Mišljenje o igri mijenjam od tekme do tekme. Prvo dodavanja pošto se većina na njih žali. Za razliku od prošle godine ove godine su dodavanja super precizna i ne znam kako možete toliko griješiti? Sada kada hoću dodati prvom do sebe, dodam. Nema više preskakanja prvog igrača i pokušaj dodavanja tamo nekome skroz gore koji nema šanse primti loptu. Lijepo se može kombinirati samo da su malo smanjili značaj remplanja, udaranja i silovanja. Konstantno imam po tri ozlijeđena igrača i to nije normalno.
Dobri su i udarci koji više nisu tako precizni kao prošle godine pa se dobije na nekoj realnosti jer ima puno promašenih dobrih situacija koji su nekada obvezatno završavali golom. No golmani su užasni. Oni uopće ne brane. Samo rašire ruke i sjednu na guzicu. Kupio sam De Geu, drugog najbolje ocijenjenog golmana u igri baš da vidim kako on brani. De Dea 90 a Gomis 72. De Gea 110k coinsa a Gomis 200 coinsa. Razlike nema. I jedan i drugi neki puta brane nemoguće. I jedan i drugi primaju na prvu stativu gol skroz iskosa što ne može primiti golman 3 Zagrebačke lige. Inače to je najniža seniorska liga u Zagrebu. Koji je sada razlog zašto imam De Geu osim vlastitog gušta.
Da se zovem Neuer ili De Gea ili Lloris, zabrani bih korištenje svog imena u igri jer igra radi budale od tih ljudi. Da tako brane u stvarnosti ne bi branili kako sam već rekao niti u 3 Zagrebačkoj ligi. Inače, za razliku od prošle godine igra mi ima nekog šarma. Igrači su fluidni i lijepo animirani. Solidno se kreću, super su udarci po travi i golovi glavom od trave. Dobilo se na nekoj dinamici igre. Neki kažu pace je bitan. Nisam primjetio. Perišić s paceom 84 ide kao i neko s paceom 90. Nema neke razlike. Teško je pobjeći osim ako se ne stvori višak i ne uputi pravovremena lopta u prostor.
S većinom stvari u igri da se živjeti. No definitivno bi trebalo srediti te ozlijede, golmane i pridodati manji značaj gruboj igri. FIFA godinama promovira fair play. Ea zadnje dvije godine promovira prljavu igru i onda da šlag bude na kraju, igru naziva "beautiful game." Što ima lijepog u masakriranju protiviničkih igrača na 101 način?