FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
Dr.Feel kaže...
mackocicko2004 kaže...
Dr.Feel kaže...

Jel netko uživa uopće igrajući ovo online sranje? Došao sam do dv. 3 online (PC) i nemam više živaca za dalje. Od toga da pukneš 30 puta na gol i ništa ne uđe, protivnik 1 udarac 1 gol, samo pogledaš protivnika u 11 m i penal, do čarobnjaka sa routerima koji sa con lost napreduju...Sada probati osvojiti div 1 offline i na offlinu skupljati coinse do Nove Godine kada će cijene najboljih igrača brutalno pasti.

Javi kako se najbolje igra protiv kompa u nizim divizijama ! :)

Vjeruj mi takav AIDS nisi u životu vidio kako je sve skriptirano.Iz nemogućih situacija golovi padaju...Moja 3 igrača oko AI, on iz mjesta, leđima okrenut prema golu centrira savršeno na glavu i primim gol. A da ne pričam sa 20 plus metara, također s mjesta same rašlje...Meni je dosta lako bilo doći do dv2 jer su uglavnom world class i poneka legendary što mi je dovoljno lagano da uvijek pobjedim. Dv 2 sam se dosta dugo mučio, ali sam nekako uspio. Dv 1 nemogu još osvojiti... Nakon nekog vremena AI postane predvidljiv, pa skužiš kako igraju. Npr. meni forsiraju samo preko krila i nabačaj, tiki taka pass te udarci iz vana...

Dobar si ,ja na wc. jedva uzmem loptu a o pobjedi osim na penala i ne sanjam !

15 godina
Skilledžija kaže...

E da, kad dodaješ loptu RW ili LW - gdje god oni bili, pa makar i na 20 m od svog gola tu je protivnički bek koji sumanuto izletava i presijeca loptu.

Po meni trebaju srediti najmanje jednu od tri stvari:

- unormaliti pace, tj. onaj s 90 da može pretrčati onog s 60

- ili srediti dodavanja, da budu precizna - čim manje grešaka, pogotovo s boljim igračima, onima koji imaju dobar pas

- ili da smanje agresivnost obrambenih igrača

Kad jedna od ove tri stvari bude "popravljena" onda se možda bude moglo igrati.

Kažem možda jer će uvijek biti panjeva koji će abjuzati lag i uklizavanja tj. grubu igru.

jeli u stvarnosti jedan Walcott uvijek pretrči sve sporije igrače? Nije sve u brzini jbt. Vi ste previše naviknuti na prethodne FIFA-e.

Ja imam La Liga ekipu, Aleix Vidal na desnom krilu (91 pace), pretrčim protivnika dosta često, ali ne uvijek. Ali se ne živciram ako mi se lik nekad dobro postavi i oduzme mi loptu iako je sporiji. Nogomet nisu brojke i matematika.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Skilledžija kaže...

E da, kad dodaješ loptu RW ili LW - gdje god oni bili, pa makar i na 20 m od svog gola tu je protivnički bek koji sumanuto izletava i presijeca loptu.

- ili srediti dodavanja, da budu precizna - čim manje grešaka, pogotovo s boljim igračima, onima koji imaju dobar pas

Kažem možda jer će uvijek biti panjeva koji će abjuzati lag i uklizavanja tj. grubu igru.

Znači, najiritantnija stvar u ovoj igri je dodavanje. Dodam svom igraču koji je udaljen 10 m od mene a protivnik je udaljen daljnjih 10 m od njega i lopta i protivnik u istom trenu dolaze do moga igrača? Kako je moguće da istu razdaljinu prelaze u istom vremenu igrač i lopta i zašto lopta uvijek zadnja dva tri metra naglo uspori prije nego će doći do mog igrača???????

13 godina
movie kaže...
Skilledžija kaže...

Znači, najiritantnija stvar u ovoj igri je dodavanje. Dodam svom igraču koji je udaljen 10 m od mene a protivnik je udaljen daljnjih 10 m od njega i lopta i protivnik u istom trenu dolaze do moga igrača? Kako je moguće da istu razdaljinu prelaze u istom vremenu igrač i lopta i zašto lopta uvijek zadnja dva tri metra naglo uspori prije nego će doći do mog igrača???????

To je treća točka + boost koji dobiju igrači koji se brane.

[19xx] 4ntraks
13 godina
antimadridista kaže...

jeli u stvarnosti jedan Walcott uvijek pretrči sve sporije igrače? Nije sve u brzini jbt. Vi ste previše naviknuti na prethodne FIFA-e.

Ja imam La Liga ekipu, Aleix Vidal na desnom krilu (91 pace), pretrčim protivnika dosta često, ali ne uvijek. Ali se ne živciram ako mi se lik nekad dobro postavi i oduzme mi loptu iako je sporiji. Nogomet nisu brojke i matematika.

Gle, ja kad predriblam s Wallcotom, Vidalom ili bilo kojim bržim igračem protivničkog želim da imam otvoren koridor i da jurnem na gol nesmetano, a ne, kakva je trenutno situacija, da taj isti igrač kojeg sam predribalo u dva koraka mene stigne i oduzme loptu.

Da, čak i u stvarnom životu, kad Wallcot, Depay i ostala brza ekipa predribla obrambenog, ovaj ga više ne može stići.

Nisam ja mislio na pace u smislu da samo trčim po terenu i da me nitko ne može uhvatiti.

Mislio sam na to da kad prođem igrača da me taj više ne može uloviti, osim ako nije brži, a u pravilu su krilni napadači uvijek brži od većine igrača na terenu.

[19xx] 4ntraks
17 godina
antimadridista kaže...

Naravno da ne pretrči uvijek ali kada dobije loptu na širokom prostoru nitko ga ne stiže. U ovoj igri kakvu god loptu da dobije ne može nikome pobjeći. Dobijem loptu u prostor i walcott se sjuri kao metak prema golu. Iza njega trči radu i malo po malo sustigne me do šesnajsterca. Daj mi reci u pravom nogometu kada walcott dobije takvu loptu u prostor, kada će ga tip igrača kao radu sustići? Inače, radu šprint 78, walcott 96, lopta u prostor, nigdje nikoga, radu par metara iza ali to je fifa16 i sve je moguće. Inače, sam taj pace mi toliko ne smeta. No kada ga već netko spominje, mislim da je ovo nerealno. Idu iz krajnosti u krajnost i očito imaju problema s balansom igre. Nemoguće je da u 150 tekmi nisam nikome kontru prodao niti ju je itko prodao meni? Mene i dalje najviše mući gruba igra i pogreške na koje ne mogu utjecati i iz kojih padaju golovi... Ovo je igra bez čara. Samo muka...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 13:01 (movie).
13 godina
FIFA 16

Pa ja sam sa Ivanovićem stizao ove brzance.

Radu je još i brz naspram njega :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Jel ko igrao s Schneiderlinom na CM, kakav je?

0 0 hvala 0
13 godina
miikaa77 kaže...

Jel ko igrao s Schneiderlinom na CM, kakav je?

Dobar je.

Meni jučer lik s njim uvaljao dva komada u prva dva napada.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
FIFA 16

A koga predlazete na LW? Pedro, Nasri?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 14:09 (miikaa77).

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Kojeg napada;a iy Bundeslige da kupim

4 aubameyang
4 muller
Who bolan cares
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 14:24 (dejan1471).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dejan1471 kaže...

Lewandowski

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
dejan1471 kaže...

Lewandowski

Na jedvite jade sam skupio 50,000 za Aubu. a coinsi mi se ne kupuju

Who bolan cares
13 godina
dejan1471 kaže...
Skilledžija kaže...
dejan1471 kaže...

Lewandowski

Šta nije Auba preko 100 bio?

Ja mislio da si pun k'o brod pa sam zato Lewa predložio :)

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
dejan1471 kaže...
Skilledžija kaže...
dejan1471 kaže...

Lewandowski

Šta nije Auba preko 100 bio?

Ja mislio da si pun k'o brod pa sam zato Lewa predložio :)

Može se naći za 55000 

Who bolan cares
13 godina
dejan1471 kaže...

Može se naći za 55000 

Znam.

Sad sam bacio pogled.

Ima Muller za 38 jedan upravo.

A šta ja znam.

Aubameyang je brz, al nemaš koristi pretjerane od toga.

Ja bi uzeo onog tko ima bolji pas, šut i snagu, a to je vjerojatno Muller.

A i jeftiniji je pa ti ostane taman za Piszceka :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
dejan1471 kaže...

Imao sam aubameyanga i brzo ga prodao. Slaba korist od takvog tipa igrača u ovogodišnjoj fifi. Puno fula a skokom mi nije dolazio do izražaja. No nemaš neki izbor pa dok nisam skupio novce za lewa koristio sam njega. Dobro, glupo je sada reći kako je lew bolji ali stvarno je to nebo i zemlja. Jedino u čemu je aubameyang bolji od lewa je skok igra. Sve ostalo je na strani lewa.. Mislim da je i muller isplativija investicija. Dobro pozicioniranje, dobar šut, solidna igra glavom a mislim da će i duže držati cijenu od aubameyanga kojem strahovito pada...

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Evo jos jednom.. Kojeg LW da uzmem?

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Evo jos jednom.. Kojeg LW da uzmem?

Definitivno mirallas. Imaš ga na PS4 za 7k coinsa..

11 godina
FIFA 16

Jel se može kupovat FIFA Points za komp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
playjob kaže...

naravno, kolko te volja

One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Da li mi netko od Vas može preporučiti što napraviti da igrica ne "laga" iliti šteka, dali je imao tko sličan problem?

Stavim na low detail u postavkama... i u igri se osjeti da je to ipak malo usporeno i trzucka, a mislim da to baš i nije do konfiguracije s obzirom da sam bez problema prešao na navedenom laptopu GTA 5 bez ikakvih štekanja ili slično što je po meni dosta zahtjevnija igra naspram FIFA-e. Za razliku od FIFA-e čisto radi usporedbe isprobao sam PES 16 koji sve na high detaljima postavito radi bez ikakvih problema. Da napomenem da igra nije piratska, tj. crackirana već original kupljena na G2A.

Konfuguracija slijedeća:

AMD A-Series A10-5757M with Turbo CORE up to 3.5 GHz
AMD Radeon HD 8650G HD + 8750M Dual Graphics (APU+GPU)
8 GB Ram
64 bit operating system, Windows 10

Nadam se da će mi neko moći pomoći od vas te se unaprijed zahvaljujem. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...

Šta sam ja jedini koji nemam problema sa dodavanjem haha

Mislim da se nakon 2-3 tekme moze skuzit kako se ponasaju igraci i šta presjecaju i onda nemoj vise radit iste greske. Ja kad sad pogresno dodam znam da ce je presijec i prije nego sta moj igrac uputi loptu i vec sam se priviknuo na novi sistem. Jedino se ne mogu priviknut na onaj novi, brzi, driven? pass, taj me svaki put zajebe, koristim ga jedino u obrani kad mjenjam stranu i kad nema protivnika blizu, inace je trough pass slican no brzini, a puno bolji od drivena u vecini situacija.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
The Unforgiven kaže...
playjob kaže...

naravno, kolko te volja

Možeš li mi dati link, molim te, ne uspijevam naći...

10 godina
Sad igram tekmu, prvi udarac stativa, drugi precka, neprijatelj dva puta stisne trough pass sa svojih 25 30 m i ide mi sam na golmana i da mi dva komada do 30 min. I kak da ja igram onda ovo govno, mislim kak se itko moze koncetrirat kad iz tekme u tekmu se takve gluposti dogadaju i vidis da lik nema veze s vezom i pobjedi te. Fakat nek si popuse k ovi iz ea

2 0 hvala 0
14 godina
kolak17 kaže...

Da li mi netko od Vas može preporučiti što napraviti da igrica ne "laga" iliti šteka, dali je imao tko sličan problem?

Stavim na low detail u postavkama... i u igri se osjeti da je to ipak malo usporeno i trzucka, a mislim da to baš i nije do konfiguracije s obzirom da sam bez problema prešao na navedenom laptopu GTA 5 bez ikakvih štekanja ili slično što je po meni dosta zahtjevnija igra naspram FIFA-e. Za razliku od FIFA-e čisto radi usporedbe isprobao sam PES 16 koji sve na high detaljima postavito radi bez ikakvih problema. Da napomenem da igra nije piratska, tj. crackirana već original kupljena na G2A.

Konfuguracija slijedeća:

AMD A-Series A10-5757M with Turbo CORE up to 3.5 GHz
AMD Radeon HD 8650G HD + 8750M Dual Graphics (APU+GPU)
8 GB Ram
64 bit operating system, Windows 10

Nadam se da će mi neko moći pomoći od vas te se unaprijed zahvaljujem. :)

U settings imaš onu opciu da isključi Aero theme, pa si to uključi/isključi pa vidi ima li promjene. Ako ne uključi si triple buffering preko AMD control panela ili si skini D3DO overrider pa napravi putem njega. I eventualno se malo poigraj vSync opcijama. Ak ništa od toga ne pomogne, jbg. Da si na Originu kupio barem bi mogao tražiti refund.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Nekuzim kak si ti mogo skuzit dodavanja kad ja npr drzim strelicu prema igracu i drzim dodavanje a on mi doda iza stoperu, nije cesto al se desava, ili npr trebam gurnut loptu lagano ispred sebe igracu, posto je lik sa stoperom izletio totalno na krivog igraca taknem y i lik je zafitilji 300 na sat golmanu u ruke, i to mi vecinom payet napravi, neznam tocno kakvi su mu statsi za dodavanje, ali kakvi god da jesu to nema veze s vezom

0 0 hvala 0
14 godina
Marijooo kaže...
Nekuzim kak si ti mogo skuzit dodavanja kad ja npr drzim strelicu prema igracu i drzim dodavanje a on mi doda iza stoperu, nije cesto al se desava, ili npr trebam gurnut loptu lagano ispred sebe igracu, posto je lik sa stoperom izletio totalno na krivog igraca taknem y i lik je zafitilji 300 na sat golmanu u ruke, i to mi vecinom payet napravi, neznam tocno kakvi su mu statsi za dodavanje, ali kakvi god da jesu to nema veze s vezom

Sta igras na tipkovnici? Ja sam se bas ove godine prebacio na Xbox kontroelr i preporodio sam se. Do sad nisam imao potrebu ali ove godine je svaki kros isao izravno golmanu u ruke ili pod 45 stupnjeva izvan 16. Dodavanja isto jako teško ali to sam primjetio da me zajebavaju i prosle i pretprosle godine kad dođe onaj skill game na pocetku tekme da dodajes igracima u krugu.

Ta 300 na sat dodavanja sa Y po zraku mi se događaju jedino kad dodajem iz okreta, zato ne dodajem vise iz okreta. Ok u nekim situacijama ce trough pass bit neprecizan i ako si savrseno postavljen sa 99 passingom, jednostavno je to takvo dodavanje u prostor koje gleda da izbjegne protivnicke igrace, pa zato nekad odleti i do golmana samo da ga netko ne presjece.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 18:52 (KiCo77).
11 godina
kolak17 kaže...

Probaj u catalyst control center pod Gaming->3D app settings Wait for Vsync (ON, unless app spec) i tripple buffering ON. Kada pokrećeš igru lock to 60 fps i stavi kvacicu na aero window. Ako ti neće lagati na low, onda možeš probati staviti high i 2-4 AA.

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Nevezano za temu, nesto sam cacno i povezo ps s fb i sad mi stoji puno ime i prezime, kako da vratim da mi ID stoji?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice