FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.711.020
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FIFA 14

Fascinantno mi je koliko čistih akcija za gol mi sudac prekine sviranjem kraja poluvremena ili kraja tekme. Ponekad, jako jako frustrirajuće.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Lijepo je kad se protivniku dogodi, ali kad meni to napravi kad je izjednaceno ili gubim, bacio bi laptop kroz prozor...

EDIT: Jesu dirali oni sta suteve ili nesto ? Ispod 5 precki ili stativa po tekmi nejde... vise sam fasciniran kad na prazan gol Sturridge s lijevom nogom zasije u stativu. A ti sta stavljas TD.ove mogo bi krepat pa napravit uslugu svima.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 20:01 (SimeKZ).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Re: FIFA 14
SimeKZ kaže...

EDIT: Jesu dirali oni sta suteve ili nesto ? Ispod 5 precki ili stativa po tekmi nejde... vise sam fasciniran kad na prazan gol Sturridge s lijevom nogom zasije u stativu. A ti sta stavljas TD.ove mogo bi krepat pa napravit uslugu svima.

Pa to ti pričam cijeli tjedan. Svaku ebenu tekmu stresem nekoliko prečki. Pogotovo je frustrirajuće kad ju pogodim na prazan gol s tri četiri metra..

Glava je bila OP pa su rezali ali kaj je sad ovo normalnije da ne mogu pogoditi iz izrađene akcije gol već nepogrešivo gađam u prečku?

14 godina
FIFA 14

Jednom smrkne drugom svane.

Vama sve u stative, a ja od 12 utakmica 1 poraz ( i to kad mi je ostala 1 tekma za osvojit titulu )

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Vama sve u stative, a ja od 12 utakmica 1 poraz ( i to kad mi je ostala 1 tekma za osvojit titulu )

Ispravak netočnog navoda. Meni većina udaraca glavom s peterca završava na prečki...

Jučer sam složio nijemce i prvi put sam igrao s mandžom i lik je zvijer za lewa a košta 2k coinsa..

Nepogrešivo trpa glavom a ni noga mu nije za baciti...meni najugodnije iznenađenje u ovogodišnjem futu..

13 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Ispravak netočnog navoda. Meni većina udaraca glavom s peterca završava na prečki...

Jučer sam složio nijemce i prvi put sam igrao s mandžom i lik je zvijer za lewa a košta 2k coinsa..

Nepogrešivo trpa glavom a ni noga mu nije za baciti...meni najugodnije iznenađenje u ovogodišnjem futu..

koju formaciju si složio?

14 godina
FIFA 14

Sta ste ono rekli za BPL strikere ( kokretno meni u 41212 )

Nisam stavljao skuplje jer neam para :P

Eto'o je jedan od ta 2 sigurno, koga da stavim na desnu stranu? :)

2 Sturridge
9 Benteke
1 Negredo
5 Jovetic
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 22:23 (KiCo77).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Kad bi bar bilo postave sa 4-3-3 ali tri ST.a... Benteke - Jovetic - Sturridge... kakve ubojice.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Kad bi bar bilo postave sa 4-3-3 ali tri ST.a... Benteke - Jovetic - Sturridge... kakve ubojice.

ja sam se snasao hah, samo nisam eksperimentirao u BPLu nego u brazilcima+ibarbo+sau hybridu

Ja vec duze vrijeme igram 4231 sa kombinacijom CAM-ST-CAM = Pato-Ibarbo-Sau

Svi su inace ST, potrosio sam nesto na convert, ali stvarno odlicno funkcioniraju...

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 22:25 (KiCo77).
13 godina
FIFA 14

Danas me lik sastavio headingom i paceom... Imo je hibrid BPL i Seria A. Ovako je nekako izgledalo 

Cech, Clichy - Luiz - Chiellini - Abate, Schurrle - Fellaini - Pogba - Cuardado, Benteke - Ibarbo. 

Silovo je konstatno trokut l1 i ubijo me sa headingom, zabio mi je 5 komada samo glavom. Dok s druge strane sam ja imo 11 udaraca 5 okvir posto se precke i stative ne broje u okvir imo bi 11/10 :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
FIFA 14

Dali ima cheatera u ovoj fifi jer maloprije me lik u futu nakanto 11-5..nebi nis reko da mi 9 golova mi lik nije dao izvan 30m!!!

jedno 3-4 skoro oko centra..ja jos ovo nisam dozivio..neki hernanez, baloteli i vidal vecinom..

nisam mogao vjerovat skoro svaki udarac mu gol..ovo je stvarno smijesno i jadno..sve sta vise igram to mi ova fifa vece smece..

lik neradi akcije nego samo nabija i zabija..prestrasno..

i da meni je akinfeev na vratima..

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 1:35 (Dino.Randic).
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
KiCo77 kaže...

Sta ste ono rekli za BPL strikere ( kokretno meni u 41212 )

Nisam stavljao skuplje jer neam para :P

Eto'o je jedan od ta 2 sigurno, koga da stavim na desnu stranu? :)

Ako nemas para Sturridge i jovetić najbolji duo od svih igraca do sad.. cak je mozda bolji od aguero-sturridge jer se nekako bolje postavljaju.. al nez to je sve kako se EA digne..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
17 godina
BoobZ kaže...

koju formaciju si složio?

4-3-3- (4)

15 godina
FIFA 14

Još uvijek mi je Benteke sam u vrhu napada i ne vidim razloga išta mijenjati. Dovoljno je brz, dovoljno preciznog i jakog udarca, jak kao 2 stopera skupa, a o skoku i headingu da ne pričam. Masu golova sam zabio sa očajnim centaršutom prema njemu jer nadskoči sve bez problema. Prosjek mu je sigurno jako blizu gola po utakmici, pa mi se ni neda isprobavati ima li tko korisniji. 

Slažem si sad i četvrtu momčad polako, Bundesligu. Koštat će nekih 15k, valjda će biti dosta za Div 1.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Netko naišao na neki dobar deal što se tiće fife? Odlučio sam kupiti pa sada malo googlam ali bezuspjesno :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

najbolji od svih napadača je aubameyang jednostavno zvijer sa 95 pacea prođe sve i još mu stavim za finishera poboljšam mu heading i shoot i nitko mu ništa ne može.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

jedno pitanje. jeli moguce pokloniti igraca u prijatelju u futu?

14 godina
orim0909 kaže...

jedno pitanje. jeli moguce pokloniti igraca u prijatelju u futu?

Tvoj prijatelj stavi nekog bronze igraca na 1m buynow npr.

Ti tog igraca nades na marketu i kliknes na trade offer, i u trade offer stavis tog svojeg igraca.

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo dotako sam dno dna, 8 tekmi zaredom ne mogu pobijedit, od toga imam 7 poraza. Ispo sam iz prve divizije, skor mi je inace sada 146-66-108. imam 3 tima i svaki tim mi igra ko da imaju overall 20 i 10 fitness. svi me unistavaju sa 5 ili vise razlike. cak se ni ne zivciram nego pokusavam smireno igrat jer znam da ne mogu nista kad xabi alonso bude najbrzi na terenu, bernard sa 25 strength odgurava moje branice od 80+, walcott sa 35 m gada raslje itd. a momentuma ni blizu da mi pomogne ko drugima :D bas me zanima kolko cu dugo imat poraze...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

znaci ne ide nikako da mu posaljem igraca i poklonim? a taj igrac sta je on stavio na market on ide onda meni nakon tradea?

15 godina
orim0909 kaže...

znaci ne ide nikako da mu posaljem igraca i poklonim? a taj igrac sta je on stavio na market on ide onda meni nakon tradea?

Da. Ustvari, mislim da ne mora biti igrač, može valjda i neka druga kartica. Bilo kako bilo, to je jedini način. On tebi nekog gold igrača npr, a ti njemu random najjeftinijeg kojeg nađeš. Ili ako trebaš poslati više igrača, onda frend stavi nekog na aukciju, a ti mu za njega ponudiš više igrača putem trade offer.

12 godina
neaktivan

e onda imam jos pitanje. prijatelj mi kaze kako cuje nekad neke kako prcaju dok igraju. ja nisam jos nikako to cuo. da mozda treban nesto namjesititi?

14 godina
orim0909 kaže...

Da, njegov igrac ide tebi, ali zato on stavi nekog najgoreg bronza koj mu netreba, a on dobije igraca kojeg si mu htio dat, jedino tako ide.

17 godina
orim0909 kaže...

e onda imam jos pitanje. prijatelj mi kaze kako cuje nekad neke kako prcaju dok igraju. ja nisam jos nikako to cuo. da mozda treban nesto namjesititi?

Ja nisam nikog čuo kako prca dok igra?

15 godina
movie kaže...
orim0909 kaže...

Koliko ja znam treba bit upaljena ona opcije ingame chat il kako se vec zove u settingsima i treba bit ukljucen mikrofon

13 godina
movie kaže...
orim0909 kaže...

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 13:05 (BoobZ).
15 godina
FIFA 14

Zna li mozda netko stranicu di se mogu prodati coinsi online za ps3 i xbox? bar 6funti po 100k? a da je sigurna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Lol opet o prodaji coinsa. Ne znam dal ste retardirani ili šta. Opet će modovi imati posla.

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

koji ku*ac se događa ovoj fifi idem igrat fut piše vraćamo vas na menu odem na webb app kad vidim igrač mi stavljen na prodaju koji ku*ac je*emu sve zašto se to događa

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

jel vas želi spojit sa eas football clubom?? meni ne želi pa nmg igrat fut i dr. online :/

edit: opet neće {#}

Origin ID: ManOfTheMatch141
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 15:03 (ManOfTheMatch141).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice