FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 611.325
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 16

Bespredmetno je svakodnevno plakati nad ovim smećem od igre. Smeće je bilo prvi dan kad je izašala i danas nakon zakrpe. Ova igra ima veze s nogometom kao i ja sa svemirskim letovima. Jednostavno, ekipa iz ea sportsa je došla do zaključka da im treba igra u kojoj svatko može igrati, pa i oni bez oba oka u glavi. Dovoljno je da pokrenu igru a ona će za njih sve odraditi. Ne znam čime se nisu sve hvalili u najavi igre a dočeka me govno epskih razmijera. Pa u kojem nogometu LW i RW odu na korner zastavicu i tamo stoje odsjećeni od igre? U kojem nogometu bočni iznosi loptu a njegovi krilni ili vezni igrači bježe od njega a protivnički sumanuto jure na njega? Kome da dodam kada nema niti jednog mog igrača u kadru? Je li normalno da moj ST stoji na 16m iza dva centralna protivnička branića? Kako da mu u takvoj situaciji dodam loptu? Je li normalno da u rijetkim situacijama kada i stoji ispred protivničkih branića u trenutku dodavanja opet pobjegne iza njih? Je li normalno da protivnički golman ispuca loptu na moju polovicu terena a protivnik sam skače na nju a moja tri igrača stoje par metara udaljeni od njega poptuno nezainteresirani na zbivanja na terenu?

Je li normalno da lopta u mom petercu lagano odlazi u korner a golman je nijemo promatra? I onda obićno iz takvog kornera popiješ gol. Je li normalno da lopta odlazi u gol aut a moj igrač krajnjim naporom to pokušava spriječiti i onda servira zicer protivniku? Je li normalno kao neki dan da pokušavam s bočnim igračem vratiti loptu golmanu a lopta ode mom stoperu na 16m ispred kojeg stoji protivnik koji je uzme i zabije mi gol? Je li normalno da igra niti dan danas ne zna što je prednost? Je li normalno da svaki udarac s nekih 18 m završava golom? Mislio sam da je de bruyne najbolji CAM u igri jer u svakoj takvoj situaciji zabija gol. Onda sam shvatio da svaki igrač u igri s te pozicije zabije gol bez problema ako uspije doći do čiste situacije za šutom. Je li normalno da me protivnik cijelu tekmu baca po terene bez žutog kartona? Od jedne nogometne igre napravili su ragbi utakmicu. Je li normalno da pri svakom dodavanju lopta par metara prije nego što će doći do mene naglo uspori kako bi je protivnik mogao uzeti. Je li normalno da na radaru svijetli samo moj igrač kojem uputim loptu a u sljedećem kadru dva metra ispred njega stoji protivnik i odnosi loptu u kontru? Od kuda se taj stvorio?

Znači, odigrao sam što na PS4, što na PC dvijestotinjak tekmi i niti u jednoj me protivnik nije izigrao i zabio gol. Svi golovi su isti. Šut s 18m koji čudesno završava u mojoj mreži, moje krivo dodavanje iz kojeg uvijek pada gol i tu i tamo pokoji korner. I to je to. Tako primam, tako zabijam. To je smiješno. Zgusnuli su sredinu terena tako da ne možeš ništa odigrati i podignuli su na max mogućnost krivog dodavanja i ubili igru. Ja nisam skiller ali nešto kužim nogomet i igrao sam na kombinatoriku i posjed lopte i to sam radio mislim jako dobro. Ove godine uzeli su mi kombinatoriku jer je nemoguće od prve odigrati dupli pas ili izmijeniti dva tri dodavanja u širinu. Da ne pričam da svako treće dodavanje ide u smjeru u kojem ja ne želim.

Što su time dobili? Dobili su da lik kojem sam u fifi15 zabio 7 golova i koji mi nije puknuo po golu i koji je imao 30% posjed lopte u fifi16 može samnom igrati ravnopravnu utakmicu. Stoga, ova igra je smeće godine koje od nas igrača radi budale i za to izrugivanje mi im još dobro plaćamo! Čitajući danas frustracije nekih igrača imao sam potrebu po zadnji put se osvrnuti na ovo smeće i reći što mi smeta. Definitivno ovo nije igra u kojoj ću odigrati 1800 tekmi kao prošle godine. Ne mislim time reći kako je fifa15 dobra igra ali je bila igra koja me nije tjerala u namjerne pogreške niti mi onemogućavala razvijanje igre. Većina nabrojanih mana je bila i u fifi15 i očito je da se one nikada neće ispraviti jer ea tu ne vidi nikakav problem. Igru na PC nisam pokrenuo desetak dana a bojim se da više niti neću. PS4 ću tu i tamo piknuti čisto da se razhebem i istresem na igri... treba čovjeku pražnjenje negativne energije s vremena na vrijeme a ova igra je prava prilika za to... sorry na podužem postu, toliko od mene ....

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 18:24 (movie).
Moj PC  
7 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Potpisujem od večine dosta toga. Ja igram na PS4 i odigrao sam 60 utakmica i dođe mi da je prodam...

Prvo što mi ide na k... što imam po utakmici 14-15 udaraca u gol i od toga ne zabijem ni jedan, ponekad 1 gol., a čudo je ako zabijem 2. Nemoj me klat da svaka lopta ide u golmana. Isti kurac namjestio "asistent" ili manual., meni je jedno te isto.  Igram s Bayernom i da Lewandowski ne može zabit gol...ne možeš vjerovat. Najveća fora je što najčešče imam veći posjed lopte, pressing, znači sve je na mojoj strani da bi ja zabio gol., ali na kraju kita labudova. Oni ima dva udarca zabije mi dva gola, ja 15 udaraca i ni jedan gol.

Onda se prebacim s ovih jačih klubova na tipa (Real, Bayern) na Napoli, OM, Bayer itd... i opet je to sve borba. Barem da sam neki amater i da ne znam igrat, ne bi ništa rekao...ali s izvođenjem finti, kombinacijom, postavkama itd ja i dalje vodim borbu s pobjedama. Doslovno vidim da sam bolji od večine ali kad neće onda neće...

Da ne duljim da trokut ne radi, što je presmiješno...da ti se igrači ne priključuju u napad pa se moram vračat na svoju polovicu da započenm akciju ispočetka, da igrači ponekad uopće ne prate akciju itd... 

Omjer pobjeda-nerješeno- izgubljeno mi je negdeje 27-10-26 katastrofa....

Sve mi dođe da se vratim na PES.,ali kad igram s frendovima Fifu pa mi je glupo da igram online PES a ovako s ekipom Fifu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 11:34 (R36).

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 16

Gdje da kupim fifu 16? gledam na g2a, kod marketplace sellera bi me izašlo oko 250 kn, jel to ok?

10 godina
neaktivan
FIFA 16
movie potpisujem sve sto si naveo i ne znam hocu li ovu igru igrati kao 15ku a iste su obje to jest loše,evo jedan zanimljiv podatak koji sam uocio znaci kada igram kick off sa prijateljem ili turnire sa cpuom igra je bolja nego online znaci nema toliko puno gresaka i teze je zabiti gol pogotovo kick off
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

U ovoj temi samo plakanje, plakanje, plakanje. Ovom je fifa sve odlučila protiv njega, on je trebao pobjediti ali nije jer je fifa tako rekla. Ovaj drugi se plače jer sad svaka budala može igrati fifu zbog silnih asistencija koje su dodane, a sam koristi asistirana dodavanja i što sve ne. Rijetko otvaram temu, a kad je otvorim se sjetim zašto ju tako rijetko i otvaram. 

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
10 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Vama krivo sto ne mozete da dominirate ,zar nije bolje da svako moze da igra normalo?!15. je bila sranje

zbog odbrane,trci gore trci nazad u odbranu !Sad konacno odbrana stoji gdje treba i sijece lopte u for !

napravili su igru beginer friendly ,bravo za EA ! :)

Igrao sma par online i nije mi krivo kad me neko pobijedi 1:0 ili 2:0 a ja sam imao 3-4 sanse 1:1 na jedan

sa golmanom koji je sve udarce odbranio !

P.S. Bolje im je da izgube vas par " dobrih " igraca neko armiju pocetnika ! hahahahha

Mislim da ce specijalne kartice da preokrenu stvar u vasu korist jer nije normalno za neko

ko ima TOTY Ronalda ili Messia gubi od nekog ko ima silver tim ?!To ce terati ljude da ulazu pare u pointse!

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 12:28 (mackocicko2004).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Ako od 15 udaraca na gol zabijete samo jedan mozda bi trebali taktiku promjenit, ocito ne prolazi sve kod ovih golmana :P

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 12:53 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
dreammaker kaže...

U ovoj temi samo plakanje, plakanje, plakanje. Ovom je fifa sve odlučila protiv njega, on je trebao pobjediti ali nije jer je fifa tako rekla. Ovaj drugi se plače jer sad svaka budala može igrati fifu zbog silnih asistencija koje su dodane, a sam koristi asistirana dodavanja i što sve ne. Rijetko otvaram temu, a kad je otvorim se sjetim zašto ju tako rijetko i otvaram. 

tocno to hh 

13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

nema tu plakanja, ima samo misljenja koja se na kraju svode na ono sto sam ja napisao isti trenutak nakon sto sam odigrao 3 tekme.

Ti niti ne igras Fut koliko npr ja ili dream tako da pola toga nisi niti osjetio jer ako je tebi dobro i uzivas u co opsu a taj co ops je isti kao fut pa onda prijatelju dragi nemam ti sta vise za reci.

Ja sam napisao da je igra govno i parodija najveca pa sam bio popljuvan i to od likova koji nisu igru niti imali :)

[19xx]C3c1l
17 godina
dreammaker kaže...

Kako kažeš, rijetko otvaraš temu, rijetko čitaš a vidim i rijetko shvaćaš što netko napiše. Ja se niti jednog trenutka ne žalim na nešto što je u igru dodano ili na same rezultate utakmica i slično. Ja se samo žalim na one elemente igre koji nemaju veze s nogometom. Ako je tebi normalno da moj golman stoji pored stative i gleda kako lopta lagano odlazi u korner a ne želi ju uhvatiti ili ako je tebi normalno da protivnik pukne loptu u golaut a moj igrač se baca da bi ga spasio i servirao loptu na peterac protivniku na zicer ili ako je tebi normalno da moj hazard svaki napad stoji na korner zastavici van svake igre ili ako je tebi normalno da svi moji igrači bježe od mene umjesto da mi prilaze kako bi imao s nekim za odigrati ili ako je tebi normalno da na skok igri svaki put protivnički igrač sam slkače a moji stoje par metara od njega na svako protivničko ispucavanje ili ako je tebi normalno da hoću dodati lijevom a igra doda neobjašnjivo desnom igraču, onda oprosti što sam ti zgadio temu.

Inače, mene takve stvari živciraju i one po mome sudu nemaju previše sličnosti s pravim nogometom. To je samo moje mišljenje a tvoje je pravo da se s njime složiš ili ne složiš. No vidim da ti ne komentiraš moja zapažanja već apstraktno nižeš neke zaključke. S obzirom da sam konkretno rekao što me smeta i što po mome mišljenju nema veze s nogometom, možeš mi komentirati što sam u prijašnjih par rečenica kritizirao a da je po tebi ok te da sam ja u krivu? Možda je po tebi normalno da golman pusti svaku loptu u korner ili da moj igrač spašava golaut stvarajući protivniku zicera ili da moji igrači bježe od mene umjesto da mi prilaze itd. itd... I za kraj, možeš mi reći koliko si utakmica futa odigrao ove godine?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 15:58 (movie).
16 godina
C3c1l kaže...

nema tu plakanja, ima samo misljenja koja se na kraju svode na ono sto sam ja napisao isti trenutak nakon sto sam odigrao 3 tekme.

Ti niti ne igras Fut koliko npr ja ili dream tako da pola toga nisi niti osjetio jer ako je tebi dobro i uzivas u co opsu a taj co ops je isti kao fut pa onda prijatelju dragi nemam ti sta vise za reci.

Ja sam napisao da je igra govno i parodija najveca pa sam bio popljuvan i to od likova koji nisu igru niti imali :)

Erm.. dreama si citirao..

15 godina
dreammaker kaže...

Ja isto ne razumijem. Eto uzeo igru na PS4 prije 2 dana i zasad sam super zadovoljan. Kod FIFA-e me najviše živciralo to što se prije sve svodilo na pace, neku inteligenciju kod igrača nisi mogao osjetiti, niti je vezni red koristio bilo čemu. Ali eto, probao demo i svidjelo mi se da se to napokon promijenilo.

FIFA-u nisam igrao nekih 2 godine, možda čak i više i sad kad sam se opet vratio, sviđa mi se kako je igra napredovala. Igram full manual, mogu kontrolirati brzinu, igrati sporije što mi se sviđa jer preferiram takav nogomet, a ne na kontre. To je prije u FIFA-i bilo nemoguće.

I gubim dosta utakmica zasad, ali svojom krivicom, odnosno nisam još dovoljno uvježban nakon 2 godine pauze, ali ne živciram se, ne razmišljam o nikakvim skriptama ni bilo čemu kao pola njih u ovoj temi niti primjećujem da to postoji. Neznam što smeta ostalima, možda su previše bili naviknuti na to kako je igra prije bila drugačija što se tiče pace abusea, pa sad kukaju. I plakanje da se ne može zabit gol, pa ja igram prvi put nakon 2 godine, i to na full manual i zabijam golove. Meni djeluje kao da su ljudi u ovoj temi potpuno frustrirani jer igraju tu FIFA-u već godinama bez prestanka pa im sve to već dopi*dilo.

Zapravo jedina veća zamjerka mi je suđenje. Suci sude baš sve, prelake kontakte. I nemaju pojma o pravilu prednosti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 16:08 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

Ja isto ne razumijem. Eto uzeo igru na PS4 prije 2 dana i zasad sam super zadovoljan. Kod FIFA-e me najviše živciralo to što se prije sve svodilo na pace, neku inteligenciju kod igrača nisi mogao osjetiti, niti je vezni ted koristio bilo čemu. Ali eto, probao demo i svidjelo mi se da se to napokon promijenilo.

FIFA-u nisam igrao nekih 2 godine, možda čak i više i sad kad sam se opet vratio, sviđa mi se kako je igra napredovala. Igram full manual, mogu kontrolirati brzinu, igrati sporije što mi se sviđa jer preferiram takav nogomet, a ne na kontre. To je prije u FIFA-i bilo nemoguće.

I gubim dosta utakmica zasad, ali svojom krivicom, odnosno nisam još dovoljno uvježban nakon 2 godine pauze, ali ne živciram se, ne razmišljam o nikakvim skriptama ni bilo čemu kao pola njih u ovoj temi niti primjećujem da to postoji. Neznam što smeta ostalima, možda su previše bili naviknuti na to kako je igra prije bila drugačija što se tiče pace abusea, pa sad kukaju. I plakanje da se ne može zabit gol, pa ja igram prvi put nakon 2 godine, i to na full manual i zabijam golove. Meni djeluje kao da su ljudi u ovoj temi potpuno frustrirani jer igraju tu FIFA-u već godinama bez prestanka pa im sve to već dopi*dilo.

95% komentara svodi se na fut. Mislim, svi znamo što je fut. drugo ima za frustraciju. Igra definitivno ima štih no ima i dosta elemenata koji frustriraju. Ja sam ti nabrojao neke. Nije problem dobiti ili izgubiti, zabiti ili ne zabiti, bar meni Problem je u osnovama razumijevanja nogometne igre. Ako moj golman doda loptu bočnom igraču ja očekujem da mi priđe vezni i krilo pa da mogu nešto s njima odigrati i stvoriti višak. To je osnova nogometa. No meni ne prilazi nitko za razliku od prošle godine. Nisi igrao par godina i to možda ne primjećuješ. Ja igram stalno i to me živcira jednako kao i kada lopta lagano pored golmana odlazi u korner a on se neće pomaknuti. Nakon toga kakvu ti inteligenciju osjetiš kod igrača u ovogodišnjoj fifi? Kako to biva, obično iz takvog kornera popiješ gol. Naravno da si nakon toga frustriran. Je li inteligentan igrač onaj koji loptu ne pusti u golaut već se polomi da je dotakne i vrati je na moj peterac za gol šansu protivnika? Fokus mojih primjedbi odnosi se na takve tehničko taktičke elemente i ne volim kad me netko u tome radi budalom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 16:16 (movie).
15 godina
FIFA 16

Gdje najjeftinije mogu kupit key? Znam da je neko naveo dvije engleske stranice al ne mogu nać post sad

Battlelog:cro1911
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 17:57 (CoKsA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CoKsA kaže...

Gdje najjeftinije mogu kupit key? Znam da je neko naveo dvije engleske stranice al ne mogu nać post sad

probaj ovdje, valjda ćeš nešto pronaći

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-16-cd-key-compare-prices/

15 godina
FIFA 16

Jebes ti igru u kojoj valbuena i lukaku skacu/trce usporedno 25m i valbuena srusi lukakua na zemlju..ili jos gore dobije duel glavom pa di je tu logika po kakvom zakonu fizike je to moguce da ovaj na koljenima kleci bili bi tu negdje iste visine.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
toninho kaže...

Jebes ti igru u kojoj valbuena i lukaku skacu/trce usporedno 25m i valbuena srusi lukakua na zemlju..ili jos gore dobije duel glavom pa di je tu logika po kakvom zakonu fizike je to moguce da ovaj na koljenima kleci bili bi tu negdje iste visine.

EA Logic .. nuff said 

14 godina
LittleM kaže...

Gdje da kupim fifu 16? gledam na g2a, kod marketplace sellera bi me izašlo oko 250 kn, jel to ok?

prodat cu ti ja za 250kn

10 godina
neaktivan
FIFA 16
Igram women international cup sa usom i prodjem grupu i u cetvrtfinalu australija.Oni povedu na pocetku utakmice i ja od drugog poluvremena all out attack,team pressing,high pression i citavo drugo poluvrijeme se igra na njihovoj polovici.Napadam kreiram sanse i imao sam 8 udaraca u toj utakmici svega 2 ili 3 u sesnestercu ali nisam zabio ali svidjela mi se utakmica i bilo je napeto i zabavno drzati takav pritisak
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ako je netko za sitni fut wager match (10 000 coinsa), neka me doda pa da odigramo odmah sada???

Moj Origin ID: TheMadNix

Something Inside so Strong
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 20:39 (TheMadNix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Kolega ReventoN, neću ulaziti u to da li je bilo namjerno ili ne, ali mislim da nije uredu nestati bez rječi nakon moje prednosti od 1-0. Igra je regala 3-0 za mene, što znači da je neki klinac do tebe. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ne nego to znači da su EAovi serveri smeće.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Ne nego to znači da su EAovi serveri smeće.

Nisam znao kada pukne veza, da te odmah izbaci iz Origina i status ti bude offline. Dogovorili smo wager i čovjek je jednostavno nestao bez rječi.

I da...slažem se da serveri nisu za pohvalu, ali ovdje se radi o fairplayu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 21:37 (TheMadNix).
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Bespredmetno je svakodnevno plakati nad ovim smećem od igre. Smeće je bilo prvi dan kad je izašala i danas nakon zakrpe. Ova igra ima veze s nogometom kao i ja sa svemirskim letovima. Jednostavno, ekipa iz ea sportsa je došla do zaključka da im treba igra u kojoj svatko može igrati, pa i oni bez oba oka u glavi. Dovoljno je da pokrenu igru a ona će za njih sve odraditi. Ne znam čime se nisu sve hvalili u najavi igre a dočeka me govno epskih razmijera. Pa u kojem nogometu LW i RW odu na korner zastavicu i tamo stoje odsjećeni od igre? U kojem nogometu bočni iznosi loptu a njegovi krilni ili vezni igrači bježe od njega a protivnički sumanuto jure na njega? Kome da dodam kada nema niti jednog mog igrača u kadru? Je li normalno da moj ST stoji na 16m iza dva centralna protivnička branića? Kako da mu u takvoj situaciji dodam loptu? Je li normalno da u rijetkim situacijama kada i stoji ispred protivničkih branića u trenutku dodavanja opet pobjegne iza njih? Je li normalno da protivnički golman ispuca loptu na moju polovicu terena a protivnik sam skače na nju a moja tri igrača stoje par metara udaljeni od njega poptuno nezainteresirani na zbivanja na terenu?

Evo stari gledaj pa uči, meni je ova fifa daleko najbolja u posljednjih par godina. Neznam kakav je online i ne želim još uvijek znati, igram carrier i uživam. Proteklih godina mogao sam uzeti npr. Lester City i završit prvu sezonu kao prvak na legendaryu, ove godine se već dvije sezone borim oko osmog mjesta. Tek nakon treče sezone i solidne ekipe ima pomaka, jedina stvar koja me nervira su prekršaji koji nisu dobro izbalansirani i vuku na stranu protivnika. Ove godine isto tako napokon ima smisla igrati defensive ili attacking jer se osjeti razlika kako u obrani, tako i u napadu, sve je na tebi kakav rizik želiš i kakav ti stil odgovara, očigledno ste svi očekivali još jednu pin point igricu i sada vas fifa nervira jer glupe akcije koje su prije prolazile tako olako, sada zahtjevaju više skilla.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 21:45 (Đapa club).
17 godina
Đapa club kaže...

Evo stari gledaj pa uči, meni je ova fifa daleko najbolja u posljednjih par godina. Neznam kakav je online i ne želim još uvijek znati, igram carrier i uživam. Proteklih godina mogao sam uzeti npr. Lester City i završit prvu sezonu kao prvak na legendaryu, ove godine se već dvije sezone borim oko osmog mjesta. Tek nakon treče sezone i solidne ekipe ima pomaka, jedina stvar koja me nervira su prekršaji koji nisu dobro izbalansirani i vuku na stranu protivnika. Ove godine isto tako napokon ima smisla igrati defensive ili attacking jer se osjeti razlika kako u obrani, tako i u napadu, sve je na tebi kakav rizik želiš i kakav ti stil odgovara, očigledno ste svi očekivali još jednu pin point igricu i sada vas fifa nervira jer glupe akcije koje su prije prolazile tako olako, sada zahtjevaju više skilla.

Prvo, uopće ne pričamo o istom modu. Osim futa nisam pokrenio niti jedan mod u  igri i govorim isključivo o futu. Dakle ne znam što bih mogao komentirati i reći o tvojoj prvoj sezoni s lester cityem pa tako niti ti o mojoj prvoj online sezoni u futu. S druge strane igra protiv računala mi ne predstavlja nikakav izazov jer nakon dva tjedna svake godine naučim kako se ponaša ai i bez problema ga dobijem na bilo kojoj težini. Treće, hoćeš reći kada naučiš igrati da ti onda golman neće samo gledati kako lopta odllazi u korener pored njegove desne noge a da se on ne pomakne ili kako tvoj igrač neće hvatati loptu koja odlazi u golaut ili da će igra konačno znati što znači prednost ili da će konačno tvoji igrači prilaziti svome igraču koji iznosi loptu a ne da će bježati od njega? Ne znam uopće o čemu bi komentirali kad igramo različite modove a svi koji su ikada zaigrali fut znaju koja je količina frustarcije u tome modu.. osim toga igra protiv računala i živog protivnika su dva različita svijeta..

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 22:32 (movie).
14 godina
FIFA 16

Ne znam zašto toliko istices da golman pušta loptu u korner, ja imam osjecaj da su golmani baš po tom pitanju bolji nego svih prijasnjih godina, nakon sta obrane ne ostaju stajat ko kipovi nego idu dalje za loptom.

Stvarno nisam primjetio niti jedan od ovih problema koje si ti napisao i koje je Đapa quotao. LW i RW su tebi odsjeceni a meni preko njih ide svaki napad, ST ti stoji na 16m? Ja imam upravo suprotan problem, stoji na ~5m pa skoro svaki kros ide golmanu u ruke, ali se ne obazirem na to jer ionako ne crossam nego cut-inam večinom. I ovo šta kažeš sa ispucavanjem lopte, stvarno mi se nikad nije dogodilo da moj branic nije bio na lopti.

Ne znam jel do izbora igraca ili načina igre ali stvarno se ne prepoznajem u ovim problemima, iako vjerovatno nemam ni pola odigranih utakmica kao ti jer odigram ~2 na dan, mozda kasnije primjetim kad me tzv. momentum dohvati, danas sam baš igrao duže nego protekla 3 dana zajedno i sakupio 6 pobjeda zaredom.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Ne znam zašto toliko istices da golman pušta loptu u korner, ja imam osjecaj da su golmani baš po tom pitanju bolji nego svih prijasnjih godina, nakon sta obrane ne ostaju stajat ko kipovi nego idu dalje za loptom.

Stvarno nisam primjetio niti jedan od ovih problema koje si ti napisao i koje je Đapa quotao. LW i RW su tebi odsjeceni a meni preko njih ide svaki napad, ST ti stoji na 16m? Ja imam upravo suprotan problem, stoji na ~5m pa skoro svaki kros ide golmanu u ruke, ali se ne obazirem na to jer ionako ne crossam nego cut-inam večinom. I ovo šta kažeš sa ispucavanjem lopte, stvarno mi se nikad nije dogodilo da moj branic nije bio na lopti.

Ne znam jel do izbora igraca ili načina igre ali stvarno se ne prepoznajem u ovim problemima, iako vjerovatno nemam ni pola odigranih utakmica kao ti jer odigram ~2 na dan, mozda kasnije primjetim kad me tzv. momentum dohvati, danas sam baš igrao duže nego protekla 3 dana zajedno i sakupio 6 pobjeda zaredom.

Evo prije pola sata. Lik puca sa nekih 17m i lopta na putu do gola pogodi mog igrača i lagano ide u korner unutar peterca. Sumanuto stišćem po tipkama ne bi li golman pokupio jednostavnu loptu. No majstor stoji, naguzi se i polako skakuće i prati kako lopta odlazi u bespotrebni korner iz kojeg dobijem gol. Meni svaki napad ide preko veznih igrača. I to su igrači koji najviše rade i u obrani i u napadu. Oni kreiraju a lw, rw i st realiziraju ili nakon njihovih proigravanja lw i rw izlaze u šanse i zabijaju ili podvaljuju loptu st. I sad gdje je problem? U glupoj igri. Ako ja kreiram napad preko CM i CAM igrača, kako oni idu prema protivničkom golu tako se rw i lw zabijaju u kuteve jer stalno drže neku zamišljenu razdaljinu između vezne linije. Ako sam na 30 m od protivničkog gola moj st stoji na 16m ali ne stoji ispred protivničkih igrača nego iza njih. Kako da mu dodam loptu? Kada se zagaradi ispred njih i kad mu pokušam podvaliti loptu, jednostavno u istom trenu napusti poziciju i stane se opet iza stopera. O ovome što govoriš da ne pričam. Probijem bok, zabijem se na prvu stativu i hoću vratiti povratnu a st ode gotovo na samu gol crtu. Kako da mu tamo dam loptu među hrpu igrača umjesto da se izvuče i čeka povratnu loptu Kada i sotane donekle na dobroj poziciji onda loptu hvata u raskoraku i opet ništa..Ne znam što bih ti rekao. Svaku fifu do sada sam provalio u mjesec dana. Ovu još nisam. Imam previše nepoznanica za riješiti.

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Kad su vam tolike frustracije u FUT-u i stalno pricate o njemu a ne igrate ni jedan mod osim njega, recite dao sam 500 kuna za FUT. FIFA nije jebeni fut, upalite i ostale modove pa cete vidjeti. Ja igram season online najvise i s frendovima se kacim nekad, 14 sam rokao samo fut u 15 skroz malo, ne kazem da necu ni u 16 ali kad se toliko nervirate oko neceg sto ga onda palite? Niste dali 500 kuna za FUT nego za FIFU.

2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Nije sv jedno kad kupis za 500 igru i jos tolko pointse... moras.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rekao sam ti da sam imao vremena samo za jedan match, al jbg dok nas spojilo previse vremena je proslo, kolega je doso po mene, morao sam odmah otic, pa sam samo ugasio pc, nisam se disconnectao zbog rezultata, bilo je samo 1-0 i jos dosta vremena :P. Budes dobio sutra coinse i budemo odigrali rematch :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice