FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 598.154
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
samsvoj kaže...

igra je lockana na 60 fps-a....kontam da do hardvera nije 

Kod mene trza ako je igra lockana na 60fps. Kada prebacim na no limit on fps ide kao podmazano... interesantna je ta fifa.. kod svakog drukčiji simptomi užasa..

15 godina
neaktivan
FIFA 16

napravio port forwarding i sad radi super...mozda 2-3 puta trzne tijekom cijele igre... pa ako netko bude ima slican problem nek proba

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
samsvoj kaže...

napravio port forwarding i sad radi super...mozda 2-3 puta trzne tijekom cijele igre... pa ako netko bude ima slican problem nek proba

Dobro je da si resio problem, znam koliko to moze da bude frustrirajuce, ja dok nisam zamenio modem nije bilo igrivo koliko je seckalo. Inace modem mi je sasvim normalno radio samo mi pravio problem sa fifom online.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Sigurno ste imali ponekog protivnika sto je namestio neku taktiku ili sta vec toliko agresivno da to nije normalno, jednostavno tvoj igrac ne moze da primi loptu, odmah se vidi da je nesto radio sa taktikom ili ne znam ni sa cim, mozda i neki cit, uglavnom posle odigranih 1000 utakmica online tacno osetis u gameplay-u da nesto nije u redu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja igram fifu jos od 98' i ovo mi je prva koju sam kupio da igram online...dosad je to bilo 1 na 1 s fredovima....sinoc sam igrao sa nekim likom i izgubio 7:0... kontam da treba trenirat da bi dosao do tog nivoa... Nisam primjetio nikakav cheat ili slicno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja igram fifu jos od 98' i ovo mi je prva koju sam kupio da igram online...dosad je to bilo 1 na 1 s fredovima....sinoc sam igrao sa nekim likom i izgubio 7:0... kontam da treba trenirat da bi dosao do tog nivoa... Nisam primjetio nikakav cheat ili slicno

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
samsvoj kaže...

Ma daleko od toga da kazem da nema boljeg od mene u fifi,  bas kad igras dosta online vidis da se koriste neka pomagala, na par protivnika sam naisao koji toliki presing vrse, lopta se uvek ali uvek odbije do njihivog igraca, kad je u prodoru 1 vs 1 npr cesto postavim dobro odbrambenog ali on nekako opet prodje, kao da prodje kroz njega itd, mnogo jos situacija bude koje se inace ne desavaju. I da, offline i online mod u fifi su ti kao dve razlicite igre, nmvz sto igras od '98.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2016 9:54 (ruya).
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ono sta se desavalo u drugoj polovici video je stvarno maestralno, da mi je to netko pricao da mu se desilo, ne bih mu vjerovao...

Fifa fails

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

U-21 projekt

Shaw - Zouma - Romagnoli - Bellerin - Danilo - Meyer - Tielemans - Depay - Vietto - Dybala

Treba mi golman, tu stvarno nemam ideje, a jos ovisno o formaciji (4-3-3 zasad) tako cu mozda izmijenit kojeg veznjaka ili krilo...

Ako netko ima kakav savjet ili primjedbu, slobodno opalite ;)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Uzeo sam Konoplyanku i Aubu,ostalo mi 6 pokušaja za Reusa,nadam se da ću uspjeti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2016 16:51 (nidjoPro).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Nabijem na  i fifu i ea i sve koji imaju veze s tom usranom igrom. Pokusao sam 3 puta odigrati ovaj novi sugavi turnir gdje se mogu osvojit igraci i svaki put kad pobjedim u finalu diskonekta me sa servera i dobijem DNF. Pa koj k. se dogada s tom igrom?

Evo ovo se dogodilo u finalu gdje sam lika naguzio i taman kad bude 91min i gotova igra, mene diskonekta. EA 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Vi koji ste osvojili Konoplyanku, mozete li mi reci je li se moze prodati taj igrac? Jer znam prije kad sam osvojio nekog igraca nije se mogao prodati. Pitam iz razloga sto igram Englesku ligu a Konoplyanka mi se ne uklapa u to...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ne možeš ga prodavat,meni se ne uklapa ni u bundes,ulazi s klupe,odličan igrač.
11 godina
neaktivan
FIFA 16

nk vindija se zove ekipa.

origin id: master2234ek

citer.jel to neko s foruma? 

kako vas nije sram.

jeli postoji neko mjesto gdje se mogu prijavit takvi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
orim0909 kaže...

nk vindija se zove ekipa.

origin id: master2234ek

citer.jel to neko s foruma? 

kako vas nije sram.

jeli postoji neko mjesto gdje se mogu prijavit takvi?

Što te je toliko razhebalo kod njega? Mislim da nije s ovog foruma, prvi put čujem za njega..

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Hoce li neko da odigramo prijateljsku: FUT ili sa timovima kako god..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ma nista extra me nije razhebalo. nego nisam puno nasih citera dosad vidio. pa eto. haha bar po imenima timova ne nasi.

a i igrao je sve dok je bilo 0:0, taman kad sam trebao zabit gol prije nego je lopta usla u gol on je rage qiutao. koji lik.

10 godina
protjeran
orim0909 kaže...

ma nista extra me nije razhebalo. nego nisam puno nasih citera dosad vidio. pa eto. haha bar po imenima timova ne nasi.

a i igrao je sve dok je bilo 0:0, taman kad sam trebao zabit gol prije nego je lopta usla u gol on je rage qiutao. koji lik.

Ima li ista sladje nego nekom nadmenom supku uvaliti cit oko 90 min ?! :)

Narocito kad posle postignutog gola pokazuju srce,pokazuju ime na drese i slicna sranja koja rade samo da nerviraju !

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2016 23:52 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ima li ista sladje nego nekom nadmenom supku uvaliti cit oko 90 min ?! :)

Narocito kad posle postignutog gola pokazuju srce,pokazuju ime na drese i slicna sranja koja rade samo da nerviraju !

Ljudi koji pošteno zabiju gol pa ga slave na jedan od načina koji igra dopušta ne rade ništa loše. To kaj me neki put zna živcirati i nije neki problem ali ljudi koji koriste  cheat da bi varali u igri to je posebna sorta pokvarenih ljudi kojima nije mjesto u igrama. Ne znam kakav ti je gušt pobijediti varajući i kakvog to smisla ima?

Sve mogu pdnijeti ali to nikako! Nemaš niti jedno opravdanje za to kaj radiš.

10 godina
protjeran
Imam niz opravdanja,recim Auba!
Kad mogu oni da slave sa onim glupim KO slavljima i slicnim sranjima odmah drm! Slavi sa mamom.Druga stvar nikad to ne radim na main nalogu vec na vaultu od 4 e! :)
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Imam niz opravdanja,recim Auba!
Kad mogu oni da slave sa onim glupim KO slavljima i slicnim sranjima odmah drm! Slavi sa mamom.Druga stvar nikad to ne radim na main nalogu vec na vaultu od 4 e! :)

Kakvo ti je opravdanje Aubameyang? Daj mi samo to objasni? Svaki dan me iznenađuješ sve više. Čovjek ti zabije gol i odmah pališ cheat kako bi poravnao rezultat. Strašno!

Inače Danilo zabio klasičan fifa gol. Kada ovako nešto dobijem infarkt me strese... inače ovo se dogodi jednom u sezoni a u fifi svaki dan nekoliko puta...

A što reći za Lokomotivu? I ona je danas odigrala klasičnu fifa tekmu. Tri udarca po golu i tri gola. Ukrainci 17 udaraca i dva gola...

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 21:14 (movie).
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Imam jedno pitanje, da li moze da se koristi drugi modem koji nije od vaseg operatera, tj ja koristim jer sam sa proslim imao problema u fifi online, zanima me da li sme zakonski? Mislim da sme bilo koji i da sam kupis ali nisam siguran, googlao sam malo ali nisam nasao bas neki odgovor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

imam pitanje, zasto neke kopačke koje kupim u katalogu nebudu u seleckt boots??

miki12345

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Movie srce ovo sam snimio samo za tebe

Dva kornera, dva gola, sto reci nego da bi mogao kao oni jazavci snimit 4-5 kornera i prosipat pamet 5-6min kak svaki korner zabit pa da mi se macko i takvi dive kao nekoj visoj sili

Jedan korner je u "mom" stilu "izradena" akcija, takticka promjena, pozivanjem igraca odvlacim suparnika i ubacaj u prazan prostor di moj stoper utrcava i zabija. Drugi korner sam se sjetio moviea i njegovog jednog gola. Nabac na cca 25m, primanje i volej.. Pogledajte u snimci sve...

Prvi

Drugi

BTW ovakav drugi gol sam zabio prvi put u ovoj fifi, a pokusavao sam dosta puta haha

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

prvi je ok, a drugi exploit koji koristi pola igraca na koje naletim na fufi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
jovial kaže...

Zato sam napisao da sam se sjetio moviea jer se covjek o tome toliko raspisao da mu je narastao tlak... Probavao sam to i prije da vidim jel to tako i nisam zabio niti jedan gol do danas... Pokusao sam sigurno preko 30-40 puta kroz skoro cijelu godinu...

Edit: ovakve golove kao ovaj prvi zabijam skoro svaku trecu tekmu... Korneri me u ovoj fifi idu nenormalno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2016 22:58 (Shivi).
17 godina
jovial kaže...

Drugi gol je sramota za ovaj nogomet. Ako protivnik ne koristi kornere na taj način, ne koristim ih niti ja. Ako proba, ja mu iz 2 uvijek zabijem 1 gol na takav način. Ovaj gol je produkt lošeg pozicioniranja na kojeg ne možeš uvijek utjecati. Sve ide prebrzo i ne stigneš posložiti igrače. Kod ponovljene snimke vidiš svu tragediju tog kornera. Protivnički igrač stoji sam na nekih 18 m od tvog gola a desetak metara od njega isto na 18 m paralerno s njim stoji sam tvoj ili moj igrač koji nikoga ne čuva. Zašto? Zašto igrač stoji sam a da ne priđe igraču koji je opasnost po moj gol. Više puta ti igrači na 18 m niti nisu u kadru pa odmah ne skužiš situaciju dok onaj koji izvodi korner ima pregled na cijelu polovicu i jasno vidi kako ti igrači stoje i koji mu je igrač slobodan.

Ostalo je stvar rutine pogotovo ako je protivnik neiskusan.

Uvijek napamet ostavim jednog igrača po sredini gola na 16m i on stigne pokriti ako protivnik odluči tako izvesti korner. Samo sranje je kada promjeni izvođača i sve poništi pa se igrači vrate na početne pozicije. Ista stvar je kod slobodnjaka. Ja postavim obranu, lik promjeni izvođača slobodnjaka i sve mi ujebe. Zašto? Ja sam postavio igrače i neka tako stoje a on neka mijenja do besvjesti izvođača. Zašto promjena izvođača mora razjebati moju obranu na početnu poziciju. Ova igra stvarno neki puta nema logike..

12 godina
neaktivan
FIFA 16

jel doso neki novi cit? naime, do sad mi se nikad nije desavalo da mi sudi toliko faulova u napadu. sad najednom svaki put faul...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Presao sam na auto saltanje igraca,sad na kojem treba drzati ono drugo? High,low ili none?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ubiše me u pojam ovi ugovori..., em su skupi, em kada prikačim ugovor igraču, igra nezbroji točan broj. Tako sam maloprije prikačio jedan, gdje je mom igraču ostala još jedna tekma i umjesto 14 meni piše 4 tekme do isteka ugovora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice