FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.250.704
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
FIFA 13

Sta ce ti adapter ? Mislis za napajanje ? 

A za XBl - http://www.amazon.com/Xbox-LIVE-Month-Gold-Membership-360/dp/B0029LJIFG

http://www.theverge.com/2012/1/26/2737179/good-deal-cheap-xbox-live-gold-subscription-one-year

Mislim da dok podijeli na godinu dana ispadne kojih 20kn mjesecno pa nije puno.

Samo da se nadovezem, onaj Diego Lopez sta je sad u Realu, lik je previse OP ili je to smao meni.  Ponovno tekma sa preko 20 udaraca i preko 15 u okvir i zabijem samo jednog i to maestralnog skaricama Skrtelom. Ali brate, da toliko brani to nije moguce. Lobam ga i nema boga da ju stigne, mokro igraliste. Ali on koda je dobio warp u guzicu i izbije ju s crte. Ovo je da dobijes mlade :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Evo bio sam malo pre ko brata nesto da mu namestim na kompu tj stricu i ajde ja reko da j da odigram koju na konzoli fifu,i krenem ja sa mojim silver brazlicima i zadesi mi se protiv kombinovanih toty igraca serija A i Spanske primere i reko sebi gde na njega i to prvo kolo.I ja ga oderem ko vola i nije bilo ni ovog famoznog primanja lopte neymara koji ima ball control 95 a ne 50 i shvatim da cu u najskorije vreme i ja kupiti konzolu da bi narednu fifu 14 igra na njoj jer se vise paznje konzolama posvecuje.
14 godina
FIFA 13

Koje sra***... igram i na poluvremenu mi se smrzne ekran, ode mi alt+tab i pise mi "an origin update is ready to install", vratim se u igru i "lost connection to origin servers"... vjerovatno ce mi DNF zapisat(tj izbacit iz kupa)..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13
evo jos jedna skriptirana utakmica koju sam normalno izgubio :) od zadnjeg patcha igra je postala retardirana do bola. stalno neka odbijanja, stalno neka sranja. prelose

1 1 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Danas meni nije bilo ni traga skriptanju, 1:0,2:1,2:1, 1:2.. u sve 4 tekme svi ( i moji i njegovi ) su igrali ko ludi, bas onako kako trebaju sa 99 fitness i full chem.

Predobre tekme, bez nerviranja, passing, dribling, ma sve 5. Nadam se da ce tako i dalje bit.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Još samo Kompany da uleti umjesto Kaboula i nemam više šta poboljšavat u ovoj ekipi

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#cUgMBdOCnI7Ur:pc

Kad sam kupio Tourea u dvije utakmice sam postigao 15 golova, jedno dobio 6:0 drugu 9:2. Sad je li to nekakvo maslo EA da kad uvedem novog igrača u ekipu da svi ostali igraju ko da su na steroidima ili je to samo posljedica loših protivnika

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Može na PP preporuka kojeg igrača kupi/prodaj s promjenom pozicije. Danas sam pregledao desetak igrača u BPL CAM to CM, LW to LM, RW to RM i nisam uspio nači niti jednu očitu priliku na kojoj bi se dalo zaraditi. Imam cca 20000 na raspolaganju pa da je posao do te cifre :) 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
gocaUCV kaže...

Koliko znam ovaj novi cup je vezan za Primeru!

14 godina
DEEMon kaže...

Može na PP preporuka kojeg igrača kupi/prodaj s promjenom pozicije. Danas sam pregledao desetak igrača u BPL CAM to CM, LW to LM, RW to RM i nisam uspio nači niti jednu očitu priliku na kojoj bi se dalo zaraditi. Imam cca 20000 na raspolaganju pa da je posao do te cifre :) 

Pa ako neko zarađuje na tome neznam zasto bi ti poslao PP tako da mu zarada padne..

12 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
gocaUCV kaže...

Koliko znam ovaj novi cup je vezan za Primeru!

Jeste,mislih na cemesty al nisam primjetio da je prosao.

15 godina
FIFA 13

Evo dva gola koja sma sad zabio u polufinalu gold kupa, al naravno nakon sto sam zavrsio utakmicu igra mi sama od sebe izadje.. i nista od finala... ima li ko takav problem? znaci svako malo poslje neke utakmice igrica samo se ugasi?

Gol 1 Gol 2

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Evo dva gola koja sma sad zabio u polufinalu gold kupa, al naravno nakon sto sam zavrsio utakmicu igra mi sama od sebe izadje.. i nista od finala... ima li ko takav problem? znaci svako malo poslje neke utakmice igrica samo se ugasi?

Gol 1 Gol 2

meni se zna dogoditi... nema nikakva pravila. Danas dva puta a prije toga tko zna kad..

17 godina
KiCo77 kaže...

Danas meni nije bilo ni traga skriptanju, 1:0,2:1,2:1, 1:2.. u sve 4 tekme svi ( i moji i njegovi ) su igrali ko ludi, bas onako kako trebaju sa 99 fitness i full chem.

Predobre tekme, bez nerviranja, passing, dribling, ma sve 5. Nadam se da ce tako i dalje bit.

Meni danas najgori dan do sada.  Sve tekme vodim 3-1 a na kraju u zadnjoj minuti gubim 5-4. U jednoj situaciji neymar nije htio pucati u prazan gol a u drugoj moj golman primi loptu s njom legne na travu i prođe mu kroz noge i stane na crti gdje naravno njegov natrčava i zabija. Je li može gore od ovog?  Stvarno ne znam.. i onda šlag na kraju dobijam lika 6-0 koji ima neusporedivo bolju momčad od moje i sve što se meni događalo danas to se njemu dogodilo u toj tekmi.. stvarno razočaravajuće, uopće mi se više ne igra..

15 godina
Ja zato igram seasons, konačno skužio recept kako igrati s Unitedom, pobjedio 6 tekmi za redom i odlučio se umiroviti za danas u stilu
15 godina
FIFA 13

Onaj osjecaj kad igras finale kupa i dodje ti lik sa silver ekipom.. i ta silver ekipa je 10x jaca u duelima od mojih op spanjolaca.. nvjerojatno.. i onda jos u 85 minuti zabijes gol i u zadnjem napadu lik ti iz kornera pogodi glavom za izjednaceno.. al sva sreca nakraju sam dobio u produzecima.. :P

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

6utakica,3DNF.Svaka cast EA.

0 1 hvala 0
13 godina
Encyanix kaže...

Onaj osjecaj kad igras finale kupa i dodje ti lik sa silver ekipom.. i ta silver ekipa je 10x jaca u duelima od mojih op spanjolaca.. nvjerojatno.. i onda jos u 85 minuti zabijes gol i u zadnjem napadu lik ti iz kornera pogodi glavom za izjednaceno.. al sva sreca nakraju sam dobio u produzecima.. :P

Nisam kup osvojio niti jedan vec dugo vremen.a ili me disconnecta. Ili me lik pregazi sa prosjecnom momcadi... 

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sta ce ti adapter ? Mislis za napajanje ? 

A za XBl - http://www.amazon.com/Xbox-LIVE-Month-Gold-Membership-360/dp/B0029LJIFG

http://www.theverge.com/2012/1/26/2737179/good-deal-cheap-xbox-live-gold-subscription-one-year

Mislim da dok podijeli na godinu dana ispadne kojih 20kn mjesecno pa nije puno.

Samo da se nadovezem, onaj Diego Lopez sta je sad u Realu, lik je previse OP ili je to smao meni.  Ponovno tekma sa preko 20 udaraca i preko 15 u okvir i zabijem samo jednog i to maestralnog skaricama Skrtelom. Ali brate, da toliko brani to nije moguce. Lobam ga i nema boga da ju stigne, mokro igraliste. Ali on koda je dobio warp u guzicu i izbije ju s crte. Ovo je da dobijes mlade :D 

ma imam stariju konzolu pa trebam neke modeme kupovat itd

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
gocaUCV kaže...

6utakica,3DNF.Svaka cast EA.

Šta svaka cast EA? 100 utakmica, 1 DNF (jer mi se bas potrefilo da sam igrao kad je izaso update za origin, i to danas)

provjeri vezu malo {#}

17 godina
KiCo77 kaže...

Šta svaka cast EA? 100 utakmica, 1 DNF (jer mi se bas potrefilo da sam igrao kad je izaso update za origin, i to danas)

provjeri vezu malo {#}

Evo ja sad igram s jednim forumašem i izbaci me iz igre i počne update origina? Pa zar nije logičnije da se to napravi pri prvom sljedećem paljenju računala nego u pola tekme?

16 godina
evo da i ja neš napišem.. igram fifu tek 3 tjedna, samo full manual kontrole, volim kad se moram pomučit.. pretežito igram FUT, složio ekipu od Argentinaca, i plasirao se u 1. diviziju.. nisam do sad imao problema sa cheaterima... i stvarno mi se sviđa fifa.. moram reć da je stvarno bolja od pesa.. a pes igram zadnjih 10-ak godina..
14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

provjeri vezu malo {#}

Evo ja sad igram s jednim forumašem i izbaci me iz igre i počne update origina? Pa zar nije logičnije da se to napravi pri prvom sljedećem paljenju računala nego u pola tekme?

Meni se danas to prvi put dogodilo (kao sta sam napisao gore), da, malo čudno xD mene nije izbacilo skroz iz igre nego mi se ekran smrzo(bas dok je trajala pauza na poluvremenu) otiso sam alt+tab i vidio to sranje da se mora apdejtat... stavio sam ga da se apdejta i vratio se u igru i u igri mi je izbacili da sam izgubio vezu sa serverima i DNF, fkt imaju dobar timeing, vodio sam 1:0.

soja kaže...
evo da i ja neš napišem.. igram fifu tek 3 tjedna, samo full manual kontrole, volim kad se moram pomučit.. pretežito igram FUT, složio ekipu od Argentinaca, i plasirao se u 1. diviziju.. nisam do sad imao problema sa cheaterima... i stvarno mi se sviđa fifa.. moram reć da je stvarno bolja od pesa.. a pes igram zadnjih 10-ak godina..

Meni je isto pocetak bio najdrazi, uzivaj dok ne naletis na te citere.

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Igra se danas popiskila po meni,3DNF (konekcija sjajna,znaci citeri).Zadnje tri utakmice : prva utakmica Ramos mi daje 3 gola iz kornera,2 utakmica Kaboul daje 2,i zdanj Felaini daje 2 gola glavom iz kornera.Znaci igram njemacki sastav sa Felipe Santanom I Naldom iza.Nitko mi gol danas nije zabio ,a da nije korner.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Ja mislio da si opet potrgao produžni {#} 

13 godina
neaktivan

Igram s likom i vodim 1-0 do neke sedamdesete minute a onda cazorla iz dva pokušaja zabije mi dva gola glavom u direktnom skoku s dedeom. Da se podsjetimo, cazorla je visok 168 cm a dede 192 cm. Kaj da napravim da ebeni dede nadskoći cazorlu koji je od njega niži 24 cm? Naravno, nakon primljenog drugog gola bacim sve u napad i onda me u zadnjoj minuti iskontrira i izgubim tekmu u kojoj je lik puknio tri puta po golu a loptu nije imao više od 30%... samo da napomenem kako nisu golovi pali iz neke gužve. Jednostavno lik probije stranu centrira na penal na loptu natrčavaju i skaču samo dede i cazorla. Dede u prazno, cazorla u gol... vrlo jednostavno a meni frustrirajuće.. da me izigra, stvori višak ili nešto, ali ne uvijek isto. Centaršut i moj visok njegov nizak igrač i uvijek moj puši ili drugi način zabijanja oprobani recept, brza kontra i bijeg s najbržim igračem kojem mogu soli staviti na repi gol. Vrijednost moje momčadi 81 a njegove 86 i lik igra samo na kontre... shranje od nogometa, mislim što lik igra ali i to je dio igre... to kaj se meni ne sviđa, ebiga...

Moj ti je savjet da sastaviš drugu ekipu...sa svjetski poznatim imenima...koji crni Dede...ja sam za njega prvi put cuo, kada sam  poceo da igram FUT. Jednostavno su neki igraci pravljeni da budu inteligentniji od drugih...Jednostavno su uvjek na pravom mjestu, sto po meni ima logike. Kada sam igrao protiv tebe ,svaki put sam primjetio da se tvoji znaju sudariti i pasti, sto zbog moje igre ,sto zbog toga sto su malo tupavi.

Sve u svemu jako mi je zanimljivo igrati sa tobom i zanima me kako bi okarakterizirao moj stil igre? Pozzz {#}

17 godina
KODAK17 kaže...

Moj ti je savjet da sastaviš drugu ekipu...sa svjetski poznatim imenima...koji crni Dede...ja sam za njega prvi put cuo, kada sam  poceo da igram FUT. Jednostavno su neki igraci pravljeni da budu inteligentniji od drugih...Jednostavno su uvjek na pravom mjestu, sto po meni ima logike. Kada sam igrao protiv tebe ,svaki put sam primjetio da se tvoji znaju sudariti i pasti, sto zbog moje igre ,sto zbog toga sto su malo tupavi.

Sve u svemu jako mi je zanimljivo igrati sa tobom i zanima me kako bi okarakterizirao moj stil igre? Pozzz {#}

Igramo dosta slično.  Volim kad netko do gola dolazi kombinacijom a ne pukim nabijanjem lopte ili ultra brzim napadačem koji samo okomito šprinta na gol.  Zato mi je i interesantno igrati protiv tebe. Jedina je razlika kako si rekao što se tvoji ne sudaraju pa ti obrana izgleda kompaktnije nego moja. No dobro, tu ima prste i sam igrač. Ne može se sve prepisati igri. Dok nisam počeo igrati fut prošli mjesec nisam igrao tactical defending pa sada plaćam danak. No kako je bilo sada je super ali frustrira me kada dede i santana kao mrcine od igrača lagano puše zračne dvoboje. Isto tako živcira me kad ti izbijem loptu uvijek se odbije tvom drugom igraču, nikada mome? Da ne pričam da sam sinoć pucao desetak puta po golu i ne mogu zabiti dok s druge strane ti mi zabiješ iz jednog udarca. Jučer mi nije bio dan ali danas je novi pa ćemo navečer probati. Prvo barca reala a poslije toga možemo odigrati par tekmi... Jučer ujutro sve kaj sam odigrao u futu sam izgubio a navečer sve s lakoćom dobio i ostao u prvoj ligi. Nit sam ujutro igrao loše nit navečer briljantno, rekao bih isto ali očito je ujutro fifa za mene imala jedan plan a navečer drugi.. glupo mi je sada slagati drugu momčad kad sam se naučio na ovu. Složio sam bio nedavno engleze ali mi nisu legli pa sam ih sve rasprodao. Možda pokušam ponovno ali nemam neku ideju.... no dobro, imam nešto vremena danas pa ću probati nešto iskombinirati.  Možda te navečer dočekam s novim sastavom...

edit: he, he, nova momčad te čeka večeras...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 12:22 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 13
9/10 times if your opponent is a cheater, they will either have some sort of bronze team, or a team with low chemistry.
When you see their team or even suspect the other person of cheating at all, press ALT+TAB to minimize your game. Wait about 10 seconds or so, then go back into the game. You will still be on the team menu, and in a couple of seconds the game will disconnect. You do NOT lose contracts for this, and is a much more efficient way of dealing with not losing contracts rather than alt-f4.

ovako mozete izbjec citere a da ne izgubite contracts

0 0 hvala 2
16 godina
aswada kaže...
9/10 times if your opponent is a cheater, they will either have some sort of bronze team, or a team with low chemistry.
When you see their team or even suspect the other person of cheating at all, press ALT+TAB to minimize your game. Wait about 10 seconds or so, then go back into the game. You will still be on the team menu, and in a couple of seconds the game will disconnect. You do NOT lose contracts for this, and is a much more efficient way of dealing with not losing contracts rather than alt-f4.

ovako mozete izbjec citere a da ne izgubite contracts

zato je meni bilo čudno kak uvijek izgubim od bronze team, i igraju bolje od mojih.. {#}

13 godina
neaktivan
FIFA 13

lol

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 13:36 (bjong).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice