Jel netko uživa uopće igrajući ovo online sranje? Došao sam do dv. 3 online (PC) i nemam više živaca za dalje. Od toga da pukneš 30 puta na gol i ništa ne uđe, protivnik 1 udarac 1 gol, samo pogledaš protivnika u 11 m i penal, do čarobnjaka sa routerima koji sa con lost napreduju...Sada probati osvojiti div 1 offline i na offlinu skupljati coinse do Nove Godine kada će cijene najboljih igrača brutalno pasti.
Javi kako se najbolje igra protiv kompa u nizim divizijama ! :)
Vjeruj mi takav AIDS nisi u životu vidio kako je sve skriptirano.Iz nemogućih situacija golovi padaju...Moja 3 igrača oko AI, on iz mjesta, leđima okrenut prema golu centrira savršeno na glavu i primim gol. A da ne pričam sa 20 plus metara, također s mjesta same rašlje...Meni je dosta lako bilo doći do dv2 jer su uglavnom world class i poneka legendary što mi je dovoljno lagano da uvijek pobjedim. Dv 2 sam se dosta dugo mučio, ali sam nekako uspio. Dv 1 nemogu još osvojiti... Nakon nekog vremena AI postane predvidljiv, pa skužiš kako igraju. Npr. meni forsiraju samo preko krila i nabačaj, tiki taka pass te udarci iz vana...
Dobar si ,ja na wc. jedva uzmem loptu a o pobjedi osim na penala i ne sanjam !