FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 610.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Ova igra je poslije tog patcha 1.02 totalno smeće,toliko su ubrzali igru zbog tih balavaca šta su srali na tweeteru da je igra prespora...ma puuuj i EA  i sve,nema više ni vibriranja gamepada  kada se zakaćiš u duelu sa igračem,ma katastrofa ako nešto ne promijene!!!Ovo zasigurno nije ona fina igra iz DEMA

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 0:11 (lazicki88).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Skilledžija dobra tekma: https://i.gyazo.com/2ca7f2abadb73648e08a8be2120354bc.png

Spojilo nas u online seasons i odmah sam skužio da mi je poznat nadimak.

Something Inside so Strong
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Igram kup. 90 min 1-1. na centru dodam svom igraču koji se primi za nogu i križić iznad glave. Hoću dodati nekome ali neće on igrati loptu već se samo drži za nogu. Lik priđe uzme loptu i sjuri se sam na gol i zabije. Krenem s centra i sudac svira kraj. I sad, prvo je li to fer od lika i drugo je li to fer od igre?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 16
TheMadNix kaže...

Skilledžija dobra tekma: https://i.gyazo.com/2ca7f2abadb73648e08a8be2120354bc.png

Spojilo nas u online seasons i odmah sam skužio da mi je poznat nadimak.

I meni je bio poznat nick pa sam zato i došao na forum bacit pogled da se nisi javio slučajno :)

Jbga, očito si jači puno od mene, al onaj gol što sam ti uvaljao na početku je malo zakomplicirao stvari.

Pred kraj sam se ponadao da će završiti 1-1 pa da se kurčim na forumu, al kurac :D

Čestike!

[19xx] 4ntraks
13 godina
movie kaže...
Igram kup. 90 min 1-1. na centru dodam svom igraču koji se primi za nogu i križić iznad glave. Hoću dodati nekome ali neće on igrati loptu već se samo drži za nogu. Lik priđe uzme loptu i sjuri se sam na gol i zabije. Krenem s centra i sudac svira kraj. I sad, prvo je li to fer od lika i drugo je li to fer od igre?

Pričekaj par minuta da uploadam jedan filmić pa ću te onda pitati što je fer :P

Ti se žališ na golmana koji neće hvatat loptu iz kornera, a što bih ja trebao reći :)

BTW

Francuski golman da je dobar mi treba pod hitno jer Ruffier ide na bubanj.

Mandanda?

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 0:56 (Skilledžija).
11 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

U ovoj temi samo plakanje, plakanje, plakanje. Ovom je fifa sve odlučila protiv njega, on je trebao pobjediti ali nije jer je fifa tako rekla. Ovaj drugi se plače jer sad svaka budala može igrati fifu zbog silnih asistencija koje su dodane, a sam koristi asistirana dodavanja i što sve ne. Rijetko otvaram temu, a kad je otvorim se sjetim zašto ju tako rijetko i otvaram. 

HHAHAHAH to je to,bas listam fifa15 podforum na slican fazon se zale,ako vam se ne svidja igra zasto ne igrate drugu nogometnu simulaciju :)

10 godina
neaktivan
ReventoN kaže...
Rekao sam ti da sam imao vremena samo za jedan match, al jbg dok nas spojilo previse vremena je proslo, kolega je doso po mene, morao sam odmah otic, pa sam samo ugasio pc, nisam se disconnectao zbog rezultata, bilo je samo 1-0 i jos dosta vremena :P. Budes dobio sutra coinse i budemo odigrali rematch :)

OK stari...to je već nešto i u okviru fair playa.

Something Inside so Strong
14 godina
neaktivan
movie kaže...
Đapa club kaže...

Evo stari gledaj pa uči, meni je ova fifa daleko najbolja u posljednjih par godina. Neznam kakav je online i ne želim još uvijek znati, igram carrier i uživam. Proteklih godina mogao sam uzeti npr. Lester City i završit prvu sezonu kao prvak na legendaryu, ove godine se već dvije sezone borim oko osmog mjesta. Tek nakon treče sezone i solidne ekipe ima pomaka, jedina stvar koja me nervira su prekršaji koji nisu dobro izbalansirani i vuku na stranu protivnika. Ove godine isto tako napokon ima smisla igrati defensive ili attacking jer se osjeti razlika kako u obrani, tako i u napadu, sve je na tebi kakav rizik želiš i kakav ti stil odgovara, očigledno ste svi očekivali još jednu pin point igricu i sada vas fifa nervira jer glupe akcije koje su prije prolazile tako olako, sada zahtjevaju više skilla.

Prvo, uopće ne pričamo o istom modu. Osim futa nisam pokrenio niti jedan mod u  igri i govorim isključivo o futu. Dakle ne znam što bih mogao komentirati i reći o tvojoj prvoj sezoni s lester cityem pa tako niti ti o mojoj prvoj online sezoni u futu. S druge strane igra protiv računala mi ne predstavlja nikakav izazov jer nakon dva tjedna svake godine naučim kako se ponaša ai i bez problema ga dobijem na bilo kojoj težini. Treće, hoćeš reći kada naučiš igrati da ti onda golman neće samo gledati kako lopta odllazi u korener pored njegove desne noge a da se on ne pomakne ili kako tvoj igrač neće hvatati loptu koja odlazi u golaut ili da će igra konačno znati što znači prednost ili da će konačno tvoji igrači prilaziti svome igraču koji iznosi loptu a ne da će bježati od njega? Ne znam uopće o čemu bi komentirali kad igramo različite modove a svi koji su ikada zaigrali fut znaju koja je količina frustarcije u tome modu.. osim toga igra protiv računala i živog protivnika su dva različita svijeta..

Pa ne pričamo o istom modu, ali ti si na temelju fut-a popljuvao čitavu igru. Ljudi se love za taj FUT ko da je on jedini bitan, a taj mod.. posljednje dvije godine ide sa gorega na gore, zadnji put sam ga intenzivno igrao prije dvije godine ako se ne varam. Sada samo pogledam market čisto reda radi, ali tamo je gameplay oduvijek bio sranje.

10 godina
neaktivan
movie kaže...

ja retardiran u odnosu na njih bi mogo dodati loptu,ocekujem komentare nekih clanova(znate kojih)kriv si jer nisi igraca operisao prije utakmice 

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
10 godina
protjeran
lazicki88 kaže...

Ova igra je poslije tog patcha 1.02 totalno smeće,toliko su ubrzali igru zbog tih balavaca šta su srali na tweeteru da je igra prespora...ma puuuj i EA  i sve,nema više ni vibriranja gamepada  kada se zakaćiš u duelu sa igračem,ma katastrofa ako nešto ne promijene!!!Ovo zasigurno nije ona fina igra iz DEMA

Da li treba ukljuciti negdje vibraciju posto i meni nije nikad vibrirao gamepad ?Imam Logitec f310 !

17 godina
mackocicko2004 kaže...
lazicki88 kaže...

Da li treba ukljuciti negdje vibraciju posto i meni nije nikad vibrirao gamepad ?Imam Logitec f310 !

mislim da f310 nema vibru. Samo serija 5 i 7 imaju vibru. Doduše već jako dugo ne koristim logitech pa mi je to ostalo onako kroz maglu

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 9:41 (movie).
14 godina
Možemo se mi pretvarati da Fifa nije FUT, ali promjene u gameplayu se rade prvenstveno da se iz FUT igrača izvuče još koji euro više. Smanjenje pacea je najviše utjecalo na fut ekipu jer ih pola nikad nije naučilo za ozbiljno igrati. Mislim da su oni koji igraju online seasons u velikoj manjini, a ovih koji igraju samo karijeru je zanemariv broj. FUT je bio samo mali dio, ali danas je to glavni razlog zašto većina kupuje FIFU. Mislim da će me prije to forsiranje futa vratiti natrag na pes nego kvaliteta konamija, nažalost.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja imam oriđiđi od x360 i u demu je to bilo odlično napravljeno,kad se igraci remplali ili ti je netko uklizao đoja je zavibrirala,mislim da i kod šuta,sada toga nema...ili sam ja lud
14 godina

Opet stara prica. Vodim 2-1, 88min i lost connection to EA server i nema promocije u veci divison. Postaje retardirano vec.

17 godina
Hexfire kaže...
Možemo se mi pretvarati da Fifa nije FUT, ali promjene u gameplayu se rade prvenstveno da se iz FUT igrača izvuče još koji euro više. Smanjenje pacea je najviše utjecalo na fut ekipu jer ih pola nikad nije naučilo za ozbiljno igrati. Mislim da su oni koji igraju online seasons u velikoj manjini, a ovih koji igraju samo karijeru je zanemariv broj. FUT je bio samo mali dio, ali danas je to glavni razlog zašto većina kupuje FIFU. Mislim da će me prije to forsiranje futa vratiti natrag na pes nego kvaliteta konamija, nažalost.

Činjenica je da je fut najisplativi mod ikad napravljen u nekoj sportskoj igri i kao takav ima tretman zlatne koke. Iz perspektive proizvođača igre sasvim razumljivo. No isto tako je činjenica da ostali dijelovi igre nisu zbog toga zanemareni. Vidimo da se uvode ženske ekipe što je bio opsežan posao s obzirom da se moralo krenuti ispočetka pošto muški modeli nisu odgovarali ženskim. No dobro, netko će reći nebitan dodatak igri. Možda, no i u taj nebitan dodatak uloženi su neki novci koji nisu morali biti uloženi ali vidimo da se ipak nešto događa. Ostali modovi u igri su isto nadograđivani. Nisu zanemareni. Nije ea kriva kaj velika većina igra samo fut pa je on u prvom planu kada se govri o fifi.  Nitko nam ne brani da ga ignoriramo ili jednostavno igramo neki drugi mod.

Ne znam kako bih to objasnio no koliko god fut bio frustrirajući ljudi mu se uvijek vraćaju. Pa i ja sam. Što se pacea tiče, u demou je bio taman pogođen i ja osobno tu ne vidim nikakav problem. Mene osobno smetaju neka tehničko taktička rješenja. Evo, sinoć sam primjetio da mi recimo obrambeni igrači sami izlaze na protivnika što ja nipošto ne želim. Želim da stoje kao u prošloj fifi na visini šesnajsterca a da ja s veznim igračima ometam protivnički napad a da obrana služi samo kao korektor onome što prođe veznjacima. Naravno, naučio sam na ono i ovo mi je sada problem dok ga ne savladam. Općenito mi smeta promjena gameplaya svake godine. Kužim da se on nadograđuje ali ne kužim zakaj se mijenja iz korijena? Vidim da ima ljudi koji fut ne igraju, znači u igri ima ponešto za svakoga. Općenito teško je pogoditi žicu velikog broja igrača. S time se jednostavno treba pomiriti... ili promijeniti igru. Nažalost, ona druga igra je gora u svakom elementu pa izbor i nije neki..

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 12:00 (movie).
14 godina
FIFA 16

Skineš demo - igraš demo - pace ti savršeno paše - kupiš igru na temelju toga - sav si sretan što je pace isti - dođe update - pace ode k vragu. Tu ne vidiš problem?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Srećom full manual igranje je bolje nego ikad, ali i dalje ima problem sa malo igrača, a nije toliki gušt kad ne koristimo obojica manual kontrole. Ako je netko zainteresiran za 1 vs 1 na manual ili zna gdje bih mogao pronaći igrače za isti (neki forum možda) neka mi javi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 16

Složio BPL fino napokon, idem online igrati, jednu seasons odigrao, prije toga jedna online friendly i par u draftu sve bilo ok, tu i tamo neko sitno trzanje, ali ništa posebno. Jedan DC i to protivnikov.

I sad trebam drugu seasons igrati i samo stoji na searching for opponent. TCP/UDP portovi rješeni, matchmaking u settingsu po lokaciji isključen, sa netom je sve ok osim što je brzina mala (4/0.5). Zašto sad odjednom ne želi naći protivnika? I kako vi drugi stojite sa tim?

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Skineš demo - igraš demo - pace ti savršeno paše - kupiš igru na temelju toga - sav si sretan što je pace isti - dođe update - pace ode k vragu. Tu ne vidiš problem?

Čitaj pažljivo, rekao sam da u demou ne vidim nikakav problem pacea. Meni taman. Od zakrpe nisam pokrenio PC verziju. Rekao sam da je pace vidno naglašen u odnosu prije zakrpe. Vrati se par stranica unazad u vrijeme kada je izašla zakrpa i što sam u svezi toga napisao. Kaj ja tu mogu napraviti osim konstatirati da mi je pace bio taman prije zakrpe i poslije nje povećan.

16 godina
FIFA 16

Evo jedan gif sa reddita - http://gfycat.com/BlindHighlevelDikdik

Nedao Bog da se takvo što dogodi nekome od pojedinaca ovdje, valjda bi 8 stranica plakanja imali.

U svakom slučaju, ovaj gif iznad je stvarno za se nasmijati.. i nastaviti dalje.

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 14:39 (dreammaker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

jel netko sa foruma CRO_leo99 ? ekipa se zove mendosa juniors.... raqe quitao nakon treceg ibrinog gola u 5 diviziji :D

decko popravi igru, ne mozes samo naslijepo gurati loptu naprijed...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
nije taj gif skripta trebo si biti precizniji na analogu,izgleda da cu ove godine igrati sa zenama i offline career i turnire
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Nemojte se vise zaliti na igru us*acete temu,pretjerujete u svakom segmentu.

Meni igra bas odgovara pogotovo gameplay koji mi je savrseno legao i trenutno dominiram osvojio sam online turnir sa prosjecnom ekipom.Imam engleze igram malo i singleplayer season da nakupim coinsa :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 15:25 (soul_eclipse).

0 0 hvala 0
11 godina
Ja sam sokiran kak nekima to dobro ide... Mrcine u napadu i napucavanje lopte na slijepo. Inace u zadnje vrijeme me najvise zivcira agresivnost i uklizivanje, svaki drugi čovjek s kojim igram ubija s uklizivinjima, po mom misljenju malo pre cesto prolazi uklizivanje s leda. Onda ja popizdim i pocmem tak igrat i onda sve ode u pm...
13 godina
soul_eclipse kaže...

Meni igra bas odgovara pogotovo gameplay koji mi je savrseno legao i trenutno dominiram osvojio sam online turnir sa prosjecnom ekipom.Imam engleze igram malo i singleplayer season da nakupim coinsa :)

Svi smo mi govorili da nam odgovara dok smo igrali visoke divizije. Sad kad dodjes u 5-6 diviziju vidis realnost ovogodisnje fife. 80% igraca siluje high pressure/team pressure i to vise ne lici na nogomet. Bez obzira sto je meni omjer pobjeda za deset puta veci od izgubljenih u FUT-u uopce ne uzivam u igri. Samo zivciranje i zivciranje. Pocele su mi se ruke trest jeate led.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
11 godina
neaktivan
Cofinho kaže...
soul_eclipse kaže...

Svi smo mi govorili da nam odgovara dok smo igrali visoke divizije. Sad kad dodjes u 5-6 diviziju vidis realnost ovogodisnje fife. 80% igraca siluje high pressure/team pressure i to vise ne lici na nogomet. Bez obzira sto je meni omjer pobjeda za deset puta veci od izgubljenih u FUT-u uopce ne uzivam u igri. Samo zivciranje i zivciranje. Pocele su mi se ruke trest jeate led.

Ja druze iskreno uzivam i kad gubim nema potrebe za zivciranjem jer bitno je da se igra dobar fudbal.

Evo juce situacija ja imao 12 suteva po golu znaci zgazio lika on imao 3 suta i zabio 2 gola i dobije me na kraju 2 :0 :)

11 godina
Cofinho kaže...
soul_eclipse kaže...

Ovo je ziva istina, igram 3. diviziju i kolko god se trudio igrat normalno, kad te protivnik pocme tuc cijelu tekmu, nema drugog rijesenja nego mu vratit istom mjerom. Ne zalim se i ne placem, igra je odlicna kad igras protiv normalne osobe. Svejedno mislim da nikome normalnom se nebi trebo svidat ragbi na terenu koji se desava u 90% utakmica. Branite vi fifu kolko hocete, i pricajte da postoje i drugi modovi osim futa, ali ovakvu igru dopusta ovogodisnja fifa i neznam zas ikome smeta kad neko kaze da mu se nesvida. Mogli su neke stvari bolje napravit... 

12 godina
neaktivan
FIFA 16

hoce li igraci vremenom pojeftiniti na futu i ima li naznaka da ce ubrzo doci do toga jer stvarno se ne isplati kupovati igrace jos uvijek, za sad samo skupljam coinse na signle playu

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Iz nekog razloga ne mogu uć u FUT ..Sinoć sam kupio key i kad idem uc u FUT javi se onaj lik i govori da me ceka starter pack i neki pack jer sam igrao FUT prije..Tada se otvori ovaj screen https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/12067145_168698996806629_1238361550_n.jpg?oh=ff81ec6b233bc65547cd2e204dca449e&oe=561C0D75&__gda__=1444612437_fde4b97e4935781f003c9815a5299576  i na tom screenu ne mogu nista mjenjat,nista stiskat,mogu samo ic back..Jel zna netko rješenje

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CoKsA kaže...

Iz nekog razloga ne mogu uć u FUT ..Sinoć sam kupio key i kad idem uc u FUT javi se onaj lik i govori da me ceka starter pack i neki pack jer sam igrao FUT prije..Tada se otvori ovaj screen https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/12067145_168698996806629_1238361550_n.jpg?oh=ff81ec6b233bc65547cd2e204dca449e&oe=561C0D75&__gda__=1444612437_fde4b97e4935781f003c9815a5299576  i na tom screenu ne mogu nista mjenjat,nista stiskat,mogu samo ic back..Jel zna netko rješenje

Pa idi dolje na confirm club name 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice