odigrao sam oko 600 utakmica izmjenio oko 10 timova mislim na fut 16 molim vas da li mi neko moze objasniti neku metodu na koju igra obranu i dodavanja uspjesno.unapred hvala
odigrao sam oko 600 utakmica izmjenio oko 10 timova mislim na fut 16 molim vas da li mi neko moze objasniti neku metodu na koju igra obranu i dodavanja uspjesno.unapred hvala
NEKA SKRIPT,MOMENTUM,BUDE NA VASOJ STRANI .
Pa ako to nisi sam otkrio u 600 tekmi onda stvarno imaš problem. Za što uspješnija dodavanja poželjno je imati igrače s dobrom pas igrom i naravno ne pokušavati nemoguće. jednostavna dodavanja u trokutu u kojem nestrpljiv igrač ispada iz formacije i otvara ti prostor. Naravno, neki put fifa misli drukčije ali na to ne možeš utjecati. U obrani raditi isto to, ne ispadati iz formacije i čekati da protivnik dođe k tebi, na postavljenu obranu. Evo imaš klasičan primjer kako mi lik jučer ispadne iz formacije u obrani i kako mi nepotrebno otvari prostor i popuši gol. Inače s ovim uklizavanjima napravili su dodatno debile od igrača koji samo pokušavaju skakati u noge bez ikakve logike i potrebe.
Netko će reći kako sam ti otkrio toplu vodu ali to ova igra i je. Malo nogometne logike i puno prakse. Znači, ništa novo i ništa nemoguće..
ja jedino igram sa contain tim bez toga mi je jos gore tj ispadnem lakse iz obrane
Htio sam ti prije pola sata napisati da nije za tebe jer je spor ali eto, preduhitrio si me i sam si dao odgovor na svoje pitanje...
koje su najbolje instrukcije za Aguera?
Nakon više od 250 utakmica odigranih u FUT-u što na PC, što na PS3, dolazim no nekog subjektivnog zakljucka da chemistry ne igra veliku ulogu u samoj igri. Izmjenio sam momčad više puta tek toliko da isprobam više solucija, te sve formacije osim sa 5 u obrani, te ne mogu nikako shvatiti da kompletna sastavljena momčad Arsenala između kojih su sve linije zelene igra lošije nego kad sastavim ekipu iz 2-3 lige, konkreno za primjer iz prijašnjih 5-6 odigranih utakmica gdje mi je prvenstveno vecina igraca iz engleske lige i par pojedinaca iz drugih liga, nevjerojatno da Hulk i Naingolan u formaciji 4-2-3-1 bolje surađuju i nadopunjuju se na desnoj strani, nego Sanchez i Schweinsteiger lijevo?? Ako je FUT osmišljen na način da se ekipe sastavljaju iz iste lige/kluba/nacionalnosti, kako to da mi se ekipa bolje otvara,raspoređuje po terenu sa chemistryem 80-85 nego sa 100.
Volio bi čuti mišljenja iskusnijih igrača sa više utakmica u "nogama" koliko je ustvari presudan taj chemistry? Sa trenutnom ekipom vrtim se između 2. i 3. treće lige, nisam toliko dobar da bi zagazio u 1 ligu :D
koje su najbolje instrukcije za Aguera?
u rl igra drift wide i get in behind i ili umjesto get in behind balanced,isto sam mu na fifi stavljao
Imaš zakon grb.Hahahah.
Imaš zakon grb.Hahahah.
Možda me zato igra hebe.. inače riječ je o francuskom drugoligašu.
Nego, probudim se danas i na marketu me lijepe stvari dočekaju. Odoše obojca u zadnji tren. Jučer je zabio za pobjedu a igraju samo englezi i španjolci i gledam nema nekog ST igrača koji je zaslužio inform a treba i ovaj tjedan prodati pointse... tako da je sve moguće...
zaboravim, na mobu po defualtu stavlja na privatnu.. evo ispravljeno
Tak i ja danas,90 minuta,0-0,1 divizija,potreban mi je i bod koji bi mi bio dosta za osvajanje,ali onda fernandinho puca sa 16m,od mojeg igrača se odbija visoko u zrak te Hart samo gleda loptu i lopta uđe sam tak u gol.Strašno.Poslje sam ga quick sello.
Tak i ja danas,90 minuta,0-0,1 divizija,potreban mi je i bod koji bi mi bio dosta za osvajanje,ali onda fernandinho puca sa 16m,od mojeg igrača se odbija visoko u zrak te Hart samo gleda loptu i lopta uđe sam tak u gol.Strašno.Poslje sam ga quick sello.
Stari, kakvih sam se ja danas tekmi napljugao da je to strašno. Izgubio sam 4 tekme u 90 plus minuti. Reza uvijek 0-0 i onda se neobjašnjivo dogodi situacija iz koje primim gol. Svi igraju ultra def. i čekaju tu jednu smiješnu loptu. Recimo, izvodim korner lik izbije i na centru pogodi svog napadača u trepavicu a moja dva obrambena igrača stoje svaki na svojoj tećini terena a lik između njih sam. I kako da ga stignem? Evo sad zadnja nakon koje sam prekinio igrati jer nema smisla. Bez golova, sudačka nadoknada i lik bezveze ispuca loptu sa svoje polovice terena ispred mog igrača. Moja dva obrambena počnu trčati svaki na svoju stranu od lopte, lik je pobere i gol. Pa onda već postani gol iznad i tako... Danas sam odigrao 15 tekmi a samo su dva lika bila bolja i dobila me zasluženo a ja izgubio 7 tekmi???. Ostalo sve smiješno i žalosno... ne znam zašto to rade, nema smisla..
evo novi tim :) dao sam još jednu šansu Mandzukicu
Evo i mog ,skoro istog tima. :)
Smeta li sto je Tevez ,kod mene na 7 chem,kod tebi mislim jos na losijoj !?
Moze li Parolo ili Guarin umjesto De Rossia?!
evo novi tim :) dao sam još jednu šansu Mandzukicu
Što napraviš kada ti se jedan igrač ozlijedi ili ako moraš osvježiti momčad? Koga uvedeš?