FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 653.645
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
DadoZG kaže...
Aktiviraj sve kaj možeš, ne zbraja se za jednu tekmu nego traje koliko ih imaš.

Bitno je aktivirati sve jer je EA prije koju godinu samo odjednom ukinuo tu mogućnost.

Super,aktivirao sam vecinu ,sad cu sve sto imam !

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2015 10:18 (mackocicko2004).
13 godina
FIFA 16

Meni ovo s RW i LW smeta za popizdit.

I smeta mi što igraču koji ima loptu brzina naglo padne, on je trom, nespretan i glup, a svi protivnički igrači oko njega kao da su dobili nogu u guzicu i trče k'o Usain Bolt po terenu.

Također ovo dodavanje bi mogli malko doraditi, ali nije ni problem u lošem dodavanju koliko u protivničkim igračima koji kao da imaju boost dok ne oduzmu loptu.

Prečesto mi presijecaju lopte koje nije normalno presijeći.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Sto brate ne igrate protiv kompa na prof .?!

Nema nerviranja ,racunar igra na toj tezini sasvim dovoljno da bude ozbiljan protivnik a opet se moze pobijediti ! :)

Ljudi pokvareni,vuku,guraju,nema sta ne rade da bi pobijedili !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DadoZG kaže...

Bitno je aktivirati sve jer je EA prije koju godinu samo odjednom ukinuo tu mogućnost.

Meni se u 14 dogodilo da sam aktivirao 2x 1000 coinsa za 10 tekmi odjednom jer sam mislio da će se samo nastaviti kad jedno istekne, ali šipak. Dobio sam samo 1000x10. Od onda aktiviram novi bonus tek kad stari istekne. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
protjeran
Hexfire kaže...
DadoZG kaže...

Meni se u 14 dogodilo da sam aktivirao 2x 1000 coinsa za 10 tekmi odjednom jer sam mislio da će se samo nastaviti kad jedno istekne, ali šipak. Dobio sam samo 1000x10. Od onda aktiviram novi bonus tek kad stari istekne. 

I ja mislim da je to tako !Videcu ako potraje vise od 1o tekmi onda je ok posto sam aktivirao

podosta ! :)

Ako nije kumulativno onda su pederi trebali da upozore da se ide jedno po jedno !

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2015 10:05 (mackocicko2004).
16 godina
Hexfire kaže...

Ne znam, dreammaker i ja svaku fifu odmah aktiviramo sve i traje nam kolko traje, 45, 50, 60 tekmi. 

Ovu fifu su povečali ponudu pa očekujem oko 80 tekmi ak se ne varam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2015 10:33 (DadoZG).
15 godina
FIFA 16

preso sam iz divizije 10 u 9 i vidim da pobjede opet isto coinsa donose.. kad ce se to povecati?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
maxy0 kaže...

preso sam iz divizije 10 u 9 i vidim da pobjede opet isto coinsa donose.. kad ce se to povecati?

Neće.

Povećat će se samo coinsi za prolaz divizije ili osvojenu diviziju.

Čim niža divizija, tim više coinsa.

Ali za tekme kao takve je količina coinsa uvijek ista.

[19xx] 4ntraks
15 godina
maxy0 kaže...

Pobjede uvijek donose isto bez obzira na diviziju, razlika ti može biti u onim skill pointsima i multiplier ti se povećava ako nisi izlazio iz igre tokom tekme. Ali je zato velika razlika u coinsima koje dobiješ kad ostaneš u diviziji ili osguraš prolazak dalje. Znači, ako uspiješ preći u Div 8 dobit ćeš više coinsa nego kad si iz 10 prešau u 9.

@dado

ne znam, možda je bio neki bug u pitanju. Koliko sam vidio ove godine se dobije oko 60k tim putem, nije to neka ogromna lova, ali super ako kao ja nemaš ništa coinsa i igrača na početku i nemaš vremena za tradeanje. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
FIFA 16

Hoce li biti neki turnir

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
DadoZG kaže...
Hexfire kaže...

Ne znam, dreammaker i ja svaku fifu odmah aktiviramo sve i traje nam kolko traje, 45, 50, 60 tekmi. 

Ovu fifu su povečali ponudu pa očekujem oko 80 tekmi ak se ne varam.

Dobra stvar ,jbg,1000 coinsa ,bonusa 50 tekmi super stvar !

12 godina
FIFA 16

Jel može netko, molim vas, objasniti coin boost za nas padobrance koji su razočarani pesom došli na fifu?!

Koliko sam skužio, vrijede za fut tekme, online i offline draft. Jel vrijede za online divizije sa klubovima? Pretpostavljam da ne vrijede za tekme u carrer modu? Trenutno imam 4000 FCC, da kupujem te coin boost od onih najmanjih levela, pa do najvećih ili mogu odmah neke veće levele uzeti? Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
Dr.Feel kaže...

Jel može netko, molim vas, objasniti coin boost za nas padobrance koji su razočarani pesom došli na fifu?!

Koliko sam skužio, vrijede za fut tekme, online i offline draft. Jel vrijede za online divizije sa klubovima? Pretpostavljam da ne vrijede za tekme u carrer modu? Trenutno imam 4000 FCC, da kupujem te coin boost od onih najmanjih levela, pa do najvećih ili mogu odmah neke veće levele uzeti? Unaprijed hvala!

Vrijede isključivo za modove u FUT-u. Možeš kupiti i veći level, ako imaš dovoljno coinsa.

13 godina
FIFA 16

U online Fut modu da li je i vama ljudi dnf modifier zakucan na 0.63 ?

0 0 hvala 0
15 godina
pc_fan005 kaže...

U online Fut modu da li je i vama ljudi dnf modifier zakucan na 0.63 ?

Mislim da se meni ječer povećao baš na tu vrijednost. Budem danas odigrao još par tekmi pa javim.

13 godina

Odigraj pa bas javi :D

15 godina
FIFA 16

ovi penali bas unistavaju igricu, nevjerojatno je sta sve sviraju sudci.. i meni i protivniku, uzas samo mogu rec. 

i sta je sa zaledima, sviraju pola minute nakon sta moj igrac primi loptu.

isto tako vidim da fifa nastavlja tradiciju da golovi prelako i previse padaju padaju u sudackim nadoknadama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

Koju od ove tri opcije u anketi imate uključene u settingsima? Osjećate li input lag?

0 Lock to 30 fps
12 Lock to 60 fps
11 No limit on fps
šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2015 14:01 (dreammaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 16

Idemo ponovo... Svake godine isto. Ja iz 7 udaraca u okvir sa Cavanijem nemogu pogoditi da se ubijem. Ali zato Messi nadskoci Cacesresa koji ima 190cm i glavom zabije gol skoro iz mrtvog kuta. Ubija me i ono dodavanje krilnim igracima, koji samo stoje ko klade i nejdu na loptu. Svake godine isto. Red iscekivanja, red razocaranja, red psovanja. Ali i dalje igram. Moram si preimenovati klub i NK Mazohist 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
dreammaker kaže...

Koju od ove tri opcije u anketi imate uključene u settingsima? Osjećate li input lag?

kada stavim no limit on fps pise mi na frapsu da je oko 100 a igrica stekao kao da je igram na ispod 30

16 godina
MaciStyle kaže...
dreammaker kaže...

kada stavim no limit on fps pise mi na frapsu da je oko 100 a igrica stekao kao da je igram na ispod 30

Tako je i meni i Dadi. Problem je što lock na 60 fps čini igru fluidnom ali postoji input lag i sve djeluje puno tromije no što zaista jest. Na no limitu osjećam stuttering ali se igrači savršeno kreću po terenu. ne znam ni sam što napraviti..

šumski put je bio ravan.
12 godina

Stavite no limit fps i zakljucajte ga na 60  s nekim programom, jer kad stavite u settingsima lock na 60, u cutscenama i prekidima prebacuje se na 30 fpsa

13 godina
mackocicko2004 kaže...

Sto brate ne igrate protiv kompa na prof .?!

Nema nerviranja ,racunar igra na toj tezini sasvim dovoljno da bude ozbiljan protivnik a opet se moze pobijediti ! :)

Ljudi pokvareni,vuku,guraju,nema sta ne rade da bi pobijedili !

Zato jer je ovo kompetativni nogomet a fcking offline... da mi se igro offline igro bi PES. Uzivam igrajuci protiv ljudi jer je veci gust igrat, komp je daleka proslost sta se mene tice.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Rečeno je da vecina brazilaca naknadno dolazi sa updateom..

kad bi to moglo biti?????

mislim prava imena igraca u brazilskim klubovima..

neda mi se pocet igrat career mode dok to nesrede jbg

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Ima li netko prijedlog za starter UT team, bar jedan 5* skiller, na pc-u.
Ja se izlomio sastavljajući na futheadu sve moguće kombinacije, ali je market trenutno u qrcu. Imam 11k

Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

slozi si tim sa turcima oni su dobri i jeftini 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pc_fan005 kaže...

Odigraj pa bas javi :D

Odigrao i moguće da je nešto bugirano s tim. Nakon 3 tekme je ostalo na 0,63, pa je nakon jedne gdje je pukla veza palo na 0,28 iako mi nije pisalo poraz ni "potrošenu" utakmicu i onda je nakon odigrane tekme opet skočilo na tih 0,63.

@dream

No limit FPS i onda staviš vsync ili adaptible vsync, ako imaš nVidiu putem control panela od grafičke. Najbolja solucija i igra tako najfluidnije radi.

15 godina
FIFA 16

Na koju vi foru skupite par desetaka tisuca coinsa ako ne i stotina? Ja s ovih pišljivih 500 coinsa koje dobijem za pobjedu nist nemogu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Na koju vi foru skupite par desetaka tisuca coinsa ako ne i stotina? Ja s ovih pišljivih 500 coinsa koje dobijem za pobjedu nist nemogu

U katalogu pokupuješ one boostere i igraš single player dvizije dok ne skupiš dovoljno

Origin ID: mataraHD7
15 godina
FIFA 16

Kako se mijenja smijer sa igracem a da pritom za to nije potrebno 5 sec, znaci dok ja stopam igraca i krenem u drugom smijeru on se toliko uspori i pogubi da mu i igrac sa -100 pacea uzme lotpum ono rstick ljevo-desno pa ljevi u supretnom smjeru funkcionira ali ne svaki put tj teze je za izvrsit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice