FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.679
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
KiCo77 kaže...

Šta sam ja jedini koji nemam problema sa dodavanjem haha

Mislim da se nakon 2-3 tekme moze skuzit kako se ponasaju igraci i šta presjecaju i onda nemoj vise radit iste greske. Ja kad sad pogresno dodam znam da ce je presijec i prije nego sta moj igrac uputi loptu i vec sam se priviknuo na novi sistem. Jedino se ne mogu priviknut na onaj novi, brzi, driven? pass, taj me svaki put zajebe, koristim ga jedino u obrani kad mjenjam stranu i kad nema protivnika blizu, inace je trough pass slican no brzini, a puno bolji od drivena u vecini situacija.

Ma gle, nije to katastrofa već je problem što uvijek po tekmi imam jedno dodavanje za protivnički gol. Sad sam završio tekmu u kojoj sam imao 90% točnih dodavanja ali u 90 min. hoću dodati igraču lijevo koji je sam a lopta ode desno na igrača koji je pokriven i gol, a sve se odigrava negdje na mojih 16 m. To me ubije. Samo jedno krivo dodavanje i to mimo moje volje i odmah gol i uvjek negdje pred kraj tekme. Netko će reći napucaj, izbij... da, ali tada mi lopte idu samo do prvog protivničkog igrača. Nikako izaći, nikako sastaviti dva dodavanja. Neprirodan pritisak dok ne padne gol.

10 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Nevezano za temu, nesto sam cacno i povezo ps s fb i sad mi stoji puno ime i prezime, kako da vratim da mi ID stoji?

probaj nekako unlinkati,ako igras fifu na ps4 javi se da bacimo nekada

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
11 godina
neaktivan
hanteed kaže...
miikaa77 kaže...

Nevezano za temu, nesto sam cacno i povezo ps s fb i sad mi stoji puno ime i prezime, kako da vratim da mi ID stoji?

probaj nekako unlinkati,ako igras fifu na ps4 javi se da bacimo nekada

Jesam, moze, dodaj me.. miikaa77

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Jel ima ko pozajmit 10k na ps4?

0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Šta sam ja jedini koji nemam problema sa dodavanjem haha

Mislim da se nakon 2-3 tekme moze skuzit kako se ponasaju igraci i šta presjecaju i onda nemoj vise radit iste greske. Ja kad sad pogresno dodam znam da ce je presijec i prije nego sta moj igrac uputi loptu i vec sam se priviknuo na novi sistem. Jedino se ne mogu priviknut na onaj novi, brzi, driven? pass, taj me svaki put zajebe, koristim ga jedino u obrani kad mjenjam stranu i kad nema protivnika blizu, inace je trough pass slican no brzini, a puno bolji od drivena u vecini situacija.

Ma gle, nije to katastrofa već je problem što uvijek po tekmi imam jedno dodavanje za protivnički gol. Sad sam završio tekmu u kojoj sam imao 90% točnih dodavanja ali u 90 min. hoću dodati igraču lijevo koji je sam a lopta ode desno na igrača koji je pokriven i gol, a sve se odigrava negdje na mojih 16 m. To me ubije. Samo jedno krivo dodavanje i to mimo moje volje i odmah gol i uvjek negdje pred kraj tekme. Netko će reći napucaj, izbij... da, ali tada mi lopte idu samo do prvog protivničkog igrača. Nikako izaći, nikako sastaviti dva dodavanja. Neprirodan pritisak dok ne padne gol.

A dobro istina, ali stvari koje se dogode u 90toj minuti nisu mjerodavne. Npr. lik mi dođe sa 2 igraca u šesnaesterac i vidim da ce dodat igracu dolje i zabit na prazan gol i postavim igraca između da presjece loptu, ali taj igrac odluci propustit loptu, doslovno mu je milimetar od noge prosla, a on nije nista ni pokusao, al to ne znaci da je interception u cijeloj igri slab i los.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

šta da ti pozajmim?nemoze se pozajmiti ako mislis na fut?jer da moze svi bi pozajmljivali a niko ne bi vraćao :)

10 godina
Jel ima ko problema s radeonpro postavkama? Namjestio sve kak treba i tek sad skuzio da kad udem u fifu sve bude ok a nakon 2-3 tekme neradi vise... Nije ni cudo da se mucim ko idiot, em me hebe igra em kad mi neradi radeon pro imam input lag...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
hanteed kaže...
miikaa77 kaže...

šta da ti pozajmim?nemoze se pozajmiti ako mislis na fut?jer da moze svi bi pozajmljivali a niko ne bi vraćao :)

Sto mislis da ne bi vracali? 

10 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...
hanteed kaže...
miikaa77 kaže...

Sto mislis da ne bi vracali? 

nemozes posuditi a ako nemozes posuditi nemozes ni vratiti

16 godina
FIFA 16

Ovo su moji svabe...

Ovaj costa to je zvijer! Dribling,pokret,kretnje,reze obrane ko maslac...preporucajem svakako!

Isto tako thiaga,long shots,dribling,da je samo malo brzi....

Gundogan mi u zadnje vrijeme trom i zelim ga zamijenit gotzeom il kagawom...

Bernat mi je sto puta bolji od rodrigueza tako da sam njega prodao a ushida je sasvim solidan...

u napadu sam probao mullera al ga nikako nije bilo za viditi u akcijama pa je tu ramos ili hernandez....aubu bih htio al nema se love...

Kao zadnji vezni preporucam guilavogija...skoro jednako dobar ko gustavo...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

A dobro istina, ali stvari koje se dogode u 90toj minuti nisu mjerodavne. Npr. lik mi dođe sa 2 igraca u šesnaesterac i vidim da ce dodat igracu dolje i zabit na prazan gol i postavim igraca između da presjece loptu, ali taj igrac odluci propustit loptu, doslovno mu je milimetar od noge prosla, a on nije nista ni pokusao, al to ne znaci da je interception u cijeloj igri slab i los.

A pazi ovo. Dakle, probao sam par golamana i neuer je definitivno najbolji golman s kojim sam igrao. Svi su oni nabrijani ali neuer sve lopte hvata koje se centriraju unutar deset metara od gola. Nešto nevjerojatno. 90 minuta, korner. Lopta ide negdje na mojih 5 metara od gola. Znači, šala mala za neuera. Izađem s njim i on samo produži i otrči do ruba 16m bez da je pogledao loptu i tamo ukliže a nikoga oko njega. Naravno popijem gol i idem pogledati ponovljenu snimku da vidim kaj se dogodilo. Dakle, izašao je laganini, otrči do ruba 16 m i onda ukliže u nikoga. Što bi rekli, alkar neuer uništa. Pitanje za milijun eura, zašto nije pri izlasku pobrao loptu kao i milijun puta do tada već je produžio trčati do ruba 16 m bez ikakve logike??? I što da pomislim nego da me igra hebe kako ne bih pobijedio. Inače igrao sam offline. To je malo žešća prevara..

10 godina
neaktivan
FIFA 16
najbolje je izbaciti devedestu minutu :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Koga umjesto Gibbs-a na LB ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 7:54 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Jučer sam dobio najsmješniji žuti karton ikada.

Moja je lopta, iznosim je sa Fernandinhom i lijevo imam igrača.

On je malo dalje i ja dodajem onu brzu loptu sa RB.

Moj igrač prima loptu, sudac svira, komešanje i onda vadi žuti i pokazuje Fernandinhu.

Kako je Fernandinho napravio prekršaj nemam pojma jer mi je već iz kadra izašao, ali kako može napraviti prekršaj igrač koji dodaje loptu??

Ista utakmica, lik izvodi aut, ja se ubacujem ispred njegovog igrača i presiječem mu loptu, krećem prema naprijed i sudac mi svira prekršaj.

Kako igrač može napraviti prekršaj na onome koji je iza njega?

(BTW to mi se često događa - da mi svira prekršaj, a moj igrač bude ispred protivničkog??)

Ista utakmica, lik uđe u moj šesnaesterac i ja samo idem uz njega - ne stišćem ništa.

On napravi koran naprijed i padne - penal.

Ja par minuta kasnije u njegovom šesnaestercu i gura me njegov obrambeni igrač - pada moj napadač - sudac ne svira ništa.

Znači, ja koji sam guran i na kraju izguran ne zaslužujem penal, a on koji se zabio o mene zaslužuje?!?!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Hehe meni je sve to vec postalo normalno, fauli nemaju veze s vezom... Vise mi se cak i neda pucat penale, prije mi je bilo fora, sad mi je vec zamorno, puknem tek tolko u stranu i bok... Prije mi je bilo napeto, u koju stranu, ili sredina pa pod precku, ak mi skine budem ljut, a sad mi je tak svejedno, par puta sam znao pucat i 3 penala po tekmi... Jucer sam igro tekmu di sam uspio brzo utrpat 3 komada, protivnik prestane igrat vec u prvom poluvremenu i tak se ja glupiram po terenu, udem u 16 metara, protivnicki me igrac takne s leda i dobijem penal... Znaci lik uopce nije ni igro i napravio je penal lol. dok nekad naravno lik me ocigledno udari, lopta se nemice s terena, i moj i njegov  igrac odletei nebude nis..

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 9:00 (Marijooo).
11 godina
FIFA 16

Jel mi može netko dat link gdje da kupim FIFA Points, molim vas

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
playjob kaže...

Jel mi može netko dat link gdje da kupim FIFA Points, molim vas

Najjednostavnije, ali i najskuplje ti je na Originu.

Imaš i sajtove poptu G2play, CJS i ostale pa pogledaj sam gdje ti je najjeftinije.

Ili nađi nekog jutubera koji ima sponzora pa preko njega još dobiješ nekakav popust.

P.S.

Baš sam jučer gledao jednog jutubera koji je otvorio paketa za 24.000 pointsa i najjači igrač mu je bio Mata.

Ja da kupim pointse koristio bi ih isključivo za Draft.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 10:13 (Skilledžija).
10 godina
protjeran
FIFA 16

Da li bi neki dobar igrac recimo da igra 8 sati fifu mogao da zarad nesto

prodajom coinsa recimo meni ili nekom trecem ?100 k coinsa 5 e ili vec kako ?

Na g2play 100 k kosta 9.99 !

Evo ima da se kupi acc sa 30 000 Pointsa za 70 e ! :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 12:00 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Jose Enrique

15 godina
FIFA 16

Jebote ea i debili koji sa 0.5 megabajtnom brzinom i kompom iz 91 igraju ovu igru. Nek daju nekakv stvarni ping a ne glupe zelene crtice koje ionako nista ne znace... vec na papiru imam 20+ imena sa kojima ne igram vise do kraja godine ispunit cu si cijeli a4 papir jbt...

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Jose Enrique

Isti pace ?!

13 godina
mackocicko2004 kaže...

Isti pace ?!

Jučer sam gledao još jednog jutubera koji je spomenuo da je sa Mertesackerom bez problema stizao Ronalda.

Ja sam sa Ivanovićem isto zatvarao desni bok bez ikakvog problema.

Pace je nebitan i ne trebaš se s tom komponentom zamarati.

Gledaj da je jak i da ima dobar pass i još je jako dobro ako ima dobar šut pa kad mu nabacuješ iz kornera da ponekad zabiješ s njim.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
FIFA 16

CAM do 10k? Payet?

1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
mackocicko2004 kaže...

Isti pace ?!

Jučer sam gledao još jednog jutubera koji je spomenuo da je sa Mertesackerom bez problema stizao Ronalda.

Ja sam sa Ivanovićem isto zatvarao desni bok bez ikakvog problema.

Pace je nebitan i ne trebaš se s tom komponentom zamarati.

Gledaj da je jak i da ima dobar pass i još je jako dobro ako ima dobar šut pa kad mu nabacuješ iz kornera da ponekad zabiješ s njim.

Koga da uzmem onda Jose Enrique ili Ivanovica ili Azpilucetu ?Ili Baines ispade da ima najbolji sut !

13 godina
mackocicko2004 kaže...

Koga da uzmem onda Jose Enrique ili Ivanovica ili Azpilucetu ?Ili Baines ispade da ima najbolji sut !

Ivanović ti je na drugom boku tako da on otpada :P

Imaš onog Grka na lijevoj strani - brz je, jak i ima dobar šut - Holebas mislim da se zove... igra za Watford.

Ili Bainsa uzmi i zdravo.

[19xx] 4ntraks
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ivanović ti je na drugom boku tako da on otpada :P

Imaš onog Grka na lijevoj strani - brz je, jak i ima dobar šut - Holebas mislim da se zove... igra za Watford.

Ili Bainsa uzmi i zdravo.

Ostavjam za sada Gibbsa a skupljam coinse za nekog boljeg !

Imam jos Welbeka i Lukaku-a,nekako mi je Welbek bolji !Sta mislis o ovom ?

13 godina
mackocicko2004 kaže...

Od napadača iz BPL-a sam probao samo Martiala, Bonyja, Zaratea, Valenciju i Longa.

Bony mi je najbolji.

Od svih napadača koje sam do sada probao, najbolji mi je Jonas - čak sam uzeo i IF Jonasa kad sam vidio da je običan odličan.

Lik je dešnjak, a ja sam s njim 90% golova zabio lijevom.

[19xx] 4ntraks
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Stari, neumoran si... kao da je bitno tko što misli. Igraš pa vidiš tko ti najbolje odgovara u formaciji i igri koju igraš... Meni je lukaku svemirski brod za welbecka. Tebi je bolji i to je OK. Znači slažeš si onako kako je tebi bolje a ne onako kako će netko reći na forumu...

15 godina
FIFA 16

Jedno pitanje, sta inace u nogometu igrac recimo kad puca ljevom nogom sa ljeve strane 16m tek tako pogada suprotni kut gola? Isto vrijedi i za suprotnu nogu sa desne? Cini mi se da je lakse pogodit daljni kut nego prvi sto i nijebas normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Odoh malo ranije sa posla pa ako me neko trazi recite da sam tu negdje  !Cussss

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 13:27 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice