FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.783
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FIFA 16
pa imas vise skripta tako je i meni saigrac sam uklizao protiviku i napravio penal znaci tog igraca nisam ja kontrolirao
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 16

broj stvari na marketu

17 godina
deathlegend kaže...

broj stvari na marketu

Kojem?

14 godina
movie kaže...
deathlegend kaže...

broj stvari na marketu

Kojem?

Kvatriću

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Dobro jel ima ko da igra normalno ovu igru jbte, svi uklizuju ko idioti, daju ti jedan gol pa se dodaju u obrani ko idioti i stave park the bus, jedan lik nije htio pocet tekmu ak ne uzmemo oba dvoje bijele dresove, pa sam naravno izaso, koja je ljudima *icka materina vise, da su kraj mene noge bi im polomio, odvratno odvratno. Uopce se ne sjećam da je u 15ici bilo tolko idiota, jedini su bili talenti koji lb y non stop pokusavaju, a ovdje, katastrofa

2 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Kvatriću

Kaj s Kvatrićem i kakve on ima veze s FIFOM?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 19:29 (movie).
14 godina
neaktivan

Pa na pc marketu to je pitanje bilo od pocetka

12 godina
deathlegend kaže...

Preko 200 000

11 godina
neaktivan
FIFA 16

evo mog jada  za sad.
Uletili mi Hummels i Fabregas u paketima, prodani za nekih 70ak k!

nemam nekih vele zelja za dalje, jedino nekako probat dobit Aguero/Sanchez/Neymar/Toure :D posto sigurno necu moci skupit dovoljno coinsa za nji,h nadat se nekoj sreci s packovima :D

0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...
deathlegend kaže...

Preko 200 000

PS4 preko 2 200 000.. vikendom dođe i do 3 milje...

10 godina
protjeran
Marijooo kaže...
Dobro jel ima ko da igra normalno ovu igru jbte, svi uklizuju ko idioti, daju ti jedan gol pa se dodaju u obrani ko idioti i stave park the bus, jedan lik nije htio pocet tekmu ak ne uzmemo oba dvoje bijele dresove, pa sam naravno izaso, koja je ljudima *icka materina vise, da su kraj mene noge bi im polomio, odvratno odvratno. Uopce se ne sjećam da je u 15ici bilo tolko idiota, jedini su bili talenti koji lb y non stop pokusavaju, a ovdje, katastrofa

Evo igracu ja friendly ko hoce ali da bude nerijeseno na kraju ! :)

17 godina
Marijooo kaže...

Nećeš vjerovati, ne uklizujem, ne guram se, ne silujem protivnika i uglavnom gubim. Znači imam sve predispozicije da protivnik bude zadovoljan ako igra protiv mene

mackocicko2004 kaže...

možeš samnom i bez problema ćeš izvući neriješeno... uz malo sreće penal i eto pobjede..

10 godina
protjeran
movie kaže...

možeš samnom i bez problema ćeš izvući neriješeno... uz malo sreće penal i eto pobjede..

Nisi valda toliko oslabio ?! :)

10 godina
protjeran
Pitao sam kolege koji se bavi sudjenjem i on kaze svako povlacenje za dres je faul ili zuti karton! Znaci nema vucenja za dres! Duel ramenima moze pomalo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

^kad bi se svako povlačenje sudilo ko faul nebi gledali pol sata nogometa u sat i pol utakmice

....

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Pitao sam kolege koji se bavi sudjenjem i on kaze svako povlacenje za dres je faul ili zuti karton! Znaci nema vucenja za dres! Duel ramenima moze pomalo!

Povlačenje s leđa za dres je crveni karton a povlaćenje za dres je žuti karton a u fifi to je legitiman i pošten način kako zaustaviti protivnika bez ikakvih sankcija. Bio sam svojevremeno citirao to pravilo iz priručnika HNS-a na ovom forumu.. dok svjetska nogometna federacija promiče i bori se za fair play dotle nas ea sports uvjerava da je povlačenje za dres beautiful game, što im je i slogan ovogodišnje kampanje.. pljuc...

14 godina
FIFA 16

Sta su i to povlacenje mjenjali? Nisam stigao puno tekmi odigrat al sjecam se iz demoa cim bi prvi put povukao igraca odmah bi sudio faul (za razliku od prosle godine gdje sam ga mogao vuc od centra do gola)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Unforgiven kaže...

^kad bi se svako povlačenje sudilo ko faul nebi gledali pol sata nogometa u sat i pol utakmice

....

HNS - pravila nogometne igre

Kada i kako će sudac sankcionirati povlaćenje ili držanje suparničkog igrača?

- Za očito povlačenje i držanje sudac zaustavlja igru, opominje ili isključuje igrača zbog nesportskog ponašanja i dosuđuje izravni slobodan ili kazneni udarac!

14 godina
movie kaže...
The Unforgiven kaže...

....

HNS - pravila nogometne igre

Kada i kako će sudac sankcionirati povlaćenje ili držanje suparničkog igrača?

- Za očito povlačenje i držanje sudac zaustavlja igru, opominje ili isključuje igrača zbog nesportskog ponašanja i dosuđuje izravni slobodan ili kazneni udarac!

I onda pogledaš broj povlačenja i držanja kod izvođanja bilo kojeg kornera u bilo kojoj tekmi ikad i skužiš da su ta "pravila" samo mrtvo slovo na papiru.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Povlačenje s leđa za dres je crveni karton a povlaćenje za dres je žuti karton a u fifi to je legitiman i pošten način kako zaustaviti protivnika bez ikakvih sankcija. Bio sam svojevremeno citirao to pravilo iz priručnika HNS-a na ovom forumu.. dok svjetska nogometna federacija promiče i bori se za fair play dotle nas ea sports uvjerava da je povlačenje za dres beautiful game, što im je i slogan ovogodišnje kampanje.. pljuc...

Movie druze da li si poceo komp da razbijas na WC i Leg. ? :)

Ispao sam u 5. div. FUT offline ,jbg cim pocne WC ,nema sanse ,gubim!

Na semi i na prof . moze se nekako !Sad imam 10 bodova i jos 5 tekmi !

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 8:17 (mackocicko2004).
11 godina
FIFA 16

Jel netko uživa uopće igrajući ovo online sranje? Došao sam do dv. 3 online (PC) i nemam više živaca za dalje. Od toga da pukneš 30 puta na gol i ništa ne uđe, protivnik 1 udarac 1 gol, samo pogledaš protivnika u 11 m i penal, do čarobnjaka sa routerima koji sa con lost napreduju...Sada probati osvojiti div 1 offline i na offlinu skupljati coinse do Nove Godine kada će cijene najboljih igrača brutalno pasti.

2 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Dr.Feel kaže...

Jel netko uživa uopće igrajući ovo online sranje? Došao sam do dv. 3 online (PC) i nemam više živaca za dalje. Od toga da pukneš 30 puta na gol i ništa ne uđe, protivnik 1 udarac 1 gol, samo pogledaš protivnika u 11 m i penal, do čarobnjaka sa routerima koji sa con lost napreduju...Sada probati osvojiti div 1 offline i na offlinu skupljati coinse do Nove Godine kada će cijene najboljih igrača brutalno pasti.

Javi kako se najbolje igra protiv kompa u nizim divizijama ! :)

10 godina
movie kaže...
Marijooo kaže...

Nećeš vjerovati, ne uklizujem, ne guram se, ne silujem protivnika i uglavnom gubim. Znači imam sve predispozicije da protivnik bude zadovoljan ako igra protiv mene

mackocicko2004 kaže...

Kolko sam skužio, a neznam jel sam dobro skužio, ovu igru i treba igrat malo u kost, ne sad nasrtat ko pacijent, ali ako imas priliku - lomi. Fakat mi je cudno nekak, bio sam u 2. diviziji do nedavno, pa se sad mučim u 4., jedan dan me protivnik nemože proć, drugi nemogu nikog zaustavit, prolazi kroz mene kao kroz duha.

Inače nisam više bas siguran dali su dobro napravili sto su smanjili pace... Pošto u dvije momcadi nemam nijednog igrača s paceom većim od 90, krila su mi nasri, ben arfa i u drugoj momčadi perišić i candreva (pošto mi se gadi silovanje pacea kakvo većina ljudi igra) i cesto kad mi protivnik otvori krilo, izleti s igračem bezveze, uspije me jako jako brzo ponovo stic posto svi imaju lb i rb s 90+ pacom. Opcenito taj cijeli pace u svakoj fifi je po meni totalno fulan, pazi jedan igrač ima 80 pace, drugi 90, a neki 50, dajte molim vas, jos sto je najbolje ti statsi vecinom nemaju veze sa stvarnim zivotom, po meni nebi trebalo biti velike razlike u brzini igrača, ok neki su ful brzi a neki spori, a ne sad da walcott trči ko ferari a mertesacker je polu retardiran, ili pak ak si ispo i perišić je u punom trku 5 metara iza tvojih leda, pa da si isus neces ga stic bez ikakve frke.

Što se tiče suđenja, nekužim ni ja zašto je to povlačenje ok, kada igrač pretrči stopera, nema kaj ovaj njega s leđa brutalno usporavat, mislim da je to presmjeno, i onda moras stisnut gradenje da ga gurne ak ti je jak napadac, a ako nije onda si u banani. Cijela ta mehanika mi je lol, neznam kaj ljudi glume ali to je tehnika igre, da ga malo povuče, udari, ubaci se ispred njega i uzme loptu, ako dobro tempiras nema faula. komedija.

Cudi me da niko nije spomenio jednu stvar koja me jako jako iritira, lb ili l1 je no touch dribling, ali je i triger player run, i milion puta kad stisnem to igrac mi se glupira i steka, a igraci mi iovak nece ic u prostor, jel sam ja nes krivo skuzio sto se tice toga ili?

10 godina
protjeran
FIFA 16

Kada igram online igram uglavnom prijateljske ali mi nije jasno zasto se ne prekine kod nerjesenog ?!

Zasto se mora do kraja igrati ako je vec friendly ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Pa nije meni problem igrati i pobijediti comp na legendary no to je toliko bezobrazno složeno da boli glava. Sinoć sam tri tekme na legendary završio 1-1 na način da svaki put popijem gol u 90 min. Uvijek neki bezvezni udarac koji mog igrača pogodi u leđa, golman padne a lopta se uvijek nekako odbije jedinom napadaču koji zabija na prazan gol. Iritra primanje gola uvijek na isti način a ne možeš si pomoći.. ili ubaćaj a moj stoper izbije ili spusti uvijek loptu na nogu igraču koji zabija. Interesantno je da kod takvih lopti uvijek pogodim jedinog protivničkog igrača između 4/5 mojih igrača što je umjetnost... dakle, taj offline je tako pokvareno složen da je to žalosno. Baš je napravljeno da radi budalu od igrača..

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pa nije meni problem igrati i pobijediti comp na legendary no to je toliko bezobrazno složeno da boli glava. Sinoć sam tri tekme na legendary završio 1-1 na način da svaki put popijem gol u 90 min. Uvijek neki bezvezni udarac koji mog igrača pogodi u leđa, golman padne a lopta se uvijek nekako odbije jedinom napadaču koji zabija na prazan gol. Iritra primanje gola uvijek na isti način a ne možeš si pomoći.. ili ubaćaj a moj stoper izbije ili spusti uvijek loptu na nogu igraču koji zabija. Interesantno je da kod takvih lopti uvijek pogodim jedinog protivničkog igrača između 4/5 mojih igrača što je umjetnost... dakle, taj offline je tako pokvareno složen da je to žalosno. Baš je napravljeno da radi budalu od igrača..

u FUT-u na prof mogu ali na wc i na leg. nema sanse ,mozda na wc. nekako na penale da se provucem !

U 4. div vec pocinje wc i to timovi overalla oko 75 i tu vec nemam sanse nikakve !

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 11:46 (mackocicko2004).
13 godina
FIFA 16

Ja polako gubim živce i strah me da bi ubrzo mogao pasti uninstall ako se nešto ne promijeni.

3-4 divizija je moj maksimum, a tu igraju likovi sličnog skilla ili jači od mene.

I onda se cijela igra svodi na drljanje u sredini terena, krive pasove, naguravanja, povlačenja, sudaranja, a vrlo često i na uklizavanja.

Likovi su skužili da uklizavanje sprijeda sudac rijetko sankcionira pa čim priđem na 30m od gola samo u kost idu.

Kad mi to počnu radit, onda im ne ostajem dužan - inače izbjegavam uklizavanje.

Smiješno je da ne možeš napraviti prednost nikako u ovoj igri - barem ja to teško radim.

Znači, pace nije bitan i ne možeš pobjeć.

Ali isto tako dodavanja su često pogrešna pa ni tu ne možeš stvoriti prednost.

Pogotovo me smeta kad prođem nekog, bilo driblingom, bilo duplim pasom, on je iste sekunde na igraču koji ima loptu jer ovaj koji ima loptu postane sporiji za 50%, a ovaj bez lopte dobije boost za 50%.

Kad trčim uz protivničkog igrača i obojica idemo na loptu, a da je niti jedan nema u posjedu onda tek osjetim pace - onaj s većim je brži.

Čim dobijem loptu u noge, gotovo - slow motion i već mu je netko na leđima.

Super mi je fora kad s napadačem idem na golmana - obično imam robusne i jake u napadu.

Iza leđa bude obrambeni igrač i on odjednom nekim čudom se stvori ispred mog napadača - baš sam to primjetio, kao da ga David Copperfield teleportira ispred mog igrača.

Jako često dobivam golove zbog pogrešnih dodavanja koja ja nisam izveo nego je igra odlučila krivo dodati i glupih grešaka sudaca tj. ako ne sude očite faule na meni, obavezno iz te akcije dobijem gol.

Još nešto... ponekada igram protiv likova koji baš rade presing gadan... gdje god dodam loptu tu su već dvojica da je oduzmu.

Ima to nekako da se namjesti u igri ili kako oni to rade?

Dal se to radi tamo u Instrukcijama za svakog igrača ili ima negdje za cijelu ekipu?

I za kraj.

Igram jučer protiv panja.

Ispočetka je već lagiralo i usporena je bila malo igra, ali to mu nije odgovaralo pa je dečko u 70 minuti dvaput stiskao pauzu i krenemo mi, a ono  jedva da idemo po terenu.

Onda je dobio gol pa je opet stisnuo pauzu i vratio na prvobitno stanje.

I šupak mi u 90' uvali gol za izjednačenje.

Sa Šakirijem mi pretrči sve igrače i zabije gol.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Očito moramo u korijenu mijenjati stil igre. Sve kaj sam godinama radio uspješno ovdje ne pali. Brza izmjena pasova i stvaranje viška su gotovo nemogući jer ne možeš izvesti 3 točna dodavanja iz prve. Kombinatorika u sredini terena je ugušena količinom igrača na malom prostoru. Uvijek gdje je lopta tu je nekoliko igrača. Svi se munjevito skupljaju kao muha na govno. Teren za ovakav raspored igrača je premalen. Smiješno je da su gotovo svi igrači jednako pokretni i okretni a i pucački raspoloženi. S kojim god igračem dođeš u poziciju čistog šuta s nekih 20 m zabijaš gol bez beda..

Nikada do sada nisam odigrao toliko neriješenih tekmi kao do sada. najčešći rezultat je 0-0 ili 1-1. Golovi uvijek padaju na isti način. Krivo dodavanje, već opisani šut, pokoji korner ili odijanac od mog igrača i zabijanje na prazan gol. Stvarno se ne sjećam kad me je netko igrom izbacio, nadigrao i zabio gol. Sve je silovanje i pogreška. Netko je rekao kako se protivnik zabija u tebe kao bik, što je posve točno. Nestao je nogomet a pojavio se rat po cijelom terenu. Tko je fizički jači, silovitiji, više istuče protivnika i ima manje pogrešnih dodavanja taj dobija. Jebheš takav nogomet.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 12:29 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
mackocicko2004 kaže...
Dr.Feel kaže...

Javi kako se najbolje igra protiv kompa u nizim divizijama ! :)

Vjeruj mi takav AIDS nisi u životu vidio kako je sve skriptirano.Iz nemogućih situacija golovi padaju...Moja 3 igrača oko AI, on iz mjesta, leđima okrenut prema golu centrira savršeno na glavu i primim gol. A da ne pričam sa 20 plus metara, također s mjesta same rašlje...Meni je dosta lako bilo doći do dv2 jer su uglavnom world class i poneka legendary što mi je dovoljno lagano da uvijek pobjedim. Dv 2 sam se dosta dugo mučio, ali sam nekako uspio. Dv 1 nemogu još osvojiti... Nakon nekog vremena AI postane predvidljiv, pa skužiš kako igraju. Npr. meni forsiraju samo preko krila i nabačaj, tiki taka pass te udarci iz vana...

13 godina
FIFA 16

E da, kad dodaješ loptu RW ili LW - gdje god oni bili, pa makar i na 20 m od svog gola tu je protivnički bek koji sumanuto izletava i presijeca loptu.

Po meni trebaju srediti najmanje jednu od tri stvari:

- unormaliti pace, tj. onaj s 90 da može pretrčati onog s 60

- ili srediti dodavanja, da budu precizna - čim manje grešaka, pogotovo s boljim igračima, onima koji imaju dobar pas

- ili da smanje agresivnost obrambenih igrača

Kad jedna od ove tri stvari bude "popravljena" onda se možda bude moglo igrati.

Kažem možda jer će uvijek biti panjeva koji će abjuzati lag i uklizavanja tj. grubu igru.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice