Napokon nešto pametno od EA. U ovom trenutku cijene su takve jer je previše coinsa u igri, a u CR i Messija nijedan normalan igrač si neće moći priuštiti, nisi je mogao do sada u zadnje dvije fife.
Zbog ovoga kukaju samo coinbuyer/seller/promotori i oni koji su ranije kupili coinse i uložili ih u skupe igrače.
Sad se čeka fifa16.
Ne znam što je ovdje pametno? Nisam vidio veću debilanu. SIF 89 Silva lokan na 600k a SIF 81 Aubameyang na 700k, a SIF 88 Hummels na 1 milijun coinsa? Po kojoj logici su lokali igrače? Kako mogu lokati igrača s manjim ratingom za 8 za 100k više od jače kartice?
Što se tebi sad promijenilo na bolje? Svi igrači kaj su imali cijenu imaju je i sada tako da i dalje nećeš moći do njih.
Sada će ponuda na marketu biti manja jer će se otvarati manje packova. Hoćeš dati novce za fifa pointse zbog kojih je sve ovo napravljeno?
Kaj veli galeb, imam gotovo sve kaj me interesira i nešto coinsa sa strane pa me baš briga ali ovo nema smisla i kladim se da po ovakvom sistemu neće biti sljedeći fut. Ne mogu se požaliti jer me ove godina pack prosrao kao nikad do sada ali ovo fakat nema smisla..