otvorim ja brazilske ekipe...kad ono izmisljeni igraci u njima
naravno nema ni ronaldinha u igri..katastrofa
otvorim ja brazilske ekipe...kad ono izmisljeni igraci u njima
naravno nema ni ronaldinha u igri..katastrofa
Rečeno je da vecina brazilaca naknadno dolazi sa updateom..
Evo i ja sam kupio igru pa ako želite dodajte me na Origin. Ako ima netko voljan može mi sendat pokoji coin boost, bio bih prezahvalan. 
ID: Team90s
Meni max 30 sec trazi svaki put. Odigrao preko 30 utakmica i sve u redu sto se tog tice.
Jedno pitanje vezano za PS4 verziju Fife 16, da li postoji neka PC aplikacija, sajt/program, gde se mogu vrsiti transakcije i trgovine igracima u FUT-u, da ne mora samo preko konzole?
Hvala.
Meni max 30 sec trazi svaki put. Odigrao preko 30 utakmica i sve u redu sto se tog tice.
ja nijednu dosad nisam, sam mi javi da nije nasao protivnike... gledao sam na njihovom forumu i nisam jedini...
Ja poceo slagat brazilce...napad Jonas i Pato, na Cam Alex texteira, na golu diego alves...sljedi Leonardo na LM...na RM morma jos vidit hulk je poskupio nekim cudom...CDM mislim da ce bit Melo kao i prosle godine, obrana Danilo siguran, za ostale moram vidit...kasnije skupljat za silvu i luiza
Jedno pitanje vezano za PS4 verziju Fife 16, da li postoji neka PC aplikacija, sajt/program, gde se mogu vrsiti transakcije i trgovine igracima u FUT-u, da ne mora samo preko konzole?
Hvala.
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app
Ili preko mobitela - FIFA Companion
Vidim da su na brazilskom originu pointsi u manjim cijenama nego kod nas,ima ko da je uzeo,da nebi bilo BAN...
Nadalje..da li kome kad golman ima loptu,korner il kad se prikaze sudac cijela slika postaje puno svijetlija?
Vraga! moras imat brazilsku osobnu! heh
Ima li neko problema sa veličinom transfer liste? Prošlu fifu sam moga maksimalno stavit 40 itema, a ovu 30 ... wtf? Kupio sam sve nadogradnje za transfer listu, ali i dalje je na 30.
Svaku fifu je 30 a onda si nadokupiš u katalogu ovisno koji si level. Ja imam 100 mjesta i na PS4 i na PC.
Dakle, do sada sam otvarao packove na PS4. Otvorio sam 110 packova i najbolji igrači koje sam dobio su eriksen i verratti? Pa to je ebeno smiješno.
Na PC sam otvorio nekih 80 packova i najbolje kaj sam dobio je walcott. Znači u gotovo 200 packova nisam uspio dobiti igrača vrijednog 20k coinsa? Halo?
I onda se čude zakaj ljudi kupuju coinse i zakaj im pada prihod od pointsa...
Ma ne moras nis stisnut da napravis penal, dosta je da hodas pored njega, il da on napravi neki okret il nes i samo se zabije u tebe i padne
Origin ID - mislavmaric7 dodajte me ako ste za neki match, coop ili sl.
ja nijednu dosad nisam, sam mi javi da nije nasao protivnike... gledao sam na njihovom forumu i nisam jedini...
Također, uopće ne mogu naći protivnika...
HNK Botinec, movie?
GG ako da..
Naletio na starog rivala Mrkvu u futu i podjelili bodove. :D
HNK Botinec, movie?
GG ako da..
Ti si mi prva online tekma u fifi16 i jedina donekle normalna. Ovo sve druge same sileđije. Nikako se ne snalazim i s nikim ne mogu igrati. Morat ću pojačati trening ako hoću biti konkurentan. Da, gg ali ja sam se patio kao isus i na kraju izgubio. Prvih par minuta nisam se uopće mogao snaći dok nisam maknuo ono shranje od sjene oko igrača iako sam to maknuo čim sam ušao prvi put u igru. Aj budemo probali za koji dan kad budem imao više tekmi u nogama. BojaNo1, pa me dodaj ako me nemaš. Volio bih revanš
Meni sve uredno. Igraju likovi vecinom pressing, ali stavim si taktiku contain i 90 team widith i samo dodajem s jedne na drugu stranu i onda kad lik ispade ubodem preko krila pa finesse u suprotni ili do Mandze i lagana egzekucija. Imao sam bar 10 penala na foru da uletim s krila i u sprintu samo kontra smjer i zabijes se u obrambenog.
Evo ekipa s kojom se lagano gura po divizijama.
http://www.futhead.com/16/squads/1485757/
Meni je jedan dečko nabio high pressure danas, nisam mogao disati ali tu ide pass igra jako do izražaja, sa par passova ga praktički izbaciš i pred golom si ali moraš pametno, jer ako izgubiš loptu, to ti je gol 90 posto.
Ujebali su offline totalno, professional postao težak odjednom. CPU igra previše bunker, i imam 3 poraza offline i sva 3 izgubio jer se dogodio glupi penal koji nema logike.
Ne sviđa mi se ideja za draft mode, umjesto da stave 1 entry za offline i 1 za online, oni stavili 1 sveukupno. Naravno ja sam svoj ispuco offline. A o marketu na PC-u da ne govorim.
ej ljudi ima li zainteresiranih za pro clubs? klub nam se zove CroMasters i prihvacamo logicno samo hrvate, pa ako ste zainteresirani da igramo, da se malo zabavljamo slobodno mi posaljite req na originu ( RvpCro ). pošto je klub tek danas napravljen, dogovorit cemo se kad cemo igrat, najvjerojatnije u vecernjem terminu od 19 ili 20 pa nadalje, trazimo sve pozicije za sad nas je 3, nas 3 igramo jos od fife 12.
Klub je za zabavu ali isto tako i natjecateljski.
Meni sve uredno. Igraju likovi vecinom pressing, ali stavim si taktiku contain i 90 team widith i samo dodajem s jedne na drugu stranu i onda kad lik ispade ubodem preko krila pa finesse u suprotni ili do Mandze i lagana egzekucija. Imao sam bar 10 penala na foru da uletim s krila i u sprintu samo kontra smjer i zabijes se u obrambenog.
Evo ekipa s kojom se lagano gura po divizijama.
http://www.futhead.com/16/squads/1485757/
Ti se dodaješ s jedne na drugu stranu a ja se ne mogu dodati na pet metara jer uvijek fulam igrača koji onda prima loptu u raskoraku i na taj način poklanja loptu protivniku. . Igram klasičan nogomet gdje stvorim višak i izbacim igrača kojeg onda u sljedećih nekoliko koraka uvijek protivnik stigne i siluje me. Uopće je nebitno koliko vidim u ovih desetak tekmi koliki pace ima CB i recimo RW. Kako god da ga izigram, protivnik se uvijek vrati i stigne mi napadača kojeg sam izbacio u priliku. Ne igram na snagu a vidim iz ovih desetak tekmi da bez toga neće ići i sad sam u problemu dok se ne priviknem.
Meni je jedan dečko nabio high pressure danas, nisam mogao disati ali tu ide pass igra jako do izražaja, sa par passova ga praktički izbaciš i pred golom si ali moraš pametno, jer ako izgubiš loptu, to ti je gol 90 posto.
Pa hebem ja pass igru kad mi se ne mogu točno igrači dodati na par metara a da ne pričam da hoću dodati recimo igraču na lijevu stranu a comp odlučit dodati igraču u sredinu koji uopće nije u prilici primiti loptu i naravno evo problema. Ovi igrači na LW i RW poziciji kao da ih niti ni nemam. Nikakva korist od njih. Uopće ne prate igru niti formaciju već odu pitaj boga kuda. Pa mora prilaziti svome veznom ili bočnom i nuditi se za suradnju a on ode i ostavi me u škripcu. Sve u svemu, likovima kojie sam u fifi15 dobivao bez problema s 5/6 komada ovdje ne mogu dobiti niti pod razno. Bar ne ovaj prvi dan kako sam počeo igrati.
Assissted je oduvijek bio takav da te tu i tamo zezne i doda skroz krivo, ali u ovoj FIFI to nije ništa izraženije nego dosad. Ali izgleda mi od oka da sad treba preciznije odabrati smjer i snagu. Osobno nemam problema s tim jer godinama igram tako iako assissted omogućava da to zanemariš. Sad su oni koji nikad nisu znali igrati pass igru, ali mislili da su profići nagrabusili. Toliko lako je nekim likovima oduzeti loptu da mi ih je sve žao.
I forsiranje high pressurea ipak ne funkcionira cijelu tekmu ko prije. Oko 70-e su ti igrači mrtvi umorni i samo prolaziš pokraj njih ko da ih nema.
Ronaldo je loš primjer jer lik ni u stvarnom životu nikoga ne može pretrčati pa je barem tu FIFA realna :P. Sa LM pacea 70 se može pobjeći obrambenom od 60 i to je dovoljno. Samo treba dobro štopati loptu i brzo si dvaput gljivom lupiti loptu u for. Više nije dovoljno da samo ideš s loptom u nogama ili da si loptu udariš pol metra naprijed.
Loš(ij)e strane ovogodošnje FIFE su mi zasad: prokleta magla (ne znam čija je to ideja bila, ali baš je iritantno kad 3/5 tekmi igraš sa tim foggy uvjetima), suci čekaju prokleto dugo da dosude ofsajd. Napravim 5 dodavanja i zabijem gol da bi se sudac sjetio da je bio ofsajd pol sata prije. Uklizavanja su puno puno preciznija i korisnija, ali ponekad se prežestoko kažnjavaju kad zezneš. I puštanje prednosti nekad traje u nedogled.
Imam puno coins bost e sad me zanima d ali smijem vise od jednog da aktiviram istovremno?
Da li se sabiraju u tom slucaju ili mora jedan po jedan ?
Ima li neko problema sa veličinom transfer liste? Prošlu fifu sam moga maksimalno stavit 40 itema, a ovu 30 ... wtf? Kupio sam sve nadogradnje za transfer listu, ali i dalje je na 30.
Svaku fifu je 30 a onda si nadokupiš u katalogu ovisno koji si level. Ja imam 100 mjesta i na PS4 i na PC.
Dakle, do sada sam otvarao packove na PS4. Otvorio sam 110 packova i najbolji igrači koje sam dobio su eriksen i verratti? Pa to je ebeno smiješno.
Na PC sam otvorio nekih 80 packova i najbolje kaj sam dobio je walcott. Znači u gotovo 200 packova nisam uspio dobiti igrača vrijednog 20k coinsa? Halo?
I onda se čude zakaj ljudi kupuju coinse i zakaj im pada prihod od pointsa...
Ja potrosio 4400 pointsa na packove od 150,nisam dobio nista osim ugovora i jos nekih s***a !