FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 653.165
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FIFA 16
The_K kaže...

Stavite no limit fps i zakljucajte ga na 60  s nekim programom, jer kad stavite u settingsima lock na 60, u cutscenama i prekidima prebacuje se na 30 fpsa

Afterburner sam probao, ako stavim lock na 60, vrati se input lag a ako pak stavim lock na 100 recimo, nema imput laga ali se vrati screen tearing.

10 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
mackocicko2004 kaže...

Sto brate ne igrate protiv kompa na prof .?!

Nema nerviranja ,racunar igra na toj tezini sasvim dovoljno da bude ozbiljan protivnik a opet se moze pobijediti ! :)

Ljudi pokvareni,vuku,guraju,nema sta ne rade da bi pobijedili !

Zato jer je ovo kompetativni nogomet a fcking offline... da mi se igro offline igro bi PES. Uzivam igrajuci protiv ljudi jer je veci gust igrat, komp je daleka proslost sta se mene tice.

Zar nije ova fifa po vasem ukusu?Pass igra ?Komp bas tako i igra ! :)

Vec vi koj znate da igrate volite da se izivljavate na ljudima ,ima nesto sadisticko

u ljudskom rodu ! :)

13 godina
Znaci od fife 15 se jos vuce taj bug sa tim dnf bonusom
14 godina
neaktivan
movie kaže...
iggy81f kaže...

Ima li neko problema sa veličinom transfer liste? Prošlu fifu sam moga maksimalno stavit 40 itema, a ovu 30 ... wtf? Kupio sam sve nadogradnje za transfer listu, ali i dalje je na 30.

Svaku fifu je 30 a onda si nadokupiš u katalogu ovisno koji si level. Ja imam 100 mjesta i na PS4 i na PC.

Dakle, do sada sam otvarao packove na PS4. Otvorio sam 110 packova i najbolji igrači koje sam dobio su eriksen i verratti? Pa to je ebeno smiješno.

Na PC sam otvorio nekih 80 packova i najbolje kaj sam dobio je walcott. Znači u gotovo 200 packova nisam uspio dobiti igrača vrijednog 20k coinsa? Halo?

I onda se čude zakaj ljudi kupuju coinse i zakaj im pada prihod od pointsa...

Ja sam lvl.61 i otvorio sam sve do tog levla za povećane transfer liste, ali i dalje je 30 itema. Prošle godine mi je bilo 40, samo je prihvatio +10 itema.

Hasta La Victoria Siempre
17 godina
iggy81f kaže...

Ja sam lvl.61 i otvorio sam sve do tog levla za povećane transfer liste, ali i dalje je 30 itema. Prošle godine mi je bilo 40, samo je prihvatio +10 itema.

Ja stotku ima i na PC i na PS4. lvl.63 sam na obje platforme. Ne znam u čemu je fora?

15 godina
FIFA 16

Oni koji su na PS4 i svidja im se igra jer vise nije "pace abuse" neka me dodaju (Chov1ch) da mi vidimo kako vi igrate tu novu fifiu.. (obican online)

PSN: Chov1ch
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2015 20:31 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
iggy81f kaže...

Ja stotku ima i na PC i na PS4. lvl.63 sam na obje platforme. Ne znam u čemu je fora?

Bug, masa ljudi ima problem i nisu se udostojili popraviti ga.  Pokušavam ih kontaktirati na EA Live Chat, pisalo je 5-10 min ... a čekam već 80min.

Hasta La Victoria Siempre
12 godina
neaktivan
FIFA 16

Trebao bih pomoc,otisao mi je joystick i danas sam vidio u technomarketu Speedlink Xeon,ici cu sutra ujutro po njega jer sam vidio da sve recenzije ga samo hvale,a kosta samo 220 kn,pa ako ga netko ima zamolio bi ga da mi napise kakav je za Fifu. Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
15 godina
Mic_zap kaže...

Trebao bih pomoc,otisao mi je joystick i danas sam vidio u technomarketu Speedlink Xeon,ici cu sutra ujutro po njega jer sam vidio da sve recenzije ga samo hvale,a kosta samo 220 kn,pa ako ga netko ima zamolio bi ga da mi napise kakav je za Fifu. Hvala unaprijed :)

Osobno bih za te pare uzeo Xbox 360 gamepad. Nisam koristio taj Speedlink, ali ne vjerujem da je u rangu sa Xboxom. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
FIFA 16

Uzmi od xbox 360 joystick za te pare, neces pozalit :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sta se ovo desava, svaki put kad zavrsim mec i kad treba da se bratim u meni on mi kaze da je pukla veza i ja naravno poijem da sam izguibo mec, stvarno sramotno , protivnika cekam toliko da mogu da jedem, istusiram se i pogledam film koji..........
15 godina
Red_Star_Forever kaže...
sta se ovo desava, svaki put kad zavrsim mec i kad treba da se bratim u meni on mi kaze da je pukla veza i ja naravno poijem da sam izguibo mec, stvarno sramotno , protivnika cekam toliko da mogu da jedem, istusiram se i pogledam film koji..........

Meni se isto dogodilo tri puta.

Bas sam sad probao jednu tekmu odigrati s Chelsom online. Nevjerovatno je kakva je razlika igrati za razliku od FUT-a. U FUT-u ne mogu spojiti 3 dodavanja. Jel sad to do igrača ili...  Vidjet ćemo kad se skupe bolji igrači

15 godina
Search protivnika u FUTu izgleda malo mušićav. Dogodilo mi se već par puta ako search dugo traje, prekinem ga i pokrenem ispočetka pronađe odmah protivnika. A možda je samo splet okolnosti
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

20ak utakmica sam odigrao, sve u seasons (ne znam kakav je gameplay u FUT-u) i nekoliko se stvari ističe...

loše

- nekad golmani hvataju neobranjivo. namjerno sam napisao "hvataju" jer jos mogu vjerovat da bombu sa deset metara golman moze odbit ako mu ide dovoljno blizu, ali da je uhvati u ruke ko na zagrijavanju... to je nemoguce

- pri dodavanju suigrači znaju biti neaktivni. samo cekaju da im lopta dodje u susret. obrambeni to generalno jako dobro koriste. to i ne bi bilo loše ali čini mi se da svaki igrač u fazi obrane ima nevjerojatnu anticipaciju i tajming. ovo bi trebalo biti rezervirano iskljucivo za najbolje igrace u defenzivnoj fazi.

- nekada igra zna postati pravi ping pong, pasevi idu prebrzo

dosta se žalite na penale, ja ni jedan nisam vidio pa to ne mogu komentirati.

dosta se ljudi žali kako brzi igraci ne mogu doci do izrazaja i kako ih prelako stizu obrambeni. to je istina, ali brzom igracu treba prostor da bi tu brzinu pokazao. 

dobro... dobro je što je ovo fakat najbolja fifa ikad. preso sam sa asisted na manual (nakon fife14) i prvi put mogu reci da je sad postena igra protiv asisted igraca. cak pomalo i nepostena u korist manuala jer (teoretski :D )  mogu izvesti pasove kakve asisted igrac ne moze.

nekako mi se čini da je ključna stvar u ovoj igri primanje lopte. ko to svlada taj je na konju. movie - tebe gledam :D

ako ste na pc dodajte me na origin: partizAnarh

ps jos uvijek cekam dasu koji ce izbacit loptu u aut kad mi se ozlijedi igrac

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2015 21:51 (jovial).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Mislim da su išli s namjerom da olakšaju malo igru za nove igrače pa je defanzivni AI čak i predobar sad. Jako je mala razlika između obrambenih igrača. Evo imam Mertesckera još uvijek u ekipi i ni jednom mi dosad nije izgledalo da je njegovih 34 pace veliki hendikep. Baš mi je smiješno stoga što su na marketu random igrači sa visokim paceom i dalje jako skupi, a korist od njih je puno manja.
17 godina
pc_fan005 kaže...

U online Fut modu da li je i vama ljudi dnf modifier zakucan na 0.63 ?

Gdje to vidiš?

15 godina
Vidiš na kraju tekme. Oni skill points ti se množe sa tim modifierom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...
Mislim da su išli s namjerom da olakšaju malo igru za nove igrače pa je defanzivni AI čak i predobar sad. Jako je mala razlika između obrambenih igrača. Evo imam Mertesckera još uvijek u ekipi i ni jednom mi dosad nije izgledalo da je njegovih 34 pace veliki hendikep. Baš mi je smiješno stoga što su na marketu random igrači sa visokim paceom i dalje jako skupi, a korist od njih je puno manja.

Ovo je živa istina. Imao sam remya koji se nije s loptom sastao i vidim danas na marketu da ide za 22k coinsa i odmah ga frknem. Izuzetno brz igrač koji u ovoj igri i u formaciji 4-3-3(4) nema neku svrhu. Potom probam s bentekeom i lik rastura. Pace 77 izgleda kao da je 88. Lukaku ista stvar. odličan. Matić tempom ne zaostaje za nikim dok je ufifi 15 bilo vidno da ima problema s tempom.

Jedna stvar me smeta iz godine u godinu a vidim da će me smetati i ove godine. naime, lik puca po golu s recimo 18m. Lopta se odbije od mog bloka i ide lagano prema mome golu unutar peterca. Svim silama se trudim da golman pobere loptu da ne bude korner ali nema šanse. Naguzi se i samo gleda kako lopta ide u korner. Pa zašto k vragu ne pobere jednostavnu loptu unutar svojih 5 metara. Trebao bi pobrati takvu svaku loptu koja mu ide u korner. No zato majstor izleti kad ga uopće ne zovem niti trebam na 20m kako bi izbio loptu koju ću ionako ja kontrolirati za koju sekundu, ali ne da on jednostavno kad može komplicirano. I kad je već izašao zašto ne mogu dodati prvom do sebe već je opisdi što jače može, u ništa..

Kaj se dodavanja tiče, s obzirom da sam odigrao oko 1800 utakmica u fifi15 tvrdim da u fifi16 comp puno češće dodaje tamo gdje ja ne želim. pogotovo je to izraženo u gol šansi kada hoću dodati bolje pozicioniranom igraču a comp doda onome koji ne može ništa osim izgubiti loptu ili ona uopće do njega ne dođe. Što se učenja dodavanja tiče, što ja tu imam učiti nakon svih ovih godina? Pa nisam debil da dodajem i pokušavam dodati iz nemogućih situacija. Stoje moja dva igrača na 5m licem okrenuti jedan drugome bez ikakavog pritiska i igrač mi prima loptu u nekom raskoraku i dovoljno dugo je smiruje da mu netko uleti.

I treća stvar, remplanje. Ja ne koristim snagu. Ako protivnik igra na isti način tekma završi bez prekršaja. No živcira me kada me lik baca po terenu kao pero a sudac ništa ne sudi. Jednostavno uđe u mene i pregazi me bez prekršaja. S druge strane ja trčim paralerno s njegovim napadačem i oduzmem mu loptu a da ga nisam pomaknuo i sudac mu svira prekršaj? Neki puta stvarno ne kužim zašto? Ja letim dva metra i to je čisti start a kad se zagradim i uzmem loptu bez da ga pomaknem u bilo kojem smjeru to je prekršaj?

Živciraju sudačke odluke koje se fučkaju s debelim zakašnjenjem. Ovako gledajući na prvu izgleda mi da ove godine chemistry kartice gube na važnosti. Kome da pojačam i zašto pace kad svi trče gotovo identično? Ostali statsi mi isto ne prave razliku. Svi jednako griješe i svi jednako dobro rade određene stvari u određenom trenutku.. imam osjećaj da je ova igra okrenuta onima koji ne provode previše vremena s igrom pa su napravili da razlike budu manje nego obično. Dobro izbalansirana jeftina ekipa može na ovakav način na koji je napravljena igra parirati svakome..

12 godina
neaktivan
FIFA 16

remplanje moras koristit. posebno kad igras obranu i ides na "niciju" loptu. ako protivnik u tom slucaju koristi remplanje, a ti ne normalno da ce te odnijet posebno ako je snazniji.

prilikom primanja lopte koristi LT da se igrac zagradi, opcenito gradjenje je jako korisno sto do sad nikada nije bilo, posebno kod tehnicki ili fizicki jakih igraca. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jovial kaže...

remplanje moras koristit. posebno kad igras obranu i ides na "niciju" loptu. ako protivnik u tom slucaju koristi remplanje, a ti ne normalno da ce te odnijet posebno ako je snazniji.

prilikom primanja lopte koristi LT da se igrac zagradi, opcenito gradjenje je jako korisno sto do sad nikada nije bilo, posebno kod tehnicki ili fizicki jakih igraca. 

Pa jesi vidio na nekoj tekmi da se protivnički igrač ko bizon zaleti u drugog igrača i odnese ga dva metra i sudac ništa ne svira? Ovo je nogomet a ne ragbi. Jedno je remplanje a nešto sasvim drugo je zaletavanje u igrača. Sad odigram tekmu i prvo poluvrijeme pogodim 5 lijevih stativa. Drugo pogodim i desno stativu i prečku te na kraju dobijem jedva 1-0

14 godina
FIFA 16

Tradicionalno ko i svake godine pokusavam prec sa tipkovnice na gamepad al neide pa neide hahaha

Jebemu zašto je assisted shooting na tipkovnici i kontroleru totalno drugaciji. na tipkovnici imam 8 smjerova al mi svejedno skoro sve ide u okvir gola, ovdje nemam uopce osjecaj za lijevi stick, gađam lijevu stativu pogodim desno od desne, pogledam u kontroler i vidim da držim dobro okrenuto i nije mi jasno koj ****. Bem ti naviku, necu ni ove godine izdrzat duze od 3-4 dana haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Otužno je gledati likove koji pokušavaju kao i svake godine do sada odigrati L1+trokut. Doslovno cijelu tekmu pokušava i ne ide. Nije mi jasno kako ne skuži da tako neće gol zabiti i da nešto mora mijenjati u igri. Mislim da će biti puno razočaranih ove godine. Nakon jučerašnjeg dana i nakon nekoliko promjena u momčadi polako hvatam konce. Još to nije tečna igra ali je duplo bolje nego jučer. Za razliku od prošlih godina kad sam prvi mjesec igrao samo offline i hvatao konce ove godine sam od prvog dana krenio online i možda sam zato bio zbunjen prvih par tekmi. Pogotovo ako sam naletio na nekoga tko je odigrao desetak tekmi a ja kao jelen...

Nova tekma i opet 3 stative. Ne znam je li to neki bug (šala) ali gotovo sve mi ide u stativu, pogotovo zicer prilike..

evo i PS4 družine

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 0:23 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Za dodavanje se totalno slazem, imam oko 1000 tekmi u fifi 15 i da sad svako malo dodam krivom igracu... Neznam kak su to glupo izprogramirali ali nemrem ja drzat stik u lijevo i stisnut normalno jacinu a lopta ode totalno na drugu stranu. Jutros sam odigro 10 tekmi i sve mi je super islo, a sad navecer, umoran, izgubio 7 tekmi, 1 dobio i 1 x...

Uglavnom nemojte pokusavat igrat ak ste umorni, nisam nis mogo odigrat, treba mozga za ovu igricu dok u 15ici nisam imo takvih problema 😂

Opcenito je igra malo pre agresivna, moras imat dobre mrcine u sredi jel te inace potrgaju protivnici ko malu bebu. phy je daleko najbitni stat ove godine, te onda poslje dribling, igraci s velikim driblingom meni osobno djeluju puno brzi od pacera.

I fakat je nevjerojatno kolko ekipa bolje igra kad nema loptu, trudi se osvojit loptu na sve nacine, dok ti svojem kad dodas loptu treba mu 2 godine da krene prema njoj, pa se moras gradit, zaebavat se zbog niceg jel... Vjerujem da ce sljedeci update hebeno popobljsat positioning igraca kad imas loptu, pre cesto se guraju da dodu na mjesto na koje im je nemoguce dat loptu.
Ako imate nekog jaceg igraca dodajte mu loptu i ako je protvnik blizu njega pustite ga da mu je uzme dok lopta ide prema njemu, i gledajte pre komicnu transformaciju iz balvana koji bleji u loptu ko tele do rakete koja ubija protivnickog igraca i uzima mu loptu ko iz sale. Nikad mi nece bit jasno kak oni testiraju tu fifu i dal je uopce testiraju i ko je ta osoba koja kaze to je to, igra je spremna za prodaju...

2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Evo tek nakon 10etak tekmi sam skuzio kako se brani u ovoj fifi i skreno razocaran sam.. opet samo drzis contain i kad krene u jednu stranu mu uzmes loptu s kockicom(ili kod nekih krugom) U fifi 15 sam contain drzo svaku prijestupnu tek toliko da se poravnam s igracem ako je potrebno..

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja niti drzim contain samo kockca, ja ne znam ali me su dodavanja opasno odradjena, al zaista, hvala bogu pa nema vise onih brzih napada samo trougao u prostor i pretrcis igraca, ok kad je kontra, to onda kapiram ali nekad ako si u mogucnosti mozes da se i odbranis....jedina stvar me nervira fut a to je 4 tekme dobije i kad treba da se bratim on me izbaci iz fut-a i posle pise da sam izgubio, poludeo sam zbog toga....
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Lutao sam od Senegala, Kameruna, pa sve do Turske odakle sam konačno stigao na otok. Već sam spucao tablu tableta i krvavog pogleda nastavio probijanje kroz divizije. U svašta nešto sam udarao šakom i jedino je pošteđen xboxov gamepad. Pa ljudi moji, ovo što sam ja doživio je hebanje u zdrav mozak...Ako krenem opisivati, treba će mi vremena i eto zoree...

https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=cb10ZnDAnLW47:FFA16PCC

Coquelin je sa Anchor karticom kao onaj iz stvarnosti, a od silinih kamerunaca sam ostavio Songa s razlogom. Play mi je Cabaye i osjeti se njegova kvaliteta pass igre u statsima. Maloprije sam piknuo i Morgana jer mi je bio potreban takav igrač, pa da mijenja Cabaye-a i nije me razočarao. Ne mogu ih forsirati istodobno, jer svaku tekmu rotiram prvih 11 i na taj način pravim ogromnu uštedu.

Fale mi bolji napadači, ali za sada služe i ovi, te razguljivaju "globusom".

Nikako da uleti nešto u packu, a sanjam Y Tourea. Više bi njega volio ubosti nego Ronalda ili Messia, jer znam da bi sa njim bio kralj sredine terena, što je ove sezone ključno.

FUT Draft je do jaja i kralj svih modova. Svka čast EA-u na ovom, a za psihičke i duševne boli im se naj...

Something Inside so Strong
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 1:14 (TheMadNix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

Dadu i mene u Co-op Seasonsu skoro u svakoj utakmici diskonekta. Nakupili smo se sramotno puno poraza isključivo zbog diskonektanja. Ne znam do čega je. Oboje imamo T-Comov ZTE ruter. Tu i tamo odigramo utakmicu do kraja, no u gotovo polovici utakmica gubimo iz samo EA-u poznatog razloga. U FUT-u nemamo takvih problema. Ima li tko ideju? Igra li tko s ZTE ruterom? 

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Dadu i mene u Co-op Seasonsu skoro u svakoj utakmici diskonekta. Nakupili smo se sramotno puno poraza isključivo zbog diskonektanja. Ne znam do čega je. Oboje imamo T-Comov ZTE ruter. Tu i tamo odigramo utakmicu do kraja, no u gotovo polovici utakmica gubimo iz samo EA-u poznatog razloga. U FUT-u nemamo takvih problema. Ima li tko ideju? Igra li tko s ZTE ruterom? 

Ja sam na optimi i imam zte ruter i sve uredno radi, niti jedan diskonekt, kako si spojen? Neka netko stavi one portove, možda je to problem. I da te pitam nešto, kad ćeš slijedeći puta igrati coop, ajde probaj pogledati coop trofeje tj onaj kabinet za coop, frendu i meni to neće otvoriti pa rekao da vidim jel drugi imaju problem.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 1:39 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Dečkovi,kak se puštalopta kroz noge??? nemgu nikako skužit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lazicki88 kaže...

Dečkovi,kak se puštalopta kroz noge??? nemgu nikako skužit 

R1/RB.

@tommy- Sutra ću pogledati pa javim..