Šta sam ja jedini koji nemam problema sa dodavanjem haha
Mislim da se nakon 2-3 tekme moze skuzit kako se ponasaju igraci i šta presjecaju i onda nemoj vise radit iste greske. Ja kad sad pogresno dodam znam da ce je presijec i prije nego sta moj igrac uputi loptu i vec sam se priviknuo na novi sistem. Jedino se ne mogu priviknut na onaj novi, brzi, driven? pass, taj me svaki put zajebe, koristim ga jedino u obrani kad mjenjam stranu i kad nema protivnika blizu, inace je trough pass slican no brzini, a puno bolji od drivena u vecini situacija.
Ma gle, nije to katastrofa već je problem što uvijek po tekmi imam jedno dodavanje za protivnički gol. Sad sam završio tekmu u kojoj sam imao 90% točnih dodavanja ali u 90 min. hoću dodati igraču lijevo koji je sam a lopta ode desno na igrača koji je pokriven i gol, a sve se odigrava negdje na mojih 16 m. To me ubije. Samo jedno krivo dodavanje i to mimo moje volje i odmah gol i uvjek negdje pred kraj tekme. Netko će reći napucaj, izbij... da, ali tada mi lopte idu samo do prvog protivničkog igrača. Nikako izaći, nikako sastaviti dva dodavanja. Neprirodan pritisak dok ne padne gol.