FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 770.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 15
soft kaže...

Napokon nešto pametno od EA. U ovom trenutku cijene su takve jer je previše coinsa u igri, a u CR i Messija nijedan normalan igrač si neće moći priuštiti, nisi je mogao do sada u zadnje dvije fife.

Zbog ovoga kukaju samo coinbuyer/seller/promotori i oni koji su ranije kupili coinse i uložili ih u skupe igrače.

Sad se čeka fifa16.

Ne znam što je ovdje pametno? Nisam vidio veću debilanu. SIF 89 Silva lokan na 600k a SIF 81 Aubameyang na 700k, a SIF 88 Hummels na 1 milijun coinsa? Po kojoj logici su lokali igrače?  Kako mogu lokati igrača s manjim ratingom za 8 za 100k više od jače kartice?

Što se tebi sad promijenilo na bolje? Svi igrači kaj su imali cijenu imaju je i sada tako da i dalje nećeš moći do njih.

Sada će ponuda na marketu biti manja jer će se otvarati manje packova. Hoćeš dati novce za fifa pointse zbog kojih je sve ovo napravljeno?

Kaj veli galeb, imam gotovo sve kaj me interesira i nešto coinsa sa strane pa me baš briga ali ovo nema smisla i kladim se da po ovakvom sistemu neće biti sljedeći fut. Ne mogu se požaliti jer me ove godina pack prosrao kao nikad do sada ali ovo fakat nema smisla..

17 godina
C3c1l kaže...

kako nema ronalda? ja sam gledao oko 4 i pol i bilo ih je masu, sve preko 5 milje

Govoriomo o PS4. Evo ovaj tren opet gledam i nema niti jedan ronaldo u ponudi na marketu!

14 godina
neaktivan
FIFA 15

Bolje je to jer nema više novih coinbuyera. Ne znam na kojoj sam stranici vidio 1 mil coinsa je sada eura (XB).

Igrače su fiksirali prema cijenama zadnjih nekoliko dana/tjedana.

Sada bez ikakvog straha, da ću radi proklete unflacije izgubiti sve mukom zarađene novce, mogu mijenjati momcad svakih par dana. Ono šta ću izgubiti je manje-više porez.

" I tebi je to ok? pljunut 60 eur na fifu, bit pokusan kunic god dana dok ovi isporbavaju razne gluposti i natjecu se valjda ko je veci retard u ea i onda opet pljunut 60 eur pa vidit di ce te oni odnest?"

Kako je tebi tako je i svima, i zbilja ne vidim problem. Njihova igra, njihova pravila. Većina igrača nije igrala prema pravilima, pa su ih pooštrili tako da se mora igrati po pravilima.

Onaj tko se buni protiv novosti koje su uveli očito je i sam bio u mutnim vodama. Svaki pošten igrač bi trebao biti presretan sa novostima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Ja ocito ne kuzim tvoju logiku al eto, mene je sad puklo da ja zelim ronalda u ekipi, 7m prava sitnica samo odigram cca 14000 tekmi i imam ga... ili sta mi je alternativa? orobit banku da si kupim 20-30k pointsa i odem u crkvu molit da me posere ronaldo? 

Iskreno rade bi te novce platio kinezu nekom nego ovoj gamadi.

Jesam li bio u mutnim vodama, jesam kad sam skuzio da je ovo isto jedan market simulator... dok sam mogao zaradio sam si solidne pare u tim istim mutnim vodama, jeli me briga? nije, jer ni ovi sta su igru napravili ne zasluzuju ni trunku postovanja... 

Edit:ocito imamo 2 poptpuno drugacija pogleda, sto je i normalno s obzirom da smo ljudi, valjda.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 20:12 (toninho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Napokon mi se "vratilo" uloženo.. Iniesta kupljen za 1.7m sad ima toliku minimalnu vrijednost.. samo što ga nemogu prodat jer su svi na 1.7m buynow haha
Gledam po EA forumu PS igraci se žale i pitaju se kako jedan TOTY igrac (Kroos) moze kostat samo 1.5 - 2.5m, kažu da je to premalo za TOTY igraca, i da treba kostat barem 5-7m.

Dođem na ovaj forum i čitam kako su svi igraci preskupi. Kao da zaboravljate da su TOTY igraci nekad bili rjetkost, a ove godine godine su igraci sa 94 overallom kostali 500k buynow.

Po čemu bi Ronaldo trebao koštat 500k? Da bude dostupan svima i da si ga svatko može priuštit? Onda Ronaldo više nije Ronaldo i nebi bio zanimljiv. Kako će 100.000 igraca kupit Ronalda ako je to primjer rjetke kartice i izdano ih je mozda 100?

Pa nije market odredio EA nego mi, i onda su se umješali coinselleri i kad netko može kupit 500k za 5€ onda vise nece Ronaldo kostat 500k jer bi ga inace svatko mogao priuštit. Sad su ubili coinsellere ali ne mogu stavit cijene igraca kakve bi bile u 9. mjesecu.

Nadam se da cemo u fifi 16 svi pocet jednako, i da ce redizajdnirat sustav fifa pointsa jer postoje brojne igre koje zarađuju bez da su p2w. (Iako sumnjam da ce ista mjenjat al nada umire posljednja)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
toninho kaže...

Ja ocito ne kuzim tvoju logiku al eto, mene je sad puklo da ja zelim ronalda u ekipi, 7m prava sitnica samo odigram cca 14000 tekmi i imam ga... ili sta mi je alternativa? orobit banku da si kupim 20-30k pointsa i odem u crkvu molit da me posere ronaldo? 

Iskreno rade bi te novce platio kinezu nekom nego ovoj gamadi.

Jesam li bio u mutnim vodama, jesam kad sam skuzio da je ovo isto jedan market simulator... dok sam mogao zaradio sam si solidne pare u tim istim mutnim vodama, jeli me briga? nije, jer ni ovi sta su igru napravili ne zasluzuju ni trunku postovanja... 

Edit:ocito imamo 2 poptpuno drugacija pogleda, sto je i normalno s obzirom da smo ljudi, valjda.

Sad si tek nahebo kad dodu dezurni dusebriznici. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
KiCo77 kaže...

Napokon mi se "vratilo" uloženo.. Iniesta kupljen za 1.7m sad ima toliku minimalnu vrijednost.. samo što ga nemogu prodat jer su svi na 1.7m buynow haha
Gledam po EA forumu PS igraci se žale i pitaju se kako jedan TOTY igrac (Kroos) moze kostat samo 1.5 - 2.5m, kažu da je to premalo za TOTY igraca, i da treba kostat barem 5-7m.

Dođem na ovaj forum i čitam kako su svi igraci preskupi. Kao da zaboravljate da su TOTY igraci nekad bili rjetkost, a ove godine godine su igraci sa 94 overallom kostali 500k buynow.

Po čemu bi Ronaldo trebao koštat 500k? Da bude dostupan svima i da si ga svatko može priuštit? Onda Ronaldo više nije Ronaldo i nebi bio zanimljiv. Kako će 100.000 igraca kupit Ronalda ako je to primjer rjetke kartice i izdano ih je mozda 100?

Pa nije market odredio EA nego mi, i onda su se umješali coinselleri i kad netko može kupit 500k za 5€ onda vise nece Ronaldo kostat 500k jer bi ga inace svatko mogao priuštit. Sad su ubili coinsellere ali ne mogu stavit cijene igraca kakve bi bile u 9. mjesecu.

Nadam se da cemo u fifi 16 svi pocet jednako, i da ce redizajdnirat sustav fifa pointsa jer postoje brojne igre koje zarađuju bez da su p2w. (Iako sumnjam da ce ista mjenjat al nada umire posljednja)

Tebi ocito nije jasno da 1-2-3milje coinsa a kamoli 15milja coinsa je jednostavno ne moguce skupit osim ako ne sjedis za marketom koda ti je posao... osobno nemam vremena, volje ili nesto trece da to radim jer bi trebao svojom igrom postic i zaradit nekog igraca, a ne pointsima ili dangubljenjem na marketu. 

Neka bude svima dostupan, u cemu je fora da ne bude ? Bolje je kad kosta ekvivalentno 15k odigranih utakmica, da... to je sigurno bolje. 

Jednostavno limitiras broj igraca na 1 u svakom klubu, ne samo u ekipi vec i na transfer listi. Spustis price cap enormno nisko, web app niti ne izbacis van jer jedino za sta valja je autobuyer i to je to. 

11 godina
neaktivan

ne trenutno na PS nema ni jednog ronalda

Hala Madrid
17 godina
FIFA 15
Znači svi se slažemo u jednom a to je da treba na neki način ograničiti gornju cijenu igrača. No meni nije jasno zašto se ograničava doljnja cijena igrača? Koja je to logika? Taj podatak mi sve govori a to je da je njih baš briga za market, igrače, ekonomiju igre itd. Zašto ja ne bih mogao staviti minimalnu cijenu za sif hummelsa recimo 400k? Sada je lokan na 750k. Samim time bi se dodatno rušila cijena i pojeftinjavao market a to valjda svi želimo..

Očito njihove pobude nisu bile onakve kakve mi mislimo. Ja se i dalje kladim da je sve ovo napravljeno samo zbog katastrofalne prodaje fifa pointsa koja je do sada bila znatan dio prihoda ove igre. Drugo ih ništa nije interesiralo. I kako rekoh, sada će pasti otvaranje packova a samim time i ponuda na marketu. Do kraja ove igre ništa više pozitivnog.
Treba vidjeti što će biti u sljedećem izdanju te po kojoj logici će određivati cijene igrača. Mislim da je ovo stanje neodrživo. Ne bih se iznenadio da izlaskom nove fife sve bude po starom a onda opet krenu s kemijama u pola igre kad osjete pad prihoda..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...
KiCo77 kaže...

Tebi ocito nije jasno da 1-2-3milje coinsa a kamoli 15milja coinsa je jednostavno ne moguce skupit osim ako ne sjedis za marketom koda ti je posao... osobno nemam vremena, volje ili nesto trece da to radim jer bi trebao svojom igrom postic i zaradit nekog igraca, a ne pointsima ili dangubljenjem na marketu. 

Neka bude svima dostupan, u cemu je fora da ne bude ? Bolje je kad kosta ekvivalentno 15k odigranih utakmica, da... to je sigurno bolje. 

Jednostavno limitiras broj igraca na 1 u svakom klubu, ne samo u ekipi vec i na transfer listi. Spustis price cap enormno nisko, web app niti ne izbacis van jer jedino za sta valja je autobuyer i to je to. 

Ja sam skupio 2m u 2 tjedna nakon totya a na marketu sam proveo 2h svaki dan, s time da nisam ni tako toty igrace, niti sam pamtio cijene na marketu- samo futpc i compare price.

Neke stvari se meni podrazumjevaju pa mislim da ih ne moram objasnjavat al ispada da je drugacije..  Citiram tebe: "Trebali bi stavit da igrac ne moze vrijedi vise od 150-200k" 

U gold packovima je vjerovatno izdano oko 100-200 kartica Ronalda. Da su te poslušali i stavili gornji cap 200k, danas bi imao 10.000 ljudi koji ga mogu priuštit i negdje 100 kartica. Znaš gdje bi vidio Ronalda? Na marketu sigurno ne, možda u muzeju, ne vjerujem da je itko glup da bi ga listao, a i kad bi nestao bi u minuti, kao sad na PS4. I ne samo Ronalda, da je gornji cap 200k, nebi bilo Ibre, Balea, Robbena, Messija, Hazarda. Jednostavno, tko bi ih htio prodat, ako zna da ih vise nikad nece vidjet jer ih je jako malo i svi ih mogu priuštit?

14 godina
movie kaže...
Znači svi se slažemo u jednom a to je da treba na neki način ograničiti gornju cijenu igrača. No meni nije jasno zašto se ograničava doljnja cijena igrača? Koja je to logika? Taj podatak mi sve govori a to je da je njih baš briga za market, igrače, ekonomiju igre itd. Zašto ja ne bih mogao staviti minimalnu cijenu za sif hummelsa recimo 400k? Sada je lokan na 750k. Samim time bi se dodatno rušila cijena i pojeftinjavao market a to valjda svi želimo..

Očito njihove pobude nisu bile onakve kakve mi mislimo. Ja se i dalje kladim da je sve ovo napravljeno samo zbog katastrofalne prodaje fifa pointsa koja je do sada bila znatan dio prihoda ove igre. Drugo ih ništa nije interesiralo. I kako rekoh, sada će pasti otvaranje packova a samim time i ponuda na marketu. Do kraja ove igre ništa više pozitivnog.
Treba vidjeti što će biti u sljedećem izdanju te po kojoj logici će određivati cijene igrača. Mislim da je ovo stanje neodrživo. Ne bih se iznenadio da izlaskom nove fife sve bude po starom a onda opet krenu s kemijama u pola igre kad osjete pad prihoda..

U krivu si, ja sam jedan od onih koji je uložio u neke TOT> igrace kada im je cijena "pala" na ~1.5m jer je to jako nisko u usporedbi sa prošle 2 god.. I isto tako se sjecam da što se više bližio TOTS da su cijene sve više rasle. I onda se oni u 2. mjesecu sjete nenajavljeno ugasit market i milijuni planu u trenu (kao šta se sad na konzolama žale zbog iznenadnog pada cijena)

15 godina
FIFA 15

Po meni bi to bio solidan sistem "otkljucavanja" igraca kao ako se ne varmm davno prije u wining eleven? 

Tipa svaki dan imas nekakve skillove i challenge koje moras odradit i oni ne samo sto te uce igri(driblanju, pucanju,..) nego ti nadodaju poene koje uz igrane tekme omogucuju da recimo svakih mjesec dana imas mogucnost upgrejdat jednog igraca na A klasu(za losije igrace manje vremena).

Onda nakon svake odigrane tekme ima kao bonus prize koji se random rolla naravno veze se za rez tekme i shodno tome dobivas i neku nagradu. Naravno da postoji jos malo vise turnira raznih i tako toga da ubiti kroz kontinuiranu igru iz dana u dan ti svoj klub nadogradujes do savrsenstva. 

Tako nekim sistemom znas da oces imat jednog messija, ronalda,.. u ekipi samo se treba igrat. 

Ali sve ovo pada u vodu ako se to isto moze kupit za pare... 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

U krivu si, ja sam jedan od onih koji je uložio u neke TOT> igrace kada im je cijena "pala" na ~1.5m jer je to jako nisko u usporedbi sa prošle 2 god.. I isto tako se sjecam da što se više bližio TOTS da su cijene sve više rasle. I onda se oni u 2. mjesecu sjete nenajavljeno ugasit market i milijuni planu u trenu (kao šta se sad na konzolama žale zbog iznenadnog pada cijena)

Znači, ne želimo jeftiniji nego skuplji market po tebi? Gle neka tržište odredi donju vrijednost igrača a ne firma. To je ekonomija igre. Neki grači će pasti a neki će dobro porasti s cijenom. Na nama je da ocjenimo kao i u svakoj trgovini gdje su granice isplativosti.  Ja sam se zahebao prošli tjedan sa sif hummelsom i kaj sad. Moja greška. prije nje sam imao desetak dobrih procjena koje su mi donijele znatan prihod. To je gušt, zarađivati i gledati da što manje izgubiš. Ja ne tražim od ea da mi da sigurnost vrijednosti pojedinog igrača.. market je sastavan dio igre. kad igraš neki put pobijediš a neki put izgubiš. S marketom je ista stvar i trebalo bi tako ostati....

14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Znači, ne želimo jeftiniji nego skuplji market po tebi? Gle neka tržište odredi donju vrijednost igrača a ne firma. To je ekonomija igre. Neki grači će pasti a neki će dobro porasti s cijenom. Na nama je da ocjenimo kao i u svakoj trgovini gdje su granice isplativosti.  Ja sam se zahebao prošli tjedan sa sif hummelsom i kaj sad. Moja greška. prije nje sam imao desetak dobrih procjena koje su mi donijele znatan prihod. To je gušt, zarađivati i gledati da što manje izgubiš. Ja ne tražim od ea da mi da sigurnost vrijednosti pojedinog igrača.. market je sastavan dio igre. kad igraš neki put pobijediš a neki put izgubiš. S marketom je ista stvar i trebalo bi tako ostati....

Nisam to htio reći, slažem se s tobom, ja sam samo boldao ono valjda svi žele i rekao da ima onih koji na takvim potezima puno gube.

13 godina
KiCo77 kaže...
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Nisam to htio reći, slažem se s tobom, ja sam samo boldao ono valjda svi žele i rekao da ima onih koji na takvim potezima puno gube.

Ne gubit nitko... svi dobivaju. Pogotovo na dugorocne staze, a to sta ti imas 2-3 milje coinsa od trade mene iskreno boli briga. Ako ovo znaci bolji market, nize cijene i da si svi mozemo priustit igrace koje zelimo ja sam za. 

Ako ce vec cijena nekog Ronalda ili necega biti tolika kolika bude... onda ce ih najvjerovatnije biti puno vise u packovima a ne samo 200... 

17 godina
SimeKZ kaže...

Ako ce vec cijena nekog Ronalda ili necega biti tolika kolika bude... onda ce ih najvjerovatnije biti puno vise u packovima a ne samo 200... 

Samo zakaj da ja sada potrošim 500k na otvaranje packova kada za to kupim rooneya? U nedjelju sam otvarao cijeli dan i uletio mi navečer.

Sada više neću otvarati jer ne mogu na marketu brzo okrenuti igrača i doći do veće količine coinsa.

Po meni, sada će se otvarati manje packova i ponuda će biti manja

Manje packova će se otvarati jer će ekipa imati manje coinsa pa će biti oprezniji.

Sumnjam da će netko s ovog foruma a i šire kupovati pointse i otvarati packove u nadi da će nešto uletjeti.

Ja sam na početku sezone kupio pointse i dobitak je otprilike ovakav. Za 100kn koje potrošiš na pointse u prosjeku dobiješ 20k coinsa

Znači neisplativo za većinu

edit: ronalda i dalje nema na marketu, messi još tri kartice i nestat će i on a i ibro polako nestaje. Ostalo je još nekoliko kartica koje su jučer stavljene i kad njima izađe aukcija nema više niti ibre.. Inće ibro je išao za 1.7 milja ovih dana a prvom sljedećem kojem istiće aukcija za 4 sata je već sada na 3.5 milje. ovih par kartica što je ostalo na bidanju će otići do neba... prekrasno..tko nije za ovaj novitet od ea sportsa nije normalan, netko je maloprije rekao...

edit2: evo na kraju dana kada sam zbrojio, zaradio sam danas 270k coinsa na quick sellanju kartica. Za to sam kupio IF Candrevu IF schurrlea i IF Cabellu i još mi ostalo 70k coinsa od današnjeg profita. Na to sam danas potrošio nekih 5 sati.. čisto me interesiralo koliko mogu zaraditi ovako positno jer na ovim skupljim karticama više nema zarade kad su cijene klonirane.  Shranje je ova doljnja cijena koja ubija profit..

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 23:32 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Znači sutra očekivamo Record Breaker Ronaldo još jedna 99 kartica

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

Znači sutra očekivamo Record Breaker Ronaldo još jedna 99 kartica

Zašto?Pa i šta ako ga Messi opet prestigne onda bi Messi opet trebao dobiti RB karticu?

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Samo zakaj da ja sada potrošim 500k na otvaranje packova kada za to kupim rooneya? U nedjelju sam otvarao cijeli dan i uletio mi navečer.

Sada više neću otvarati jer ne mogu na marketu brzo okrenuti igrača i doći do veće količine coinsa.

Po meni, sada će se otvarati manje packova i ponuda će biti manja

Manje packova će se otvarati jer će ekipa imati manje coinsa pa će biti oprezniji.

Sumnjam da će netko s ovog foruma a i šire kupovati pointse i otvarati packove u nadi da će nešto uletjeti.

Ja sam na početku sezone kupio pointse i dobitak je otprilike ovakav. Za 100kn koje potrošiš na pointse u prosjeku dobiješ 20k coinsa

Znači neisplativo za većinu

edit: ronalda i dalje nema na marketu, messi još tri kartice i nestat će i on a i ibro polako nestaje. Ostalo je još nekoliko kartica koje su jučer stavljene i kad njima izađe aukcija nema više niti ibre.. Inće ibro je išao za 1.7 milja ovih dana a prvom sljedećem kojem istiće aukcija za 4 sata je već sada na 3.5 milje. ovih par kartica što je ostalo na bidanju će otići do neba... prekrasno..tko nije za ovaj novitet od ea sportsa nije normalan, netko je maloprije rekao...

edit2: evo na kraju dana kada sam zbrojio, zaradio sam danas 270k coinsa na quick sellanju kartica. Za to sam kupio IF Candrevu IF schurrlea i IF Cabellu i još mi ostalo 70k coinsa od današnjeg profita. Na to sam danas potrošio nekih 5 sati.. čisto me interesiralo koliko mogu zaraditi ovako positno jer na ovim skupljim karticama više nema zarade kad su cijene klonirane.  Shranje je ova doljnja cijena koja ubija profit..

Pa nemoj trosit... kupi rooneya... Otvaraj i dalje...

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Prije nisam imao novca za ronalda da ga kupim sad da ga i imam nemogu ga kupit kad ga nema :-) jeben ti igru ! ma ja sam to drugacije zamislio.kad bi u FUt u bile kartice koje bi se mjenjale kak raste forma ili pada znaci jednom trenu bi imao ronalda sa formom 88 a nekad 95 i sad vjerovatno bi i cijene varirale  od forme bio bi zanimljiv market a samim tim mogo  bi slozit nekad losiji tim a sa rastom forme i imat bolji..mislim bilo bi dosta tu mogucnosti onda :-) al to sam samo ja zamislio ;-)

Hala Madrid
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Na PS4 prvo je nestao ronaldo, pa nestaje messi, ibro a sad nestaje i ribery.. tko je sljedeći?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomdumReal kaže...

Prije nisam imao novca za ronalda da ga kupim sad da ga i imam nemogu ga kupit kad ga nema :-) jeben ti igru ! ma ja sam to drugacije zamislio.kad bi u FUt u bile kartice koje bi se mjenjale kak raste forma ili pada znaci jednom trenu bi imao ronalda sa formom 88 a nekad 95 i sad vjerovatno bi i cijene varirale  od forme bio bi zanimljiv market a samim tim mogo  bi slozit nekad losiji tim a sa rastom forme i imat bolji..mislim bilo bi dosta tu mogucnosti onda :-) al to sam samo ja zamislio ;-)

To bi bilo veoma zgodno ali to se nikad nece desit jer se neda EA nonstop pratit to sve i mjenjat statsi.. + vjerojatno onaj od 95 i 88 ronaldo nebi imao razlike u igri haha al opet bilo bi fora da ko ful prati nogomet vladao bi marketom :)

PSN: Chov1ch
11 godina
neaktivan

To bi bilo veoma zgodno ali to se nikad nece desit jer se neda EA nonstop pratit to sve i mjenjat statsi.. + vjerojatno onaj od 95 i 88 ronaldo nebi imao razlike u igri haha al opet bilo bi fora da ko ful prati nogomet vladao bi marketom :

ma znam to sam samo razmisljao.al opet da se to sloziti naprimjer kako mjenjaju kad igras sezonu formu tak bi ovo.a da ko zna o nogometu naprimjer tipa kupus na pocetku igre neke jeftnine igrace a na kraj sezone postanu zvjezde :-p ..

mene bas zanima kaj bude s tom igrom sad i tim cjenama..ja sam uspio u jos zadnje vrijeme kuput Baleta za milju i nes koliko je bio vidim da i on nestaje po malo

Hala Madrid
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Movie-jesi ziv?

Tih si oko ove situacije.Zar je tebi tako svejedno?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Movie-jesi ziv?

Tih si oko ove situacije.Zar je tebi tako svejedno?

Pa pogle koliko sam imao komentara na zadnje dvije stranice..  već sam u ranijim postovima rekao da sam za promjene ali ne ovakvog tipa. najviše zamjerki imam na doljnju fiksiranu cijenu. Ako su željeli jeftniji market nisu je smjeli fiksirati.

Naravno, imam primjedbe i na pojedine cijene igrača koje su postavili. Neke su pretjerano niske, neke previsoke.. ovo nije sretno rješenje ali je jedino rješenje kojima će ponovno podići prodaju fifa pointsa a to im je i bio jedini cilj..

Sada spretan trgovac na marketu više neće moći zaraditi milijune u kratkom roku. Osuđen si na sitno ciganjenje a to mi se ne sviđa. U gornjem postu sam naveo koliko sam jučer uspio zaraditi mrvicu po mrvicu a to je trajalo gotovo jedno prosjećno radno vrijeme. Previše posla za premalu zaradu iz moje perspektive..

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 8:26 (movie).
13 godina
FIFA 15

Trapulat s dresovima mi se više baš i ne da, a s igračima je to praktički nemoguće po novom.

Svi imaju identičnu cijenu, ako netko spusti onda je to minimalno za 500-1000 coinsa, a to je kita.

Igra diktira cijene samim time što odmah ponudi donju i gornju cijenu tako da se više ne da lovit u mutnom, tj. lovit greške od pojedinih brzopletih ili nevještih igrača.

Sad igra za njih radi prodaju maltene.

Mislim da je trgovanjem praktički nemoguće doći do boljih/skupljih igrača - osim ako nisi predan marketu 24-7, a takvih je vjerujem malo.

A sad, hoće li igrači kupovati fifa pointse i otvarati paketiće u nadi da dobiju dobrog igrača - sumnjam.

Pogotovo kad im se zareda nekoliko paketa sa šrotom, brzo će odustati od toga.

Ovo što oni prodaju da će igrači biti dostupniji nije istina jer do željenog igrača je sada teže doći nego prije.

Osim što moraš trpat lovu na paketiće, moraš imati vrašku sreću da otvoriš baš tog igrača.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Kako to da nitko ne komentira promjene u gameplayu? Govorim za Seasons, FUT nisam probao.

Smanjen pace, sad je "jači i brži" igrač bez lopte, loptu je lakše uzeti, pas je drugačiji, heading je puno lakše pogoditi u smislu doći to šuta, al šu svi šutevi općenito slabiji pa golman sve skida ili ide u prečku. Malo podsjeća na fifu 14, ali nešto mi ne štima. Izgleda da treba malo se priviknuti ili promjeniti stil igre i neke druge klubove isprobati sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
drakula789 ..

Imas novu sliku pa te nisam skuzio.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
FIFA 15

Upravo sam ukrao SIF Mullera za 500k a trenutno na bidanju ide za 630k bez problema... prvi veliki ulov po novim pravilima igre... nije kao nekad ali veseli.. nadam se da će mu cijena još malo porasti u nadolazećim danima..

Govorim o PSN marketu, naravno..

edit: kako pokušavaju spasiti igru pa danas u packovima ide motm ronaldo koji se nije vidio drugo poluvrijeme i koji je na kraju izgubio utakmicu i spašavao živu glavu. Malo je nedostajalo pa da u finišu tekme popiju i taj drugi gol i oproste se od lige prvaka. Kaj nije logičnije da motm bude igrač iz pobjedničke momčadi koji je pokazao više na terenu a isto zabio dva gola? Nema veze, fortuna ih izvukla a danas će fortuna nekog sretnika počastiti motm karticom ronalda..

intereseira me koliko su stavili min i max cijenu te kartice?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 16:47 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

e a koliko je ronaldo obicni limitiran da se slucajno pojavi ?koja je gornja grana?da znam jel cu imat za njega :-)

i da naravno da nije zasluzio neko iz reala igrali su ocajno i trebali ispast makar navija za taj klub ,to je istina.al ako je neko trebao bit onda jedino ronaldo ak ne zbog tog kaj je spasil real vec bar radi sto je najbolji strijelac u svim eropskim utakmicama .al onaj same je zver

Hala Madrid
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 18:26 (TomdumReal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice