- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
osvojeni konoplya i auba na turniru, ostao samo reus i 5 pokusaja
upalio sam fifu nakon dugo vremena jer je izasao ovaj novi turnir znaci poludio sam od 4 tekme odigrao sam samo jednu normalnu i to u osmini finala ovo dalje se bas vidi da su ljudi citeri svi imaju timove sa totsima ali dobro nebi se nikad zalio na to boli me k jeli imaju gold ili plave igrace ali da debili uz takve timovve upale torrente i da sve tri tekme sam igrao vise od pola sata i da me mozak zaboli od usporenosti to nemogu razumjeti ako neznas igrat nemoj igrat a ne ubijat igru sa lagom dobro je da sam imao nesto srece pa sam osvojio taj jebeni turnir.Nekuzima kaj tu fifu igraju najveci ološi i idioti pa te vole zajebavat
prijatelj mi na moru pa mi dao svoj acc da i njemu odigram
nije normalan liiiik
Slažem se, tko zna koliko je sati potrošio koristeći cheat da si kupi takav team
Slažem se, tko zna koliko je sati potrošio koristeći cheat da si kupi takav team
Zašto cheat? Možda malo sreće u packovima a velik ulog u pointsima.. inače, zadnjih par dana sam igrao na računalu da nađem smisao kupovine igre i ove godine na računalu ali smisla nema. Ista stvar, lik ima sve tots kartice a tekma se vrti u 10 fps. Nemoguće igrati. Po ovome što sam vidio većinom skilleri pale torrente jer ti baci fintu a igra kako trza imaš slabu kontrolu nad igračem i igrač neki put ode u 3pm. Teško je kontrolirati igrače pri trzanju u obrani i uvijek se dogodi neko shranje. Inače ako prvi povedem, naglo se popravi veza i igra zna ići normalno. Ne kužim kakav je gušt tako igrati i sve oko sebe maltretirati?
Nevjerujem da trejdanjem ili srećom u paketićima možeš imati full tots/toty team. Eventualno 2-3 igrača, ali ovaj lik ima tots ronalda, toty messija i neymara koji su najskuplji igrači u igri
Nevjerujem da trejdanjem ili srećom u paketićima možeš imati full tots/toty team. Eventualno 2-3 igrača, ali ovaj lik ima tots ronalda, toty messija i neymara koji su najskuplji igrači u igri
Ili placa ili vara, trece nema...
Ugl. kakav je to turnir koji igrate? ostao sam bez neta do iduceg pon. pa nisam u toku... Preko yogurt mreza i hotspota idem na net, a ne znam koliko mi fifa jede prometa (kreten sta nisam nikada mjerio), ako netko slucajno ugrubo zna neka napise ;)
Edit: mislim na promet za jednu do dvije tekme, plus logiranje i cca 5min na marketu
neki futties turnir ako osvojis prvi put dobijes konoplyanku futties,drugi put aubameyang futties i treci put reus futties i imas samo 10 pokusaja
Ja sam u vrijeme tots-a ove godine zaradio na marketu oko 2 milje coinsa. Da sam bio angažiran kao prošle godine mogao sam zaraditi još triput više. Prošle godine sam u packovima dobio, ne sjećam se više točno ali negdje oko 14 milja coinsa. Ove godine nisam dobio apsolutno ništa. Ove godine su igrači fakat full jeftini. TOTS Ibru dobiješ za 600k coinsa. Ostale da ne nabrajam. Tko se htio igrati na marketu bez problema je mogao zaraditi kompletnu TOTS ekipu. Ja znam lika koji je prošle godine na marketu zaradio preko 60 milja coinsa. Evo, nisam igra na računalu pola godine i sad sam par dana haklao i bio malo na marketu i zaradio ovaj tjedan oko 150k coinsa iz gotovo ničega. Imaš par srebrnih igrača koje možeš na bidanju dobiti za 500 coinsa a prodaš ih za 8k coinsa kada ih nema na marketu. Već mi glupo jednog te istog igrača prodavati svaki dan po nekoliko puta..
ma cheat trade i sreća u packovima
nije se ni trudio, samo upali bota i on odradi svoje
ma cheat trade i sreća u packovima
nije se ni trudio, samo upali bota i on odradi svoje
Dobro, to nije fer igra. Meni oči iscure na marketu jer sam znao visiti na njemu po nekoliko sati dnevno.
Pozdrav ljudi, moze pomoc? Uskoro uzimam novu grafu ili ps4, e sad fifa ce biti ta igrica koju cu najvise igrati pa vas pitam, gdje je bolje igrati fifu? na ps4 ili na pc? Ja sam dosad igrao na ps3...
Unaprijed hvala
Pozdrav ljudi, moze pomoc? Uskoro uzimam novu grafu ili ps4, e sad fifa ce biti ta igrica koju cu najvise igrati pa vas pitam, gdje je bolje igrati fifu? na ps4 ili na pc? Ja sam dosad igrao na ps3...
Unaprijed hvala
Bez dileme na PS4. Nema onih groznih prevaranata koji caruju na PC, neizmjerno više igrača na PS4, neizmjerno veći market na PS4, jednostavno u ovome trenutku PC nema niti jednu prednost u odnosu na konzole zbog koje bi bilo isplativo kupiti PC verziju igre osim ako si mazohist...
Unaprijed hvala
Bez dileme na PS4. Nema onih groznih prevaranata koji caruju na PC, neizmjerno više igrača na PS4, neizmjerno veći market na PS4, jednostavno u ovome trenutku PC nema niti jednu prednost u odnosu na konzole zbog koje bi bilo isplativo kupiti PC verziju igre osim ako si mazohist...
I osim ako nemas viska 350-400 eura za ps4

Pise se u fazonu kao da svi imaju ps4 ili xone, npr ja da imam naravno da bih igrao na ps i verujem da je fudbal bolji nego na pc jer je oduvek i bio, ali sta sa nama obicnim smrtnicima koji nemamo 400 e za konzolu, sta nam preostaje nego da igramo na pc.
Student sam, pa ne mogu priustiti oboje :) ,mozda tek kasnije.
Mislio sam ili uzet ps4 polovni s garancijom (oko 2000kn) ili novu grafu od 1500kn+ napajanje 400 kn, znaci izadje mi skoro pa isto pa zato pitam.

Student sam, pa ne mogu priustiti oboje :) ,mozda tek kasnije.
Mislio sam ili uzet ps4 polovni s garancijom (oko 2000kn) ili novu grafu od 1500kn+ napajanje 400 kn, znaci izadje mi skoro pa isto pa zato pitam.
S obzirom da misliš potrošiti podjednak novac na PS4 ili na grafulju sve je jasno. Voliš igrati nogomet i želiš ga igrati bez frustracija izabrat ćeš iz već poznatih razloga konzolu. Ovaj tjedan sam nakon dugo vremena igrao fifu na Pc i to je čista frustracija. Po par dana sam morao buljiti u market kako bih kupio željene igrače jer ih nema na marketu. Često se zna dogoditi da protivnika jednostavno ne može pronaći. Kad ga i pronađeš krene tekma i lik izađe iz nje. Ajde neki su toliko fer pa prije izlaska si sami zabiju gol da ti bezveze ne propadne taj jedan ugovor. Dakle, sve kaj sam nabarojao na konzoli je nepoznanica. Pokreneš igru i igraš bez beda dok ti se da. O ničemu ne razmišljaš osim o igri. Sada, što je bolje odluči sam...
U redu, hvala.
Kupio jucer i instalirao...kada igram online igra mi pocne trzat...nakon 2-3 tekme jos vise...probao sam smanjit detalje ali ista stvar
igram je na laptopu ASUS G56K
proc: i7
grafa : gtx 850m
ram :8gb
SSD na kojem je os i igra
dakle kada igram protiv kompa onda sve radi ok, samo online trza...ima li kakvo rjesenje
imam i PES 2016 i takodjer ista stvar
Kupio jucer i instalirao...kada igram online igra mi pocne trzat...nakon 2-3 tekme jos vise...probao sam smanjit detalje ali ista stvar
igram je na laptopu ASUS G56K
proc: i7
grafa : gtx 850m
ram :8gb
SSD na kojem je os i igra
dakle kada igram protiv kompa onda sve radi ok, samo online trza...ima li kakvo rjesenje
imam i PES 2016 i takodjer ista stvar
da li je slicno ovom?
Lockaj u settingsu frame ratena 60 fps.
Danas ponovno bacim jednu tekmu na Pc, čisto da se iživciram. Lik povede 2-1 i igra počne raditi nakon toga u 10fps. Užas. Neigrivo. Nekako uspijem izjednačiti. Produžeci. Ista stvar. Neigrivo. I u takvoj igri uspijem pogoditi dvije stative ali kurva neće u mrežu. I sad najbolji dio, penali. Znači, svaki je zabio prvi penal slučajno a onda 12 za redom nitko nije gol pogodio. Nemoguće je uopće uštopati blizu centra onu strelicu što ide lijevo desno. Nije mi se dalo više živcirati i izašao sam iz igre nakon 26 penala...kakav je smisao takve igre i kakvi su to ljudi da takve stvari rade? I sad netko pita kaj kupiti, fifu za računala ili konzole. Da je dva puta skuplja za konzole isplati se kupiti jer stvarno nema smisla gubiti vrijeme na Pc verziju igre...
@Ruya - da slicno je tome samo sto se kod mene vrti dosta bolje, ali eto na momente trza...kontam da trebam u windowsima 10 iskljucit lokaciju mozda zeza ona
igra je lockana na 60 fps-a....kontam da do hardvera nije
@Ruya - da slicno je tome samo sto se kod mene vrti dosta bolje, ali eto na momente trza...kontam da trebam u windowsima 10 iskljucit lokaciju mozda zeza ona
igra je lockana na 60 fps-a....kontam da do hardvera nije
E nije druze, mene je taj problem mucio pola godine isto, mislio sam da odustanem od fife koliko je iritantno bilo, offline radi sve kao podmazano, dobar net imam a online secka, promenio sam modem i od tad radi sve super, probaj neki drugi modem pa javi da li radi, garantujem da je do njega.