FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.667.428
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 14
antiljano27 kaže...
BoobZ kaže...

A po čemu je bunker formacija? 

praktički 3 cdm-a + 4 iza = 7 obrambenih {#}

Po tome svaka formacija sa 3 u sredini je bunkerska. Imaš 5 varijacija 433, pa 4312, pa varijaciju sličnu sa 41212, itd itd. Ova fomacija je zapravo ista ko i 41212 (2) gdje se krila ponašaju kao napadači, samo su jako široko stavljeni, a cf glumi cam-a sa nešto više napadačkom rolom. 

pa u principu i jest, još ovaj high pressure i 3 u sredini noćna mora

16 godina
antiljano27 kaže...

Odlučio sam probat na kraju 433(5) i moram priznat da sam oduševljen, zasada druga najbolja formacija za mene u ovogodišnjem FUT-u. 

A koja ti je najbolja? ;)

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
15 godina
neaktivan
partwish kaže...
antiljano27 kaže...

Odlučio sam probat na kraju 433(5) i moram priznat da sam oduševljen, zasada druga najbolja formacija za mene u ovogodišnjem FUT-u. 

A koja ti je najbolja? ;)

Da pogodim :D 4-1-2-1-2 (2)

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Od fife 12 igram 4231 i ta mi je jednostavno najbolja, jest pomalo defanzivna ali nekako mi najbolje sjeda već 3. godinu zaredom :D

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo ovako... danas mi je bio jako jako sretan dan sto se tice paketica :D ujutro dobio IF moutinha i danas predvecer oso otvorit par paketica i BUM u 3cem paketicu !! Messssiiii!!! i nakon toga otvorio jos 10 paketica i dobio ramosa i xavia!!! eh sad da predjem na stvar.. probo sam messia u ovoj ekipi na slici.. i jednostavno je prosjek.. na njemu sam probao par chemistry stylova hunter, engine, marksman, hawk i najbolje je ispalo sa Hunterom (klasika) pa evo ukratko par stvari o njemu

Pace- iskreno uopce se necini da ima 92 pace.. nema onaj pravi sprint jednostavno cini se koda ima oko 85-88 pace.. nista posebno
Dribling- dosta dobar ali i dalje to nije to nema explozivnost.. npr nakon tih 5 tekmi mogu njegov dribling usporediti sa cazorlom/eriksenom tu negdje su mozda malo bolji.. ali jako malo..
Passing- passing nije los par l1 lopti sam bacio agueru i nije lose

Shooting- Po meni najbolji stats messia znaci longshootovi su sasvim solidni jako precizni ali nema bas powera u njima, dok npr finesse shot je OP! znaci svaki finesse ide u raslje.. jedan sam zabio sa 40m i par njih sa 25m jako jako OP finesse 

Zakljucak: Messi nikako nevrijedi 2.5mil ili koliko vec sad dodje...  po meni njegova cijena bi trebala biti oko 300k-500k sto je isto previse.. jer jednostavno nije onako jak kao sto svi misle.. par puta se znao probit kroz dvojicu.. ali obicno se samo odbije od igraca.. njegova visina i Strenght jednostavno nije za Fifu 14.. ovdje ipak treba bar malo strenghta i visine da bi igrac vrijedio :)

Sad ljepo messi na prodaju idemo ganjat coinse!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 1:05 (Encyanix).
Moj PC  
3 4 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sreckovicu :D Nekako sam mislio da Messi nije za FUT dobar, al kad se proda ohoho. Jesi otvarao ove od 5k il 7.5k? :) I da, kakvi su Baines i Ramires po tvom misljenju? 

15 godina
neaktivan
carmichael kaže...

Sreckovicu :D Nekako sam mislio da Messi nije za FUT dobar, al kad se proda ohoho. Jesi otvarao ove od 5k il 7.5k? :) I da, kakvi su Baines i Ramires po tvom misljenju? 

7.5k Uvjek otvaram.. Ramires je po meni najbolji H/H cm u igri jako brz, dosta agilan, nema los skok, sasvim solidan shoot i bez beda obavlja defenzive poslove.. njega uvjek koristim kao CM ljevi ili desni.. ili kombinaciju na CDM-u sa nekim m/m ili h/m igracem.. Baines je po meni cudo.. (najbolji LB u bpl sa h/m workrateom) u pocetku sam bio skeptican na njegovu visinu i strenght.. no u igrici to je sasvim druga prica.. tip ima pre OP skok.. znaci dosta air duela dobije..  sto se tice brzine jako jako brz i odlican dribler i sto se tice defezivnog posla je odlican.. sa lakocom uzima loptu ovim malo jacim igracima.. stvarno nemam rijeci odusevio me je :)

13 godina
FIFA 14

A hebemu kako te ide od jutra... Ja sad kad imam dvije odlicne ekipe, svakih 7,5k coinsa otvorim paket pa kud puklo ali nikad da ovako dobro pukne. Na pointse mi vise zao trosit novce, tako da od toga nece biti nista :D

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo messi prodan za pisljivih 2mil.. i za sat vremena mi zavrsava bid za najdrazeg igraca Zaltana Ibrahimovićaaaa :D Nadam se da je zvijer!! Ako ne ide na prodaju i uzima se reus i robben.. prosle godine su mi bili oba dvojica najbolja krila!! (stim da nisam probao ronalda :( )

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 2:13 (Encyanix).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Dobro pa su pisljive 2 milje... ja da imam 500k bi bilo hebeno :D

Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

A hebemu kako te ide od jutra... Ja sad kad imam dvije odlicne ekipe, svakih 7,5k coinsa otvorim paket pa kud puklo ali nikad da ovako dobro pukne. Na pointse mi vise zao trosit novce, tako da od toga nece biti nista :D

Stari, ja sam ovaj mjesec otvorio nekih 70 packova i najjači igrač kojeg sam dobio nije vrijedio 10k.... bolje se roditi bez k...a nego bez sreće, ako je imaš možda ti naraste.. kaj drugo reći...

16 godina

Opet se počeo zafrkavati sa UT-om , malo se okrenuo prema Francuskoj , evo kako izgleda prva postava :
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=k6NOyiZKnKwUL:pc

Imao sam sreće jučer , dobio Casillasa u packu, sad sam se opet navukao na igre na sreću.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Stari, ja sam ovaj mjesec otvorio nekih 70 packova i najjači igrač kojeg sam dobio nije vrijedio 10k.... bolje se roditi bez k...a nego bez sreće, ako je imaš možda ti naraste.. kaj drugo reći...

Mora da si dobar u ljubavi :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Evo ovako... danas mi je bio jako jako sretan dan sto se tice paketica :D ujutro dobio IF moutinha i danas predvecer oso otvorit par paketica i BUM u 3cem paketicu !! Messssiiii!!! i nakon toga otvorio jos 10 paketica i dobio ramosa i xavia!!! eh sad da predjem na stvar.. probo sam messia u ovoj ekipi na slici.. i jednostavno je prosjek.. na njemu sam probao par chemistry stylova hunter, engine, marksman, hawk i najbolje je ispalo sa Hunterom (klasika) pa evo ukratko par stvari o njemu

Sad kad su cijene jako pale isplati se uzet njih dvojcu, dobijes ih za 500k... 

17 godina
matekws kaže...

Opet se počeo zafrkavati sa UT-om , malo se okrenuo prema Francuskoj , evo kako izgleda prva postava :
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=k6NOyiZKnKwUL:pc

Imao sam sreće jučer , dobio Casillasa u packu, sad sam se opet navukao na igre na sreću.

Kakva je sreća u  igraču koji sjedi na klupi?

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo probao Ibrahimovića i pomalo sam razocaran.. Dribling mu je dosta ok nista specialno, pace mu je los iskreno full je usporen i nekako se necini da ima 93 strenght.. vise oko 85 cirka.. sto se tice shoota jako sam se razocarao..  dosta ok preciznost nista posebno a jacina udarca je ono.. 0 stvarno cudno jaci ima shoot sturidge sa hunterom nego on sa marksmanom ili hawkom.. sto se tice Headinga to je savrsenstvo mada neigram na ubacaje tako da mi to i nije neka prednost.. obicno iz kornera zabijam sa CBima bez beda.. Sad je na prodaji.. jako su me razocarali ovi najaci igraci na fifi :/ No evo jos nesto uzeo sam si neymara da ga probam.. i ono mogu rec da je odlican dribler znaci najbolji do sad od svih igraca kojih sam probo.. sto se tice pace-a lik je jako jako brz kad ga nitko ne gura znaci moze bez beda pretrcat bilo koga ali cim neko jasi na njim to je 80% da ce se odbit od njega.. sto se tice suta sasvim solidan su znaci nista posebno.. za one koji vole jako puno driblat ovo je najbolji izbor.. za one koji ipak vole da se igrac zna gurat i gradit to nije igrac za njih al svejedno kako god okrenes jako dobar igrac.. mislio sam probat Bale-a al svi kazu da je odvratan tako da nista od toga... jos jedina stvar koja me zanima je Ronaldo.. ako ga ikad budem kupio nadam se da me nece razocarat... za sad i dalje je po meni Aguero-Sturridge/Jovetić-Sturridge najaci duo u igri :)

Moj PC  
0 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 14

upravo sam prodao cijelu ekipu,ugovore itd...oko 150 k sam skupio cca....kupio paketića ne znam ni sam koliko...najvrijedniji igrač kojeg sam dobio je jesus navas...više ne igram UT. {#}

0 4 hvala 0
13 godina
FIFA 14

To je bio jako inteligentan potez. Prodat sve u bacit u kocku :D 

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
v3cos kaže...

upravo sam prodao cijelu ekipu,ugovore itd...oko 150 k sam skupio cca....kupio paketića ne znam ni sam koliko...najvrijedniji igrač kojeg sam dobio je jesus navas...više ne igram UT. {#}

150K ti i nije neka cifra, prošle godine sam potrošio preko mil. coinsa i nisam dobio ništa prevrijedno. Tako ti je to sa paketićima, odmah računaj da nećeš dobiti ništa.

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

osim CDM Lahma {#}

0 0 hvala 0
17 godina
CroChef kaže...

osim CDM Lahma {#}

Meni interesantniji navas...

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ko prati ovu budaletinu zat ce zasto je bannan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Zbog enormne količine kupljenih fifa pointsa... lik je na pointse potrošio više nego cijela hr zajedno..

16 godina
drakula789 kaže...

Moram priznati da ne pratim i da mi nije jasno zašto je banan i baš bi bilo lijepo od tebe da podjeliš s ostatkom ekipe svoje znanje. Inače, lik je iritantan kao herpes na nezgodnom mjestu.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
13 godina
FIFA 14

Dobar je lik za pogledat za istrazivanje na podrucju patopsihologije, ali morate znat da je vecinom to sve gluma i da se dobiju pogledi i sve sta ide uz hebacku zaradu na jubitubiu. Samim tim slusajte Nepentheza lik je sam rekao da je spicio 100k fifa pointsa i preko 5milja coinsa na pakete u zadnjih 5 dana da bi dobio legendu. Pa racunaj, ali njemu sve to da EA, ovaj je ocito preko sponzora to sve dobivo pa mu eto karina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
partwish kaže...

Moram priznati da ne pratim i da mi nije jasno zašto je banan i baš bi bilo lijepo od tebe da podjeliš s ostatkom ekipe svoje znanje. Inače, lik je iritantan kao herpes na nezgodnom mjestu.

Izgleda zbog reklamiranja stranice za prodaju coinsa?

14 godina
neaktivan
movie kaže...
drakula789 kaže...

Zbog enormne količine kupljenih fifa pointsa... lik je na pointse potrošio više nego cijela hr zajedno..

U par mjeseci ovo mu je vec drugi ili treci ban...

15 godina
neaktivan
FIFA 14

150k ode na packove, najbolji igrač ide za 4k

thank you ea

aadds
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroChef kaže...
movie kaže...
drakula789 kaže...

U par mjeseci ovo mu je vec drugi ili treci ban...

Ma decko je citer i glumac napravio je lazni pink slips neymar...Uglavnom budaletina je....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice