FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.840
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
FIFA 16

odigrao sam oko 600 utakmica izmjenio oko 10 timova mislim na fut 16 molim vas da li mi neko moze objasniti neku metodu na koju igra obranu i dodavanja uspjesno.unapred hvala

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
Odigrao sam jedno 20 tekmi u poslednje vrijeme,sto seasons sto fut online,za pasove nema spasa,odbranu igram bez containa,znaci rucno upravljam igracem sa sprintom .L2 jockey + kocka, za uzimanje lopte.
NEKA SKRIPT,MOMENTUM,BUDE NA VASOJ STRANI .
17 godina
neymar456 kaže...

odigrao sam oko 600 utakmica izmjenio oko 10 timova mislim na fut 16 molim vas da li mi neko moze objasniti neku metodu na koju igra obranu i dodavanja uspjesno.unapred hvala

Pa ako to nisi sam otkrio u 600 tekmi onda stvarno imaš problem. Za što uspješnija dodavanja poželjno je imati igrače s dobrom pas igrom i naravno ne pokušavati nemoguće. jednostavna dodavanja u trokutu u kojem nestrpljiv igrač ispada iz formacije i otvara ti prostor. Naravno, neki put fifa misli drukčije ali na to ne možeš utjecati. U obrani raditi isto to, ne ispadati iz formacije i čekati da protivnik dođe k tebi, na postavljenu obranu. Evo imaš klasičan primjer kako mi lik jučer ispadne iz formacije u obrani i kako mi  nepotrebno otvari prostor i popuši gol. Inače s ovim uklizavanjima napravili su dodatno debile od igrača koji samo pokušavaju skakati u noge bez ikakve logike i potrebe.

Netko će reći kako sam ti otkrio toplu vodu ali to ova igra i je. Malo nogometne logike i puno prakse. Znači, ništa novo i ništa nemoguće..

9 godina
neaktivan
FIFA 16

ja jedino igram sa contain tim bez toga mi je jos gore tj ispadnem lakse iz obrane

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Ljudi da vam se pohvalim, skupljo sam par dana pekove u draftu, za danas posto mi je rodjendan pa reko valjda ce me sreca danas, i skupim ja 7 pekova, u zadnjem peku dobijem Aguera,  znaci Boze :D
Evo slika 

4 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Nikako contain,moras u odbrani ili L2+R2 ili bez sprinta samo sa LS upravljati i sa jockey + kocka pokusavati izeti loptu.
Ovvy ,Krasi kazu da je velika greska uopste koristiti contain.Ja koristim contain samo kad sa ledja idem na onog sto vodi loptu,drzim sprit+ contain i sa jockey pokusavam da ga ili odguram ili da uzmem loptu.
10 godina
protjeran
Kakav je Bastian, hocu da ga kupim?!
9 godina
neaktivan
Dobar je uvjek je tano gdje treba bit ..

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Tamo*

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Super,nije ni skup,samo je spor?! Da li se to osjeca puno?!
11 godina
neaktivan
FIFA 16

a što reći? koju posluku porati , kome? Sve sam lige isprobao pa reko da i ovo vidimo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Super,nije ni skup,samo je spor?! Da li se to osjeca puno?!

Htio sam ti prije pola sata napisati da nije za tebe jer je spor ali eto, preduhitrio si me i sam si dao odgovor na svoje pitanje...

10 godina
protjeran
Rekoh da igram uglavnom 41212(2) pa posto tu nema krila jasno je da ne ganjam brzinu. Sto vise igram uvidjam da se protiv losuh pasova ne moze nista napraviti,jednostavno igra dodaje kako kad i kako kome oce.Cuvajte zivce za brak i studije,tako su meni govorili u skoli. :)
17 godina
FIFA 16
Klasika. Lika razvalim, ne znam koliko sam imao stativa, koliko je mrtvaca obranio njegov golman. Dva puta povedem i on krene s centra i cika caka i ne mogu ništa. Jednostavno dođe takva tekma i lik ide dok ne zabije. Svi se od njega odbijaju, kroz sve prolazi i lopta mu se lijepi. Produžeci. Opet povedem i opet lik krene s centra pa malo šara i po prvi put u tekmi nekome doda. Igrač mu primi loptu i u okretu se zabije u mog igrača i dobije penal? I šlag na tortu u 120m min puca loše, rekao bih reda radi i moj golman odbije loptu i njegov solo na petercu i zabije. Mislio sam u prvom trenutku da je zaleđe i moguće da je bilo ali bio sam toliko razjeban da na kraju tekme nisam niti pogledao... trebao sam mu deset golova zabiti kada zbrojim sve stative i mrtvace koji se ne brane.. ali kad neće, neće... no odmah ti to igra vrati sljedeću tekmu. Reza 1-1, 90 i neka minuta i potegnem i zabijem čudesan gol s gundoganom.. iako sam i tu tekmu trebao puno prije riješiti s obzirom na prigode koje sam imao..
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

koje su najbolje instrukcije za Aguera?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Nakon više od 250 utakmica odigranih u FUT-u što na PC, što na PS3, dolazim no nekog subjektivnog zakljucka da chemistry ne igra veliku ulogu u samoj igri. Izmjenio sam momčad više puta tek toliko da isprobam više solucija, te sve formacije osim sa 5 u obrani, te ne mogu nikako shvatiti da kompletna sastavljena momčad Arsenala između kojih su sve linije zelene igra lošije nego kad sastavim ekipu iz 2-3 lige, konkreno za primjer iz prijašnjih 5-6 odigranih utakmica gdje mi je prvenstveno vecina igraca iz engleske lige i par pojedinaca iz drugih liga, nevjerojatno da Hulk i Naingolan u formaciji 4-2-3-1 bolje surađuju i nadopunjuju se na desnoj strani, nego Sanchez i Schweinsteiger lijevo?? Ako je FUT osmišljen na način da se ekipe sastavljaju iz iste lige/kluba/nacionalnosti, kako to da mi se ekipa bolje otvara,raspoređuje po terenu sa chemistryem 80-85 nego sa 100.

Volio bi čuti mišljenja iskusnijih igrača sa više utakmica u "nogama" koliko je ustvari presudan taj chemistry? Sa trenutnom ekipom vrtim se između 2. i 3. treće lige, nisam toliko dobar da bi zagazio u 1 ligu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Kako da mi u kick off u zapamti formaciju i ostale postavke? Odigram tekmu,izadjem,ponovo udjem ono sve vratio da difolt,pa ponovo sve namjestam, form.,squai,instrukcije ..
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Vukovic69 kaže...

koje su najbolje instrukcije za Aguera?

u rl igra drift wide i get in behind i ili umjesto get in behind balanced,isto sam mu na fifi stavljao

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
11 godina
neaktivan
movie kaže...
Klasika. Lika razvalim, ne znam koliko sam imao stativa, koliko je mrtvaca obranio njegov golman. Dva puta povedem i on krene s centra i cika caka i ne mogu ništa. Jednostavno dođe takva tekma i lik ide dok ne zabije. Svi se od njega odbijaju, kroz sve prolazi i lopta mu se lijepi. Produžeci. Opet povedem i opet lik krene s centra pa malo šara i po prvi put u tekmi nekome doda. Igrač mu primi loptu i u okretu se zabije u mog igrača i dobije penal? I šlag na tortu u 120m min puca loše, rekao bih reda radi i moj golman odbije loptu i njegov solo na petercu i zabije. Mislio sam u prvom trenutku da je zaleđe i moguće da je bilo ali bio sam toliko razjeban da na kraju tekme nisam niti pogledao... trebao sam mu deset golova zabiti kada zbrojim sve stative i mrtvace koji se ne brane.. ali kad neće, neće... no odmah ti to igra vrati sljedeću tekmu. Reza 1-1, 90 i neka minuta i potegnem i zabijem čudesan gol s gundoganom.. iako sam i tu tekmu trebao puno prije riješiti s obzirom na prigode koje sam imao..

Imaš zakon grb.Hahahah.

17 godina
nidjoPro kaže...

Imaš zakon grb.Hahahah.

Možda me zato igra hebe.. inače riječ je o francuskom drugoligašu.

Nego, probudim se danas i na marketu me lijepe stvari dočekaju. Odoše obojca u zadnji tren. Jučer je zabio za pobjedu a igraju samo englezi i španjolci i gledam nema nekog ST igrača koji je zaslužio inform a treba i ovaj tjedan prodati pointse... tako da je sve moguće...

17 godina
FIFA 16
Dakle, ja stvarno više ne mogu vjerovati koliko je ova igra glupa. Kad se sjetim kako su neki oduševljeno govorili o nevjerojatnom Ai-u igrača. Ništa ne diram jer je lik puknuo loptu koja ide meni. Pustim igrača jer vidim da golman ide pobrati loptu iako ne kužim zašto uopće izlazi na ovu loptu koja je ionako moja. Pomislim, ako krenem s igračem golman će se zabti u mene pa neka on pobere loptu. Ostalo je legenda. Ne treba napominjati da je ovo bilo u zadnjih par minuta tekme i da je ovo bio pobjednički gol za 2-1.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

vrijeme tekme i rezultat..

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 13:32 (maxy0).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

vrijeme tekme i rezultat..

Ako već to želiš podijeliti s nama da to napraviš kako spada?

15 godina

zaboravim, na mobu po defualtu stavlja na privatnu.. evo ispravljeno

http://trakt.tv/user/MjezZza
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Tak i ja danas,90 minuta,0-0,1 divizija,potreban mi je i bod koji bi mi bio dosta za osvajanje,ali onda fernandinho puca sa 16m,od mojeg igrača se odbija visoko u zrak te Hart samo gleda loptu i lopta uđe sam tak u gol.Strašno.Poslje sam ga quick sello.

2 0 hvala 0
17 godina
nidjoPro kaže...

Tak i ja danas,90 minuta,0-0,1 divizija,potreban mi je i bod koji bi mi bio dosta za osvajanje,ali onda fernandinho puca sa 16m,od mojeg igrača se odbija visoko u zrak te Hart samo gleda loptu i lopta uđe sam tak u gol.Strašno.Poslje sam ga quick sello.

Stari, kakvih sam se ja danas tekmi napljugao da je to strašno. Izgubio sam 4 tekme u 90 plus minuti. Reza uvijek 0-0 i onda se neobjašnjivo dogodi situacija iz koje primim gol. Svi igraju ultra def. i čekaju tu jednu smiješnu loptu. Recimo, izvodim korner lik izbije i na centru pogodi svog napadača u trepavicu a moja dva obrambena igrača stoje svaki na svojoj tećini terena a lik između njih sam. I kako da ga stignem? Evo sad zadnja nakon koje sam prekinio igrati jer nema smisla. Bez golova, sudačka nadoknada i lik bezveze ispuca loptu sa svoje polovice terena ispred mog igrača. Moja dva obrambena počnu trčati svaki na svoju stranu od lopte, lik je pobere i gol. Pa onda već postani gol iznad i tako... Danas sam odigrao 15 tekmi a samo su dva lika bila bolja i dobila me zasluženo a ja izgubio 7 tekmi???. Ostalo sve smiješno i žalosno... ne znam zašto to rade, nema smisla..

11 godina
neaktivan
FIFA 16

evo novi tim :) dao sam još jednu šansu Mandzukicu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

konacno 2.div offline,od mene dosta ..... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
vedator kaže...

Evo i mog ,skoro istog tima. :)

Smeta li sto je Tevez ,kod mene na 7 chem,kod tebi mislim jos na losijoj !?

Moze li Parolo ili Guarin umjesto De Rossia?!

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 2:19 (mackocicko2004).
17 godina
vedator kaže...

Što napraviš kada ti se jedan igrač ozlijedi ili ako moraš osvježiti momčad? Koga uvedeš?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice