FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 709.009
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...

goust78 kaže...

Kaze da ces se moci ulogovati tek kad kupis fifu 17 !

Ajde ne pričaj gluposti. Imali su problema i uključivali su u web app ljude po malo. Meni je to stajalo i na PC i na PS4 i tek sam sada ušao na web app.

.

Koliko ja znam Ruja nema kupljenu fifu 16 pa zato ne moze da se uloguje sto je logicno !

Prepametni ....... Movie ! :)

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
15 godina
Siky1234 kaže...

Jel bolje čekat igru da izađe pa kupit ili preorderat?

Ko i kod svake igre je bolje pričekati da izađe pa onda vidjeti dal uopće valja. A ako planiraš kupiti bez obzira na sve onda je svejedno. Cijena se neće promijeniti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
goust78 kaže...
movie kaže...

goust78 kaže...

Ajde ne pričaj gluposti. Imali su problema i uključivali su u web app ljude po malo. Meni je to stajalo i na PC i na PS4 i tek sam sada ušao na web app.

.

Koliko ja znam Ruja nema kupljenu fifu 16 pa zato ne moze da se uloguje sto je logicno !

Onda mu odgovori da ne može jer nema fifu 16 a ne da ne može dok ne kupi fifu 17. Iz tvoga odgovora se isčitava savim nešto drugo. 

Inače kada hoću nešto staviti na market javlja se ova poruka. Nikako da se sve poklopi i krene. I da, nema prenošenja pointsa preko web appa nego tek kada se prvi puta pokrene igra...I kaj da ja sada radim kada u 18 packova zajedno nisam dobio 4k coinsa?

14 godina
Hexfire kaže...
Siky1234 kaže...

Ko i kod svake igre je bolje pričekati da izađe pa onda vidjeti dal uopće valja. A ako planiraš kupiti bez obzira na sve onda je svejedno. Cijena se neće promijeniti.

Ako planira kupit bez obzira na sve šta nije onda bolje preorderat? Kolko sam skuzio ovo dolje su sve preorder bonusi

https://media.easports.com/content/www-easports/en_US/fifa/news/2016/fifa-17-pre-order-offers/_jcr_content/par/image.img.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
9 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Siky1234 kaže...

Kupis super de luxe i miran si ,40 paketica tokom 20 sedmica  po 300 pointsa  to je 12000 /2200*16 e jednako je cca 90 e !

Mislim da nije losa ponuda ! :)

Igru platis 81 e ! :) preorder !

11 godina
neaktivan
FIFA 17

Preorder ne bi uzeo preko origina, nego preko Instantgaming-a... Jel svejedno dobivam te bonuse? I jel radi web app za one koji preorder-aju (ali opet kazem ne s origina direktno)

Igru bi uzeo svakako, ali samo standard edition jer za drugo nemam para.

Siky1234
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 13:15 (Siky1234).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17
Mislim da preko key sajtove ne dolazi bonus preordera?
Barem to ne piše na dva sajta koja sam gledao, a to su CJS i G2play.

I kod njih kad se kupi, pitanje kad će poslati key.
Zato mi se sve više sviđa opcija da uzmem preko Origina pa da dobijem preorder bonuse + što dobijem dan-dva prije preload da napravim.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Siky1234 kaže...

Preorder ne bi uzeo preko origina, nego preko Instantgaming-a... Jel svejedno dobivam te bonuse? I jel radi web app za one koji preorder-aju (ali opet kazem ne s origina direktno)

Ja bih se " napeo" bar za deluxe verziju ,jbg ,imas 20 jumbo paketica !Bar o ugovorima ne vodis racuna i o ostalim sranjima !

15 godina
Siky1234 kaže...

Svaki put kad sam radio preorder sa tih "sivih" stranica dobio sam bonus. Ali skoro sigurno nećeš dobiti web app pristup jer ti oni šalju key tek kad je igra službeno vani.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
movie kaže...
Praetorian1 kaže...

Ja cu ipak igru uzet za PC jer ju mogu nabavit za 300kn, dok za PS4 mi treba i igra i PS+ pretplata sto je preskupo...

Kakvo je ebanje u mozak na PC te mala količina igrača i mizeran market, ništa nije preskupo...

Ma nema nista od PC-a ove godine. Novi mod kao i draft ce bit neigrivi.

11 godina
neaktivan
goust78 kaže...
Siky1234 kaže...

Ja bih se " napeo" bar za deluxe verziju ,jbg ,imas 20 jumbo paketica !Bar o ugovorima ne vodis racuna i o ostalim sranjima !

Napeo bih se možda i ja više, ali neda stari da bacam toliko para na igre  
A i nije baš da imam :D

Siky1234
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 13:25 (Siky1234).
14 godina
Hexfire kaže...

Ali skoro sigurno nećeš dobiti web app pristup jer ti oni šalju key tek kad je igra službeno vani.

Bez obzira na to, cak i ako naruci preko origina nece imat pristup web appu do izlaska igre. Barem je tako bilo do sad, early access imaju samo vlasnici prethodne fife.

10 godina
FIFA 17

Zasto uzet super deluxe? Di je onaj gust igranja i gradenja ekipe od nule? + ustedis si pare... Meni je fut bio najzanimljiviji kad sam imao broncane i kada sam si polako gradio ekipu, skupljao coinse itd., a ne da dodem sa coinsima i pokupujem odmah sve sta mi treba.. Laganini, da me sto duze igra drzi...

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 13:30 (Shivi).

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Siky1234 kaže...
g

Napeo bih se možda i ja više, ali neda stari da bacam toliko para na igre  
A i nije baš da imam :D

Ovi koji znaju da igraju nemaju para ,ko ne zna  da igra ima i jbg !

Nikad dva dobra zajedno .....

9 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Zasto uzet super deluxe? Di je onaj gust igranja i gradenja ekipe od nule? + ustedis si pare... Meni je fut bio najzanimljiviji kad sam imao broncane i kada sam si polako gradio ekipu, skupljao coinse itd., a ne da dodem sa coinsima i pokupujem odmah sve sta mi treba.. Laganini, da me sto duze igra drzi...

Tanak sam i sa zlatnim tako da ..........   :)

Da ukinu bar one fitnese i besmislene ugovore koji nikkave veze nemaju sa samom " vjestinom " !

Para ce biti ali nece biti nas.....

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 13:39 (goust78).
15 godina
C3c1l kaže...

nije vise niti bitno, najbolje sto sam dobio u packu je Milan Badelj. Parodija se nastavlja i ovu godinu 

daj mi ga prodaj, hahaha, al ne mogu kupovati :(

nemam za potpis
10 godina
neaktivan
Da li ću moći igrati fifu 17 ako imam origin access? Ili samo probati nekoliko sati. Demo sam probo ali bih htio i cijelu igricu pa onda poslije kupiti igru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
gamer18 kaže...
Da li ću moći igrati fifu 17 ako imam origin access? Ili samo probati nekoliko sati. Demo sam probo ali bih htio i cijelu igricu pa onda poslije kupiti igru.

10 sati.

https://www.easports.com/fifa/fifa-17-ea-access-origin-access

10 godina
neaktivan
Znači imam 10 sati igranja. Nadam se da ću ih dobro potrošiti i poslije kupit igru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

kada je webb app release?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...
goust78 kaže...
movie kaže...

goust78 kaže...

.

Onda mu odgovori da ne može jer nema fifu 16 a ne da ne može dok ne kupi fifu 17. Iz tvoga odgovora se isčitava savim nešto drugo. 

Inače kada hoću nešto staviti na market javlja se ova poruka. Nikako da se sve poklopi i krene. I da, nema prenošenja pointsa preko web appa nego tek kada se prvi puta pokrene igra...I kaj da ja sada radim kada u 18 packova zajedno nisam dobio 4k coinsa?

E ma opusteno, nema veze, kad kupim 17 igracu.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
14 godina
tomislavivic kaže...

kada je webb app release?

Jučer za one koji su igrali FIFU 16, 29.9. za sve ostale

11 godina
neaktivan
goust78 kaže...
soul_eclipse kaže...

Ljudi pomoc molim vas necu zaspati

Drug mi je iz Sarajeva preko njegovog paypala kupio fifu 17 standard edtitonali zasto stoji da je 2 puta kupio kad nije ili oni provjeravaju informacije :(

Podaci su naravno tacni sa paypala,sad me brine ovo processeing necu moci zaspati znam da treba da bud complet ?

Jeli se neko susreo sa ovim ?

Obradujte me molim vas da nece biti nikakvi problema ?

Pisao sam 10x o tome da pare skidaju tek kad izadje igra ! :)

Treba to tako da pise processing ,ne brini .

Druze sad su mskroz odbili FAILED sta da radim sad ,da ponovim kupnju ?

11 godina
neaktivan
FIFA 17

Ako ce se ovo i dalje desavati.

Jel mi mozete dati provjerene stranice gdje ce mogu kupiti cd key paypalom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jel odmah uzmaju pare i cd key salju odmah ili kad izadje igra ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 16:52 (soul_eclipse).
11 godina
neaktivan
FIFA 17

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=gA8CQ5vKnMiJf:FFA17PCC

Za pocetak je zadovoljan. Iman još Schurlea za prodaju, ali s ovom ekipom pocinjem igrat.

1 0 hvala 0
12 godina
balky1911 kaže...

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=gA8CQ5vKnMiJf:FFA17PCC

Za pocetak je zadovoljan. Iman još Schurlea za prodaju, ali s ovom ekipom pocinjem igrat.

Kako tebi radi transfer market? Meni pise da trebam pokrenut fifu 17 na pc da bi mograo pristupiti transfer marketu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 16:59 (The_K).
17 godina
neaktivan
balky1911 kaže...

si to kupovao packove s pravim novcima ili samo ove sto si dobio na poklon?

EDIT: bi li mi mogao netko dat neke upute kak zaradit na transfer marketu?

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 17:03 (Ryder007).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice