staru taktiku i redovno pobjedujem te primam dosta manje golova. Trenutno imam ekipu iz engleske lige i polako idem prema div 5.

17 godina
FIFA 17

Gledam, patch 1.01 donosi smanjen intezitet ozlijeda? Inače danas mi se ozlijedilo pet igrača na po pet tekmi i dva na po jednu tekmu i tri tekme. Toliko ozlijeda nisam imao cijelu prošlu fifu. Kako bi to izgledalo da nisu objavili patch 1.01? Koliko bi onda imao ozlijeđenih igrača. Danas sam također odigrao bar 5/6 tekmi gdje su mi protivnici dobili po 2 crvena kartona. Stvarno, koji je smisao tako grube igre? Likovi cijelu tekmu ko supermeni ulijetavaju u moje igrače da to nije normalno. Ljudi sami ujebu igru pa onda igra izgleda još gore nego što to objektivno je.

Inače što KiCo kaže kako golmani idu nisko a lopta visoko, to sam govorio još za vrijeme accessa. I to nema veze s golmanom, to svi rade. I onaj od 200 coinsa i onaj od 110k coinsa. Jednostavno tako su složeni iako su jako lijepo animirani i imaju prekrasnih reakcija. No tri stvari mi bodu oko. Prva već opisana, druga, zakašnjela reakcija na svaki udarac i treća, izlazak golmana s gola u šut igrača kada ovaj sam izađe pred golmana i kada golman sjeda na guzicu i ostavlja cijeli gol nebranjen. Te tri stvari da je poboljšati dobili bi stvarno jako dobre i lijepo animirane golmane. Očito tražimo previše..

Ove godine mi je dobra stvar što se lopta ne lijepi za noge igrača pa ju je teže kontrolirati što neke očito buni. Isto tako udarci su veseli pa tako iz dobre situacije možeš lijepo promašiti. Neki su zato pomislili da igraju na manual. Ovo mi je realnije jer je bezveze da svaki udarac završava u devedeset. Još da malo golmane srede kod nekih već opisanih reakcija i mogla bi to biti jako solidna igra. Naravno i grubosti regulirati jer ipak je ovo nogomet a ne ragbi..

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 21:12 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The_K kaže...

Ne mozes imat spanjolce bez hrvata, bar Vrsaljka dovedi :p

I am over 9000!!!
16 godina
neaktivan

da slazem se s tobom,ali recimo nekad nebi lopta u gol,evo recimo danas ja i kolega nekih 7-8 tekmi igrali ja juve on liverpool,higuain barem 8 sansi 1 na 1 i samo 1 zabio,i jos nebrojeno(barem jos 10) drugih promasaja onako 90% tne prilike i samo 1 gol dao toliko sam se nazivcirao da je to strava kao da neznam igrat nemogu gola zabit s njime dok recimo ostali su zabijali ko na traci

EUNE LOL: frenkySTYLE
11 godina
protjeran
Pravim BPL momčad...Igram 442.
Treba mi svugdje igrača osim u obrani to sam rješio.Također i jedan napadač je kupljen (Ings).

Imam samo 10k pa ako može preporuka za sredinu cijelu i 2. napadača . Naravno kupiti ću prvo 2-3 igrača max pa cu kasnije ostalo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

kako da skinem i instaliram taj novi patch, i jel dostupan uopce?? i jel zna ko zasto u carier modu ja nemogu izabrati da imam autentičnog trenera ekipe iz premiershipa, izaberem avatar, a kad igram u carier modu npr. protiv liverpola trener je jergen kloop?? to je glupo.....

miki12345

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Pravim BPL momčad...Igram 442.
Treba mi svugdje igrača osim u obrani to sam rješio.Također i jedan napadač je kupljen (Ings).

Imam samo 10k pa ako može preporuka za sredinu cijelu i 2. napadača . Naravno kupiti ću prvo 2-3 igrača max pa cu kasnije ostalo.

Ings i Rashford su mi odlicni, sigurno ces bit zadovoljan za ono koliko vrijedi.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
11 godina
JohnnyBlaze kaže...
The_K kaže...

Kakav je Totti na CAM? Inace imao Serie A ekipu sa Murielom i Ederom u spici. Golova ko u prici.

super je totti gotovo svaki long shot je gol samo kaj je spor dosta pa je tesko snjime zadrzat loptu dok se ne spuste cijene igraca ostavljam ga

11 godina
Shivi kaže...
The_K kaže...

Ne mozes imat spanjolce bez hrvata, bar Vrsaljka dovedi :p

stavio bi ja Rakitica ali je preskup ove godine,cekam da pojeftini malo.Po igri turci su mi najbolji Sneijder zabija long shooteve,Eto i Van Persie zabiju ono sto se treba zabit a muslera odlicno brani.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2016 0:38 (The_K).
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja jos uvijek ne mogu na web app :3 

inace igram s englezima
4-1-2-1-2

Karius -
Rose, Matip, Mustafi, (Bellerin loan)
-
Cabaye
-
LM prazno, Dele Ali amc i Mane RM
Napad Batushayi i Rashford

ekipa nekih 30k
dobio Koscielnog u paketicu i prodao ga za 30k

1 0 hvala 0
17 godina
miki12345 kaže...

kako da skinem i instaliram taj novi patch, i jel dostupan uopce?? i jel zna ko zasto u carier modu ja nemogu izabrati da imam autentičnog trenera ekipe iz premiershipa, izaberem avatar, a kad igram u carier modu npr. protiv liverpola trener je jergen kloop?? to je glupo.....

Patch se sam instalira preko origina

13 godina
FIFA 17

Za talijane ako vam treba dobar CAM probajte Sosu.

On je trenutno moj najbolji strijelac, a i asistencija ima puno.

Krše me jako i svaku drugu utakmicu imam igrača koji mora pauzirati 4-5 utakmica.

Sva sreća pa sam do sada imao kartice baš za te ozlijede, ali kad ponestane onda ću morat u kupovinu.

Nisam ni gledao koliko koštaju, ali pretpostavljam da bi mogle biti prilično skupe pošto su tražene?

Meni je sve super, nemam pritužbi na gameplay previše osim na grubost, a tako igra 90% igrača.

Žalosno je da im igra to dopušta - baš me zanima kako bi bilo da je obrnuto, da za uklizavanja dobivaju kartone pa da igraju s 2-3 igrača manje svaku utakmicu.

Jučer mi lik odmah na početku utakmice sleđa uleti u Modrića i skrši na 5 utakmica - niti žuti karton nije dobio - naravno niti faul nije bio.

Manje ima lagera nego prije, barem za sada.

Čitere sam do sada susretao samo u draftu, ali u fut-u niti jednog.

Naletio sam na dvojicu koji su vjerojatno čiteri, ali nisu koristili čit jer su imali ekipe koje pošteno možeš zaraditi za 2-3 mjeseca, a ne 2-3 dana koliko je igra vani.

Dobili su po pici jače nego neki koji sa brončanima igraju.

Ide mi na kurac kad ulazimo u meč i biranje dresova je nešto sjebano.

Sama igra mi ponekad prebacuje dres i treba ponekad dugo da se dres promijeni na ekranu kad kliknem i onda se dogodi da nas to sjebe pa obojica igramo sa crnim dresovima :)

Valjda će to popraviti - vidio sam jutubera jednog da se na to žalio pa će valjda i do EA-ovih ušiju doći taj problem.

Zanima me nešto ako netko zna.

Znači, kod izvođenja kornera se vidi onaj kružić kojim se namješta udarac, a kod penala ona strelica... meni ponekad nema tog kružića, a bogami ni strelice kad pucam penal.

Da li je to bug ili je to feature?

Takve stvari mi se događaju pred kraj utakmice pa pretpostavljamda bi to mogao biti feature?

Jer ako nije feature, onda ih nabijem na kitu jer sam jučer promašio penal i izgubio zbog toga.

Mada sam bez kružića izvodio korner i dao gol - ne mogu se baš ni žaliti :)

Skupljane coinsa... ja slažem ove asajmente i do sada sam dobivao prilično dobre pakete.

Nisu to neki high igrači, ali rare gold koji mi baš idu u ekipe koje imam i odlično su mi došli za upgrade.

Nešto sam i prodao, ali to su obično dresovi i treneri, a igrače sve čuvam za nove asajmente.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Spominje se greska kod suta da malo doda te realnosti jer ne moze igrac svaki put pogodit 90 i to je ok, solidna ideja, ali onda me nemoj je*** da mi igrac fula 3-4 puta cijeli gol sa 7-8 metara kad je sam ko duh, znaci pukne je malte ne u aut i to tako traljavo da lopta jedva prode granice igralista, dok sa druge strane se desi da stojim (doslovno stojim) na 25m i drzim finese udarac i puknem iz mjesta te naravno zabijem gol, tak sam ih primio par komada, tako sam i dao par komada. Developeri nisu pocetnici, ovo im nije prva igra pa da im se takva sranja desavaju. Rijec nebi rekao da mi je igrac u 16m bio na ledima ili da sam zasiljio loptu pa da je otisla u nebesa, ali ne, ko da gusar puca sa drvenom nogom, a ne neki profesionalac koji trenira 2-3 puta dnevno. Poceo sam se bojat uopce dodat povratnu u 16m i pucat kad je ocito lakse zabit gol sa 20m nego sa 7-8m...

Jos sta me iritira je to kad se dva igraca bore za loptu i protivnik je izbije mom trecem igracu, a on stoji ko stup i ne mice se, majka ga nebi natjerala da se pomakne i uzme loptu, ali ne, bude zbunjen ko lokalni alkic kad se nemre sjetit gdje je ili jos bolje, napravi raskorak i ostane tako zblesiran...

Ostalo mi je jos mislim za 2-3 tekme triala...

I am over 9000!!!

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Vi koji igrate na PS4, imate kakav klub za pro clubs mod? 

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Jel ko kupuje fifa pointse?gdje kupujute ,kako se salju, i kad dođu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Naletio sam na dvojicu koji su vjerojatno čiteri, ali nisu koristili čit jer su imali ekipe koje pošteno možeš zaraditi za 2-3 mjeseca, a ne 2-3 dana koliko je igra vani.

Zašto? Kupiš fifa pointse i imaš momčad za pola sata što netko ne može složiti za 6 mjeseci. Što ti tu nije jasno i zašto odmah misliš da je lik cheater. I sam kažeš da nije koristio nikakav cheat.

Boixus Nois PS kaže...
Jel ko kupuje fifa pointse?gdje kupujute ,kako se salju, i kad dođu?

Pa kupiš ih direktno iz igre i dobiješ ih u par sekundi..

12 godina
neaktivan
FIFA 17

Fifa mi je postala letargicna, sve je isto godinama, uz minimalne izmjene vec duze vrijeme guraju istu igru. 2011. sam napustio PES i par sezona bio na Fifi, bila je zabavna, ponudila novi nacin kontrole igraca, odlican omjer zabave i truda, vukla je na jos. Doradivali su je i 2013. mi je do dan danas najbolja.

Sad je sve krenulo u pretjerivanje, arkadicnost, siluje se pace igraca, nema vise taktike, kreiranja akcija posto vecina odluci na jurenje preko bokova, animacije mi nisu fluide, djeluju nekako trzavo, ubrzano, ne osjeti se bas razlika u masi igraca itd.

Odigrao sam preko Origin accessa trial Fife i ne svida mi se nikako, PES kontinuirano vec dvije-tri godine nudi velike napretke i promjene koje se osjete vec od prve minute igre. Skinuo sam jucer sa Steama demo novog PES-a i odmah se vidi razlika, iako su igre naocigled iste. Sorry Fifa, ali ove godine se opet uzima PES.

Story mode je tu samo da skrene paznju s nedostatka vecih promjena, prakticki ista igra kao i prosle godine, nisu doradeni neki propusti koji se vuku vec duze...

Just when i thought i was out..they pull me back in...

1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ja ne znam kako ljudi mogu da igraju pes uopste sa prastarim fox engine-om igraci su krecu kao roboti, grafika stara vec 10 godina kao sa ps2 (pisem o pc verziji igre), ja sam probao demo i posle prvog poluvremena je isla delete, daleko od toga da je fifa odlicna ali bezi pesu 10 godina. Da ne spominjem online modove u pesu, rukometni rezultati, svaki sut gol, prosle godine 90% lopti kroz sredinu su prolazile i sansa 1 na 1 95% gol, nzm ali meni je i ovakva fifa kakva je daleko, daleko iznad konamijeve nekad najbolje simulacije fudbala.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Henryj kaže...

Fifa mi je postala letargicna, sve je isto godinama, uz minimalne izmjene vec duze vrijeme guraju istu igru. 2011. sam napustio PES i par sezona bio na Fifi, bila je zabavna, ponudila novi nacin kontrole igraca, odlican omjer zabave i truda, vukla je na jos. Doradivali su je i 2013. mi je do dan danas najbolja.

Sad je sve krenulo u pretjerivanje, arkadicnost, siluje se pace igraca, nema vise taktike, kreiranja akcija posto vecina odluci na jurenje preko bokova, animacije mi nisu fluide, djeluju nekako trzavo, ubrzano, ne osjeti se bas razlika u masi igraca itd.

Odigrao sam preko Origin accessa trial Fife i ne svida mi se nikako, PES kontinuirano vec dvije-tri godine nudi velike napretke i promjene koje se osjete vec od prve minute igre. Skinuo sam jucer sa Steama demo novog PES-a i odmah se vidi razlika, iako su igre naocigled iste. Sorry Fifa, ali ove godine se opet uzima PES.

Story mode je tu samo da skrene paznju s nedostatka vecih promjena, prakticki ista igra kao i prosle godine, nisu doradeni neki propusti koji se vuku vec duze...

O minimalnim izmjenama mogu pričati samo oni koji igru igraju povremeno. To je isto kao kada bih ja solio pamet onima koji svakodnevno igraju pes. Probao sam demo novog pesa i mogu sada nabrajati do kraja stranice nedostatke i idiotizme, no nema smisla. Ove godine pace nema neku presudnu ulogu. Kažeš kako svi jure po krilu, pa nije za to kriv ea sports. Više puta sam rekao da igru arkadom rade igrači svojim stilom igre. Kada naiđem na igrača koji igra slično meni, tekma mi je pravi gušt. Kada naletim na sileđiju tekma je prava muka. Tko je ljubitelj pesa uvijek će mu biti bolji pes, tko je ljubitelj fife uvijek će mu biti bolja fifa. Po meni ea sports da ne radi ništa pet godina konami im se ne može približiti. Uživaj u pesu kada već ja ne mogu...

13 godina
movie kaže...

Zašto? Kupiš fifa pointse i imaš momčad za pola sata što netko ne može složiti za 6 mjeseci. Što ti tu nije jasno i zašto odmah misliš da je lik cheater. I sam kažeš da nije koristio nikakav cheat.

Netko tko ne zna igrati, a ima ekipu da boli glava je 90% čiter.

Autobuyer, ili farmanje pobjeda - svejedno - to su za mene sve čiteri.

[19xx] 4ntraks
12 godina
neaktivan
movie kaže...

O minimalnim izmjenama mogu pričati samo oni koji igru igraju povremeno. To je isto kao kada bih ja solio pamet onima koji svakodnevno igraju pes. Probao sam demo novog pesa i mogu sada nabrajati do kraja stranice nedostatke i idiotizme, no nema smisla. Ove godine pace nema neku presudnu ulogu. Kažeš kako svi jure po krilu, pa nije za to kriv ea sports. Više puta sam rekao da igru arkadom rade igrači svojim stilom igre. Kada naiđem na igrača koji igra slično meni, tekma mi je pravi gušt. Kada naletim na sileđiju tekma je prava muka. Tko je ljubitelj pesa uvijek će mu biti bolji pes, tko je ljubitelj fife uvijek će mu biti bolja fifa. Po meni ea sports da ne radi ništa pet godina konami im se ne može približiti. Uživaj u pesu kada već ja ne mogu...

Ne zanimaju me fanboy reakcije, obje igre igram godinama, a odrastao sam na ISS-u. Fifa stagnira, PES unosi novine u svoju igru i fun faktor se prebacio s Fife na PES, end of story.  Fifa je bila gust za igranje u periodu izmedu 2011. i 2013., PES od prosle godine izgleda sve bolje, dok Fifa stoji u mjestu.

Just when i thought i was out..they pull me back in...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice