FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.667.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FIFA 14

ja sam izašao iz tekme sa ALT+F4 jer mi lik zadržava loptu zadnjih 20min i nemrem nikak izać kad on ima loptu... i sad me neće spojit na FUT piše nešto hospitality settings synchronising kada odabirem profil...

dal se to nekom događalo?

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
streamg kaže...

ja sam izašao iz tekme sa ALT+F4 jer mi lik zadržava loptu zadnjih 20min i nemrem nikak izać kad on ima loptu... i sad me neće spojit na FUT piše nešto hospitality settings synchronising kada odabirem profil...

dal se to nekom događalo?

meni prvo taj hospitality traje 20sec i onda uđem normalno u igru al me neće sa serverima spojit..čini se da su pali

Origin ID: ManOfTheMatch141
15 godina
neaktivan

tak je i meni... makar mi web app radi

No pain no gain
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 15:12 (streamg).
12 godina
neaktivan
streamg kaže...

tak je i meni... makar mi web app radi

i meni vjerojatno (nisam ulazio)

edit: evo malo sreće u jednom packu i ono šta mi piše za fut

ČECH :D ČECH :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 15:20 (ManOfTheMatch141).
15 godina
neaktivan
FIFA 14

5k daily gift... a jesu se podobrili... prije toga svaki dan samo silver pack onaj sa 4 itema za koji dobijem 100 coinsa kad qiuckselam ili eventualno 500 coinsa...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

5k daily gift... a jesu se podobrili... prije toga svaki dan samo silver pack onaj sa 4 itema za koji dobijem 100 coinsa kad qiuckselam ili eventualno 500 coinsa...

ja prije tjedan dana dobio dvaput za redom gold pack, a sad slabo sve, ili bronze ili silver pack ili 500-100k

16 godina
FIFA 14

Imaju problema sa serverima, ne znaju kada će se to riješiti. Meni su rekli da probam za 2h.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
partwish kaže...

Imaju problema sa serverima, ne znaju kada će se to riješiti. Meni su rekli da probam za 2h.

ja sam u futu, odigro dvije, sad malo na marketu pa nastavit igrat..na svu sreću pa mogu igrat

14 godina
partwish kaže...

Ja imam isti error kao i ManOfTM.. i meni su rekli za par sati.. trebao sam prvo pogledat tu na forumu a ne njih gnjavit al ok xD

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
odjavljen
FIFA 14

Dali vam sad radi fut? ja sam sad isprobao ali nece.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

dap, radi mi od 16h

14 godina
Dino.Randic kaže...

meni ne

14 godina
FIFA 14

radi nakon sta sam restartao fifu sad

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

kad dolazi petrić u fut?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

koja pljacka... prvo otvorim 50k paket i dobijem klišija i volkota... a onda u 35k paketu ramos i evra... gledam cijenu ramosa, 25k... necu ga ni prodavat ili cu ga dat nekome ili cu ga sacuvat za neka bolja vremena kad budem slago spanjolce :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Kako dobro ej, vidim slucajno da imam 3 hunter kartice u klubu (koje sam valjda prije kupio za 3k), idem pogledat cijene i vidimo preko 12k... bolesno.. ali barem cu zaradit :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

ljudi kako vi sa divizijama u fut online seasonsima?? ja sam u 2. DIV i, većini je čudno, igram na tipkovnicu :D

0 0 hvala 0
14 godina
ManOfTheMatch141 kaže...

ljudi kako vi sa divizijama u fut online seasonsima?? ja sam u 2. DIV i, većini je čudno, igram na tipkovnicu :D

haha zanimljivo, i ja sam u 2. div i, večini je čudno, igram na tipkovnici :D

12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

haha zanimljivo, i ja sam u 2. div i, večini je čudno, igram na tipkovnici :D

hahaha super :D al si krivo napiso, večini ;D

14 godina
ManOfTheMatch141 kaže...

Ušao sam u Div 1 prije par dana, jučer prvi put osvojio trofej. Sad imam pobjedu i remi nakon 2 tekme. Ono, ide polako. Treba kupiti još 3 Budnesliga igrača pa mogu igrati sa 4 momčadi usporedno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Bale sigurno u sljedecem TOTW.

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Htio bi samo pitat gdje bi se Fifa 14 mogla nabvit najeftinije za pc.

Uzeo preko meksickog proxya sa origina za 120 kn

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 22:52 (softicmarlon).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14
01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 22:36 (Encyanix).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

nije mi vrag dao mira iso sam jos jedan pack od 35k otvorit... kad unutra opet ramos... pa mislim ono... samo ovaj put u drustvu reusa i piszczeka te hunter kartice :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

ode 35k na ništa,thiaga silvu i to je to...ahh žali bože novaca 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
izvone kaže...

ode 35k na ništa,thiaga silvu i to je to...ahh žali bože novaca 

ja sam danas vec bio otvorio jedan od 50k i jedan od 35k i dobio ramosa... sad sam se moro vadit da ne budem u gubitku i eto... imo sam srece... jos se zeznem i slucajno stisnem na onaj silver upgrade od 15k... jaooo 11 silvera i manager, nisam ni gledo samo quick sell za 1k coinsa... to je zali boze novaca :(

11 godina
neaktivan
FIFA 14

bok! ovako ima jedan problem za hitman absolution skinul sam ga i hocu ga ekstraktat i trazi me lozinku a dobil sam stranicu na kojoj mogu skinuti a ja neznam kako da skinem tu lozinku molim vas za pomoc!
Evo stranica http://downloadsnack.com/files/password/

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Claass01 kaže...

bok! ovako ima jedan problem za hitman absolution skinul sam ga i hocu ga ekstraktat i trazi me lozinku a dobil sam stranicu na kojoj mogu skinuti a ja neznam kako da skinem tu lozinku molim vas za pomoc!
Evo stranica http://downloadsnack.com/files/password/

Kao prvo i prvo ovo je fifa tema i nema veze sa hitmenom {#} sto se tice ovog dalje.. to su ti surveryi i svaki survey ti je fake.. to ljudi koriste da bi zaradili..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
16 godina
FIFA 14

zbog tebe i reusa sam i otvaral pack xD sad molim boga da mi se ti novci prodajom vrate

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice